Egy kis napsütés

2023. november

A készítmény szedése óta tele vagyok energiával, sokkal jobb a közérzetem. Az ízületeimnek is nagyon jót tett a készítmény, mert sokkal könnyebben tudok például lépcsőzni.
Összességében sokkal jobban érzem magam. (megj.: Multivitamint szed)

K.-P. Zs.
2023-11-30

A vitamin szedése óta sokkal, de sokkal energikusabb vagyok. Szinte nem tudok elfáradni estig, pedig fizikai munkát végzek. A memóriám is sokat javult, valamint a közérzetem is. Az éjszakai alvás is nyugodt, pihentető lett.

Kiss Gusztávné (59 éves)
2023-11-29

Már évek óta fogyasztom a Közepes Multivitamint, amelynek köszönhetően úgy érzem, könnyebben tanulok, jobb a memóriám, nagyobb a teljesítőképességem, mint régebben.
Örülök, hogy vannak még ilyen orvosok, akik nemcsak a betegség gyógyítására, hanem a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

S. D. L. (23 éves)
2023-11-28

Az elmúlt években folyamatosan 15-16 órákat dolgoztam, sok stresszes helyzetben volt részem. Az egészségi állapotom leromlott, fáradékony voltam. Egyre többször voltam táppénzen. Éjjel-nappal aludtam.
Megvettem az Erős Tablettás vitaminkészítményt, 1 hónapja szedem, és nagyon sokat változott az állapotom. Sokkal többet bírok, kevesebb az alvásigényem, nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzem magam. (…)
Ha elkaptam valami légúti fertőzést, ami elég gyakran előfordult, mivel pollenallergiám is van, 3 hétig otthon voltam betegen. Amikor elkezdtem szedni a vitaminokat, éppen ilyen helyzetben voltam. 3 nap után meggyógyultam.
Régebben is szedtem az Ön vitaminjait, sajnos nem rendszeresen. Tanultam belőle, szükségem van rá, fontosabb, mint bármi más. Jól érzem magam!
Köszönöm ezt a változást Önnek!

A. L.-né (49 éves)
2023-11-27

A Multivitamint, kollagént, C-vitamint szedem már 6 éve. Nagyon jól bírom a munkát még idős korom ellenére is.
Nem hűltem meg már évek óta. Az immunrendszerem megerősödött. A kollagén nagyon segített a csontjaimnak, a derekamnak és a térdeimnek.

F. S. (72 éves)
2023-11-26

2018-tól szedem az Alap Multivitamint, Q10-et, Ligetszépe kapszulát. Azóta elhagytam a vérnyomáscsökkentőmet, cukortablettámat, nagyon jól érzem magam. Jó az életkedvem, nem fáradok két unoka mellett sem, jól bírom a strapát.
Mély tiszteletem Önnek és a csapatának, csak így tovább!

D. I.
2023-11-25

1 éve használom a Multivitamin Alap csomagot, C-vitamint, Kalcium-magnézium készítményt, kollagénitalt, porckészítményt.
Sok energiám van, szép az élet, nem vagyok olyan stresszes, mint előtte. A térdem és derekam javult. A bőröm, a körmöm, a hajam nagyon sokat javult.
A barátaim is kezdték használni, és ők is meg vannak elégedve a termékekkel.

O. Z.
2023-11-24

4 éve szedem a Multivitamint, nagyon sok jó tapasztalatom van. Immunrendszerem megerősödött, jobban bírom a mindennapi strapát és a munkát. A hajam, körmöm és a bőröm úgy a vitaminoknak, mint a kollagénnek köszönhetően nagyon sokat javult.
Még szedek C-vitamint, D-vitamint, porckészítményt a térdeimnek és a gerincemnek.
Olvastam a könyveit, amiből nagyon sok információra és tudásra tettem szert.
Nagyon köszönöm a munkáját!

A.C.V. (49 éves)
2023-11-23

Az Erős Multivitamint szedem. 3 hónap után elkezdtem érezni egy hatalmas változást a szervezetemben. 60 éves biztonsági őr vagyok! Rengeteg energiám van, nem vagyok fáradt 24 órás szolgálat után sem. Szellemileg is jobban tudok figyelni. Több lett az örömöm, mert a tabletták után érzem az energiát.
Köszönöm a doktor úrnak! Minden könyvét elolvastam.

Bódi Zoltán
2023-11-22

Depressziós voltam, és az 1 havi Közepes Multivitamin szedése óta elhagytam a gyógyszereket, és akkora energiát kaptam, hogy két ember munkáját is elvégzem fáradtság nélkül!
Köszönöm Önnek!

