Egy kis napsütés

2023. október

A D-vitaminnal kezdtem, és nagyon jó volt a hatás nálam, éreztem a bőrömön, a csontjaimban is.
A Multivitamint, C-vitamint nem olyan rég szedem, és szuper a hatása, nem is gondoltam, hogy ennyire vitaminhiányosak vagyunk. Sokkal több az energiám, jól bírom a mindennapokat. Az allergiám is javulóban van. Minden évben meghűltem, de most sokkal hamarabb helyrejövök, vagy meg se hűlök. Az idegrendszeremen is sokat segített, nyugodtabb vagyok.
Továbbra is fogyasztani fogom a vitaminokat, és szívesen ajánlom ismerőseimnek és barátaimnak is.

E. K.
2023-10-31

Köszönöm szépen a doktor úrnak, hogy önbizalmamat erősítette az egészségmegóvás terén. Előadásai, könyvei olyan magabiztossá tettek, hogy másoknak is szívesen adom tovább értékes gondolatait, hogy mások is megelőzhessék a betegségeket, az időskori leépülést minél későbbre tudják kitolni.
Én kb. 7 éve szedem Lenkei doktor vitaminkészítményeit, erősnek érzem magam 67 évesen, munkakedvem jó, egészséges vagyok. (megj.: Multivitamint fogyaszt) Köszönöm!

Gy.M-né
2023-10-30

Amióta szedem a Multivitamint, frissebben ébredek, jobban alszom, életkedvem újra visszatért. Sosem vagyok beteg. Az allergiám is megszűnt és vérszegény sem vagyok.
Köszönöm.

D. S. V.
2023-10-29

Pár éve (5 éve) szedem az Alap Multivitamin tablettát. Jobb a teherbírásom. Az emésztésemre is nagyon jó hatással van. Nem kívánom annyira az édességet, nem nassolok, ennek külön örülök. Jobb a közérzetem, sosem vagyok levert.

B. A.
2023-10-28

Nagymamámtól kaptam kölcsön a Cenzúrázott egészség című könyvet. Legjobban a valós vitaminszükségleten lepődtem meg. Már nem emlékszem pontosan, hogyan találtam rá a doktor úr egyik videójára, de az abban elhangzó kerthasonlat nagyon megfogott. Eszerint nem kell mérgezni egy kertet ahhoz, hogy tönkremenjen. Elegendő, ha nem kapnak a növények megfelelő mennyiségű vizet és tápanyagot. Ugyanígy működik a szervezetünk is. Régóta szedek multivitamint (nem Lenkeit), azonban gyermekem születése után úgy éreztem, nagyobb dózisra van szükségem. Ekkor kezdtem el szedni az Alap Multivitamint. Ez nem hozott változást, így váltottam a Közepes Multivitaminra. Ennek már éreztem a hatását. Bár ugyanúgy elfáradok a nap végére, mégis napközben több erőm, nagyobb lendületem van. Jobban tudom tartani a lépést 1,5 éves kisfiammal, aki 1 éves kora óta kapja a Multivitamin Nektárt. Szerencsére vízzel hígítva minden ellenállás nélkül megissza. Bár közösségbe még nem jár, a játszótéren, boltban találkozik más gyerekekkel, felnőttekkel. Még a tavaszi, tipikus náthás időszakban sem volt beteg. (…)
Az általunk szedett termékekről és azok pozitív hatásairól természetesen meséltem a játszótéren az anyukáknak. 😊

N. Sz.
2023-10-27

Régebben állandó fáradtsággal küszködtem, fogmosáskor nagyon vérzett az ínyem, frontoknál, kisebb stressznél megfájdult a fejem, és a vérnyomásom is ugrált.
Az Ideális összeállítás (megj.: Multivitamint, C-vitamint, Kalcium-Magnézium készítményt fogyaszt) szedése óta egészséges vagyok, mint a makk. Energikusabb vagyok, jobban bírom a stresszt, többet nevetek, több időt töltök a családommal.
Nagyon köszönöm, hogy megtapasztalhattam ezt a csodálatos érzést!

