2024. június

2024. június 30.

Amióta a Multivitamint szedem nem voltam beteg, még náthás sem, pedig egészségügyben dolgozom. A Porc-Mix és a Kollagén nagyon jót tesz az ízületeimnek, nem fáj, mióta ezeket eszem, járásom is sokkal könnyebb.

 

Sz.-P. M.

2024. június 29.

Koromhoz képest nagyon jól érzem magam, és jól is nézek ki. Kertet rendezek, ültetek, fát vágok, nagyon jó erőben vagyok, energikus a mindennapokban.
Remekül alszom, 8-10 órát általában. Nem vagyok beteges, elkerül szerencsére mindig a betegség. Erős az immunrendszerem.
Én imádom a Dr. Lenkei-termékeket! (megj.: Multivitamint fogyaszt)

 

G. E. (77éves)

2024. június 23.

Hátfájdalmam csökkent. Kevesebb alvás is elegendő a kipihent állapot eléréséhez. Sokkal jobban érzem magam, energikusabb vagyok. (megj.: Multivitamint fogyaszt)

H. O. E.

2024. június 22.

Régóta fogyasztom a Multivitamint, aminek kedvező hatásait tapasztalom. Energikus vagyok a munkámban, jól alszom, és kipihenten ébredek.
Nem voltam beteg, még nátha se kapott el. A könyveket olvastam, a legújabbakat is, amik tetszettek, és egyetértek vele.
További jó munkát és kitartást kívánok!

K. T.-né

2024. június 21.

3 hónapja fogyasztom az Erős Multivitamint, szuper jó készítmény, örülök, hogy rátaláltam!
Vitaminszedés előtt 1 hónapja be volt gyulladva mindkét szemem, használtam rá mindenféle kenőcsöt és szemcseppet, amit az orvos felírt, de semmi változás nem történt, nagyon el voltam keseredve már. Ekkor kezdtem el szedni az ön csodás készítményét, és 1 hét után teljesen rendbejött a szemem! 😊
Egész nap energikusnak érzem magam. Korábban alig bírtam megmozdulni, most 1 hónapja elkezdtem újra futni! Sokkal jobban érzem magam a bőrömben! Köszönöm Önnek!

 

Sz. L.

2024. június 20.

Az Erős Multivitamint fogyasztom, nagyon jól érzem magam tőle. Szellemileg és fizikailag is. Fontos, hogy tudjak koncentrálni a munkámban, programozóként dolgozom, napi 12 órát. Van, amikor még hétvégén is dolgozom. Immunrendszerem erős, nem kapok el semmilyen betegséget, még a közeli hozzátartozóktól sem.
Az összes könyvét megvásároltam, és követem a munkásságát.

Pusztafi Gábor

2024. június 19.

A 2006-os évben kezdtem el rendszeresen vitaminokat szedni, akkor a 30-as éveimben voltam. Kezdetben az Alap Multivitamint vásároltam.
Éreztem, hogy a testem energiához jutott, fantasztikus érzés volt. Energikusabb lettem, jól éreztem magam a bőrömben. Megvettem a doktor úr könyveit, és próbáltam tájékozódni, szélesíteni a tudásom ebben a témában. (…) Döbbenetes volt, hatalmas eredmények jöttek. Figyelemmel kísértem a testemet, a gondolataimat, az érzelmeimet. Biztosan állíthatom, hogy változás történt a szervezetemben.
Erősítettem, és áttértem a legerősebb csomagra úgy, hogy kiegészítem a számomra preferált vitaminokkal. Azóta még jobban odafigyelek az étkezésemre, és mellette minőségi zsírokat, olajokat próbálok fogyasztani. Sokszor böjtölök.
Nagyon örülök, hogy megfogadtam a doktor úr tanácsait. Én csak hálás lehetek, hogy megértettem, elfogadtam, és a mindennapi életem részévé tettem. Úgy tudnám véleményezni, hogy ennek van igazán értelme!

Füleki Szabolcs

2024. június 18.