Szilágyi Erzsébet (55 éves)
2023-11-21

Közel két hónapja használom az Alap Multivitamint, amiről csak jókat tudok írni. Munkámnak köszönhetően sokat dolgozom éjjel, ami fárasztó, nappali alvással alig kipihenhető. A vitaminoknak köszönhetően egy hét használat után az éjszakázás nem volt olyan fárasztó, könnyebb volt kipihenni. Az alvás minősége is említést érdemel, sokkal pihentetőbb, ha kevesebbet alszom is, ki tudom pihenni magam. Türelmesebb és kiegyensúlyozottabb lettem.
Mindenkinek ajánlom, aki hasonlóan szeretné érezni magát!

S. B. L.
2023-11-20

Szedem a Multivitamint már 5 éve. El tudom mondani, hogy azóta jó a közérzetem, jó étvágyam van, nagyon sok energiám, ki tudnék szökni a bőrömből a munka után.
Köszönet Önnek és munkatársainak, csak így tovább!

G. T. (89 éves)
2023-11-19

Már régóta szedem a Közepes Multivitamint. Általában mondhatom, hogy azóta nem vagyok beteg. A covid alatt sem volt problémám, sőt az ellenanyag teszt olyan magas volt, mint senkinek a családban. Amit a rendszer még mérni tudott, a legmagasabb volt. Jó a munkabírásom, az életkedvem. A körmeimen azóta is azt látom, hogy nincs benne csík, sima a felülete.

H.-né D. É.
2023-11-18

Évek óta használom a Dr. Lenkei vitaminokat. A Porc-Mixet a térdemre szedem, egy hónap után javulást észleltem, megszűnt a fájdalom, könnyedén járok. Továbbá Multivitamint, C-vitamint és egyéb kiegészítőket használok.
Nagyon jól érzem magam, kertészkedem, unokázom, ennek ellenére nem vagyok fáradt, nem betegszem meg, amikor a körülöttem lévők ágynak esnek.

B. M.
2023-11-17

Pár hónapja műtöttek orrsövénnyel, így nagyon legyengült állapotban volt a szervezetem a műtét után. Amikor hazaértem a kórházból, első utam a Dr. Lenkei üzletbe vezetett, ahol rögtön meg is vettem az Alap Multivitamin készítményt, ezt kiegészítve C-vitaminnal. Akkor 40 kg voltam, aztán a vitaminok szedése után sikerült megerősítenem az immunrendszerem, és visszanyertem az eredeti 45 kg-os testsúlyomat. Műtét előtt is szedtem a vitaminokat, így ennek köszönhető a mihamarabbi javulás.
Folyton pörgök, van energiám és jókedvem is még az esti, késői órákban is. Az egyetemen a vitaminok segítettek a stressztűrő képességemen is. Lecitinnel kiegészítve a Multivitamint még jobban ment a tanulás és az odafigyelés is az órákon.
Összességében elmondhatom, hogy sokat köszönhetek a vitaminoknak, a könyveknek, amelyekből sok információt szereztem a vitaminokról és az egészségről is.
Köszönöm!

K. E. (24 éves)
2023-11-16

A vitaminok fogyasztását már 3 éve kezdtem el a család többi tagjával együtt. Mióta szedem, nagyon ritka a megfázásos megbetegedés, és ha van is, gyorsan lezajlik.
További észrevételek: több energia, simább bőr, a körmök gyorsan nőnek.
Sokat sportolok, és a regenerálódásban segít a Multivitamin, illetve a kollagén, és több energiát ad a fizikai-szellemi aktivitásban.
Köszönöm! További sok sikert!

Molnár Zoltán
2023-11-15

Nagyon köszönöm a munkáját, a vitaminoknak köszönhetően nem kell szedjem a gyógyszereimet vérnyomásra, koleszterinre, és még sok minden másra.
2 éve szedem a Közepes Multivitamin csomagot, Kalcium-magnézium készítményt, C-vitamint. Nagyon meg vagyok elégedve, hogy sokkal jobban érzem magam.
A Kollagént is fogyasztom, a visszereim sokat javultak, és nem fáj úgy a derekam és a térdeim.

