2024. május

2024. május 31.

A Multivitamint szedem, közel egy éve. Sokat dolgozom, sajnos keveset alszom, vegetáriánus is vagyok, és mindezek összeadódtak. Tavaly tavasszal nagyon fáradtnak, enerváltnak éreztem magam. Ekkor próbáltam ki a vitaminokat, és azóta is sok erőt, lendületet adnak a mindennapjaimhoz.

K. Zs.

2024. május 30.

2022 novembere óta szedem a multivitamin-készítményeit. Először az Alap Multivitamint próbáltam, majd a Közepes mellett értem el a legtöbb eredményt:

– Az allergiás tüneteim enyhültek, majd 1,5 év után megszűntek.
– Az ekcémám teljesen elmúlt.
– Sokkal gyorsabban regenerálódok, itt gondolok sebgyógyulásra, és a meghűléseken is 1 nap után túl vagyok!
Legközelebb megpróbálom az Erős erősséget. 😊
Várom a további pozitív hatásokat. Köszönöm szépen.

K D.

2024. május 29.

Kedvező tapasztalataim sokkal korábbra nyúlnak vissza. Tizenpár évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Multivitaminokkal és kedvező hatásukkal. Emlékszem, eleinte abszolút nem voltam éhes, ami így visszagondolva teljesen logikus is, hiszen elláttam a testem minden JÓ-val, így az nem kért kényszeresen több és több ételt. Köszönte szépen, sejtszinten boldog volt. Általánosságban bátran ki merem jelenteni, hogy nőtt a fizikai és szellemi teherbírásom. Migrénes fejfájásom megszűnt.
Összességében merem állítani, hogy fiatalosabb, üdébb a megjelenésem az életkoromhoz képest, amihez többek között a rendszeres vitaminfogyasztás is hozzájárul.
Ebben az időszakban mindig közepes erősségű csomagot választottam, mondván pici vagyok, meg jól van az úgy. Olyan megelégedett fék voltam.
Aztán MOST a KÉZIKÖNYV hatására nyílt ki a világ. Ismét. Álljunk csak meg egy szóra! A JÓ lehet JOBB is?
Kipróbáltam az erős csomagot, és most már a szupererőset szedem, pedig nem lettem sokkal nagyobb. És JOBB lett.
Időközben persze az élet terhei is növekedtek, de bírom. Sőt, pörgök!
Sok szeretettel és köszönettel!

Szendrei Krisztina

2024. május 28.

7 éves kislányom az iskolából nem marad ki mióta szedi a folyékony Multivitamint! Nagyon meg vagyok elégedve a vitaminnal! Köszönöm szépen!
A betegségek elkerülik! Nem náthás, nem influenzás! A 2,5 éves kisfiamnak is elkezdtük adni!

P. Cs.

2024. május 27.

Az elmúlt évek alatt több vitamint is kipróbáltam. Már a kezdetekben is észrevettem, hogy több területen is pozitív változást tapasztalok. Szeretném kiemelni az anyagcsere-folyamatok kedvező hatását és a pollenallergiában való javulást. Mióta megtaláltam a számomra rendszeresen szedett, megfelelő Multivitamint és hozzá a Kalcium-Magnézium készítményt, azóta az allergiám egyáltalán nem jelentkezett. E két fő vitamint biztosan nem hagyom el, sőt, ezek mellé kúraszerűen több vitamint is társítok még.
Kevesebb alvással, kipihenten ébredek. Fizikai erőnlétem férfiakat lekörözve, több alkalommal bizonyított.
Mindenki számára kívánom, hogy keresse és találja meg a számára megfelelő vitamin-kombinációt.

F. Sz.

2024. május 26.

Közel 15 éve szedem a Multivitamint. Azóta az egészségem nem romlott, habár már 71 éves vagyok. Az unokámmal nagyon sokat mozgunk és jól bírom. Köszönöm, hogy rátaláltam a Multivitaminra és nem darabonként kell összeszednem.

Tóth Lászlóné

2024. május 25.

Amióta szedem a Multivitaminját, kevésbé fáradok el biciklizés közben, a hosszabb távokat is jobban bírom!
Nem voltam beteges, a sportnak is köszönhetően. A vitamin segít megőrizni a szervezetem ellenálló-képességét.
Ettől jobb a kedvem is! Köszönöm szépen.

Z. F.

2024. május 24.

