2024. március

2024. március 31.

Idén kezdtem el szedni a doktor úr vitaminjait. Az Alapot, Közepeset, majd most az Erős Multivitamint szedem.
Más az ízületem. Előtte sem volt vele gondom, de érzem, hogy könnyebben mozgok. Jól érzem magam. Sokkal energikusabb vagyok. Már az Alap Multivitaminnál éreztem. Adott egy nagy lökést. Eleget alszom és eszem. Az alvásom minősége sokat javult. Még kevesebb a stressz, nem idegeskedek. Mások észrevétele alapján szebb, tisztább a bőröm tónusa.

L. A.

2024. március 30.

A lányom ajánlására, 2 éve szedem a Multivitamint, és még kiegészítő készítményeket. (megj.: Erős Multivitamint, C-vitamint, Kalcium-Magnézium készítményt fogyaszt)
Évek óta tartó, állandó fáradtságom elmúlt, így a sportoláshoz is visszatért az erőm, hetente 3x járok ki futni, és a férjemmel sokat kirándulunk.
Rettenetesen rossz alvó voltam, de 2 éve ez a problémám is megszűnt, a 8 órákat simán végigalszom, és kipihenten ébredek. (…)

U. L.-né

2024. március 29.

Több éve fogyasztom a Dr. Lenkei Multivitaminokat. Véleményem szerint ennek köszönhetően nagyon ritkán vagyok gyenge, vagy beteg. Betegség alatt is csak kisebb megfázásokat értek. A hétköznapok nagy részében energikus vagyok és jól bírom a terhelést. (megj.: Multivitamint fogyaszt)
Ajánlom mindenkinek a szedését!

R. A.

2024. március 28.

2023. óta szedem az Ön Multivitamin-készítményét, és mióta ezt fogyasztom megnőtt az energiaszintem, illetve sokkal kevésbé kapok el vírusokat, abszolút nem vagyok beteges.
A könyveit is olvastam, és nagyon sokat tanultam az egészséges életmódról, illetve az egészséges táplálkozásról!
Hálásan köszönöm a munkásságát. További jó egészséget Dr. Úr!

Egyedi Nikolett

2024. március 27.

20 évvel ezelőtt ismertem meg a Lenkei-vitaminokat. (…) Akkor elkezdtük használni, az egész család. Kezdetben az alapokat és a kiegészítőket is. (megj.: Alap Multivitamint, Omega3-at, Porckészítményt, B-komplexet fogyaszt) Egészségmegőrzés miatt kezdtem el szedni. Mivel sportolok, még nagyobb lett a fizikai erőnlétem.
Minden könyvét megvásároltam Budapesten, és ajánlottam sok másik ismerősömnek, barátnak. Azóta ők is ide járnak a veszprémi üzletbe vásárolni.
Amikor megnyílt Veszprémben az üzlet, mert nem mindig voltam Budapesten, végre itt helyben is be tudtam szerezni a megszokott termékeket.
Életminőségem nagyon megváltozott, és jelentősen jó változás lett a családom többi tagjával együtt. Enélkül nem is tudnék létezni!
Orvoshoz nem járok, a betegség előttem ismeretlen!

Nagyné Simon Éva

2024. március 26.

11 éves fiú vagyok. Anyukám ismertette meg velem 5 éve az Ön vitaminját. Előtte az óvodában 3 hetente beteg voltam.
Amióta az Ön vitaminjait szedem „sajnos” többet kell iskolába járnom! 😊 A fociedzésen és a meccseken is jobban teljesítek!
Kedvenc termékem az új gummyvitaminok! (megj.: Multivitamint, C- és D-vitamint, Omega3-at, B1-vitamint fogyaszt)

2024. március 25.

A könyved olvasásában az volt a meglepő, hogy maga a „bátorságod”! Hogy ezt akkoriban meg merted írni!!
Az akkori (2005) időben meglévő vitaminjaidat elkezdtem szedni egészségmegőrzés céljából. Azóta beteg nem voltam, nagyon jól vagyok, sok az energiám, mintha nem is menne az idő felettem!
A covid ideje alatt is szedtem, állítólag keresztülment rajtam, de tünetem nem volt, volt megfelelő ellenanyagom, a vitaminoknak köszönhetően!!! A D-vitaminról szóló könyvedet is elolvastam, azóta szedem pluszban a Multi mellé, aminek köszönhetően átvészeltem a covidot.
Elmondom másoknak is, hogy mitől vagyok ilyen jól, hogy nézzék meg a videóidat a neten, olvassák a könyveidet! (…)
Feleségemmel is megnéztem a videóidat. Csodálom és tisztelem munkásságodat és kitartásodat!

