Egy kis napsütés

A negyedik csomag Multivitamint használom. Kedvező hatást észleltem. Legfontosabb az életerő, amit valóban érzek. Fizikai, szellemi aktivitásom javulásáról tudok beszámolni. Az alvásom pihentető lett. Ízületi fájdalmaim is csökkentek. Sokkal türelmesebb lettem.

A. K. (69 éves)
2019-05-19

Évek óta használom a Vitaminokat. Porc-készítményeket a térdemre szedek (egy hónap után javulást észleltem, megszűnt a fájdalom, könnyedén járok), továbbá Multivitamint, C-vitamint és egyéb kiegészítőket használok. Nagyon jól érzem magam, kertészkedem, unokázom, ennek ellenére nem vagyok fáradt, nem betegszem meg, amikor a körülöttem levők ágynak esnek.

B. M. (66 éves)
2019-05-18

Egészséges vagyok. A korombéli ismerőseimtől aktívabb. Évek óta nem voltam beteg, a járványos megbetegedések nem fognak rajtam. Fizikai és szellemi állapotom oka, hogy hat éve szedem a Multivitamint. Előtte is sok zöldségfélét, gyümölcsöt fogyasztottam, de csak idényszerűen. Bizonyára sem mennyiségben, sem megfelelő elosztásban nem fedezte a vitaminszükségletemet.
Ezt pótolja a Multivitamin, mert megfelelő dózisban, elosztva tartalmazza mindazt, amire a szervezetnek szüksége van. Példámon okulva családtagjaim és ismerőseim közül néhányan rákaptak a Lenkei-készítményekre.

H. J.-né (86 éves)
2019-05-17

Köszönöm, amiért kifejlesztette a termékeit, amelyeknek hatása lassan, de biztosan beválik.
Kb. másfél hónapos kezelés után a Multivitamin csomaggal egy már többszörösen kiújuló herpesz tünetei most pár nap alatt elmúltak, nem is beszélve, hogy a téli hűlés után nem éreztem utólagos legyengülést.

Cs. G. (47 éves)
2019-05-16

Szilágyi Erzsébet vagyok. Depressziós voltam, és az 1 havi Multivitamin szedése óta elhagytam a gyógyszereket, és akkora energiát kaptam, hogy két ember munkáját is elvégzem fáradság nélkül.

Szilágyi Erzsébet (55 éves)
2019-05-15

Évek óta fogyasztja a család a vitaminokat (megj.: Multivitamin), többek közt a gyerekek is. Kislányomat (11 éves) januárban megműtötték, és a felépülés gyorsabb volt az elvártnál, eredményei kitűnőek.
Nagyobb változást a fiamnál észleltünk (13 éves), aki majd kicsattan az egészségtől (előtte allergiás és állandóan fáradt volt). Ami számomra szembetűnő változást hozott, az a pozitivitása. Egy fáradt, rosszkedvű, magába zárkózott gyerek helyett kaptam egy vidám, vicces, jópofa gyereket, aki többet van társaságban, mindenkit megnevettet, az iskolában jobban teljesít, a jegyei kitűnőek. Mindezt a rendszeres vitaminfogyasztásnak tulajdonítom, és nagyon hálás vagyok érte.

Szabó Szidónia (37 éves)
2019-05-14

Folyamatosan, három éve szedem a Multivitamint, és sok pozitív tapasztalatom van. Nem fáradok olyan hamar el, tehát nőtt a munkabírásom, az életkedvem ezáltal, nem kapom el az éppen „divatos” fertőző betegségeket sem.
Idegállapotom kiegyensúlyozott, és tudom irányítani az adott kellemetlen helyzetekben. Előzőleg zsibbadt az egyik karom, egész le az ujjaimba, és az is megszűnt. Családi helyzetem eléggé próbára tesz, ennek ellenére mindenhez pozitívan tudok állni.

N. E. (66 éves)
2019-05-13

Mivel szellemi munkával foglalkozom, már egy hét után éreztem, nem fáradok annyira hamar, segít az összpontosításnál. Fittebb és aktívabb vagyok, mint előtte. Nem voltam meghűlve a tél folyamán, egyszóval meg vagyok nagyon elégedve a készítménnyel, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

N-Gy. J. (53 éves)
2019-05-12

Nővérként dolgozom a sürgősségi kórházban, kitéve fizikai, szellemi megpróbáltatásoknak. 1 hónap Multivitamin használat után energikusabb vagyok, jobb a hangulatom, a fáradtságérzés, fáradékonyság csökkenését észleltem.