A.H.
2023-11-14

Három éve kezdtem az Erős Multivitamin fogyasztását, az ok egy akkor tartó influenzajárvány volt.
Korábban élsportoló voltam (birkózó), nem voltak egészségügyi problémáim szinte soha. Gyógyszerpárti nem voltam soha, gondolom a család példáját követve, ám egyszer egy gyulladás miatt felírtak egy erős antibiotikumot, utána az immunrendszerem annyira legyengült, hogy szinte minden második héten megfáztam. Az edzőm javasolta, hogy szedjek vitaminokat, ekkor kezdtem jobban utánajárni és egy csapattársam mutatta az ön egy igen tanulságos videóját a sóról és C-vitaminról.
Mikor influenzás lettem, orvos és gyógyszerek helyett rendeltem a Multivitaminból, lázam volt, fájt mindenem. Pontosan két nap alatt teljesen rendbejöttem és azóta is szedem. A három év alatt körülbelül kétszer voltam náthás, de akkor sem éreztem magam betegnek. Nemrégiben voltam covid pozitív, egy nap fejfájás és két nap hőérzékenységgel viszonylag könnyedén átvészeltem.
Életminőség javulása terén szinte mindig pozitív vagyok, bár, mikor kezdtem a fogyasztását a vitaminnak, talán még jobban éreztem a plusz dolgokat, állandó jókedv, kipihentség és barátságosság, ezek talán már a megszokás miatt három év múltával nem annyira feltűnőek.
Rendszeresen ajándékozom a barátnőmnek, továbbá van kollégám, akinek megtetszett, így egy éve már ő is rendszeresen fogyasztja.

Szuda Péter
2023-11-13

A Közepes Multivitamin csomagot szedem már több mint 6 éve. Szebb a hajam, a körmöm, az immunrendszerem megerősödött.
Meghűlés elkerült, jókedv, energia még egy egész napos munka után is. Jobban alszom, nyugodtabban.

F. M. (66 éves)
2023-11-12

A férjem biztatott, hogy szedjem én is a Multivitamint, mert ő már 4 éve szedi. Elsőre nem akartam, de most el tudom mondani, hogy nem bántam meg. Mert azóta nem vagyok meghűlve, az epegörcsök kimaradtak, nem kellett megműtsenek, jól érzem magam, a férjem mellett dolgozhatok és vezethetjük a húsüzletünket, a sok jajgatás nélkül.
Köszönet a Dr. Úrnak és csapatának, akik még gondolnak az emberek egészségére.

J. E. (62 éves)
2023-11-11

82 évemet már betöltöttem, szedem az Alap Multivitamint, kiegészítve C-vitaminnal, porckészítménnyel és kollagénnel. Vérképem tökéletes, sok energiám van, az 5,5 km-t naponta lesétálom. Szervi bajom nincs. Jó a hangulatom, sokat mosolygok. A könyveit olvastam, amik nagyon tetszettek. A Cenzúrázott egészség című könyv a legjobban.
Hálás vagyok Önnek!

N. L.
2023-11-10

20-as éveim végén járó férfi vagyok. A Multivitamin rendszeres használata során azt tapasztaltam, hogy energikusabb vagyok, az alvásom minősége javult, az immunrendszerem ellenállóbb. A C-vitamin, Alap Multivitamin és a Kalcium-magnézium készítmény rendszeres használatának köszönhetően az allergiás tüneteim szinte teljes mértékben elmúltak.

A.P.
2023-11-09

Szeretném Önnel megosztani a tapasztalataimat. 2017-ben (37 évesen) a németországi, illetve hazai orvosok megállapították nálam a korai változókort.
Rohamosan kezdtek jelentkezni a negatív tünetek, például a csontozatom romlása.
Keresni kezdtem, hogy mitévő legyek, ekkor találtam rá az ön videóira, illetve könyveire. Hormonpótlás mellett szedem a Közepes Multivitamint, C-vitamint, D-vitamint, illetve ehhez Kalcium-Magnézium készítményt. Évente járok Magyarországra komplex kivizsgálásra. Óriási örömmel töltött el a vizsgálatok eredménye, hogy 43 évesen képes a szervezet csodákra. A dexa-vizsgálat javulást mutatott. Hálás köszönet az ön által nyújtott tudásért, segítségért. Elkötelezett rajongója.