Falticska Pál

2024. március 24.

1,5 éve fogyasztom a termékeket. Az Alap Multivitaminnal kezdtem, jelenleg a Közepes Multivitamint fogyasztom.
Ideggyulladásom volt, elég komoly. Alig tudtam mozogni. 10 éve eltört 2 csigolyám. Csontkovácsnál is jártam már. Pedikűrösöm ajánlotta a Doktor Urat. Elsőnek egy Erős csomagos Multivitamint kaptam ajándékba.
Mióta fogyasztom a vitaminokat, heti 2x járok tornázni. Nagyon jól érezem magam. Jókedvem van hosszú távon. Stressztűrő képességem is megnövekedett. Szebb a hajam, a bőröm és a körmöm is.
Hálásan köszönöm a segítségét!

P. L.-né (75 éves)

2024. március 23.

Régóta Lenkei-vitaminokat szedek. Teljesen természetes, hogy a családban van otthon C-vitamin, amiből alapesetben napi 3000 mg-ot szedek.
Volt olyan, hogy műtét után 3 hétig napi 12 ezer mg-ot szedtem, ezt el is viselte a testem. (…) A sebgyógyulásom lefeleződött, az orvosom a 3 hetes ellenőrzésen nem akart hinni a szemének, hogy ennyire szép a seb.
Napi szinten a C-vitamin mellett a Közepes Multivitamint szedem, energikusabb vagyok, nincs ebéd utáni „pihennem kell” érzésem. Nem is emlékszem, hogy mikor voltam beteg.

Á.-P. H.

2024. március 22.

5-6 éve a veszprémi üzlet előtt sétáltam és megtetszett, bementem.
Először megvettem a könyveket (Cenzúrázott egészség, Vitaminok – A legfontosabb szabály). Hihető volt, korrekt volt. Úgy döntöttem, hogy elkezdem szedni a Multivitamint. 3 hét után már éreztem, hogy fizikai aktivitásom nőtt. A heti edzéseimen sokkal jobban teljesítettem.
A csokis kollagént és a porckészítményt szedem 2 hónapja térdfájásra, vállfájásra. 1 hónap után javult, sőt elmúlt. Családtagjaimnak is ajánlottam. Sógornőm már volt is az üzletben, vásárolt.

M. É.

2024. március 21.

Több fajta Multivitamint kipróbáltam, most jelenleg a Közepes Multivitamint fogyasztom, amitől energikus vagyok 71 évesen is. Elkerülnek a vírusos megbetegedések, pedig a környezetemben szinte mindenki beteg. A Kalcium-Magnézium italokat is fogyasztom, amitől nyugodtabb vagyok és jobban alszom.

B. J.

2024. március 20.

Az Ön termékeit családi kötelékek által ismertem meg. (…)
Sok éve küzdöttem a lumbágóm okozta folyamatos fizikai fájdalommal. A szúró érzés a derekam tájékán nagyban rontotta az életminőségemet. Az idők folyamán sok mindent szedtem rá, vitaminokat is. Rengeteg kenőcsöt és „csodaszert” is kipróbáltam. Nem sok sikerrel.
Amikor javasolták, hogy próbáljam ki, nem igazán bíztam benne. A sok kudarc miatt nagyon pesszimistán álltam hozzá. Aztán elkezdtem szedni. Rövid időn belül csökkent a fájdalom. Aztán elmúlt. Annyi év fájdalom, kudarc után végre hatott valami. Hihetetlen érzés volt úgy élni a mindennapokat, hogy nem érzek fájdalmat a derekamban. (megj.: Multivitamint, MagnéziumB6-ot, Kalcium-Magnézium készítményt, B-komplexet szed)
Közben olvastam Öntől a Cenzúrázott egészség című könyvét, ami nagy hatással volt rám, és már nem hiszem el, nem veszem komolyan azt a propagandát sem, ami a vitaminokat és Önt is övezi sajnos néhány médiafelületen.
Őszinte köszönettel, egy hálás vásárló.

Pordán Péter

2024. március 19.

