Egy kis napsütés

2024. január

Több mint tíz éve rendszeresen fogyasztom a Közepes Multivitamint. Fáradékonyságom teljesen eltűnt, a sebeim genny nélkül, nagyon gyorsan (napokon belül), heg nélkül gyógyulnak. Kipihenten, fiatalosan ébredek mindennap. (…)
Parlagfű allergiám nagyon minimálisra csökkent, tüneteim csak főszezonban vannak, elviselhető jelleggel.

S. Gy.
2024-01-31

Kísérletezem a vitaminokkal és most jelenleg az Erős Multivitamint 3 hónapja szedem és úgy tűnik, ez vált be. Külön szedem a D-vitamint, C-vitamint.
Amióta szedem a Multivitaminokat, azóta sokkal jobb a közérzetem, sokkal energikusabb vagyok. Még mindig biciklizem. Szellemi képességem sokkal magasabb. Amióta fogyasztom a Multivitaminokat, egyáltalán nem voltam megfázva és nem voltam influenzás sem. Köszönöm szépen.

Szomor Zsolt (64 éves)
2024-01-30

Már több mint 10 éve fogyasztom az Ön termékeit. Csak kedvező tapasztalataim vannak. A Multivitaminokat az elejétől kezdve használom, az Alappal kezdtem, majd nemsokára a Közepesre váltottam. Már jó ideje az Erőset szedem. (...)
Már az Alaptól is éreztem javulást, de a Közepes hozott először jelentősebb változást. Mivel sokat sportolok, amellett közepes fizikai munkát végzek, így kipróbáltam az Erőset. Ez még több pluszt adott a mindennapokban is. A Multivitamin mellett szedek még C- és D-vitamint, valamint Omega3-at.
A mindennapokban tapasztalt energikusság mellett a betegségek is ritkábban és jellemzően enyhébb mértékben találnak meg!
További sok sikert kívánok Önnek és minden kedves munkatársának!

N. L.
2024-01-29

2009. óta szedem, az Alap Multivitaminnal kezdve, mostanra már az Erőssel folytatva. Ritkán vagyok beteg, fittebbnek érzem magam. Energiaszintem maximális, jól alszom. Nem voltam koronavírusos a nagy járvány alatt.

K. A. (54 éves)
2024-01-28

Minimum 15 éve szedem az Alap Multivitamint és a porckészítményt. Korosztályomhoz viszonyítva jól érzem magam. Ízületi problémáim nincsenek, fitt vagyok. A betegségek, járványok elkerülnek.

Sz. P. (77 éves)
2024-01-27

A Multivitaminpor használata után 3 héttel szinte teljesen megszűnt a 4 hónapja tartó hajhullásom, valamint a bőröm szárazsága. A napi 9 óra munka után nem érzek fáradtságot, sem testileg, sem szellemileg.
Külön köszönet a Doktor Úrnak ezért a Multivitaminporért, mert eddig a tabletták mérete miatt nem tudtam szedni vitamint. Most fogom kipróbálni az Enyhe C-vitamint is.

Kovács Krisztina
2024-01-26

Évek óta fogyasztom a Multivitamin készítményeket. Anno kb. 5 éve kezdtem, mivel szerettem volna tenni az egészségemért. Az étkezésem sajnos nem megfelelő. Nem elég változatos. Úgy gondoltam, nem tudom a megfelelő mennyiségű vitaminokat sem bevinni a szervezetembe. Kíváncsi is voltam a vitaminok hatására. Nekem jó tapasztalatom lett. Nehéz, stresszes munkát végzek. A vitaminoktól energikusabb, erősebb lettem. És ami nekem sokat számít még, hogy rengeteg beteg, fertőző emberrel találkozom munkám során. Ennek ellenére nem lettem beteg. Én az immunrendszer erősödésének tulajdonítom ezt, amit szintén a vitaminoknak köszönhetek.

