Egy kis napsütés

2023. szeptember

Hosszú évek óta szedem rendszeresen a Multivitamin alapcsomagot és C-vitamint! Tapasztalatom az, hogy lényegesen kevesebbet voltam beteg. Néha enyhe influenza esetén is hamar kigyógyultam belőle! Ami nagyon jó tapasztalatom volt, hogy tavaly sajnos elkaptam a koronavírust. Viszont a megemelt vitamin segített a gyors felgyógyulásban!
Köszönet Dr. Lenkei Gábor vitaminjainak!

M. I.-né
2023-10-01

Szeretném megköszönni, hogy van nekünk. Közel 15 éve szedem a vitaminjait (a férjem is), de önöknél biztos a regisztráció után pontosabb időpontot tudnak. Az biztos, hogy már 2012-ben szedtem, de komolyan most kezdtem utánaszámolni. Elolvastam a Cenzúrázott egészség című könyvét – A betegségnek tűnő állapotok – Mentőöv beteg emberek számára – A koleszterin nem ártalmas – A kollagénről szóló kis könyvet – Élni jó DVD-t megnéztük a férjemmel együtt és nagyon köszönöm a sok hasznos dolgot, amit abból megtudtunk. Azóta iszunk nagyon sok tisztított vizet, stb. (...) Még mindig aktívan kertészkedünk. Van egy kis üvegházunk, egy hatalmas kertünk és én tudom, hogy mindezt az öntől kapott energiának (azaz vitaminoknak) köszönhetem, amit hálásan köszönök és kívánom, hogy nagyon sokáig legyen még nekünk.

Varga Sándorné (71 éves)
2023-09-30

Tisztelettel közlöm az alábbi tapasztalataimat:
Fáradékonyságom az elmúlt évben – amióta szedem a vitamint – jelentősen csökkent. Alvásom nyugodtabb és ébredésem könnyebb. Hajhullásom, amely a Covid-fertőzés óta nagymértékű volt, most már rendeződött. Úgy érzem, hogy közérzetemre is jó hatással van.
Kívánok Dr. Lenkei Gábornak küldetéséhez, munkájához jó egészséget!

T. I. E.
2023-09-29

A Közepes Multivitamin egy hónapnyi szedését követően energiaszintem jelentősen megnőtt! Egy kisebb dombra való séta kimerített, mivel a munkahelyem is elég stresszes volt akkoriban.
Most simán feljutok a dombos utcákon. Több mindentől hajlamos voltam a fejfájásra, az most teljesen eltűnt, jöhet az időjárás-változás.

Vincze Rita (44 éves)
2023-09-28

Többször olvastam a Cenzúrázott egészség című könyvét. Körülbelül 19 éve szedem a Multivitaminokat. 79 éves vagyok, az általános közérzetem teljesen jó. Hosszú évekig gyenge voltam, de ez, amióta szedem a vitaminokat, sokat változott. Nagyon rossz étvágyú voltam, de a vitaminok által az étvágytalanságom teljesen megszűnt. A csontritkulásom teljesen negatív.
A lényeg az, hogy fizikálisan és mentálisan teljesen rendben vagyok. Köszönöm.

B. I.
2023-09-27

- „Ráncfelvarrás” – homlok-, arcráncok kisimultak
- Fogvesztés megállt
- Látásjavulás: közel és távolra is
- Fejfájás-, nátha-, influenzamentesség
- Műtétek – 2oldali csípőprotézis - utáni sebgyógyulás sebessége gyors
- Anyagcsere-panaszmentesség
- 20 év óta láztalanság
- Kiváló alvás
- Hajhullás megszűnt
- Fázékonyság nincs
- Remek étvágy
- Koromhoz képest általános jóllét
Valamennyi kiadványát olvastam. Tapasztalataim szerint minden tanítás igaz.
Várom új könyveit, hogy legalább környezetemet én is taníthassam!
(megj.: Multivitamint fogyaszt)

Gyalog Lajos (76 éves)
2023-09-26

Amióta szedem a Közepes Multivitamint, teljesen eltűnt az allergiám legnagyobb örömömre. Erősebb az immunrendszerem, beteg szinte sose vagyok.
Az éjszakai fizikai munkát is sokkal jobban bírom. Régebbi gyomorfájásom is eltűnt teljesen. Szóval őszintén nagyon elégedett vagyok, több ismerősömnek ajánlottam már.
Köszönöm szépen, nagy örömmel fogyasztom a továbbiakban is.

Tamás István
2023-09-25

Nincsen egészségügyi gondunk. A laboreredmények rendben szoktak lenni. A vércukor és a magas vérnyomás is kezd enyhülni. Orvoshoz nem nagyon járok.
C-vitamint 4-5 darabot szedek naponta. Közepes Multivitamint és kollagént szedek.