A Közepes Multivitamint fogyasztom, amitől elmúlt a migrénem. Előtte nagyon jelentős volt, volt, amikor otthonról ki se tudtam mozdulni.
Nagyon energikus vagyok, jól alszom. Javult a stressztűrő képességem.
Követem a Doktor Úr videóit, nagyon tetszenek, és meg is osztom a környezetemben.
Maximális köszönettel!

C. M.

2024. június 17.

Körülbelül 15 éve fogyasztom a vitaminokat, a Cenzúrázott egészség könyv elolvasása hatására. Az erőnlétemen sokat javított, és kevesebbet betegedtem meg. Tavaly novemberben elkaptam a Covidot, de a vitaminokat folyamatosan szedtem, és így nagyon hamar kilábaltam belőle.
Gyógyszereket nem szedek, csak a vitaminokat, még a szívritmus-zavaromra szedett gyógyszereket is el lehetett hagynom.
Decemberben kaptam a lányomtól ajándékba másfajta vitaminokat, de úgy éreztem, hogy ezzel nem kapta meg a szervezetem az összes szükséges tápanyagot.
Úgy érzem, hogy én ezzel vagyok komplett, nekem ez vált be. (megj.: Multivitamint fogyaszt) Családomnak is szoktam vinni ajándékba Dr. Lenkei-vitaminokat. Én meg vagyok elégedve velük. Szeretettel üdvözlöm a Doktor Urat, és örülök neki, hogy van egy ilyen orvosunk.
A könyveiből már sok embernek ajándékoztam, hogy mások is tudomást szerezzenek róla. Nem járok orvoshoz, alapvetően egészségesnek érzem magam, aktívan élek és boldogan sütök-főzök az unokáimnak.

W.T.-né (83 éves)

2024. június 16.

2008. évtől élek a lehetőséggel és veszem, szedem, hasznosítom a termékeit. Nehéz fizikai munkát végzek, és a különbség nagyban érezhető. Főleg a Multivitamin, a kollagén és a fehérjekivonat hasznosul. Ezen vitamin- és ásványi anyagok valamelyik, vagy mindegyik összetevője nagyban hozzájárul tapasztalatom szerint az általános egészségi egyensúlyom fenntartásához. A fentiek alapján maradok hű vásárlója!

Sz. A.

2024. június 15.

Már legalább 20 éve szedem a Multivitamint. A 20 év alatt az erőnlétem nem csökkent, sőt, mindig energikus vagyok. A munkában nem vagyok fáradt, fáradékony. Aktív vagyok minden szempontból. Közérzetem kiváló, életkedvem vidám, jól érzem magam a bőrömben.
Köszönöm szépen a munkáját.

V. I.

2024. június 14.

10 éve fogyasztom rendszeresen a vitaminokat, és azóta rendkívüli formában és energiában vagyok! Előtte ez nem volt sajnos elmondható, nagyon le voltam robbanva, alig volt életerőm!
Konkrétan már nem tudok élni a vitaminok nélkül! Hetente többször járok edzeni konditerembe, pedig már 62 éves vagyok, de ezt szerencsére senki nem mondja meg! A betegségek teljes mértékben elkerülnek azóta! Vitalitásom és libidóm jelentősen javult. Mindenkinek ajánlom a vitaminkészítményeit környezetemben!
Hálásan köszönöm!

 

Illés Árpád

2024. június 13.

13 éve szedem rendszeresen az Alap készítményt (megj.: Multivitamint fogyaszt). Több az energiám, mindenki csodálkozik mennyit bírok dolgozni, mert elmúltam 80 éves. Ha nem szedem, úgy érzem, hogy gyenge vagyok. Múltkor a fiamnál voltam 3 napot, és elfelejtettem vinni, de ott már éreztem, hogy kellett volna, mert olyan fáradtan, enerváltan jöttem haza, szóval én azóta végképp rendszeresen szedem. Kifejezetten jól érzem magam szinte mindig.
Én nagyon hálás vagyok ezért a Doktor Úrnak!

Cs. M.-né

2024. június 12.