D. P.
2023-10-26

Szedem a Multivitamint, az Alga készítményt, D3-vitamint, C-vitamint. Erősebbnek érzem magam, több az energiám, nyugodtabban alszom, türelmesebb vagyok az emberekkel. A vérnyomásom is normalizálódott, még szedem a gyógyszert, de már csökkentett adagot. Jobban bírom a mindennapi feladatokat a ház körül is.
Szeretem a termékeket, és szívesen ajánlom a barátaimnak is.

B. É.
2023-10-25

2021. év elején jelentkeztek nálam erős allergiás tünetek. Folyamatosan, a testem több pontján viszketés. A szemem, az orrom és a fül alatti részen szinte folyamatosan vakargatni kellett magam. A torkom olyan szinten tűrhetetlenül viszketett, hogy többször párnába kellett beleköszörülnöm a torkom, hogy elmúljon. Folyamatosan, 3 éve váltogatva orrcseppeket használtam, havi 3-4 doboz is elfogyott. Plusz szemcsepp a viszketésre.
3 hete, nem ezen tünetek miatt, hanem mert már csak vonszoltam magam az állandó kimerültségtől, arra a következtetésre jutottam, hogy nem tudok vitamin nélkül teljesíteni. A közepes Multivitamint választottam. És bár még nincs egy hónapja, csak 25. napja, hogy szedem, minden viszketés, szem, orr és az orrdugulás is teljesen megszűnt.
Bár nem ez volt a cél, hanem az életerő megemelése, de mellékhatásként az allergiás tüneteim is elmúltak.
Köszönöm szépen.

Horváth Edit
2023-10-24

Eddig három havi adagot szedtem az Alap Multivitaminból. (...) Változott a teherbírásom, javult a bőröm, körmöm hajam állapota, állaga.
A legfontosabb hatása viszont a magas vérnyomásom csökkenése és a látásom javulása volt. Gondolom, hogy az immunrendszeremre gyakorolt jótékony hatása miatt is.

M. M.
2023-10-23

4 hónap Multivitamin fogyasztás után határozottan jobban érzem magam, jobb a teherbírásom, jobb az alvás minősége, van jó sok energiám kertészkedni és még a fiam kutyáját is én sétáltattam.
Köszönöm a tevékenységét, amit értünk tesz.

L. É. (70 éves)
2023-10-22

A Multivitamint a barátnőm szedte előre, és láttam nála a javulást, és úgy kezdtem én is szedni, gondoltam, nekem is fog segíteni.
Meglepetésemre, hamarabb láttam javulást az állapotomban. Nem fáj a fejem, pedig gyakran szokott, több az energiám, nem vagyok olyan ideges, jobban tűröm a stresszt. A barátaim is kérdezték, mit szedek, hogy ilyen higgadtan válaszolok olyan helyzetben, amiben máskor kiabálni szoktam.
Nagyon köszönöm.

K. E.
2023-10-21

Már régóta fogyasztom a termékeit, de a Multivitamint csak 4-5 hónapja kezdtem el. A lehető legjobb döntés volt részemről! Amióta fogyasztom, a napi teherbírásom megnövekedett, eddig már este 7-kor majd’ elaludtam, most meg késő estig még ténykedem otthon 8-10 óra munka után. A stresszes napok már a múlté. A hajam és a bőröm is szebb lett, illetve a karomon lévő kiütések (amikre sok mindent kipróbáltam, de nem segített semmi) is eltűntek.
Nagyon köszönöm ezt Önnek és további sikereket kívánok!

Sz. R. D.
2023-10-20

Nekem a Multivitamin az életemet mentette meg. Állandó szorongásban éltem. Sok nyugtatót szedtem. Pánikbetegség, idegesség, depresszió…
Hála Istennek és a Doktor Úrnak, ez már a múlt! Most jókedvű vagyok!

H. Sz.
2023-10-19

Kamionsofőrként elég nagy terhelésnek vagyok kitéve, főleg szellemileg, az utat figyelni mindig. Azonkívül a sok üléstől fájtak a lábaim és a hátam, meg elég gyakran volt fejfájásom is.
Egy kedves barátom ajánlotta a vitaminokat, elkezdtem szedni, először nehezen ment, mert sok vizet kell inni vele, de aztán belejöttem.
Azóta is szedem, mert nem fáj a fejem (főleg ez, aminek örvendek), a hátam és a lábam sem. (megj.: Multivitamint, C-vitamint szed)

B. K.
2023-10-18

Évek óta fogyasztom az Erős Multivitamint. Energetizál, a koncentrálásban segít, heti 3x táncolok, amit nagyon jól bírok fizikailag és mentálisan is.
A térdemben lévő ízületi fájdalmak a vitamin szedésének követése után elmúltak. A munkám során jól bírom a terhelést.
Interneten követem a doktor úr filmjeit. Nagyon egyetértek vele és nagyon tetszenek.