E. L. (64 éves)
2023-09-24

A Multivitamint használom rendszeresen. 600 fős intézményben dolgozom. A rendszeresen végigzúduló betegségek (megfázás, nátha, vírusok, járványok, influenza, stb.) elkerülnek. Fitt és energikus vagyok. Semmilyen gyógyszert nem szedek évek óta.

F. A.
2023-09-23

Mivel nem vagyok már fiatal és sokat betegeskedtem, orvosom tanácsára kezdtem szedni a Multivitamint, C-vitamint és B-vitamint. Kb. 2-3 hónap után vérnyomás- és szívgyógyszerem adagját csökkentettük. Nem voltam beteg azóta! Közérzetem óriásit javult! Energikusabb vagyok.

P. L.
2023-09-22

76 éves vagyok, kb. 3 éve szedem a kapszulás Multivitamint. Előtte erőtlen, fáradékony, depressziós voltam, rossz volt a közérzetem. Ezek mind megváltoztak a szedésük után. Jobban vagyok a szedésükkel. Az ízületi gyulladásomat is enyhítette. Az idegrendszeremre is jótékonyan hat. Elégedett vagyok a termékekkel.

Bánto Veronika (75 éves)
2023-09-21

Munkám miatt az alvási szokásaim rendszertelenek, sokszor előfordul, hogy napokig nem tudok megfelelő mennyiséget aludni, vagy rendszertelenül, mindig más időpontban tudok lefeküdni. Régebben ezeket az időszakokat nehezen viseltem, gyakran le kellett feküdnöm kicsit napközben aludni, amikor lehetőségem nyílt rá, hogy végig bírjak egy szolgálatot (mely átlagosan 13-15 óra) és általában is több alvásra volt szükségem.
Mióta eszem a Multivitamint nincs ilyen problémám, minden gond nélkül végig bírok egy napot, sőt éjszakai műszakot is, testileg és lelkileg is kevésbé fáraszt ki a munkám és mivel nem érzem magam fáradtnak, sokkal jobban tudok rá koncentrálni. Munka után még edzésre is marad energiám.
Általában véve is kevésbé vagyok fáradékony, a fizikai megterheléseket jobban bírom, kevésbé stresszelem magam dolgokon, jobban tudok koncentrálni. Nap végére kevésbé fáradok el, sokszor úgy kell ágyba parancsolnom magam. Mivel a stresszt jobban kezelem, ezért gyorsabban el tudok aludni. Sokkal kevesebb alvásra van szükségem, már az sem visel meg, ha kora hajnalban kell munkába mennem.
Szerencsére sosem voltam betegeskedő, de azért évente egyszer vagy kétszer sikerült megfázni, főleg hirtelen időjárás-változásnál, melynek hatását akár több mint egy hétig is élveztem. Már az Alap Multivitamin is jelentősen lecsökkentette ezt az időt 2-3 napra és rengeteget enyhített a tüneteken. Mióta az Erős Multivitamint eszem, ezek a betegségek tulajdonképpen teljesen megszűntek, amikor munkatársaim sorban betegszenek is le, én teljesen jól érzem magam.
Jobban viselem a hőséget és nagyobb hidegben is kevésbé fázom. Régebben hideg időszakban a végtagjaim, főleg a lábfejeim sokszor lehűltek és ilyenkor nagyon nehezen melegedtek fel, most már, ha le is hűlnek, nem olyan mértékben és sokkal gyorsabban felmelegszenek.
A Multivitamin mellett kollagénitalt is fogyasztok. Ennek hatására a bőröm rugalmasabb, jobb tapintású lett, már csak ritkán és sokkal kevésbé szárad ki.

E. D.
2023-09-20

Gyakran vagyok megfázva, az egyik ilyen alkalommal találkoztam a Multivitamin-készítményével. Édesanyám hozta, rögtön el is kezdtem szedni, a betegségem az egyik napról a másikra múlt el! Mint egy csoda! Azóta rajongója vagyok. Nem csak hamarabb felépülök a megfázásokból, de nem esem ágynak, és alig voltam beteg, amióta szedem.
Még a koncentrációm és a tanulmányi eredményem is jobb lett, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, ezekre nem is számítottam! Örök hála érte!

Horváth Martina (20 éves)
2023-09-19

Tisztelettel, szeretettel, köszönettel köszönöm 10 éves tapasztalataimat. Amikor megnyílt Székelyudvarhelyen a Dr. Lenkei üzlet, elsők között megvásároltam a Multivitamin Alapot, majd idővel a Közepest, amelyet a mai napig használok mindennap. Kiegészítve a C-vitaminnal és a Kalcium-Magnézium készítménnyel.
Addig az 500 méterre lévő piactól a csomagot csak pihenőkkel tudtam hazahozni. Most az EKE (Erdélyi Kárpátok Egyesülete) csoporttal túrázom hetente. Egészségi állapotomról annyit, hogy a hűlés, másféle betegséget 10 éve nem ismerek, egyetlen gondom, hogy a bal fülemmel nem hallok. A velem együtt gyaloglók jóval fiatalabbak, gyermekeim, unokáim lehetnének. Csodálkoznak az erőnlétemen. Mondom is nekik, hogy a Dr. Lenkei receptúra arányainak köszönhetem. Hálával gondolok és imádkozom a Dr. Úrért.