Nagy Noémi
2023-11-08

Termékei, írásai megjelenésétől kezdve lelkes követőjének számítok, rendszeresen fogyasztom vitaminjait, olvastam, olvasom könyveit, füzeteit, részt vettem előadásain. Maximálisan azonosultam az Ön által képviselt filozófiával, az ember egészségével, annak megőrzésével, javításával kapcsolatban. Egészségesnek tartom magam, nagy teherbírással.
Szinte egyetlen problémám a gyakori fejfájásom. Régóta keresem az okát, sok vizet iszom, a sóval is próbálkozom ilyenkor, de eső, hó, szél, hideg-, melegfront, feszültség stb. esetén borzasztó fejfájások gyötörnek.
Nemrég viszont megtörtént a csoda! Az Alap Multivitamin mellé az Ön weboldalán tett javaslatára („Ideális összeállítás") vásároltam Kalcium-Magnézium készítményt, s már 1 adag elfogyasztása után megszűnt a szinte állandósult fájdalom a fejemben!! Nem akartam elhinni, még most, két fájdalommentes hét után is csodaként élem meg!! Ezzel párhuzamosan az alvásigényem is jól érzékelhetően csökkent, sokkal energikusabb lettem. 😊

N.-né R. A. (49 éves)
2023-11-07

7 évvel ezelőtt a doktor úr előadásait néztem az interneten, sportolói múltamból fakadóan fontosnak tartottam a táplálékkiegészítést. Az előadások és a kisfilmek meggyőztek arról, hogy a nyomelemek, ásványi anyagok és vitaminok fontosak, és leesett a tantusz, hogy ez tápanyag.
Nem vagyok beteges, nem szedek gyógyszereket, orvos közelébe se megyek.
Energiaszintem megfelelő, nyugodt vagyok, türelmes. Stressztűrő képességem magas. Nyugodtan alszom, jól regenerálódok és kipihenten ébredek.
Erős Multivitamint, nagy mennyiségben C-vitamint és D-vitamint és a tengeri só tablettát fogyasztom.
Köszönöm, hogy ilyen termékeket fejlesztett ki és hogy ilyen jó kisfilmeket készített, aminek a hatására ezeket az eredményeket értem el.

Tóth Gergely
2023-11-06

20 éve szedem a vitaminokat (...). Meggyógyultam a skorbutból, 20 évig sebes volt a tenyerem előtte. Meggyógyultam a cukorbetegségből, ájuldoztam, szédülöztem, ez is megszűnt. Megszűnt a vérszegénységem. Szedem a kollagént és az ereim erősebbek és a vitamintól javult a humorérzékem is. (megj.: Erős Multivitamint, Kalcium-Magnézium készítményt, C-vitamint fogyaszt)

Juhász Csaba
2023-11-05

Évek óta esszük a Lenkei-vitaminokat. Akár 10 óra munka után egy napi második Alap Multivitamint elfogyasztva, gond nélkül tud tovább dolgozni, figyelni még 4 órát az ember. Ugyanez igaz arra is, hogy munka után nem tör rá az emberre az édességéhség, amivel egy jelentős kalóriát spórolhat meg az ember. Mindenkinek ajánljuk a könyvet, amennyiben elbizonytalanodik az ember az interneten olvasottak után, mindig jó, mint alapszakirodalmat elővenni.

P. G.
2023-11-04

2016. óta életvitelszerűen, azóta rendszeresen mindennap szedem az Alap Multivitamint. 2020. januárja óta pedig áttértem a Közepesre. Ez idő óta dolgozom 2 műszakban. A munkaköröm megköveteli, hogy 5 naponként meg kell fordítanom a bioritmusomat nappalról éjszakai pihenésre. Volt talán egyszer, hogy nem tudtam eljönni időben az újabb adag vitaminért. Abban a 2-3 munkanapban alig éltem túl a napot. Engem mind fizikálisan, mind mentálisan úgy „spiláz”, hogy egyszerűen sokkal könnyebben élem meg a munka nehézségeit, segít minden szempontból a jobb minőségű életet élnem! 😊

B. G.
2023-11-03

A Közepes Multivitamint fogyasztom jelenleg, három hónapja. Az alvászavarom 80%-ban rendeződött. A korábban jelentkező bélműködési problémáim rendeződtek.
Pár hete tapasztaltam, hogy a vércukorszintem a kezdeti diéta változtatása nélkül csökkent. A cukorgyógyszert abbahagytam. Jobb a közérzetem!

B. I.
2023-11-02

3 hónapja használom a Közepes Multivitamint + citromos Kollagénitalt. Ez a kettő együttesen csodát tett.
Egy 88 éves idős bácsit gondozok (...). Az ízületeim, csontjaim, derekam, bokám borzalmasan fájtak a sok emeléstől. A fiam ajánlására elkezdtem a fent említetteket szedni. A Kollagénitalt dupla adagban ittam, és két hét alatt mintha kicseréltek volna. Megszűnt minden fájdalmam, és erősnek és energikusnak érzem magam. Jól bírom a fizikai munkát. Nem fogom abbahagyni, és másnak is szívesen ajánlom.

Szabó Margit
2023-11-01