Egy kis napsütés

Sok évvel ezelőtt a Bátyámtól hallottam először a Lenkei vitaminokról. Akkor elolvastam néhány könyvet, ami annyira meggyőző volt, hogy én is megvettem az első Alap Multivitamint. Azóta is ezt szedem mindennap, ami hozzájárul, hogy jobbam bírom a fizikai terhelést, kevésbé vagyok fáradékony, és egészséges vagyok, mint a makk.
A C-vitamint is elkezdtem akkor nagyobb dózisban szedni, és évek óta naponta megeszem a 3000 mg-ot. Sose vagyok beteg, mert amikor érzem, hogy környékez valami, akkor 2-3 óránként szedek ennyit, azaz napi 10-12 ezer mg-ra növelem az adagot.
A gyerekeimnek a C-vitamin rágótabletta volt a kedvencük, amíg kisebbek voltak, sőt, a folyékony vitamint is adtam nekik egészen pici korukban.
Mindig mondtam nekik, hogy A VITAMIN VIGYÁZ RÁNK!, ezért lelkesen megeszik ők is, amit eléjük teszek.
Amikor a vállam és a térdem fájni kezdett, és gyógytornász létemre sem tudtam magamon segíteni, akkor rendeltem meg a Kollagént, aminek köszönhetem, hogy 1 hónap után megszűnt minden panaszom, sőt a hajam, bőröm is szebb lett a folyamatos szedésnek köszönhetően. A Kollagén mellett a Porcerősítőt is szedtem, ezzel duplán támogatva a probléma megoldását.
A Kalciumot és Magnéziumot is naponta iszom már évek óta, azt gondolom, hogy ennek köszönhető, hogy kevésbé vagyok feszült, jobban alszom.
Mindenkinek lelkesen ajánlom az Ön készítményeit, már sok ismerősöm használja megelégedéssel a termékeket.
Összességében azt gondolom, hogy azt a fajta életminőséget, aminek azóta örvendek, amióta a Lenkei készítményeket fogyasztom, Önnek köszönhetem, Dr. Úr!

T. K. (49 éves)
2022-08-10

Hosszabb ideje szedem a Közepes Multivitamin készítményt. Előtte több nagy gyártó termékét kipróbáltam.
A Multivitamin készítményt fokozatosan emeltem és állítottam be arra a szintre, amit tartósan fogyasztok.
Energizál, vitalizál, kb. 1 év után jött az igazi hatás, amiért elkezdtem szedni. Erős allergiám van sokféle dologra, fák, füvek, állatszőrök, atkák, porok. Kialakult orrpolipom ezek miatt, az egész évet dugult orral kínlódtam végig. Mostanra megszűntek ezek a hatások – viszlát allergia és orrpolip! Tünetmentes vagyok.
A Multivitamin Közepes minőségét fogyasztom. Kiegészítve különböző vitaminokkal, C-vitamin 1000 mg és kétféle 500 mg-os, valamint D-vitamin készítmények szintén a Lenkei egészégtárból.

Sz. L.
2022-08-09

A vitaminokat először 2006-ban rendeltem. Kíváncsi voltam.
Csak arra emlékszem, hogy alig telt el egy hét, és mintha kicseréltek volna. Úgy éreztem magam, mint egy tini. Nem voltam fáradékony, szinte el sem hittem. Voltak, akik azt mondták, mi történt velem, megszépültem… Hihetetlen, de így volt. Azóta lassan 16 év eltelt.
Kisebb kihagyásokkal, de azért rendszeresen szedem most is.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. A doktor úr pedig… Több előadásán voltam, több könyvét olvasván, nekem ő egy kicsit olyan, mint egy „megváltó”.
Nehéz időszakaimban is átsegített.
Köszönet érte! (És még a humora is nem akármilyen!)

