Egy kis napsütés

A Multivitamin csomag szedése után hamar éreztem a változást. Fittebbnek, erőteljesebbnek éreztem magam. A korábbi bágyadt, enervált időszakok elmúltak, pontosan tudok a munkámra összpontosítani!

K. B. (25 éves)
2019-04-19

84 és 88 évesek vagyunk én meg a feleségem. Az, hogy mindennap kijárunk, sétálunk, bevásárolunk, már óriási dolog. Volt időszak, amikor a visszeres lábaim ágyba kényszerítettek, de amióta a Multivitamin és a kalcium-magnézium italpor mellé a kollagént is rendszeresen fogyasztjuk, azóta minden rendben van.

F. A. (88 éves)
2019-04-18

Nagy tisztelője vagyok Önnek. Ott vagyok mindenik előadásán, amit a kis városunkban tart. Nagyon jó tapasztalataim vannak. A termékeket három éve folyamatosan fogyasztom. Nagyon szép lett a hajam, a szempillám és a bőröm. (Egy nőnek ezek nagyon fontosak.) Nagyon jó a közérzetem, boldog, kiegyensúlyozott, energikus személy vagyok.

B. E. (50 éves)
2019-04-17

10. osztályos tanuló vagyok, több mint két hónapja szedem a Multivitamint. Sokat segített, könnyebb számomra felkelni, a koncentrációmat javította, és a pattanásaim is elhalványultak, sokkal kevesebb van már belőlük.

B. B. (16 éves)
2019-04-16

Egyed Zsuzsánna vagyok, 50 éves. Tavaly hirtelen elveszítettem a férjemet, nagyon magam alatt voltam. Gyenge voltam, erőtlen, életkedvtelen. Kipróbáltam a Multivitamint. Egy hónap alatt megerősödtem, visszatért az életkedvem, könnyebbek lettek az életkörülményeim.

Egyed Zsuzsánna (50 éves)
2019-04-15

Kisgyermekes anyaként igazán nehéz helyzetben vagyok! Ismerőseim tanácsára kezdtem szedni a vitaminokat. Óriási változásokat tapasztaltam. Jobban bírom a napi taposómalmot, nem vagyok mindig ideges. A bőröm a szülés után állandóan szürke és petyhüdt volt, most szinte kicsattan az egészségtől. A hajam fénylő és gyönyörű lett! Nagyon jó érzés újra szépnek lenni.

G. V. (34 éves)
2019-04-14

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta szedem a Multivitamint, már sokkal ritkábban fáj a fejem, nem szenvedek annyit a frontoktól. Előtte nagyon sokszor fáradt és kimerült voltam, most már sokkal több energiám van, sokkal többet tudok játszani az unokáimmal. Kevesebbet vagyok beteg és ha beteg vagyok, sokkal hamarabb meggyógyulok.

Sz.E. (54 éves)
2019-04-13

Bátran merem ajánlani, én, aki nem hittem benne, meg amúgy is egészséges vagyok, hogy megváltozott az életem. (megj.: Multivitamint fogyaszt.) Az alvásom, a mozgásom, a bőröm és legfőképpen az egészségem.

K. I. (41 éves)
2019-04-12

Édesanyám jó példájából kiindulva én is elolvastam néhány könyvét a dr. Úrnak, például a Cenzúrázott egészség, Betegségnek tűnő állapotok. Ennek hatására immár három éve rendszeres fogyasztója vagyok a Multivitaminnak, B1- (250mg), Mg-B6-, Omega-3- és C-vitaminnak.
Huzamosabb munkahelyi stressz eredményeként komoly depresszióba estem, folyamatos álmatlanság, ingerlékenység, energiahiány gyötört olyannyira, hogy a napi teendőimet is nehezen végeztem, az állásom is veszélybe került.
Az édesanyámnál beállt, vitaminok használata általi változások láttán én is nekifogtam fogyasztani a fent leírtakat. Minden kedvezőtlen testi tünetem megszűnt, sőt a pszichiátriás szereimet is elhagytam.
Teljesen jól vagyok, olyannyira, hogy célom: gyűjteni lakásra.

E. K. (43 éves)
2019-04-11

Kedves Doktor Úr!

Amióta szedem a vitaminjait, sokkal energikusabb vagyok. Sokkal jobb a kedvem, és többet nevetek, kevésbé vagyok ingerlékeny. A betegség elkerül, csak kisebb megfázásaim vannak, de nagyon hamar túl vagyok rajta. Gyorsabban nő a hajam is, többet kell a fodrászhoz járni. 😊

D. A.
2019-04-10

A Multivitamin egy hónapnyi szedését követően energiaszintem jelentősen megnőtt. Egy kisebb dombra való séta kimerített, mivel a munkahelyem is elég stresszes volt akkoriban. Most simán feljutok a dombos utcákon.
Több mindentől hajlamos voltam a fejfájásra, az most teljesen eltűnt, jöhet az időjárás-változás. 44 éves vagyok.