Z. Zs.
2024-01-25

Több mint 15 éve fogyasztom a Multivitaminokat. Gyakorlatilag nem voltam beteg azóta. Ezeknek a készítményeknek az összetétele, a szervezet számára szükséges alap vitaminok harmonikus arányban vannak. Nem kell külön figyelni arra, hogy mikor, miből, mennyit vegyek be. Energikus, kiegyensúlyozott vagyok, jó hangulatúan telnek napjaim.

J. I.
2024-01-24

7 éve fogyasztom a vitaminokat, amitől nagyon jól érzem magamat, bár előtte se volt panaszom vagy betegségem, de az elmúlt 7 évben csak egy alkalommal voltam másfél napig náthás, amit a vitaminoknak tudok be. Szinten tudom tartani az egészséges életmódot úgy, hogy megterhelő munkavégzést végzek. Két állásban dolgozom, hétfőtől péntekig irodai munka mellett havi 7-8 éjszakát mentőtisztként dolgozom. (megj.: Multivitamint, C-vitamint, Kalcium-Magnézium készítményt fogyaszt)
Összes könyvét olvastam, és csak javasolni tudom mindenkinek, hogy hasonlóan tegyen.

Csorba Ákos
2024-01-23

Október végén kezdtem el szedni az Alap Multivitamint, Kalcium-Magnézium készítményt és C-vitamint, novemberben váltottam a Közepes Multivitaminra.
Mielőtt Multivitamint kezdtem szedni, csak alkalmanként szedtem C- és D-vitamint. Megvallom őszintén, sajnos nem hallottam a Dr. Lenkei Multivitaminokról előtte, ha hallottam volna, már sokkal hamarabb elkezdem a Multivitaminok fogyasztását.
Csak pozitív tapasztalatot tudok írni. Már az Alap Multivitamin jótékony hatással volt a közérzetemre. Kevésbé vagyok fáradékony, a körmöm, bőröm minősége is sokat javult. A bőröm nagyon száraz volt, most már kevésbé száraz és sokkal puhább. A körmöm tele volt barázdával, ezek még nem szűntek meg teljesen, de már sokat javult. A szememben olyan, mintha kis valamik úszkálnának, voltam szemvizsgálaton, de azt mondták, hogy minden rendben van, ezek száma is csökkent a vitaminok fogyasztása óta.
Természetesen olvastam a Cenzúrázott egészség könyvet, A vitaminok, a legfontosabb szabály, Betegségnek tűnő állapotok, Miért van szükség az egészséges embereknek vitaminpótlásra, és folyamatban van a többi könyv elolvasása is. Megdöbbentő volt számomra olvasni azt a rengeteg szörnyűséget, amit a gyógyszermaffia művel az emberekkel. Eddig sem voltam gyógyszerpárti, de a könyvek olvasása után még ennyire sem, csak, ha muszáj, de addig is inkább megemelem a vitaminadagomat, és ha már az nem segít, akkor elfogadom a gyógyszert.
A legpozitívabb, ami velem történt, hogy, ugyan ritkán voltam beteg, de most ez is lefeleződött. Eddig minden ősszel, tél elején amikor beteg lettem, nagyon elhúzódott, mert vagy ráhúzódott a fülemre, vagy arcüreggyulladást kaptam. Ez az idén elmaradt. 😊
Nagyon hálás vagyok, hogy megismertem és alkalmazom a Multivitaminokat. Mindenkinek ajánlom a termékeket, és folyamatosan kis lépésekben kezdik alkalmazni a kiváló termékeket.

Kenéz Tünde Zsófia
2024-01-22

5 éve szedem a vitaminokat. Szedem az Alapcsomagot. Külön C-, D-vitamint, kollagént is. Azóta, amióta szedem, nem kaptam sem influenzát, sem covidot el. Sokkal energikusabb vagyok. Minden télen nagyon beteg voltam, most semmi betegség nem kap el. Sokkal nyugodtabb vagyok, és kiegyensúlyozott. Emésztésem is javult. Nagyon szépen köszönöm az egészséges életet.