Párom ajánlására érkeztem a veszprémi üzletükbe. Én az Erős Multivitamint kezdtem használni, utána váltottam a Közepesre. Az első doboz elfogyasztása után jóval több energiám lett, napközbeni fáradtságom elmúlt, koncentráltabb lettem. (…)
A nagy kedvenc a teák közül a Golden Chai tea. Napközbeni fáradtságot ezzel is csökkentettem, kávét kevesebbet fogyasztok és az íze fantasztikus.

F. B.

2024. március 18.

Szeretném megköszönni az Ön áldozatos és kitartó munkáját, publikációit, és legelsősorban azt, hogy lehetővé tette a vitaminok ilyen formában (természetes!) való elérhetőségét, megvásárolhatóságát.
Mostanra már elmondhatom, hogy tizenéves tapasztalataink vannak a vitaminjai szedésében, hiszen a lassan 10 éves kisfiam megfoganása is tulajdonképpen e vitaminoknak köszönhető. Egy kedves rokonom ajánlására kezdtem annak idején szedni az Erős Multivitamint, így 2-3 hónap múlva már a szívem alatt hordtam az addig évekig reménytelennek tűnő terhességemmel a kisfiamat.
A Lenkei C-vitamin nálunk az alapvitaminok egyike, és minden évszakban megtalálható a polcunkon.

Szilágyi Szilvia

2024. március 17.

A napi munkavégzés során számos pozitív hatást tapasztaltam (megj.: Közepes Multivitamint fogyaszt). Korábbi fáradékonyságomat elhagyva, kellő koncentráció mellett tudom végezni a feladataimat, mely olyan teljesítményt eredményezett, ami számomra is meglepődöttséget okozott.
A napi kihívások közé tartozott a munkakörnyezetből való kiszakadás, és fejben is megérkezni a családi közegbe. Az, hogy mentálisan nem fáradok el, kifejezetten örömteli minden családtag számára.

Szikora Attila

2024. március 16.

Több mint 1 éve szedem a Multivitamint, kiegészítve Omega3-mal, C- és D-vitaminnal. Már az első napokban éreztem, hogy sokkal több az energiám, egyszerűen fáradhatatlan vagyok. Jól alszom, kipihenten ébredek. Az allergiám egyre jobb lett, mostanra teljesen megszűnt. Beteg azóta nem voltam. A korábban gyakran jelentkező hátfájásom is elmúlt. Köszönöm.

D. G. (49 éves)

2024. március 15.

Közel három hónapja szedem a vitaminokat (megj.: Alap Multivitamint fogyaszt). Célom, hogy csökkentsem a testsúlyomat, valamint életmódváltással és a vitaminok szedésével elkerüljem a tartós gyógyszerszedést. Nem követek konkrét diétát, csak kevesebbet eszem, és odafigyelek arra, hogy mit fogyasztok. Annak ellenére, hogy kevesebbet eszem, nem vagyok feszült és ingerlékeny. Jól bírom energiával a munkámat is. Nem voltam beteg az utóbbi időben. És a lényeg, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül már 12 kg-tól búcsúztam el boldogan. (…)

T. V. (52 éves)

2024. március 14.

Több éve szedem az Alap Multivitamint és C-vitamint, valamint a feleségem rábeszélésére még Kalcium-Magnézium italport is fogyasztok.
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy olvassam el a Cenzúrázott egészség c. könyvét, és úgy gondoltam, hogy én is megpróbálom szedni az Ön vitaminjait. Helyesen döntöttem. Majdnem minden könyve megvan a Doktor Úrnak. Békéscsabán is jártunk az előadásán. Szívesen meghallgatnánk bárhol Békés megyében újból.
Energikus vagyok, jól alszom, gyógyszert nem szedek. Egészségügyi problémám nincsen. Jó teherbírású vagyok, és jó az állóképességem. Nem szoktam még megfázva sem lenni, pedig most is a környezetemben az összes munkatársam meg volt fázva. (…) Ács-állványozó a szakmám, és még mindig jobban mozgok a tetőn, mint a huszonévesek.

K. I. (64 éves)

2024. március 13.

A Közepes Multivitamin és C-vitamin kombóval turbózom magam. A fáradékonyságom, ami délután mindig jelentkezett, teljesen elmúlt. Nem gondoltam volna ezt. Nem tudnak már felbosszantani, és kevesebb kávét is iszom. Kevesebb az alvásigényem. Kipihent vagyok ébredéskor. Ez jó nagyon!
Sokat olvasok. Érdeklődőbb lettem. A YouTube-on megnéztem a videóit, nagyon szimpatikus ember a Doktor úr!
Köszönöm.