J. J.
2023-10-17

Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a munkásságához, az erőfeszítéseihez, a harcaihoz, amit azért tesz, hogy szebbé és jobbá tegye az emberek életét, hogy egy örömtelibb élethez segítse azokat, akik megértik és elfogadják az Ön tanításait. (…)
Kb. 4 hónapja láttam egy videóját, amit a fiam osztott meg a Facebookon, és innen egyenes út vezetett a felismeréshez, hogy minden könyvét el kell olvasnom, minden lehetséges videóját meg kell néznem és boldog vagyok, hogy ezt tettem. Elmúltam 66 éves, de hála az Ön vitaminjainak, ma jobban érzem magam, mint 40 évesen.
Több mint 10 éve jelentkezett a magas vérnyomásom, ma már normális, az erős hajhullásom jelentősen csökkent, az évek óta gyötrő bőrviszketésem már egy hónap után megszűnt, egy sportsérülésből származó vállízületi gond miatt a jobb karomat képtelen voltam vállmagasságig felemelni, az agyonreklámozott „porc és izom csontkomplexnek” a fogyasztása ellenére sem történt javulás.
Most úgy állok, hogy néhány hét után ismét folytatom a súlyzós edzéseket.
Aranyérprobléma kínozott már 30 éve, és a „csodakenőcsök” ellenére csak súlyosbodott az állapotom, nagyon sokat szenvedtem vele, de 2 hónap után úgy tűnt el az életemből, mintha sosem lett volna.
Olyan környezeti hatások, amelyektől hamar a plafonon voltam, ma egyik fülemen be, másikon ki.
Évek óta nehézlégzéssel kínlódtam, folyton sóhajtoztam, ez már a múlté, a gyakori szívtáji fájdalmaim, nyilallások, szúrások megszűntek, a prosztataproblémára utaló jelek (amelyek a félrevezető reklámokban kínált csodaszerektől nem szűntek meg) elmúltak.
Tele vagyok energiával, gyorsabb vagyok, mint a lift, megmagyarázhatatlan belső nyugalom tölt el, és sajnálom azokat a férfitársaimat, akiknek potencianövelőre van szükségük.
Az életmódomban egyetlen változás történt: fogyasztani kezdtem az Alap Multivitamint, + C-vitamint, + Kalcium-Magnézium készítményt.
Maradok őszinte és támogató híve! Köszönöm, amit az emberekért tesz.

Katona Sándor
2023-10-16

Amióta szedem a Multivitamint, azóta nem vagyok beteges, több az energiám. De, aminek nagyon örülök, hogy nem remeg a kezem és újra tudok varrni, kötni, horgolni.
Mintha visszakaptam volna az életem! Köszönöm szépen!

K. É.
2023-10-15

Most kezdtem el a harmadik Multivitamin-csomagomat. Eddigi pozitív tapasztalataim: frissebben ébredek, jobban bírom a napokat, jobban bírom az időjárás viszontagságait (a nagy meleget sokkal könnyebben átvészeltem), frontérzékenység – „nyomás”érzés a fejemben megszűnt.
Köszönöm! Köszönöm az eddigi segítségét!

Virág László
2023-10-14

Pesten laktam még, ott láttam meg Budaörsön az egyik üzletét. Bementem és vásároltam a termékeiből. Őszintén szólva kipróbáltam már előtte is sokféle „hasonló” terméket. Gondoltam, adok egy esélyt ennek is. 1-2 heti szedés után éreztem, hogy valami változik. Sokkal jobb volt a többi gyártó termékeinél, amit kipróbáltam.
Aztán elolvastam az összes könyvét! Megdöbbentő volt, amit a gyógyszermaffiáról írt. (…)
Idegeim miatt kezdtem el szedni. Nagyon sok rossz ért életem során, gyengék voltak az idegeim. Meg nagyon rosszul aludtam. Amióta szedem, sokat javultam. Nyugodtabb lettem, jobban alszom. Az Alap Multivitaminnal kezdtem, végigszedtem az összes fokozatot. Az Erősnél maradtam, de ma egy Szuper erőset viszek. Megpróbálom. Nagyon sok embernek mesélek önről, könyveiről, tapasztalataimról, hogy sokkal több az energiám. Egy nagy parasztházban lakom, nagy udvarral. Mellette még dolgozom is, kőműves vagyok!
További jó egészséget és kitartást kívánok Önnek!