Vincze Rita (44 éves)
2019-04-09

Feleségem és én körülbelül két évig próbálkoztunk, és nem sikerült teherbe esnie. Kaptunk mindenféle tanácsot, szedjünk terhesség előtti vitamint. Nem tapasztaltunk változást. Unokatestvérem mesélt Dr. Lenkei Gáborról, és hogy jó előadásai vannak a YouTube-on. Megnéztünk kettőt is, és utána úgy döntöttünk, kipróbáljuk a termékeit.
Két hónap rendszeres szedés után megtörtént a csoda, pozitív teszttel ébresztett a feleségem. Természetesen tovább folytattuk a vitamin szedését, és a terhességi rosszullétek is elkerülték a páromat. Minden értékünk jó volt. Sokszor mondták a vizsgálatok során, kevés az ilyen egészséges kismama.

Balog Kálmán (37 éves)
2019-04-08

Kedves Gábor!
Családfenntartóként óriási feladat hárul rám, melyet már egy éve az Ön készítményeinek fogyasztásával tudok elérni. Nem vagyok beteg, fiatalos, energikus, mozgékony lettem. A látásomon is javított és már a hajam sem hullik.

N. F. A. (37 éves)
2019-04-07

Tisztelt Doktor Úr!

Évek óta fogyasztom a Multivitamint, amitől frissebbnek, energikusabbnak érzem magam. Fizikailag jobb az erőnlétem. Erős az immunrendszerem, nem kapok el semmilyen betegséget. Nagyon jól alszok, nagyon jó a hangulatom, jókedvű vagyok folyamatosan.

Velenczei János (76 éves)
2019-04-06

Kedves Doktor Úr!

Tavaly kezdtem adni a gyermekemnek a Multivitamin nektárt, mert az óvodában nagyon sokszor beteg lett. Januárban kezdtük a vitamint, februárban még volt egy enyhe lefolyású megfázása, de azóta már több mint egy éve csak egyszer volt beteg. Azt is sokkal könnyebben viselte. Jó az étvágya, nem olyan hiperaktív, igazán boldog, kiegyensúlyozott gyermek.

V. A.
2019-04-05

Gyakran vagyok megfázva, az egyik ilyen alkalommal találkoztam a Multivitamin készítményével. Édesanyám hozta, rögtön el is kezdtem szedni, a betegségem az egyik napról a másikra múlt el! Mint egy csoda!
Azóta rajongója vagyok. Nem csak hamarabb felépülök a megfázásokból, de nem esek ágynak, és alig voltam beteg, amióta szedem. Még a koncentrációm és a tanulmányi eredményem is jobb lett, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, ezekre nem is számítottam.

2019-04-04

Körülbelül 2 éve szedem a Multivitamint kiegészítve C-vitaminnal, E-vitaminnal és D-vitaminnal. Azóta a körmeim látványosan megerősödtek, régen gyakran előfordult, hogy betöredeztek. Immunrendszeremen is észrevettem a javulást, nagyon ritkán kapok el betegségeket, az influenza mindig elkerül. Ezenkívül energikusabbnak is érzem magam.
A terhességem problémamentes volt, kisbabám könnyen és egészségesen jött a világra.

M. B. (29 éves)
2019-04-03

Tisztelt Doktor Úr!

Tavaly szeptembertől egy ismerősöm javaslatára használni kezdtem a Multivitamint. A legrosszabb problémám, amivel az orvosok sem tudtak kezelni, az a jéghideg végtagjaim voltak, amivel közel kilenc éve küszködök eredménytelenül. Nyáron is vastag gyapjúzoknival voltam kénytelen járni, sőt a kerti munkáról is lemondtam. Lassan lemondtam mindenről, ami tevékenységet jelentett.
Négy hónap használat után a vitaminok megtették a dolguk, kimaradt ez a fázós érzés, kezdtem jól érezni magam, visszatérőben van az életkedvem is, eldöntöttem, hogy kertészkedni fogok újra.
Nyolcadik hónapi adagnál tartok, és a saját pozitív tapasztalatom hatására szomszédasszonyaim is sorra elkezdték enni a vitamint, akinek csak tudom, ajánlom.

Somodi Eszter (63 éves)
2019-04-02

Kedves Doktor Úr!