Bognár Zsolt

2024. március 12.

A Kalcium-Magnézium készítményt kb. másfél éve szedem. Sokkal jobban alszom. A nagyon intenzív vagy súlyzós edzések után sincs izomlázam.
A Közepes Multivitamint is kb. másfél éve szedem. Sokkal több energiám van. Nincs betegség. Sokkal jobb a koncentrációs képességem. Este is tudok tanulni.
3 éves korom óta sportolok. Kb. 6 éves korom óta szedek vitaminokat, táplálék-kiegészítőket folyamatosan. Csak a Lenkei-vitaminoknak tapasztaltam megfigyelhető jótékony hatásait.

Takács Péter (34 éves)

2024. március 11.

Kb. 2 hónapja szedem a Közepes Multivitamin-csomagot, mellé a C-vitamint, és Kalcium-magnézium készítményt együtt (megj.: Ideális összeállítás). A Kalcium-magnézium italport már előtte is ittam, évek óta, de ezeket így együtt Lenkei doktor Úr „A legfontosabb szabály” című könyvének hatására kezdtem el szedni nemrég. Előtte azt éreztem, hogy hiába szedtem vitamint, valahogy nem volt elég, fáradt, sokszor már délben kimerült voltam.
2. hónapja szedem a 3 terméket együtt, és egyelőre az energiaszintem változott, ezt figyeltem meg. Sokkal jobban bírom a szellemi terhelést (elég pörgős a munkám, megállás nélküli). Testileg is jól érzem magam alapvetően, más korombeliek akár rosszabb állapotban vannak. Én sokszor 25 évesnek érzem magam.
Úgy gondolom, hogy hosszú távon ezekkel a vitaminokkal az egészségem megőrzéséért sokat tudok tenni, így biztosan szedem tovább, mert jó tapasztalataim vannak. Gondolom, ennél csak még jobban fogom magam érezni a további hónapok elteltével.
Köszönöm a gondosságát, hogy felvállalta a felelősséget embertársai egészségéért.
További sikereket és boldog, egészséges, elégedett fogyasztókat kívánok!

Sz. Á. (45 éves)

2023. március 10.

Kb. 5 éve szedem a vitaminjait rendszeresen (megj.: Alap Multivitamint fogyaszt), de régebben is szedtem a Kalcium-Magnézium italport és egyéb kiegészítőket.
Eltűnt a fáradtság. A 4 évszakos vitaminhiányos időszakban is teljesen kiegyensúlyozza a közérzetemet. Nagyon nagy lendületet, koncentrációt biztosít számomra a nap folyamán. Nem szoktam beteg lenni.

Sz. K. M.

2024. március 09.

Mielőtt elkezdtem volna szedni az Erős Multivitamint, energiaszegényen, csak teljesen a minimumon működtem, folyton beteg voltam.
Amikor a kezembe adták, hogy szedjem be, bevallom, nem volt könnyű, mert általában, ami egészséges, azt valamilyen tényezője miatt nehéz elkezdeni, de szerencsére túlléptem ezen a problémámon, és azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok, segített meggyógyulnom hamarabb a szezonális betegségekből.
Amikor adok valakinek, ők is rögtök érzik, hogy tele vannak energiával, teljesen fel vannak pörögve testileg és szellemileg.
Köszönöm a segítséget!

C. N. E.

2024. március 08.

A Közepes Multivitaminját veszem, és szedem lassan 3 éve. Még a gyermekvállalás előtt kezdtem el szedni a termékét. (…)
Mióta szedem a vitaminokat, a fáradékonyságom csökkent, energikusabb vagyok, jobban tudok koncentrálni a teendőimre, nem döntenek le a lábamról a betegségek, ellentétben a kollégáimmal, akik tűzoltásként veszik be a vitaminokat, akkor, amikor már elkezdődött a betegségük. Talán, ami a legfontosabb, és a legjelentősebb, hogy bár az életmódváltásom is nagyrészt közrejátszott, de a vitaminoknak hála nagyban javult a vérképeredményem is. A nőgyógyászom is helyeselte, hogy a várandósságom ideje alatt is ezt szedtem.
A fehérjekészítményeiből mind a három ízesítésűt aktívan fogyasztom a sportos időszakokban. A 0,6 dl-es palackjából vásároltam még régebben. Nagyon szeretem, és nagyon jó minőségű. (…)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, és aktívan ajánlom is az Ön termékeit! Maximálisan elégedett vagyok a magas minőséggel és a gondos odafigyeléssel, amit az emberek egészségére fordít. Ezúton is szeretném megköszönni Önnek!
Továbbá fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy a minőség, kedvesség, alázatosság, tudás és naprakészség az alkalmazottai munkavégzésében is megmutatkozik. Ez számomra nagyon fontos. Mindig kedvesek és mosolygósak, feldobják az ember napját. Mindent nagyon köszönök!
Egy egészséges és elégedett vásárló.