Szabó Judit (57 éves)
2022-08-08

38 éves férfi vagyok. 2 éve kezdtem fogyasztani rendszeresen az Ön által ajánlott adagban is rendszerességgel a Közepes Multivitamin terméket.
A következő pozitív hatásokat tapasztaltam magamon:
- Korábban dohányoztam, és ezzel összefüggésben horkoltam is. Horkolásom megszűnt, és azt figyeltem meg, hogy a fizikai terhelést alacsonyabb pulzussal és légvételszámmal bírom, mint egy átlagos társam.
- Bőröm simább és puhább lett. Körmeim és szőrzetem gyorsabban nőnek.
- Reggelente frissen, életerősen ébredek. Korábban alig bírtam felkelni az ágyból.
- Korábban sokat puffadtam, ez megszűnt.
- Fogytam 10 kg-ot.
Összességében egészségesebbnek érzem magam, és még az influenzaszerű megbetegedések is elkerülnek.
A teljes képhez azért hozzátartozik az is, hogy táplálkozásomat is megváltoztattam, több zöldséget fogyasztok, valamint kevesebb húst. Kerülöm a glutént és a kazeint, alig fogyasztok alkoholt és már nem dohányzom.
Köszönöm, hogy könyveivel és vitaminjaival elindított egy komfortosabb, illetve felé vezető úton.

Németh Tamás
2022-08-07

Több mint egy éve fogyasztom a Multivitamin csomagot. Kezdetben – hónapokon keresztül – a tablettás, „kék” változatot szedtem. A tablettás csomag közül minden változatot (Alap, Közepes, Erős, Szuper Erős) „végigkóstoltam”. Sajnos a reményeim nem teljesültek. Ekkor – az egyik szaküzleti munkatárs figyelemfelhívása nyomán – áttértem egy másik Multivitamin csomagon belül a Közepes változatra. Megközelítőleg hat-hét hónap elteltével megváltozott az életem, az eredmény nem maradt el.
Ami fontos, negyvenéves, jelentős szellemi munkát végző férfi vagyok. Sokszor már a nap folyamán elfogyott a lendületem, de az új Közepes Multivitamin visszaadta az erőmet, a lendületemet.
Most már csak a munkatársak „fárasztanak” le.
A termék szedésével:
- jobb lett a hangulatom,
- nagyobb lett a lelki és fizikai erőm,
- jobban tudok koncentrálni,
- egészségesebbnek érzem magam.
Megfigyeltem azt is, hogy már egy-két nap kihagyás is „megvisel”, ezért a rendszeres fogyasztás valóban javasolt.
Nem utolsó szempont, hogy a betegségek – és eddig a Covid is – elkerültek.
Habár nem a termékekhez kapcsolódik, de azért is érdemes betérni a Lenkei szaküzletbe, mert barátságos, érdeklődő és informatív a kiszolgálás. A segítség nélkül nem találtam volna meg a nekem való Közepes Multivitamint.
Köszönöm szépen!

Dr. Gy. R.
2022-08-06

Kb. 2003 óta fogyasztom a Dr. Lenkei Gábor által ajánlott vitaminokat, ásványi anyagokat. Kezdettől fogva tapasztaltam jótékony hatásait: megnövekedett energiaszint, kirobbanó teljesítőképesség, jókedv, a napi (mindenkori) túl sok feladat, vállalkozás, munkavégzés, kétgyermekes család, tanulás, továbbképzések, testmozgás, mások megsegítése mellett 100%-os bizonyossággal állíthatom, hogy szerepet játszik, óriási szerepet játszik ezen egészségmegőrző készítmények fogyasztása. 66 éves lévén teljes egészségben, energiától duzzadva végzem a mindennapi, millió ciklussal járó, sikeres tevékenységeimet.
Mély és soha el nem múló hálával köszönöm Dr. Lenkei Gábornak minden fáradozását!

E. K. I.
2022-08-05

Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, amióta rendszeresen szedem az Erős Multivitamin készítményt.
Kevesebb alvással is kitűnő az erőnlétem, javult a tanulási és felfogóképességem.
Egészségi állapotomhoz is hozzájárult a meglátásom szerint.
Másoknak is szoktam ajánlani, akik szintén nagyon pozitív tapasztalatokról számoltak be.
Jobban viselem a mindennapi feszültséget is a készítménynek hála.
Egyértelműen javult az életminőségem, sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok.
Hálásan köszönöm Dr. Lenkei Gábornak!