Gy. Zs.
2024-01-21

Az Alap csomag szedéséről vannak nagyon jó tapasztalataim. Téli időszakban az egész család szedte, el is került bennünket a szokásos téli betegség. Az alapvitamin szedése előtt rendkívül fáradékony voltam, a vitamin szedésével, pár napon belül energikusabbnak éreztem magam. Korábbi nehézlégzésem, szinte hihetetlen, de az első csomag (napi adag) után megszűnt.
Kívánok Önöknek kitartást, sok szerencsét, jó egészséget és boldogságot a jövőben is a munkájukhoz!

N. SZ.
2024-01-20

Fél éve fogyasztom a Szuper Erős Multivitamint. Nagyon jól érzem magam, immunrendszerem erős, elkerülnek a betegségek. Energiaszintem a maximumon van, olyan mintha vénásan kapnám az életenergiát. Nagyon jól alszom, és könnyen ébredek, reggel kipattan a szemem.
Köszönöm, hogy ezt létrehozta és további sikereket kívánok.

Varga Orsolya
2024-01-19

Nagyszerűek a termékeik, kb. 5 éve rendszeresen fogyasztom. Azt tapasztaltam, hogy azóta egyszer sem fáztam meg, energikusabb vagyok, és ízületi problémáim megszűntek. Fizikai munkát végzek és azt vettem észre, hogy az állóképességem is javult.
További jó egészséget és sikereket kívánok Önnek és a Munkatársainak!

G. J.
2024-01-18

Körülbelül 4 éve ismerkedtem meg a Lenkei-féle vitaminokkal. Kedvencem az Erős Multivitamin készítmény. Már az egész családom fogyasztja az Ön Multivitaminját. Külföldön, Angliában dolgozom egy idősek otthonában. Számomra nagyon fontos, hogy megfelelő egészségi és lelki állapotban legyek. Mielőtt elkezdtem szedni a Multivitaminokat, nagyon sokszor fáradtnak, gyengének éreztem magam. Frontérzékenységem miatt a fejem is rengeteget fájt.
Pár hónap elteltével azt vettem észre, hogy több lett az energiám, kevésbé viselnek meg a munkahelyi problémák, és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok. Hála a terméknek a fejem is kevesebbet fáj. Minden pozitív hatást az Ön termékének köszönhetek. Maradok hűséges fogyasztója!

Pölcz-Tóth Barbara
2024-01-17

7 éve szedem rendszeresen a doktor úr által javasolt táplálékkiegészítőket. (Multivitamint fogyaszt.) Erőm, egészségem kiváló. A vírusfertőzést elkaptam, de 6 napon belül sikerült felgyógyulnom. Az első években azt tapasztaltam, hogy munkabírásom nagyobb, mint 67 évesen vártam volna. Mozogni, sportolni korlátlanul tudok, nem vagyok fáradékony. Betegségek nem kínoznak, sőt, a fiatal korom óta fennálló parlagfűallergiám is rendeződött. Kezdeti időkben dolgozni sem tudtam zavartalanul a virágzás időszakában. Idén vettem észre, hogy kevés orrfújással, tüsszentéssel vészeltem át a veszélyes két hónapot. Nagy megkönnyebbülés ez számomra. Köszönöm doktor úr.

Győri Miklósné
2024-01-16

Eddig az összes könyvét elolvastam, és az előadásai zömét meghallgattam. Nagyon régóta folyamatosan szedem a Közepes Multivitamin csomagot. A friss laboreredményem teljesen jó. Semmim nem fáj. Nem voltam covidos, és évek óta még náthás se vagyok.
Teljes mértékben annak tudom be, hogy szedem ezeket a csodálatos vitaminokat. Hála a jó Istennek, hogy Dr. Úr jóvoltából hozzájutottam, megtapasztaltam ezt a lehetőséget, hisz korábban nagyon sok ízületi panaszom volt, és minden évben többször náthás voltam.
Tartsa meg a jó Isten Önt jó egészségben, jó erőben még nagyon sokáig.
Hálás szívvel köszönöm. Isten áldja minden útján!