T. J. (83 éves)
2023-10-13

A Közepes Multivitamint fogyasztom, nagyjából 6 hónapja. A Kalcium-Magnézium készítményt szintén. A B1-vitamin, C-vitamin és só fogyasztására is kellőképpen figyelek. Az erőnlétem „megháromszorozódott” ez idő alatt, az életkedvem is remek. 😊 A céljaimat így gyorsabban megvalósítom. A sportot élvezem és nem végigszenvedem.
Köszönöm szépen ezeket a nagyszerű készítményeket. Jó egészséget és sok sikert kívánok továbbra is az életéhez és a hivatásához.

Dobó Kata
2023-10-12

Fogyasztom az Alap Multivitamint 3 éve, plusz C-vitamint, MagnéziumB6 készítményt, Omega3-at.
Az immunrendszeremet rendben tartja, jobban érzem magam, nem fáradok olyan hamar, több türelmem van mindenkihez, úgy értve a feleségemhez!
Kiegyensúlyozottabb vagyok, boldogabb az életem, ezek a vitaminok nagyon jók!
Köszönettel a doktor Úrnak és csapatának!

J. G.
2023-10-11

Gondoltam, hogy elég régen írtam le a tapasztalataimat, hát most röviden megteszem. Az eddigiekhez hasonlóan változatlanul JÓL érzem magam, a napokban lettem 60 éves és jóleső érzés volt több embertől hallani, hogy letagadhatnék több évet, vagy nem is gondoltam, már ennyi éves lettél.
Megfogadva Doktor Úr ajánlását, változatlan mennyiségben eszem a termékeit. (megj.: Közepes Multivitamint, C-vitamint fogyaszt) Így elvagyok, csoportvezetőként dolgozom 4 műszakban (4 nap nappal, 4 nap szünet, 4 nap éjszaka, 4 nap szünet; egy nap 12 óra munka + 2,5 óra utazás), mint a reklámban, BÍROM!
Sikerült a családomban is több-kevesebb sikerrel elérni, hogy fogyasszák a vitaminokat!!!
Köszönöm az útravalót, nagyon jó, hogy annak idején rátaláltam, nagyon örülök!
További sok sikert és eredményeket kívánok!

Finta Lajos
2023-10-10

Gyenge immunrendszeremnek köszönhetően sokféle allergiában szenvedtem, a gyógyszerek kevésbé hatottak, viszont többféle mellékhatásuk is volt. Nagyon el voltam keseredve, ismerősöm ajánlotta Multivitaminját.
Már az első hónapban kevesebbet viszketett a szemem, és aludni is jobban tudtam, második hónapban csökkent az orrfolyásom is.
Az allergiám még nem múlt el teljesen, de a tünetek 90%-ának már búcsút mondtam, amitől pompásan érzem magam.
Köszönöm.

G. T.
2023-10-09

„100” éve fogyasztom a Multivitamint. Az Alap és a Közepes Multivitamint fogyasztom, C-vitamint, kollagént is.
Nem emlékszem, mikor voltam influenzás vagy beteg. Nem oltattam be magam a Covid ellen sem.
Immunrendszerem erős a vitaminok hatására. 72 éves vagyok, kevés ráncom van, és sűrű hajam van. (...)
Jól érzem magam, sokat kirándulok, 6-10 km-eket gyalogolok.
Mindenkit rábeszélek a vitamin fogyasztására. Nálam nagyon bevált!

P.-né V. I.
2023-10-08

2 hónap közepes Multivitamin, 1 hónap erős Multivitamin + C-vitamin szedés után, ami hatása van:
- őszi-téli orrfolyás szinte teljesen megszűnt,
- napi 10-12 óra munka azonos lendülettel és magas energiaszinttel, +1 óra sport (fizikai),
- nyugodtabb, stressztűrőbb napok, kevesebb idegeskedés
- környezetem sokkolása az állandó jellegű „pörgéssel”.