70 éves nagymama vagyok, aki Angliában vigyáz 2 éves unokájára. A szülők egész nap dolgoznak. Ez a helyzet még egy évig fog tartani. Szedem a Multivitamint. Jól bírom a strapát. A lányom is szedi, neki is jó a véleménye.

K. L. Zsuzsa nagyi (70 éves)
2019-04-01

Kedves Doktor Úr!
Amióta szedem a Multivitamint, egész nap van energiám tenni-venni. 68 évesen nem érzem öregnek, lestrapáltnak magam. Pedig már az ízületeim is fájtak, de az is elmúlt, először csak nem fájt annyira, majd teljesen megszűnt az állandó fájás. Most már nem vagyok jó időjósnak! :) Amit persze én nem sajnálok.

Sz. I. (68 éves)
2019-03-31

Tisztelt Doktor Úr!

5 éve fogyasztom a C-vitamint és a D-vitamint. Nagyon kedvező változásokat tapasztalok. Influenzás megbetegedéseket nem kapok el, jól bírom a napot, energikusabb lettem a C-vitamin fogyasztása révén. Jobban bírom a stresszt, nem vagyok ideges, nagyon jó a memóriám.

Nagy Margit (53 éves)
2019-03-30

10 éve szedem rendszeresen az Ön termékeit. Amikor elkezdtem szedni, előtte több egészségügyi problémám volt: fájt a fejem, gyorsan elfáradtam, nagyon erősen vérzett az ínyem, nemcsak fogmosáskor, úgy általában. Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet az Ön könyvére. A Cenzúrázott egészség című könyvének elolvasása után megrendeltem az alapkészítmény Multivitamint, kiegészítve C-vitaminnal, Kalciummal, B1-vitaminnal. Több havi szedés után a fenti tünetek szép lassan elmúltak. Tudatosan állítom össze a vitaminok bevitelét, 10 év alatt a betegségek elkerülnek, intenzíven kerékpározok, fizikai, szellemi teljesítményem jelentősen javult, a labor eredményeimben semmiféle elváltozás nincs. A vitaminok szedése mellett megiszom a napi 2 liter vizet.

L. J. K. (71 éves)
2019-03-29

Tisztelt Doktor Úr!

Stresszes munkámnak köszönhetően gyakran feszült, ingerült voltam. Egy-egy aggodalom hatására nyomott a mellkasom. Szabadnapjaimon is nehezemre esett ellazulni, pihenni. Altatókat és nyugtatókat kellett szednem. Ezek káros hatásai miatt viszont szerettem volna leszokni róluk. Ezért elkezdtem az Ön kalcium-magnézium vitaminját szedni. Fokozatosan el is hagytam az összes eddig szedett antidepresszáns használatát. A munkám és a magánéletem is sokkal kiegyensúlyozottabbá vált.

M. A. (51 éves)
2019-03-28

Amióta a Multivitaminokat szedjük, nincs influenza, nincs megfázás. Férjemmel vendéglátásban dolgozunk, reggeltől estig dolgozunk, pedig idősek vagyunk.
A körülöttünk lévők, akik fiatalabbak, mind megbetegedtek, de mi bírjuk.

Wallerstein Gyuláné (65 éves)
2019-03-27

Tisztelt Doktor Úr!

Tavasszal kezdtem el szedni az Ön termékét. Pár nap eltelte után megdöbbenve és boldogan tapasztaltam, hogy a gyerekkorom óta fennálló allergiám megszűnt (48 éves vagyok), elmúlt a tüsszögés, az orrfolyás, nem kellett állandóan zsebkendővel mennem mindenhova.
Az évek folyamán kipróbáltam többféle gyógyszert, de sajnos semmi nem hatott. Ez volt az első nyaram, amit allergia nélkül tölthettem el! Természetesen azóta is folyamatosan szedem annak ellenére, hogy már elmúlt az allergiaszezon.

Szabolovics Attiláné (48 éves)
2019-03-26

Dr. Martina Katalin Viktória vagyok (41 éves), marosvásárhelyi radiológus és szakorvos (10 éve), és így írok Önöknek, mint hálás Multivitamin-fogyasztó és ugyanakkor orvos is.
Én a pácienseimet úgy tekintem, mint egy egységes egészet (test, lélek, szellem), és így rendszeresen elbeszélgetek velük: panaszaikról, megállapított diagnózisaikról, valamint gyógyszeres kezelésükről is. Az „Egészségünk titkai” előadás hatására (körülbelül 1 éve) tudatosan kezdtem el figyelni az elmondottakat, és rájöttem, hogy dr. Lenkeinek igaza van. (Túlzott és indokolatlan gyógyszerfogyasztás – szinte egy tünet egy gyógyszer –, és ennek ellenére rosszabbodó vagy legalábbis hosszú távon nem sokat javuló egészségi állapot és egyre kevesebb szabad életenergia.)
Miután magamon észleltem és megtapasztaltam a Multivitamin kiváló hatásait (már 2 hét után) – életerő és energia megsokszorozódása, fáradtság érzet eltűnése, fejfájások elmaradása, a nátha, illetve különböző tünetei teljes kimaradása –, minden lehetőséget megragadva pórbálom barátaimnak, rokonaimnak és pácienseimnek is továbbadni a pozitív tapasztalataimat a Multivitamin készítményeiről, és kinyitni nekik is az ajtót „egy szép új világra”: az egészségtudatos világra.