Sz. Gy.
2022-08-04

Nagyon sokat segítettek a vitaminok. Nem is gondoltuk, hogy a vitaminhiány az emberi szervezetben mennyi kárt okozhat.
Úgy van az ember, hogy amíg nincsenek tünetek, addig semmi baja, legalábbis így gondoltuk, amíg a Doktor Úr könyveit el nem olvastuk.
Használjuk a családdal a következő vitaminokat: Erős Multivitamin, Q10, Omega Gyöngy, D-vitamin, C-vitamin, Cink, Alga-Mix.
A délutáni fáradtság kimaradt, bírjuk az egész napi strapát. 🙂 Nem fájnak az ízületeink, jobban alszunk. A bőrünk is jobban bírja a napsugarakat, nem égünk le, energiánk is kitűnő.
Köszönjük!

Z. M. M.
2022-08-03

Szeretném betartani, ígértem, és most leírnám a tapasztalataimat a vitaminszedéssel kapcsolatban.
Körülbelül öt évvel ezelőtt kezdtem el szedni az Alap Multivitamint, kiegészítve Kalciummal, Magnéziummal, C-vitaminnal. Az első pozitív eredmény az volt, hogy az addig állandóan töredező körmeim hihetetlen erősek lettek. Aztán a fáradékonyságom szűnt meg. Telt-múlt az idő, és feltűnt, hogy a betegségek kerülnek engem. Ha az irodában mindenki meg volt fázva, nem féltem bemenni, mert tudtam, védve vagyok. Évekig napi 1,5 órát buszoztam… Ha mégis nagy ritkán valamit mégis sikerült „összeszedni”, az nagyon enyhe lefolyású volt, és csak pár napig tartott.
A következő pozitívum az volt, hogy az anyagcserém helyrejött. Nyilván ehhez kell a megfelelő folyadékbevitel is, de nálam csak az nem vezetett eredményre.
Ami talán a legnagyobb csoda volt, az az, hogy előtte hónapokig jártam nőgyógyászhoz a menstruációm miatt, mert nagyon rendszertelen volt. Ő megállapította, hogy sorozatosan elmarad a peteérésem. Állandóan gyógyszereket írt fel, amik nem hozták meg a kívánt hatást. Aztán megelégeltem, és abbahagytam.
A vitaminok szedése mellett 2017 decemberében megfogant a kisbabánk.
A terhességem (kisebb kellemetlenségeket leszámítva) teljesen panaszmentes volt. Olyannyira jól éreztem magam, hogy a szülés előtt egy hónappal hagytam csak abba a munkát. Az otthon töltött egy hónap alatt minden egyes nap legyalogoltam 4-5 kilométert (meglehetősen dombos kisvárosban laktunk). Még a szülést megelőző napon is leróttam köreimet. 🙂 A vérvételeredményeim mindig jók voltak, sőt, ami feltűnt a védőnőnek, hogy a vége felé egyre jobb is lett, ami fordítva jellemző általában.
A terhességem alatt csak annyival gyarapodott a súlyom, amennyi a baba, meg a méhlepény volt. Nyilván ez biztosan adottság is, de azt gondolom, ha egy kismama nem éhezik tápanyagban, akkor nem lesz kívánós a szervezete, és nem fog minden útjába kerülő ételt megenni.
A szülés is problémamentes volt, és a kisbabám is egészségesen jött a világra.
Azóta folyamatosan szedem a vitaminokat, és sokszor az az érzésem, fáradhatatlan vagyok.
Ez lenne az én kis sikertörténetem, és hálásan köszönöm azt a „némi ismeretet”, és a vitaminkészítményeket, amelyekkel jobb életminőséget érthettem el.

Székely-Merics Boglárka (31 éves)
2022-08-02

Az Alap Multivitamin fogyasztásom során számos pozitív változást tapasztaltam a szervezetemben, pl.: megszűnt a hajhullásom.
Fáradékonyságot kizárólag erőteljes megterhelés esetén érzek.
A teherbíró képességem szinte duplájára emelkedett a megszokottnak.
Látásom élesedett, sőt még a hallásom is javult, pedig fel sem tűnt, hogy gyengébb lenne.
Egyszóval szinte az egész testem elevenebbé és rugalmasabbá vált.