Sárosi-Czukor Katalin (65 éves)
2024-01-15

Hosszú évek óta fogyasztom a Multivitamint, azóta nem voltam beteg. Kisebb nátha, köhögés előfordult, de 1-2 nap alatt elmúlt. Kevésbé vagyok fáradékony, kipihenten ébredek.

K. I.-né
2024-01-14

Természetgyógyászom javaslatára kezdtem fogyasztani 2017-ben az ön Multivitamin-készítményét, mellé C-vitamint, cinket, D-vitamint, szelént, luteint. Egészséges vagyok, fittnek érzem magam 82 évesen, a körmeim is megerősödtek. Naponta akár többször is megjárom a 86 lépcsőt az emeletre! Nagyon elégedett vagyok.

Sz. J.-né
2024-01-13

8 éve fogyasztom rendszeresen a Közepes Multivitamint, és nagyon meg vagyok elégedve. Vércukorszintem elérte a 13-at is, most beállt 7,2-re, ami nagyon pozitív változás! Energiaszintem megemelkedett. A covidot is sikerült megúsznom, pedig a környezetemben rengeteg beteg ember volt.
Biztos, hogy szedni fogom ezeket a nagyszerű készítményeket életem végéig!

Hingyi István
2024-01-12

2019. óta fogyasztom a Multivitaminokat, kipróbáltam többféle fokozatot, az Alap Multivitamin vált be a legjobban. A vérkeringésem javult, régebben fázósabb voltam, most ezt nem tapasztalom. Közérzetem jobb lett, energikusabb lettem. Ritkán kapok el betegségeket, amikor pedig elkapok valamit, akkor is kevésbé vagyok levert.
Köszönöm és örülök, hogy rátaláltam a vitaminokra.

K. G.
2024-01-11

A Multivitamin szedése óta sokkal energikusabb vagyok, jól alszom, illetve mindig naprakész vagyok a vitaminnak is köszönhetően, jobban bírom a stresszt is.
A vitamin könnyen szedhető, ennek köszönhetően mindig nálam van, ha kell.
A szedésének pozitív hatása, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok szellemileg is.

Dorcsák Zoltán
2024-01-10

Régóta fogyasztom az Alap Multivitamint C-vitaminnal együtt, mindenféle vírusos betegség elkerül, semmit nem kapok el, pedig a környezetemben lévő munkatársak mindegyike beteg. Én tartom a frontot a munkahelyemen.
Általában sokat mosolygok, és nagyon jó kedélyű vagyok. Többen meg is jegyezték, hogy mindig milyen pozitív vagyok.
Köszönöm a vitaminokat!

T. I. (55 éves)
2024-01-09

2,5 éve szedem a Multivitamint. Már az első hónap után majdnem teljesen megszűntek az erős parlagfűallergiás tüneteim. Az elmúlt 2 évben tünetmentes vagyok.
Megszűnt a napközbeni fáradtság, nem akarok a munkahelyen elaludni. Kevesebb alvásra is van szükségem.
Nem voltam beteg amióta szedem a vitamint. Általános közérzetem jobb, energikusabb vagyok. Tán még az eszem is jobban vág.

E.-né G. Sz.
2024-01-08

Jó néhány éve fogyasztom a Multivitamint éves szinten folyamatosan. Az influenzajárványokat elkerültem. Általános állapotom jó. Koromnak megfelelő terhelést jól bírom.

K. F.
2024-01-07

Évek óta fogyasztom a Multivitamin készítményt. Fizikai állóképességemet növeli, szellemileg is pozitív hatással van rám.