Dr. Martina Katalin Viktória (41 éves)
2019-03-25

Tisztelt Doktor Úr!

Régebben is 5-6 éve fogyasztottam a Multivitamin készítményt, majd hosszú évek kimaradtak. Amikor szedtem, akkor is éreztem a változást. Majd ismét el kezdtem szedni. A Multivitamin fogyasztása során sokkal energikusabb lettem, a fizikai terhelést jobban bírtam. Jobb lett a hangulatom, a közérzetem, változott a bőröm tónusa, finomabb, puhább lett. Észrevettem, hogy nehéz fizikai munkavégzés után nem voltam fáradt, sokkal jobban bírtam.
Köszönöm a készítményeit, a könyveket, nagyon hasznos tanácsokat adott. Köszönöm, hogy felnyitotta a szememet.

H.C. (69 éves)
2019-03-24

Köszönettel tartozom, ugyanis a Multivitamin használata óta az életem teljesen megváltozott. A mindennapi munka és 4 kisunoka mellett teljesen kimerültnek, fáradtnak éreztem magam. Ezt megtetézte az ízületi fájdalom, a majdnem mindennapos fejfájás és az álmatlanság. Sose tudtam eleget aludni ahhoz, hogy kipihentnek érezzem magam.
Aztán jött a NAGY fordulat, amikor kezembe nyomták az egyik könyvét, majd az összes könyvet megszereztem + az interneten az összes előadást meghallgattam. Ezt követően pár hónapja megvettem az első Multivitamin csomagot plusz C-vitamint, aminek hatását már pár nap után éreztem. Pár hét elteltével mintha kicseréltek volna, elég pár óra alvás és teljesen kipihenten ébredek.

Bálint Etelka (57 éves)
2019-03-23

Kedves Doktor Úr!

2006-ban édesanyám nagyon súlyos beteg lett, állandóan lázas lett, a Szent László Kórházban kezelték. Vettem édesanyámnak Multivitamint. Folyamatosan látogattam, és adtam neki. A betegsége orvosok szerint ismeretlen, de csodával határos módon hirtelen javult az állapota, 3 hét alatt meggyógyult. Haza is engedték.
Azóta eltelt sok-sok év, azóta is adom neki a vitamint, 89 éves édesanyám és azóta is egészséges. Én ennek a vitaminnak tudom be a gyógyulást.

B. G. (68 éves)
2019-03-22

2018. július óta szedem a napi vitamincsomagot. Este pedig a C-vitamint, és kalcium-magnéziumot kezdtem szedni. Lábaim éjszaka görcsöltek, amire felébredtem. Amióta szedem, a lábaim nem görcsölnek, lényegesen nyugodtabbá váltam, jobban bírom a munkát, habár már 10 éve nyugdíjban vagyok. Az éjszakázást is jobban bírom, reggel nem vagyok fáradt, kipihentem ébredek, bármikor is fekszem le.
Ősszel belevágtam egy cukrász tanfolyamba – a leányom rábeszélt –, és 68 évesen ott is megállom a helyemet. Sokszor szédültem, az epém miatt, de 2018 júliusa óta az epémmel sincs semmi bajom.
Nagyszerűen érzem magam, hála ISTENNEK, A DOKTOR ÚRNAK ÉS A LELKES CSAPATÁNAK! KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTEK!

K. J. (68 éves)
2019-03-21

Tisztelt Doktor Úr!

10 éve kezdtem el a vitaminokat fogyasztani. Magas vérnyomásomra gyógyszert írtak fel, amit nem kezdtem el szedni, helyette a Multivitamint kezdtem el. A vérnyomásom így rendeződött. Nem kapok el fertőzéseket és betegségeket, a Multivitamin megerősítette az immunrendszeremet. Jó a közérzetem, jó a munkabírásom.
Köszönöm a munkásságát, az összes könyvét olvastam, ami a látásmódomat megváltoztatta.

Kiss Zsolt (49 éves)
2019-03-20