K. H. (47 éves)
2019-05-11

Pár hónapja műtöttek orrsövénnyel, így nagyon legyengült állapotban volt a szervezetem a műtét után. Amikor hazaértem a kórházból, első utam a Dr. Lenkei üzletbe vezetett, ahol rögtön meg is vettem a Multivitamint, ezt kiegészítve C-vitaminnal.
Akkor 40 kg voltam, aztán a vitaminok szedése után sikerült megerősítenem az immunrendszerem, és visszanyertem az eredeti 45 kg-os testsúlyomat. Műtét előtt is szedtem a vitaminokat, így ennek köszönthető a mihamarabbi javulás. Folyton pörgök, van energiám és jókedvem is, még az esti, késői órákban is.
Az egyetemen a vitaminok segítettek a stressztűrő képességemen is, még jobban ment a tanulás és az odafigyelés is az órákon. Összességében elmondhatom, hogy sokat köszönhetek a vitaminoknak, a könyveknek, amelyekből sok információt szereztem a vitaminokról és az egészségről is.

K. E. (24 éves)
2019-05-10

Levelemben szeretném leírni tapasztalatomat az ön által forgalmazott vitamincsomagról és egy betegségnek tűnő állapotomról. Középiskolás koromtól kezdve rendszeresen volt orrvérzésem. Eleinte nem foglalkoztam vele, de végül, évek múlva elmentem a háziorvosomhoz, aki néhány vizsgálat után közölte, hogy magas a vérnyomásom, és vérnyomáscsökkentőt írt fel rá, 2 évig szedtem folyamatosan. A vérnyomásom alacsonyabb lett, de az orrvérzésem nem múlt el.
Elkezdtem kutatni az interneten és könyvekben, így akadtam rá az Ön videóira. Egyikben megemlítette, hogy a C-vitamin-hiány okozhat orrvérzést, főleg serdülőkorban. Nem gondoltam, hogy ez majd beválik, de elkezdtem C-vitamint szedni, és az orrvérzésem elmúlt. Ezután megvettem több könyvét is, és megvilágosodtam. Többé nem szedtem vérnyomáscsökkentő gyógyszert, mert a vérnyomásom anélkül is rendes értékben volt.
Elkezdtem szedni a Multivitamint, és azóta még egyszer sem betegedtem meg, egyszer sem vérzett az orrom, időnkénti fülzúgásaim gyakorisága tizedére csökkent. Jobban alszom, és jól is érzem magam a bőrömben, és ezt Önnek köszönhetem! Azóta rengeteg könyvet olvastam az egészségről, és ismereteimet folyamatosan megosztom családtagjaimmal, munkatársaimmal.

Sz. K. (29 éves)
2019-05-09

31 éves nő vagyok. Életem egy igen nehéz időszakán vagyok túl. Nagyon levertnek éreztem magam, lusta voltam, céltalan, egy igazi negatív jelenség, aki még saját magát sem tudta elviselni. Fáradtan teltek a napok. 1,5 hónapja jutottam odáig, hogy megrendeltem a Multivitamin kapszulát. Már 1 hónap után igazi energiabomba lettem, imádok élni, és van erőm mindenhez. Reggel életvidáman kelek, csökkent az alvásigényem, nőtt a terhelhetőségem, egyszerűen szuper formában vagyok. Életerőt kaptam! ♥️ És tegnap végre jó eredményekkel lezárult ez az időszak.

J. F. I. (31 éves)
2019-05-08

2 hete szedem a Multivitamint, a kalcium-magnézium italt + C-vitamint. Előtte erős fájdalmaim voltak és a reflexológusom mondta, hogy szedjek vitaminokat.
Hihetetlen, mert úgy érzem, átváltoztam. Nem fáj semmim, nem vagyok fáradt, pedig fizikai munkát végzek. Napközben is energikus vagyok. Az ízületi fájdalmam is elmúlt. Teljesen jól érzem magam! A gyógyszerek nem igazán használtak, az ágyról is alig tudtam előtte leszállni.

Kolozsi Sándorné
2019-05-07

Több mint 10 éve szedem a Multivitamint. Azóta elkerült mindenféle náthás betegség és az influenza is. A háziorvosom sem látott azóta. Megszűnt a magas vérnyomásom, és teljesen jó a közérzetem. Minden héten járok a nyugdíjasklubba, és táncolunk! 78 éves vagyok!