Régóta szedem a Lenkei doktor vitaminjait. A Covid elkerült teljesen, pedig voltak körülöttem betegek. Az alvásom jó, szundikálok sokat, jókat tudok pihenni. Korom ellenére a vérképem rendben van.
A könyvei mind megvannak, többször olvastam őket. Videókat is nézem. Naponta sokat gyalogolok, nem nagyon használom a tömegközlekedést vásárláshoz se, ha nem túl sok a dolog.
Mondhatom azt, bátran kijelentem, hogy ha a doktor úr vitaminjait nem szedem, akkor biztosan nem lennék ilyen jó állapotban már.

 

H. Gy. (87 éves)

2024. június 11.

2020-ban elkaptam a COVID19-et. A betegségen szinte gond nélkül átestem, de sajnos nemsokára jelentkeztek a posztkovid tünetek. (Állandó mellkasi fájdalom, légszomj, a legkisebb terhelésre is jelentkező magas pulzus, szorongás.)

2024 februárban úgy döntöttem, hogy mivel az orvosok nem tudtak segíteni, visszanyúlok az alapokhoz, hiszen 15-20 éve már szedtem Lenkei-vitamint.
Legnagyobb megdöbbenésemre a tüneteim szépen, fokozatosan csökkenni kezdtek a vitamin szedése óta, illetve az állandó szorongás is enyhült. (megj.: Multivitamint fogyaszt)
Nem mondom, hogy teljesen tünetmentes lettem, de végre úgy érzem, hogy újra élek!
Az energiaszintem növekedett és végre újra elkezdtem edzeni, mozogni, sétálni.

 

M.-né H. K.

2024. június 10.

Kb. 20 éve fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményeit. Előtte nagyon gyenge immunrendszerű és fizikumú voltam, mióta szedem sokkal jobban vagyok. Nagyon ritkán vagyok náthás, megfázva. Az energiám jobb, jobb a teherbíróképességem, fittebb vagyok. A mozgásszervi problémáim sokat javultak. 20 évesen nem éreztem olyan jól magam, mint most. 74 éves vagyok, de jól érzem magam!

E.-né K. K.

2024. június 09,

Megtaláltam, és elolvastam Dr. Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség c. könyvét, és elkezdtem szedni a Multivitaminokat, kollagénport, kalcium-magnézium készítményt és C-vitamint.

2019 óta fogyasztom a termékeit. Tapasztalataim a következők:
– Lábikragörcs eltűnt.
– A kollagéntől a 7cm-es műtéti hegem eltűnt.
– Alvászavaraim voltak, de ezek elmúltak.
Nagyon köszönöm a megerősítést, tanácsot a Koleszterin nem ártalmas c. könyve által.

Haraszti Péter

2024. június 08.

Már régen, az ősidőben, 2006-ban kezdtem szedni a vitamin-készítményeket. Nagyon jó hatással volt rám, úgy éreztem, hogy 10 évet fiatalodtam.
Azóta is rendszeresen szedem.

Balogh József

2024. június 07.

Kb. 20 éve fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményét, még az Alappal kezdtem. Ahogy megjelentek, minden könyvét elolvastam. Jelenleg a munkám miatt az Erős Multivitamint szedem. Amit tanultam az írásaiból, azt alkalmazom, figyelek az apró jelekre, és úgy alakítom a vitaminszedésemet, pl. C-vitamint torokfájásnál, mert gyógyszert semmire sem szedek.
A betegségek elkerülnek, Covidos sem voltam. Ismerőseimnek is ajánlom a készítményeit és a könyveit olvasásra.

Fábián Péter

2024. június 06.

Kicsivel több mint 1 éve találtam rá a Multivitamin-termékeire. Azóta sok pozitív tapasztalatom van.
Korábban se voltam beteges, de most még annyira se, még a megfázás is elkerül. Sokkal jobban és pihentebben alszom. Ha kicsit gyengébbnek érzem magam, A+D- és C-vitaminnal el tudom kerülni a levertséget.
A körmöm és a hajam nagyon szépen megerősödött. + Omega3-mal kiegészítve elmúlt a bőr- és sarokszárazságom és repedezésem.
A legtöbb könyvét már elolvastam, és igyekszem a barátaimnak is terjeszteni a szavait, mert az írásai nagy hatással voltak rám.
Köszönöm szépen!