Marsal Anita (46 éves)
2022-08-01

A megjelenése óta folyamatosan fogyasztom a folyékony Multivitamint! Már el sem tudom képzelni, hogy enélkül éljek.
Jelenleg 69 éves vagyok!
Semmilyen gyógyszert nem szedek 5 éve, és ebben az évben is egy teljes kivizsgáláson estem át. Teljesen egészséges vagyok!
2021 novemberében úgy estem át a Covid-19-en, hogy bár kicsit rosszul éreztem magam, de akkor nem is gondoltam, hogy Covidos vagyok. Majd nov. végén csináltattam egy tesztet, és kiderült, hogy átestem a Covidon úgy, hogy lábon hordtam ki.
Ez a Multivitamin nélkül szerintem nem lett volna ilyen „SIMA” menet!
Köszönöm!

E. N. (69 éves)
2022-07-31

Én kb. 4 éve szedem a vitaminokat. Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet a doktor úr előadásaira. Abból nagyon sok olyan dolgot hallottam, amit eddig még egy orvostól sem. Elkezdtem vásárolni a Multivitamin Alapcsomagot. Nagyon jó tapasztalataim lettek már 1-2 hét után. Addig estére már nem volt kedvem semmi nagyobb munkának otthon nekiállni. A vitamin szedése után este 8-9 órakor is volt erőm és lendületem mindenhez. Ezután elkezdtem még C-, D- és több más kiegészítő vitaminokat szedni. Beteg szinte soha nem vagyok.
Örülök, hogy rátaláltam erre a vitaminra, nagyon sokat segít az egészségem megőrzésében. Azóta már több ismerősömnek ajánlottam. Mindenkinek bevált.

L. I. (49 éves)
2022-07-30

A dr. Lenkei termékeket kisebb kihagyásokkal már több mint 20 éve fogyasztom, ennek köszönhetően nagyon ritkán (kb. ötévente egyszer) fordul elő, hogy valamilyen influenzaszerű tünetekkel járó egészségi elváltozás jelentkezik nálam. A lefolyása olyan gyenge, hogy még lázam sincs ilyen esetekben, legfeljebb hőemelkedés. Kisebb orrfolyás, köhögés előfordul, de semmi olyan diszkomfort érzéssel nem jár, hogy orvoshoz kellene fordulnom, és ezzel tünetcsökkentő „gyógyszereket” vagy pusztító antibiotikumokat kellene a szervezetembe juttatnom.
A családomban is teljesen természetes dologgá vált a napi többszöri vitaminfogyasztás, hiszen férjként, szülőként a szeretteimnek is azt az életminőséget kívánom, amit magamnak. Családfenntartóként azt is megtapasztaltam, hogy komoly anyagi előnyei is vannak a vitaminkészítmények fogyasztásának, mert tény, hogy sokkal többe kerül olyan betegségek miatt, melyek vitaminok helyes mennyiségű fogyasztásával elkerülhetőek, orvos által előírt gyógyszereket szedni, munkából, iskolából kiesni, mint amibe kerül a vitaminkészítmények rendszeres fogyasztása.
53 éves vagyok, az egészségi állapotomat csak a velem egykorúakhoz tudom hasonlítani, az ötévente rendezett osztálytalálkozókon mindig azt tapasztalom, hogy az egészségi állapotom az átlag feletti, ezt egyértelműen a dr. Lenkei vitaminkészítmények hatásának, illetve dr. Lenkei Gábor kiadványai, filmjei nyomán a családomban kialakult egészségkultúrának tulajdonítom.
Isten áldja dr. Lenkei Gábort!

H. I.
2022-07-29

Több mint 1 éve szedem a Multivitamint.
A Covid őrület elindulásakor gondolkodtam el, hogy nem ártana legalább vitamint szedjek védekezés céljából. Előtte soha nem szedtem vitamint, és gyógyszert is nagyon ritkán.
Nem bántam meg, hogy elkezdtem fogyasztani a dr. Lenkei vitamint. Éreztem, hogy a szervezetemet feltölti olyan anyagokkal, amik hiányoztak, de nem gondolkodtam el rajta soha. Akkor jöttem rá, hogy milyen vitaminhiányos lehetett már a szervezetem, miután elolvastam a könyvét, a Cenzúrázott egészséget! Gratulálok a bátorságához! Több őszinte orvosra lenne szüksége a betegeknek!
Multivitamint és C-vitamint fogyasztok. Tapasztalatom az, hogy nem vagyok fáradékony, és kevesebbszer fáztam meg. Gondolom, folyamatosan fejti ki jótékony hatását a szervezetemre, mert nem látunk a belső szerveinkbe, és a bajt is akkor érzékeljük, amikor már ott van.
Alapállásból egészséges embernek tartom magam. Remélem, sőt tudom, egészséges vagyok és maradok. Mégis, köszönöm, hogy felnyitotta a szemem!
Továbbra is szedem a vitaminjait.
És köszönöm!