Kb. 5 éve fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményét. Jól vagyok! Jó az immunrendszerem, jó a közérzetem, energikus vagyok. Sokat gyalogolok. Nem vagyok beteg, jó a memóriám! Nem voltam táppénzen, 5 napot hiányoztam a munkahelyemről, mert kitiltottak, mert a férjem covidos volt, én nem voltam beteg, nem kaptam el.

Polyákné Gulyás Erika

2024. május 23.

1 havi Multivitamin-szedés után már sokkal energikusabb vagyok, nem fájnak az ízületeim 12 óra fizikai munka után sem!
Az emésztésem a spirulina tablettától helyreállt. A fogyásban is segített! Mert azt már több hónapja szedem.

Madenszki Éva

2024. május 22.

Körülbelül 20 évvel ezelőtt olvastam a Cenzúrázott egészség című könyvét, azóta szedem az Ön Multivitamin-készítményét.
53 éves vagyok, fitt és egészséges. Nem szedek gyógyszert, és nem is vagyok beteg. Heti 40-50km-t futok, aktív életet élek.
Az életem minden területén minőségi életet élek!

Pákozdi Tamás

2024. május 21.

18 éve fogyasztom a Dr. Lenkei Multivitaminját, sok jó tapasztalatom van, többek között
– lumbágóm gyakran kiújult, de szedés kapcsán már nem alakult ki,
– elkerülnek a betegségek,
– kerti munkát végzek, kapálok, veteményezek, jobban bírom a fizikális munkát.
Kívánom, hogy Ön is megélje a 120 évet velem együtt.

I. M. (82 éves)

2024. május 20.

Nagyon régóta, kb. 10 éve szedem a Multivitamint, és Közepessel kezdtem a súlyom miatt (100kg). Kellene szednem vérnyomáscsökkentőt, de nem szedem, most jól érzem magam. Úgy érzem, nincs szükségem rá. Nem vagyok beteg, és a covidot sem vettem észre, mert nem volt semmi bajom. Gyenge náthával találkozom időnként.
Most jelenleg az Erőset szoktam venni. (…)
Nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a készítményekkel!

D. A.

2024. május 19.

Kb. 3-4 éve fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményét. Megelőzésnek kezdtem el szedni, hogy bírjam a strapát a 3 unokával. Azóta jól vagyok, beteg nem voltam, tudok unokázni, és még egy kis sportra is van energiám. Továbbra is fogom fogyasztani, része lett a mindennapoknak.

Csizmadia János

2024. május 18.

A Multivitamint fogyasztom, aminek hatására az évek folyamán nem romlik az állapotom, jól érzem magam 79 évesen. Sok energiám van. Immunrendszerem is megfelelően működik. Jó a hangulatom, és van humorom. További jó munkát és jó egészséget kívánok!

Trunk Gyuláné

2024. május 17.

Sok-sok éve már, hogy szedem a vitamin-csomagokat és ezért már kicsit megkoptak az emlékei azoknak az időknek, amikor még nem volt része az életemnek a vitaminozás. Az biztos, hogy gyerekkoromban és fiatal felnőttként is, amikor beteg voltam, legtöbbször 1-2 hétig nyomtam az ágyat, 39-40 fokos lázzal, marokszám ettem a gyógyszernek nevezett kemikáliákat, a lábadozási idő is nagyon sokáig tartott. És ezt évente többször is eljátszottam. 😊
Ma már, ha évente egy betegség elkap (van, amikor ez is kimarad!), akkor egy- esetleg két napig vannak tünetek, aztán felállok és dolgozom tovább, mintha mi sem történt volna.

Másik jó dolog, amit észrevettem azóta, hogy rendszeresen vitamint is fogyasztok, a munkabírásom sokkal jobb, és amikor fizikailag úgy rendesen elfáradok (pl.: betonozáskor), utána a regenerálódás sokkal hamarabb megy végbe.
Most ennyit tudtam leírni, de biztosan fogok még találni az emlékeimben további jótékony hatást, amit a vitaminoknak köszönhetek, és azt el is fogom küldeni Önöknek!
Mélységes hála a Doktor Úrnak és csapatának, hogy nap mint nap értünk dolgoznak, KÖSZÖNJÜK!!!

Varga Ákos Zoltán

2024. május 16.

2020 decemberétől fogyasztom a Multivitamint. Alappal kezdtem, majd a Közepes Multivitaminra váltottam. Nehéz élethelyzetbe kerültem, mégis úgy érzem, hogy a vitaminok segítségével kiegyensúlyozott tudtam maradni, mind lelkileg, mind fizikálisan. Amióta szedem a vitaminokat, elmúltak az ízületi fájdalmaim, és sokkal energikusabb vagyok. Nem kell semmilyen gyógyszert szednem.