Szétagné T. Veronika

2024. június 05.

Nagyon örültem, amikor megjelent a por alakú Multivitamin-készítmény. Én már évekkel ezelőtt szerettem volna szedni, de a tablettákat nagyon nehezen nyeltem le, ezért nem szedtem.
2024. februárban kezdtem el szedni Alap fokozatban. + 2000mg C-vitamin-port hozzá. Nagyon sok jót tapasztaltam a közérzetemmel, egészségemmel kapcsolatban. Kezdeti nehézségek voltak, émelygett a gyomrom, de egy hét után egyre jobb volt.
– Kevesebb ételt kívántam, 1,5 hónap alatt 5kg-ot fogytam.
– A lábaim se fájnak úgy, mint ezelőtt.
– Kettes típusú cukorbetegség kerülgetett, inzulinrezisztenciát állapítottak meg. Ez is helyrejött a vitaminszedéssel. Éhgyomri cukor értékem 6,8-ról 5,2-re csökkent, étkezés után 11-ről 7,8-ra csökkent.
– Nyugtatót se szedek, jól alszom.
– Vérnyomásom is normalizálódott, gyógyszereket nem szedek.
Tehát összességében nagyon örülök, hogy ezek az eredmények, további rendszeres vitaminszedés után remélem még jobb lesz.
Most felemelem középszintre a szedést. És még szedek C-vitamint is hozzá.

Gy. S.-né (68 éves)

2024. június 04.

A kislányom most lett három éves, amióta elkezdte fogyasztani a folyékony Multivitamint, azóta kevésbé fogékony a betegségekre, pedig körülötte többen is lebetegedtek. Előtte, ha a családban betegség volt, ő is mindig lebetegedett.
Nagyon örülök a vitaminnak, hogy nagyon ízlik is neki, mindig nagyon várja, hogy kapjon.
Köszönjük szépen, örülök, hogy van ilyen lehetőség!

L. D.

2024. június 03.

3 éve fogyasztom a készítményeket. A kezdeti felkavarodottság után érezhetően jobban éreztem magam. Összeszedettebbnek, kiegyensúlyozottabbnak és energikusabbnak éreztem magam, amit azóta is tapasztalok. Sosem voltam beteges, de ha lehet, még stabilabbnak érzem a szervezetem, mint előtte.
Kipróbáltam az összes erősségi fokozatot, érezhető a szintek közötti különbség. (megj.: Multivitamint fogyaszt) Érdekes volt a saját bőrömön megtapasztalni, hogy fokozható a jóllét állapota. Ha mégis elfáradnék, akkor nagy segítségemre van az Amino-kapszula és a plusz C-vitamin, bekapok egy-kettőt, és rövid időn belül újra képben vagyok. Fontos számomra, hogy jól érezzem magam, és elégedett legyek a teljesítményemmel, ezért nem tudom elképzelni a mindennapjaimat a vitaminok nélkül, mert megbízható a hatásuk, sosem csalódom az eredményességükben.
Köszönöm!!!

Takács Krisztina

2024. június 02

Mióta szedem a Multivitamint, az erőnlétem, az emésztésem rendeződött, fitt vagyok. Heti 2-3x járok tornázni és táncolni. (…)
Úgy érzem egyre jobban vagyok, napról-napra. Most kezdem a kollagén fogyasztást is. Szeretem a termékeket.

S. Gy. (76 éves)

2024. június 01.

2018 óta fogyasztom rendszeresen a Multivitamint, jelenleg a Közepest és nagyon meg vagyok elégedve. 54 éves vagyok, kemény fizikai munkát végzek (fűkaszálás napi 8 órában) és nagyon jól bírom a munkát! Látásomat javította a vitamin, aminek nagyon örülök. Jó az állóképességem, energikus vagyok egész nap! Nagyon köszönöm!

O. T.