M. Gy.
2024-01-06

Jobb az anyagcserém, jobb a szellemi koncentrációm, majdnem teljesen megszűnt a fejfájásom. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Úgy érzem, visszahúzódott a prosztatamegnagyobbodásom. A pszichés gyógyszereket lecsökkentettem egynegyed részére. Nagyon sokkal jobban érzem magamat, mind fizikálisan, mind szellemileg.
(…) Dolgozom rajta, hogy teljesen gyógyszermentes legyek. Az arcomon van arcpír, pirosabb, mint korábban volt. Szívritmuszavar is kimaradt, vagyis teljesen megszűnt.

Balázs Béla
2024-01-05

6 éve fogyasztom a Közepes Multivitamint. A szaküzletekben és viszonteladónál egyaránt szoktam vásárolni. 2 éve a család minden tagja elkapta a covidot, én viszont nem kaptam el azóta sem, amit teljes mértékben a vitaminoknak köszönhetek! Vitaminszedés előtt nagyon fáradékony voltam, most pedig 68 éves korom ellenére is erőm teljében vagyok, energikus vagyok, nem fáradok el nap végére sem! Gyógyszert nem kell szednem! Stressztűrő képességem is jó lett, sokkal nyugodtabb vagyok.
Hálásan köszönöm a csodás készítményeket!

Szakácsné Ster Éva
2024-01-04

Köszönettel tartozom Önnek, mivel nagyon hosszú út vezetett el az Ön vitaminjaihoz. Gyerekkoromban is nagyon beteges voltam, és ez később sem változott. Sohasem tudtam megfelelően teljesíteni, mivel rendkívül fáradékony voltam. Próbáltam mindent, a meditálástól a jógán át a gyógyteákig, azonfelül jártam reflexológushoz, illetve még számtalan alternatív módszert kerestem. Úgy gondoltam, hogy életem folyamán meg fogom találni a megoldást. Már fel is adtam, amikor 30. születésnapomra ajándékba kaptam egy Erős Multivitamint. Pár napon belül rendbejöttem és azóta is jól vagyok. Most vagyok az a lelkes, fáradhatatlan fiatalember, akinek ebben a korban lennie kell az embernek. Azóta is szedem az Ön vitaminjait, illetve a családom egy része is.
Hálás köszönettel.

T. Á. (39 éves)
2024-01-03

Kb. 1985. óta szenvedek az allergiás betegségtől. Eddig mindig gyógyszeres kezeléssel segítettek rajtam, hogy elviselhető legyen számomra minden év őszi szakasza. Gyógyszertárban kapható vitaminokat hébe-hóba kampányszerűen szedtem, de a várt hatás mindig elmaradt.
2023. március 27-én csatlakoztam az életminőség-javulás programhoz. Az első hetekben fáradtságot, álmosságot, energiavesztést éreztem. A 3. héttől fogva kezdtem azt tapasztalni, hogy valami jó irányban megváltozott bennem.
Talán az első „ráeszmélés” a vitaminok hatására az volt, hogy nem kívántam annyira az édességet, mint korábban. Elég aktív életet élek és örömmel konstatáltam, hogy az energiaszintem emelkedett és kevésbé vagyok fáradékony.
A legnagyobb meglepetés az allergiás „rohamaim” elmaradása volt! Az idén nem mérgeztem magam gyógyszerekkel a korábbi betegségem visszaszorítására. A szemem nem könnyezett, a szájpadlásom nem viszketett, az orrom nem folyt, a fejem nem fájt. (megj.: Multivitamint fogyaszt)
A hajam minősége, erőssége is megváltozott. Sokkal erősebb és fényesebb lett. A fodrászom panaszkodott, hogy nehezebb a hajamat vágni.
Örömmel kijelenthetem, hogy megtapasztaltam az életminőség-javulást!! Köszönöm Önnek!

V. I.
2024-01-02

Az Alap Multivitamint fogyasztom 2 éve. Kedvező hatásait tapasztalom, koncentrálóképességem javult, immunrendszerem tökéletesen működik. Nyugodtabb lettem, a stressztűrő képességem jó lett.
A doktor úr kisfilmjeit figyelemmel követem és nagyon szeretem hallgatni. Köszönöm a munkásságát!

Rezneki Andrea
2024-01-01