V. A.
2022-07-28

2020 márciusától kezdtem szedni a vitaminokat, elsőként a Közepes Multivitamint. Már az első napok után jobb közérzetet, jobb alvást tapasztaltam. 3 hét után egy erős hajhullás indult meg, internetes információkeresés által úgy gondoltam, A-vitaminhiány okozhatja, ekkor váltottam egy másik fajta Multivitaminra. A váltás tökéletes lett, megszűnt a hajhullás. Azóta is folyamatosan ezen készítményt szedem C- és D-vitaminnal együttesen. A korábban ingadozó vérnyomásom stabilizálódott ezen 2 év alatt. A vitaminok szedése előtt gyakran kellett orrcseppet használnom, azóta egyetlen egyszer sem!
Megfázásos tünetek korábbi, akár 10-12 napos időről 1-2 napra változott, de leginkább el sem kapom.
Stabil, jó közérzetet kaptam jó kondícióval.
Köszönöm!

Császár Imre (50 éves)
2022-07-27

Körülbelül 5 éve szedem a Multivitamin család tagjait. Családom is elkezdte szedni, mert látták az én egészségjavulásomat. 26 kg-ot tudtam fogyni a segítségükkel.
Javult az állóképességem, múltak a lábgörcseim. A vércukor értékeim csökkentek, kevesebb inzulint szúrhatok. A B-vitaminok az idegek regenerálódásában voltak hasznosak. A C-vitamin is segített az immunrendszerem megerősödésében.
A szigorú diétám mellé nekem elengedhetetlen. Ha nem szedtem, mert nem jutottunk hozzá, jöttek vissza a különböző tünetek szép lassan.
A régebben szedett más vitaminokhoz képest ezekben a termékekben tudom (érzem), hogy benne van az, amit a dobozokra felírtak.

J. Zs.
2022-07-26

Nagy tisztelettel adózom az Ön eddigi munkásságának. Úgy érzem, hogy Ön kiemelkedően sokat tett és tesz a magyar emberek egészségkultúrájának növelése érdekében.
Szeretném megírni személyes tapasztalatomat.
A „negyedik hullám” elején kezdtem rosszabbul érezni magam. A komolyabb következmények elkerülése érdekében visszatértem a Dr. Lenkei Erős Multivitamin rendszeres napi fogyasztásához. Ezt követően fokozatosan jobban lettem, az egészségi állapotom helyreállt. Azóta is folyamatosan szedem a Multivitamin készítményét, amely az életminőségemre is kiemelkedően jó hatással van.
Nagyon köszönöm Doktor Úr magyar emberek érdekében végzett munkásságát, amelyhez jó egészséget, sikert és kitarást kívánok!

K. Zs.
2022-07-25

Több mint 10 éve használjuk férjemmel együtt a Közepes Multivitamint, C-vitamint, és nem rendszeresen Kalciumot és Magnéziumot.
Ezen időszak alatt egyáltalán nem voltam beteg, még megfázásos jellegű sem.
A Covidot 2021. év végén elkaptam, nagyon gyenge torokfájás és rekedtség tünetekkel pár nap alatt átvészeltem.
Jelenleg tünetmentesek vagyunk, energikusak, nyugodtak, jó alvók, nincs súlyprobléma és egyéb, táplálkozással összefüggő anyagcsere probléma.
Tisztelt Doktor Úr! Köszönjük áldásos munkáját! Isten áldja Önt, családját és kollégáit!