Móczár Sándorné (78 éves)
2019-05-06

3-4 hónapja szedem a Multivitamint, és jelentős közérzet javulást tapasztaltam. Egész nap energikusan tudom végezni a napi teendőimet. (61 éves vagyok) Nagyon jónak tartom, hogy naponta, minden szükséges vitaminból így tudom biztosítani az optimális adagot.

Antalné Gémesi Mária (61 éves)
2019-05-05

Vitaminok szedése előtt fáradékonyabb voltam, a lábamat húzta a görcs. Amióta rendszeresen szedem a vitaminokat, frissebbnek érzem magam, megszűnt a fejfájásom és nem fáj a lábam sem már.

F.-né M. M. (46 éves)
2019-05-04

Rövid történetem: 2017. november 20-án a bal térdemet műtötték porcleválással. Ez egy olyan műtét volt, ami elméletileg gyorsan gyógyul. Ez az én esetemben nem így történt. 6 hónap múlva is csak fájdalomcsillapítóval tudtam járni.
Ezen felül még nagyon fáradékony voltam. Ekkor kezdtem el az Ön készítményét szedni. Kb. 3 hónap múlva a térdem teljesen rendbe jött, és az életenergiám is jelentősen megnőtt. A családom minden tagja rendszeres vitaminfogyasztó.

Gladics István Ottó (50 éves)
2019-05-03

Nővérem és apukám hatására kezdtem el szedni a Multivitamint, mivel mindig is nagyon fáradékony voltam, és alacsony volt az energiaszintem. Az utóbbi hónapokban viszont különösen sok energiára és koncentrációra volt szükségem a diplomadolgozatom elkészítése és az államvizsgám miatt.
Már 1-2 nap után éreztem a pozitív hatását a Multivitaminnak.
A reggelek könnyedén indulnak, hamar kipattanok az ágyból, valamint a napokon át tartó tanulás sem okoz gondot. Mivel informatikát tanulok, egész nap a számítógépet nézem, ami korábban nagyon megviselte a szemem, hamar elfáradt és fájt. Az Ön Multivitaminjának köszönhetően ez a problémám is megszűnt. Izgatottan várom, milyen további pozitív változásokat fogok még megtapasztalni.

N. Z. (24 éves)
2019-05-02

Kemény fizikai munkát végzek, és mellette mindennap edzek, és azt vettem észre, hogy a Multuivitamintól ezek jobban mennek. Nem vagyok fáradt, nem vagyok levert, kedvtelen, a munkahelyemen is észrevették. 55 éves vagyok, de sokszor 30 évesnek érzem magam. A barátnőm is meglepődött rajtam.

K. S. (55 éves)
2019-05-01

Most 51 éves vagyok, Németországban dolgozom szobalányként, ami nagyon nehéz fizikai munka. Talán koromnál fogva is nagyon elfáradtam minden munkanap végére. Ez a fáradtság annyira komoly volt, a közértbe sem tudtam bemenni, hogy a napi vacsorát megvegyem.
Már több hónapja, lassan egy éve újra szedem a Multivitamint. Most végre újra jól vagyok, újra fittnek és fiatalosnak érzem magam!
Kedves Barátom, szintén Németországban, szakácsként napi 10-12 órát dolgozik. Neki ajánlottam az Ön vitaminjait. Azóta, köszönet, ő is jobban bírja a munkát.
Nem voltam mostanában influenzás, sem náthás. Nyugodttá és kiegyensúlyozottabbá váltam.

K. É. (51 éves)
2019-04-30

Több mint két éve folyamatosan fogyasztom a Multivitamint. Azóta megerősödött az immunrendszerem. Több folyadékot iszom. Az emésztésem azóta tökéletesen működik. Jó hatással van a bőrömre. Kiegyensúlyozottá vált az alvásom, a bőröm állapota jelentősen javult.

Varga Judit Aida (36 éves)
2019-04-29

Kb. 10 éve fogyasztom a Multivitamint. Komolyabb betegségem nem volt. A testemben, különböző részeken találtak polipokat. Műtéti úton eltávolították, ekkor kezdtem el szedni. Azóta minden leletem negatív.
C-vitamint is szedek mellé, napi 2000mg-ot. Ha érzem, hogy gond lesz, (megfázás, fáradékonyság) akkor többet veszek be belőle. Nagyon fontosnak tartom, hogy vitaminokat szedjünk. Teljesen jól vagyok, még a kertben is szoktam dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

R. K. (74 éves)
2019-04-28

Nagyon sokat aludtam, és szinte mindig úgy ébredtem, mintha le se feküdtem volna. Egy barátom javasolta, hogy nézzek utána az Ön Vitaminjainak. Hát megtettem, sok videót megnéztem, és pár könyvét el is olvastam.
Beszedtem az első 30 nap a Multivitamint. Amit észrevettem magamon, az első pár nap elteltével, hogy reggel pihenten ébredtem, mindez kevesebb alvással. Napközben nem vagyok álmos, nem kívánom a kávét. Autóbuszt vezetek most egész nap, napi 9 óra vezetési idővel, mindenféle különösebb probléma nélkül. Ez régebben nem mindig volt így.
A közérzetem is teljesen megváltozott, egyszerűbbek lettek a mindennapok, és ez eddig csak egy havi adag beszedése után.