Kiss Rita

2024. május 15.

Évek óta fogyasztom, kb. 6 éve, a Szupererős Multivitamint, aminek hatására mindig energikus vagyok, sose vagyok beteg. Megnőtt a teherbírásom, jobban fog az agyam. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Nagyon fiatalosan tartom magam, a bőröm is kisimult.
Olvastam a könyveket és sok jó információt kaptam belőle.

Buri Tamás

2024. május 14.

2 éve szedem a Multivitamint. A Közepessel kezdtem. Majd 2 hónapra az erősre váltottam, de attól túlcsordult az energiám, így visszaváltottam a Közepes Multivitaminra. Nagyon szeretem. Ha kicsit fáradtabb lennék, akkor a napi 8 tablettánál beveszek többet és azonnal érzem a hatását. (…) Azért szedem, mert a napi 8 óra munka után még otthon is helyt kell állnom. Tanulnom a gyerekekkel, és a háztartást viszem. Ehhez kellő energiát kapok. Néha még lefekvéskor nem vagyok álmos.

Cs. Gy. M.

2024. május 13.

2019-ben egyik kollégám mesélt a készítmények jó hatásáról. Majd az interneten megnéztem a videókat, és úgy döntöttem, hogy elkezdem szedni. (megj.: Multivitamint fogaszt) Nem voltam beteg azóta, és az orvos szólt, hogy nem látott régen, nézzek be. A covidot is úgy átvészeltem, hogy csak a teszt mutatta, hogy átestem rajta. (…)
Minden fizikai igénybevételt jól tűrök, és semmi bajom, pedig reggel 4-kor kelek. Régen ezeket nehezebben viseltem. Most sokkal nagyobb a teherbírásom. Egyszerűen nincsenek panaszaim.
Ajánlom szívesen a barátaimnak, kollégáimnak. A vérnyomáscsökkentőket is el tudtam hagyni, amit a vitaminnak köszönhetek.

Szabó István

2024. május 12.

Több éve, hogy anyukámmal együtt szedjük a napi vitamincsomagot (megj.: Multivitamint fogyaszt), és az alábbi tapasztalatokat tudom mondani:
Amióta szedem a vitamint, azóta
– jobban tudok aludni, így a közérzetem jobb lett,
– a fogínyvérzésem jelentősen csökkent,
– a körmöm erős lett, nem töredezik,
– a hajhullásom elmaradt,
– és az év végén mindig beharangozott influenza is elkerül, ha mégis megfázom, azon hamar túl vagyok.

B. S. (59 éves)

2024. május 11.

A gerincem nagyon le volt kötődve. A nyakamat nem tudtam forgatni. Amióta fogyasztom a készítményt, ez már 3 hónapja van, most már nem kötött a mozgásom, úgy érzem, mintha a gerincem fellélegezne. Nagyon örülök ennek, mert sokkal jobb lett a mozgásom. Sokkal könnyebb.

K. L.-né

2024. május 10.

2006 óta fogyasztom rendszeresen a Multivitamint, Alappal kezdtem, de most már évek óta az Erőset szedem. 2006 óta nem voltam beteg, előtte rendszeresen elkaptam valamit. 76 éves korom ellenére tele vagyok energiával, egész nap talpon vagyok! Éjszaka jól alszom, körmeim erősek, hajam nem hullik.
Könyveit is nagyon szeretem, ajánlom is mindenkinek a környezetemben.
További sikereket és jó egészséget kívánok Önnek!

Tornyosi Ferencné

2024. május 09.

1 hónapja fogyasztom a Multivitaminport, aminek jó hatásait tapasztalom. Nagyon energikus vagyok, nyugodt vagyok, jó hangulatú. Nagyon jól érzem magam 73 évesen. Nem vagyok stresszes.
Naponta 5-10km-t gyalogolok. Nagyon jól bírom, és szeretek is sétálni és gyalogolni.
Minden könyvét olvastam és követem a munkásságát. Köszönöm a fáradozását!

F. E.

2024. május 08.