Sz. K. E.
2022-07-24

A tapasztalataimra kíváncsi, de én csak annyit mondhatok, hogy a vitaminokról szerzett tudásom, amit az Ön videói és könyvei által szereztem, nagyban megváltoztatta a gondolkodásomat arról, hogy mi kell a szervezetnek.
A környezetemben élőknek nehéz ezeket az információkat átadni úgy, hogy ne nézzenek hülyének. De lassan rájönnek, hogy nem mellébeszélek. Én és a párom rendszeresen fogyasztjuk a Multivitamint, a C-vitamint, a Kollagént és a D-vitamint, ritkábban Kalciumot és Magnéziumot.
Jó egészségi állapotnak örvendünk így 50 felé közeledve. Nincs krónikus betegségünk, a készítményeit inkább a vitalitásunk megtartása érdekében fogyasztjuk. A Covid betegségen is átestünk, párnapos lábadozással, oltás nélkül.
Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy rátaláltunk az Ön készítményeire, és remélem, sokáig élvezzük ezek jótékony hatását!

Kertész Zsolt (47 éves)
2022-07-23

Áprilisban lesz egy éve, hogy szedem a Multivitamin készítményét. Kb. 10 éve egyik gyógyszertárban Miskolcon lebeszéltek a vitaminjairól, amit azóta is bánok. Azóta egy komolyabb műtéten estem át, és arra gondolok, ha akkor nem hagyom magam lebeszélni az Ön vitaminjairól, akkor talán nem is lettem volna beteg.
De szerencsére újra rátaláltam a vitaminüzletre. Az Alap és Közepes Multivitamint szedem, plusz Kalcium és Magnézium, C-vitamin, Kollagén, és ki is szeretném próbálni a többi terméket is. Q10 is.
A lényeg, hogy jól vagyok 65 éves létemre, 10-12 km túrautakat teszünk meg hetente 2 alkalommal. Kevesebb alvásra van szükségem, jó kedélyem van, még megfázva sem voltam, fizikálisan és mentálisan is nagyon jól vagyok.
Megvettem az összes könyvet, és nagyon büszke vagyok, hogy ennyi tudásra tettem szert ÖNNEK köszönhetően. Isteni olvasni a könyveit!

Hámori Péterné
2022-07-22

2017 áprilisában kezdtem el használni a Multivitamint lányom tanácsára és ajánlására. Azóta 1 napot sem kezdtem a vitamin nélkül. 84 éves vagyok, eljárok a szépkorúak csoportjába, közösségbe. Táncolunk, énekelünk, kirándulunk. A kertemet egyedül rendezem, vidám vagyok, jókedvű, tele energiával. Az ismerőseim szerint ragyog a szemem, szeretem az életet, szeretek élni. Jó egészségnek örvendek, és ezt a vitaminoknak köszönhetem. Tornázni járok, 2 éve még bukfenceztem.
Minden jót kívánok, jó egészséget az egész csapatnak!

Sánta Margareta
2022-07-21

Évek óta fogyasztója vagyok Lenkei doktor vitaminjainak. Általánosan jobb a közérzetem, beteg nem szoktam lenni. De ami fontos, hogy egy idő után (1-1,5 év) le tudtam tenni a szemüveget, mert anélkül is jól láttam. Olvasáshoz és távolra is kellett már előtte szemüveg.
Aztán még egy jelentős változás is bekövetkezett. Ugyanis a koleszterinem egy kicsit magasabb lett a háziorvosom szerint. Rögtön gyógyszert írt fel, de én nem szedtem be. Csak folyamatosan szedtem a Multivitamint. A következő laborvizsgálatnál jobb lett az eredmény, és azóta is rendben van. Gondolom, hogy ehhez is hozzájárult a rendszeres vitaminszedésem.
A kollagénkészítményt most kezdtem el szedni.
Nagyon köszönöm!

J. N. K.
2022-07-20

Évek óta fogyasztom az Erős Multivitamint. Igaz, regisztrációm most csak január óta van, de eddig az expárom regisztrációjára vásároltam.
Amit megtapasztaltam:
- sokkal energikusabb vagyok
- jobban tudok koncentrálni, akár egész nap is
- stabilabb lelkiállapottal rendelkezem, mint vitaminfogyasztás előtt
- alig voltam beteg, pedig gyerekekkel dolgoztam 18 évig
- körmöm nem töredezik, nem hullik a hajam
- jobban tudok koncentrálni és hosszabban
- állóképességem is jobb lett sokkal
- nem lehet könnyen felbosszantani, stabilan jó hangulatom van.