Sebestyén Dénes (54 éves)
2019-04-27

Másfél hónapja kezdtem el szedni a Vitaminokat. Pár nappal utána már éreztem is a hatását, sokkal energikusabb és aktívabb lettem. A kislányomnak ♥ (aki 4 éves) vásároltam egy Multivitamin nektárt, ő észrevette, hogy mennyivel sárgább a vizelete, 😊 én meg észrevettem, hogy neki is több az energiája. Igaz, hogy az idő is jobb, de munka után újra van energiám futni járni, hetente 1-2-szer mindenképpen beiktatom az életembe. Amióta a vitaminokat szedem, fogyást is észleltem magamon.

K. T. (40 éves)
2019-04-26

Lassan fél éve szedem a Multivitamint. Kb. 1 hét volt, amíg hozzászoktam, amíg rendet rakott a szervezetemben a vitamin. Azóta tele vagyok energiával, jókat alszom, és huzamosabb ideig is elvagyok kevesebb alvással, mint az optimum, ha szükséges, és nem látom a kárát. Tettem egy próbát ezzel a csomaggal, és már egy hét után tudtam, hogy igen, ez kellett nekem, és most már pontosan úgy érzem magam, ahogy azt egy szuper készítménytől elvárnám.

Dobos Bernadett (43 éves)
2019-04-25

Szeptember óta kezdtem el szedni a Multivitamin csomagot. Az egészséges életmódomhoz csak hozzátett pluszban, és mivel karatézom, a megfelelő energiaegyensúly is megvan. Jelenleg megfelelő az egészségem ennek köszönhetően.
Tapasztalataim, amiket érzékeltem a vitamin fogyasztását követően, jobb hangulat, ezzel társult egy kiegyensúlyozottság. Továbbá megerősödött az immunrendszerem, aminek köszönhetően erősebb lett az állóképességem, és kevésbé lettem fogékony a fertőző betegségekre. Nem utolsósorban pedig nem maradhat el a megnövekedett fizikai és szellemi teljesítőképesség, ugyanis az egyetemen sokat tanulok, és a vitamin segített a memóriám javításában is.

Kovács Lajos Zsolt (25 éves)
2019-04-24

Az idegrendszerem volt tönkre menve, ebből kifolyólag használtam (megj.: Multivitamin), de nagyon jól helyre pattantam tőle. Nekem csak jó hatásai vannak, sokkal jobban érzem magam használata után.

András Imre (52 éves)
2019-04-23

Mindig is vágytam életminőségem javulására (77 év felé közeledve ez egyre sürgetőbb), s ehhez az út a vitaminok és ásványi anyagok hozzám illesztett szedése. Pár hónapja az úgynevezett kalcium-magnézium italnak átütő sikere volt. Nem az ízéért iszom, -az sem lenne elvetendő, hanem a mozgásom látványosan könnyedebbé, fiatalosabbá válása miatt. Már-már nem tudok kalcium-magnézium ital nélkül élni.

Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!

2019-04-22

Korábban rossz érzés volt éjjel vezetni, mivel a megfelelő szemüveg ellenére sem láttam megfelelően. A Multivitamin használata után kb. fél évvel vettem észre, hogy éjjel kontrasztosabban látok, órák után sem fárad el a szemem.

G. É.
2019-04-21

3 hete szedem a Multivitamint, sokkal jobb a közérzetem, frissebb, energikusabb vagyok, jobban alszom, memóriám is jobb, nem voltam beteg. Stressztűrő képességem is sokat javult. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a vitaminokra.

F. J.-né (67 éves)
2019-04-20

A Multivitamin csomag szedése után hamar éreztem a változást. Fittebbnek, erőteljesebbnek éreztem magam. A korábbi bágyadt, enervált időszakok elmúltak, pontosan tudok a munkámra összpontosítani!

K. B. (25 éves)
2019-04-19