A Multivitamint fogyasztom, aminek hatására csökkent a pollenallergiám. Stressztűrő képességem jó, jól bírom a munkát az egész nap folyamán. Immunrendszerem megfelelő, elkerülnek a betegségek. Az évek folyamán megmaradt a jó alvásom.
Videóit a Lenkei Channel-en láttam (megj.: drlenkeichannel.com), több kisfilmje is nagyon tetszett. Sokat tanultam a kisfilmekből, jó információk vannak benne, és jól össze vannak szedve.

B. B.

2024. május 07.

Pár hónapja fogyasztom a Multivitamint. Nagyon sokat dolgozok, több mint 10 órát napi szinten, és nagyon jól bírom a napot és a hajtást. Kevésbé vagyok stresszes, nyugodtabb vagyok, mint előtte. Fizikailag jó állapotban vagyok.
A Cenzúrázott egészség könyvet olvastam, egyetértek a benne leírtakkal.
További sok sikert!

P. G.

2024. május 06.

Több éve fogyasztom az Ön Multivitamin-csomagját. Azóta, ha el is kapok valami légúti fertőzést, gyorsabban felépülök, hamarabb gyógyulok. Több energiával kezdem a napi feladatokat, és estére is marad erő, energia a családnak.
Könyveit megvásároltam, és olvasom, és nagyon tetszenek a rövid kis videói is. Az ideális összeállítást ismerem, nekem a Multi-csomag mellé bevált. Különösen a mangó-narancs ízű kalcium-magnézium készítmény nyerte el a tetszésem, ízlésem, kiváló ízű.
Nagyon örültem az új termékfejlesztéseknek is, használom a resveratrol- és quercetin-készítményeit.
További sikereket kívánok!

B. M.

2024. május 05.

A Kalcium-magnézium készítmény hirdetésére jöttem be, azóta fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményét. Szedem a Multivitamin mellé a Kalcium-magnéziumot, C-vitamint és az A+D vitamint. A covid után volt egy időszak, mikor nem az Ön javaslata szerint szedtem, akkor márciustól májusig nem volt erő a kezemben, még szőlőt metszeni sem tudtam. Olvastam az összes könyvét. Ezután kezdtem el szedni az Erős Multivitamint, ezután jött vissza az erő a kezembe, azóta rendszeresen szedem. A betegségek elkerülnek, nem vagyok fáradékony.

V. J. S.

2024. május 04.

2010 körül kezdtem szedni az ön Alap Multivitaminját, most már a Közepeset szedem. Nyugdíjas vagyok, de aktívnak érzem magam. Nem vagyok fáradékony. Elég pörgősek a napjaim, de bírom, nem fáradok el napközben. Mióta szedem a Multivitamint, nem vagyok beteg, sem influenzás, sem covidos.
Nem hagynám abba, és semmilyen gyógyszert nem szedek, nincs rá szükségem.

H.-né K. Gy.

2024. május 03.

Kb. 6-8 évvel ezelőtt kezdtem el szedni az Ön által készített Multivitaminokat. A Közepes csomagra esett a választásom, és azóta is rendszeresen fogyasztom.
Aktivitásomat, energiámat biztos vagyok benne, hogy a vitaminoknak köszönhetem. Fiatal éveimben futballista voltam, milyen jól jött volna akkor is ez a jó Multicsomag. Még most is aktívan telnek a nyugdíjas évek, vannak még tervek, célok. Párommal sokat utazunk, lakóbusszal járjuk a világot.
Kiegyensúlyozott, pozitív, derűs, vidám nyugdíjas vagyok!

B. G. (70 éves)

2024. május 02.

December óta fogyasztom a Multivitaminport. Fáradékonyságom megszűnt, nagyon jól alszom, kipihenten ébredek. Jó a munkabírásom és jó hangulatú vagyok, optimista. Nyugodt vagyok, a családdal jó kapcsolatban vagyok.
A Doktor videóit követem, szinte az összes könyve megvan, és olvastam is. Köszönöm a könyveit, amiben nagyon jól tájékoztatott minket, és biztos tudás található benne, amiben megbízom.
Köszönöm az összes munkáját!

B.-né R. Zs. (72 éves)

2024. május 01.

Olvastam a Cenzúrázott egészség könyvét, és szeretném elmondani, hogy teljesen véletlenül találtam. Elolvastam, és megértettem.
Azóta szedem a Multivitaminokat, a kalcium-magnézium készítményt. Teljesen egészséges vagyok, nincsenek betegségeim. A napi életben energikus vagyok.
Nagyon meg vagyok elégedve, és nagyon fontos, hogy egészséges is maradjak.

V. L.