Köszönöm szépen mindezt a sok jót!
Továbbra is hű Multivitamin-fogyasztó leszek.

B. R.
2022-07-19

Korábban nem fogyasztottam vitaminokat.
Magas vérnyomás és parlagfűallergia mellett a mozgás is nehezen ment, a bal lábam gyakran meghúzódott, a korábbi futás nehezen vagy egyáltalán nem ment.
Három hónapja szedek C-vitamint, kezdetben 3 g, most már 4-5 g mennyiséget, Multivitamint 2 hónapja szedek (először Alapot, majd a Közepeset).
Jelentős javulásokról tudok beszámolni:
- jókedv, jobb közérzet, több energia
- kevesebb alvás elegendő
- magas vérnyomásra a gyógyszert már nem szedem
- mozgás jobban megy, heti 3-4 alkalommal intenzív séta, 30 perc/3 km
- stresszt jobban bírom, kevesebbet idegeskedek.
Kezdetben YouTube-videókat néztem, miután egy általam elismert ember a hírlevélben elküldte az egyik koronavírusról szóló videójának linkjét.
Miután végignéztem az összes ilyen videót, utána a vitaminokról szóló videókat is megnéztem, ami után azonnal elkezdtem szedni a C-vitamint (3 g), 3 nap múlva mintha kicseréltek volna.
Ezután elolvastam az összes könyvét, valóban igaz, hogy a tudás még fontosabb, mint maguk a vitaminok, mindenkinek ajánlom.
Nagyon köszönöm ezt az óriási segítséget, sok sikert és kitartást kívánok a további munkához!

Varga Ernő
2022-07-18

Hat hónapja szedem a Multivitamint, mellé kb. 3 gr. C-vitamint naponta.
Kedvező tapasztalataim:
- Jó a közérzetem.
- Energikus vagyok, szinte soha nem fáradok el.
- Megerősödött a körmöm, ami azelőtt állandóan betöredezett.
- Elmúltak az ízületi fájdalmaim. Régebben időjárás változáskor nagyon erősen fájtak a forgóim és a térdeim. Ez már a múlté.
- Ez idő alatt egyszer fáztam meg, 4 nap alatt gyógyszer nélkül, emelt C-vitaminnal túl is voltam rajta.
- Javult a memóriám.
- Letettem a vérnyomásra szedett gyógyszert, normális értékeket mérek.
- Amióta (1 hónapja) még Kollagént is iszom, sokkal könnyedebb lett a mozgásom. Még a guggolást is meg tudom csinálni, pedig ez már hosszú évek óta nem sikerült (69 éves vagyok).
Nagyon köszönöm, hogy segít nekünk fájdalom nélkül, boldogabban élni!

V. S.
2022-07-17

Kb. 10 éve ismertem meg az öcsémen keresztül a Lenkei vitaminokat.
Külföldön dolgozom, nem tudom mindig megvenni időben, de amint hazajövök, megyek és megveszem.
A lányom is külföldön tanul, és eszi a vitaminokat.
Amióta szedem, nem voltam beteg. A hiányát érzem, ha nem jutok a vitaminokhoz, fáradékony leszek.
Nagyon jó a Cenzúrázott könyve, nagyon megdöbbentő írás!

K. A.
2022-07-16

Hosszabb ideje szedem a Multivitamin készítményt. Előtte több nagy gyártó termékét kipróbáltam. A Multivitamin készítményt fokozatosan emeltem és állítottam be arra a szintre, amit tartósan fogyasztok.
Energizál, vitalizál, kb. 1 év után jött az igazi hatás, amiért elkezdtem szedni. Erős allergiám van sokféle dologra, fák, füvek, állatszőrök, atkák, porok. Kialakult orrpolipom ezek miatt, az egész évet dugult orral kínlódtam végig. Mostanra megszűntek ezek a hatások – viszlát allergia és orrpolip! Tünetmentes vagyok.
A Multivitamin Közepes adagját fogyasztom. Kiegészítve különböző vitaminokkal, C-vitamin 1000 mg és kétféle 500 mg-os, valamint D-vitamin készítmények szintén a Lenkei Egészségtárból.