Englohner József
2023-10-07

2017 óta csak a Lenkei Multivitaminokat vásárolom és fogyasztom, erőnléttől függően hol a közepest, hol pedig az erőset.
Igen, olvastam a Cenzúrázott egészséget, de nem csak azt, hanem az összes többi kiadványt megvásároltam még akkor, amikor törzsvásárlóvá váltam. De az okosodást nem hagytam abba, hanem folyamatosan hallgatom a Lenkei doktor úr tanácsait és hallgatom a videókat is.
Erőnlétjavításképpen kezdtem el szedni ezeket a kiváló vitaminokat, és van is tőle állapotjavulásom, sok jó tapasztalatom. Kedvem is és erőnlétem is már a kezdetekben rögtön sokkal jobb lett, és emiatt bárki kérdezte tőlem az ismeretségi körömben, - Mire ez a jókedv? – én mindenkinek elmeséltem a megismerkedésem a Lenkei-vitaminokkal. És most már a sok jó ismerős is követte a példámat! Nagyon köszönöm ezt az állapotjavulást, maradok hű fogyasztója!

Juhász Csilla
2023-10-06

15 évvel ezelőtt találtam az Ön könyvére a neten. A könyvesboltban megrendelték nekem és elolvastam. Ott szembesültem vele, hogy mit művelnek velünk a gyógyszeriparban. Az otthon talált összes C-vitamint beszedtem, persze nem egyszerre. Ennek hatására észrevettem, hogy a kezemen a ráncos köröm elkezdett kisimulni.
A neten rendeltem Multivitamint, amit elkezdtem szedni. Egyszer csak elmúltak a szememben látott fekete „pókhálók”. Aztán persze a „nincs semmi bajom” gondolattal elmaradt a vitamin szedése egy jó pár évig.
Most újrakezdtem, mert megint előjöttek a szememben a foltok. Mióta szedem megint eltűntek.
Nagyon elégedett vagyok! Engem nagyon meggyőzött!
Köszönöm szépen, hogy megismertem a termékeit, nagyon sokat javított az életminőségünkön! Nagyon jó, hogy van egy kapaszkodó ebben a mai egészségügyben, hogy van valaki, akire lehet támaszkodni, a könyveire, videóira.

M.-né F. H.
2023-10-05

14-15 éves korom óta fogyasztom a Multivitamint, amiatt, mert ízületi gyulladásos lett mindkét térdem, aktív sportolás mellett. Aktív szedés után 1-2 hónap elteltével a fájdalom csökkent, és teljesen elmúlt, pedig már műteni akarták.
Anyukám talált rá a doktor úrra, az összes könyvét elolvastuk. Azóta is fogyasztom, hű vagyok a doktor úr termékeihez!
További jó munkát és sok sikert!

Tóth Enikő
2023-10-04

Kb. 1 hónapja kezdtem el fogyasztani a Közepes Multivitamint, kalcium-magnézium italport, C-vitamint.
Tapasztalataim:
- Kevésbé vagyok fáradékony
- Kiegyensúlyozottság
- Gyorsabb gondolkodás
- Javuló memória és koncentrálóképesség
Nyugodt szívvel ajánlom másnak is!

Ticz Nándor
2023-10-03

2012-ben egy barátom pozitív tapasztalatai alapján kezdtem el szedni a vitaminokat és az interneten meglévő videóit is néztem, előadásán is voltunk Veszprémben.
A Cenzúrázott egészség című könyvét olvastam. Megdöbbentettek a gyógyszeriparról írtak, főleg, amit a hiperaktív gyerekekről írt, az ő kezelésük a gyógyszerekkel.
A magas vérnyomásomra a C-vitamint kezdtem el szedni.
16-18 hónap elteltével el kellett hagynom a gyógyszert a vérnyomásomra, mert annyira alacsony lett. Az orvosom csodálkozására!
Azóta kiegészítettem a D- és B-vitaminokkal is a napi Multivitamin adagomat. Jól érzem magam. Szeretek élni, dolgozni. Van sok energiám.
Mindenkinek, akinek tudok, mesélek a vitaminokról, jótékony hatásukról. (...)
Köszönjük az értünk végzett munkáját!

Szabó István
2023-10-02