Sz.-B. N.

2024. március 07.

Jobban érzem magam, mint valaha. Köszönhetem ezt annak, hogy megismerhettem az Ön vitaminkészítményét. Több mint 2 éve használom a Közepes Multivitamint, és bátran kijelenthetem, hogy óriási életminőség-javulást tapasztaltam. Sokkal energikusabb lettem, közérzetem sokkal jobb lett, és a betegségekkel szemben is sokkal ellenállóbb lettem.
Már régóta figyelemmel kísérem az Ön tevékenységét, melyhez engedje meg, hogy szívből gratuláljak. Kevés olyan ember van, mint Ön, aki fel akarja nyitni az emberek szemét, hogy a valóságot lássuk, és ne azt, amit el akarnak hitetni velünk.
Végezetül, kívánok Önnek egészséget, boldogságot, és további sikereket a pályafutásában.

György László István (50 éves)

2024. március 06.

A termékeiről egy ismerősömtől hallottam először, ő küldött az üzletbe. Ez a 2000-es évek elején volt. Akkor mindig náthás, orrfolyásos tüneteim voltak. Amint elkezdtem szedni a nagyobb adag C-vitamint, elkezdtek megszűnni a tüneteim.
Előadásán is voltam, ahol a különleges extra tanácsai tetszettek a legjobban. Pl. hogy szedjünk sót, hogy mennyi C-vitamint szedjünk, a vízfogyasztás.
Olvastam a könyveit, amiben ezeket is olvastam. Azóta is fogyasztom a termékeit rendszeresen. (megj.: Multivitamint, C- és D-vitamint, Luteint, Niacint fogyaszt) Szoktam mondani másoknak is a Doktor Úr készítményeit, hogy magas dózisban szedjenek az emberek vitamint, hogy jobban legyenek.
Jó egészséget és sok sikert kívánok! Köszönöm, hogy szedhetem a vitaminokat és kívánom, hogy ez még sokáig így legyen!

Jakab Zoltán

2024. március 05.

A Multivitamin Közepes változatát fogyasztom, aminek érzem a hatását. 74 évesen aktív életet élek, immunrendszerem erősödött, ha elkapok egy kisebb náthát akkor nagyon gyorsan átmegy rajtam.
Havonta 2 hetet még szoktam dolgozni festőként. Videóit szoktam nézni a Doktor Úrnak, amik nagyon tetszenek.

R. I.

2024. március 04.

A Közepes Multivitamint fogyasztom, jól érzem magam tőle, 7 kg-ot fogytam, nagyon jól alszom és kipihenten ébredek. Sokkal energizáltabb vagyok, mint előtte, másoknak is ajánlottam. Elkezdtem edzeni és futni. Jobb lett az állóképességem. Köszönöm a munkáját és további sok sikert!

H. L.

2024. március 03.

1 éve szedem a Multivitamint, egy kolléganőm javaslatára kezdtem el szedni. Energikusabb vagyok, jó hangulatom van. Örömmel megyek munkába. Szeretek dolgozni. Nem vagyok fáradt. Allergiámra nem kellett gyógyszert szednem. Megerősödött az immunrendszerem. Sokkal jobban érzem magam!

H. K.

2024. március 02.

Fél havi adag után már éreztem, hogy nem vagyok olyan fáradékony (megj.:Multivitamint fogyaszt). Könnyebben veszem az akadályokat. Könnyebben tanulok. Kevésbé fáradok el a munkahelyemen. Talán türelmesebb vagyok a kamasz gyerekeimmel is. Ezt a tablettának tudom be, ezért egy újabb adagot szeretnék belőle venni.

B.-né M. I.

2024. március 01.

Évek óta fogyasztom a Multivitamint, aminek kedvező hatásait tapasztalom. Türelmesebb vagyok a családdal, jobban bírom a stresszhelyzeteket, energikus vagyok 73 évesen. Nagyon magabiztos vagyok és vidám, sokat mosolygok.

F.-né T. K.