Sz. L.
2022-07-15

A vitaminok és a táplálkozásom átalakítása után az alábbi pozitív tapasztalataim vannak:
- Vitalitásom megnőtt.
- Migrénem, amely hetente 2-3 napra is ágynak döntött, mára kisebb fejfájássá csillapodott, megritkult a gyakoriságuk is.
- Újra tudok tanulni, „fog az agyam”, belevágtam egy új szakma elsajátításába.
- Kollagénfogyasztás nem várt külső hatása, hogy a bőröm rugalmasabb, élettel teli lett, hajam, ami nagyon megritkult, kezd visszasűrűsödni. Ezt 30 éves fiam is tapasztalja.

Köszönjük a sok információt, amit a könyvekből kaptunk!

2022-07-14

Már írtam tapasztalatot, viszont újból szeretnék beszámolni arról, hogy lassan 2 éves vitaminfogyasztásnak köszönhetően nagyon sok minden megváltozott az életemben.
Először is a menstruációm rendeződött, az édesség utáni vágyam elmúlt, már nem érzem, hogy kényszeresen eszek.
Nem voltam megfázva, a Covidot túléltem oltás nélkül, és el sem kaptam, pedig abszolút nem kíméltem magam semmiben.
Elmaradtak az éjszakai lábgörcsök és a rossz álmok! A Kalcium és a Magnézium nagyon sokat segített a görcsökben.
Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok!

J. B.
2022-07-13

38 éves férfi vagyok. 2 éve kezdtem fogyasztani rendszeresen az Ön által ajánlott adagban is rendszerességgel a Közepes Multivitamin terméket. A következő pozitív hatásokat tapasztaltam magamon:
- Korábban dohányoztam, és ezzel összefüggésben horkoltam is. Horkolásom megszűnt, és azt figyeltem meg, hogy a fizikai terhelést alacsonyabb pulzussal és légvételszámmal bírom, mint egy átlagos társam.
- Bőröm simább és puhább lett. Körmeim és szőrzetem gyorsabban nőnek.
- Reggelente frissen, életerősen ébredek. Korábban alig bírtam felkelni az ágyból.
- Korábban sokat puffadtam, ez megszűnt.
- Fogytam 10 kg-ot.
Összességében egészségesebbnek érzem magam, és még az influenzaszerű megbetegedések is elkerülnek.
A teljes képhez azért hozzátartozik az is, hogy táplálkozásomat is megváltoztattam, több zöldséget fogyasztok, valamint kevesebb húst. Kerülöm a glutént és a kazeint, alig fogyasztok alkoholt és már nem dohányzom.
Köszönöm, hogy könyveivel és vitaminjaival elindított egy komfortosabb, illetve felé vezető úton.

Németh Tamás
2022-07-12

Több mint egy éve fogyasztom a Multivitamin csomagot. Kezdetben – hónapokon keresztül – a tablettás változatot szedtem. A tablettás csomag közül minden változatot „végigkóstoltam”. Sajnos a reményeim nem teljesültek. Ekkor – az egyik szaküzleti munkatárs figyelemfelhívása nyomán – áttértem egy másik fajta Multivitamin Közepes változatára. Megközelítőleg hat-hét hónap elteltével megváltozott az életem, az eredmény nem maradt el.
Ami fontos, negyvenéves, jelentős szellemi munkát végző férfi vagyok. Sokszor már a nap folyamán elfogyott a lendületem, de a Közepes Multivitamin visszaadta az erőmet, a lendületemet.
Most már csak a munkatársak „fárasztanak” le.
A termék szedésével:
- jobb lett a hangulatom,
- nagyobb lett a lelki és fizikai erőm,
- jobban tudok koncentrálni,
- egészségesebbnek érzem magam.
Megfigyeltem azt is, hogy már egy-két nap kihagyás is „megvisel”, ezért a rendszeres fogyasztás valóban javasolt.
Nem utolsó szempont, hogy a betegségek – és eddig a Covid is – elkerültek.
Habár nem a termékekhez kapcsolódik, de azért is érdemes betérni a Lenkei szaküzletbe, mert barátságos, érdeklődő és informatív a kiszolgálás. A segítség nélkül nem találtam volna meg a nekem való Multivitamint.
Köszönöm szépen!

Dr. Gy. R.
2022-07-11