B. M. (83 éves)
2023-09-18

Több mint 6 hónapja használom a Multivitamint és meg vagyok elégedve vele, jobban érzem tőle magam, energikusabb lettem.
Megnövekedett fizikai és szellemi teljesítőképesség. Megerősödött immunrendszer.

M.-H. A. (32 éves)
2023-09-16

2004 óta folyamatosan rendelem és szedem a Dr. Lenkei-vitaminokat és készítményeket - én 76 éves vagyok, feleségem 72 éves - tehát összesen 18 éve, miután elolvastuk a „Cenzúrázott egészség” című alapművet. (megj.: Közepes Multivitamint fogyaszt)
Életminőség-javulásunkról annyit, hogy orvosnál ez idő alatt nem voltunk, és gyógyszert sem szedünk semmit. Orvosnál kizárólag én voltam a jogosítvány-egészségügyi vizsgálat miatt. A Balaton partján élünk, mindennap szezonban 6-7 km-t kajakozunk. Ha nincs szezon, és az idő engedi, egész évben edzést tartunk mindennap a kültéri sporteszközökön.
Élvezzük az életet, jól vagyunk. Hál’ Istennek! Meggyőződésünk mindkettőnknek, hogy ez a csoda nagyrészt a dr. Lenkei úr által elindított csoda folytán valósult meg! Köszönet érte!
Megfogadtuk azt a jótanácsot is, hogy az aszkorbinsav kilószámra legyen a háztartásban, én napi 4-6 ezer mg fogyasztását engedem meg magamnak. Azonkívül cukrot egyáltalán nem fogyasztunk, helyette mézet használunk.
Végezetül meggyőződésünk, hogy életminőségünk javulása a drága dr. Lenkei úr által elindított akció és termékek rendszeres használata által következett be.
Amíg a Jóisten engedi és élhetünk, mindig szándékozunk eme termékeket fogyasztani. Jótékony hatásait nap mint nap érezzük! Köszönet érte!

Sz. L. I.
2023-09-15

Mióta szedem a Lenkei-vitamint, azóta nem vagyok beteg. Jobb az életminőségem. Nekem ezek a legfontosabbak. Valamint a fáradtságérzés és a fáradékonyság csökkent. Megerősödött az immunrendszerem.
Nyugodtabbnak, kipihentebbnek érzem magam. Kevesebbet idegeskedek, kiegyensúlyozottabbnak és boldogabbnak érzem magam. Energikusabb az életem.

Orsós Istvánné (57 éves)
2023-09-14

Az előző kedvező változások óta, amikről írtam, még jobb lett minden.
Újabb javulás: a bal szemem homályos látása rendbejött. Mindig tettre késznek érzem magam, mindenre van energiám. (megj.: Közepes Multivitamint szed)
Úgy érzem, jól haladok a kitűzött cél felé. 2021. szeptember óta még a nátha is elkerül.

G.-né B. E.
2023-09-13

A Cenzúrázott egészség című könyvet egyik ismerősünk adta a kezünkbe. Ezt elolvasva sok mindent megértettünk az egészségről. A vitamin szedésével fáradtságunk, pattanásaink elmúltak.
Az Alap Multivitaminnal kezdte az egész család +C-vitamin +B-komplex +Ásványi anyag +B1-vitamin + Niacin. Most készülünk kipróbálni a Közepest.
A létező összes „Lenkei-könyvet” megvettük és elolvastuk. Mostanában kölcsön vannak adva a könyvek. Akinek olyan a hozzáállása és érti, hogy miről van szó, az már szedi a vitamint. Elég sok embert „meggyőztünk” már.
Preventív jelleggel használom. Nem vagyok beteges, de nem is szeretnék az lenni. Energiaszintem nőtt. Nem vagyok fáradékony.
Ezúton is köszönjük a segítséget.

G. A.
2023-09-12

Nagyjából 10-12 éve kezdtem el szedni a vitaminokat egy ismerősöm ajánlására. Abban az időben ekcémás volt az alkarom, ezért is próbáltam ki.
Az alapcsomaggal kezdtem, már az első hónap után elmúlt az ekcémám. 3 műszakban dolgoztam, az éjszaka nagyon fárasztó volt. Az első pár hónapban már éreztem, hogy sokkal könnyebben bírom a munkát. Aztán áttértem a közepes csomagra, attól rengeteg energiám lett. Nem volt többé gond az éjszakázás, vagy a koránkelés.
Megnéztem az összes előadást videon, sőt egyszer a veszprémit is élőben. Nagyon tetszett mindegyik, mivel logikus, érthető és még vicces is az előadásmód.
Azóta is szedem folyamatosan a közepes csomagot, mellette még C-vitamint, Porckészítményt. A feleségem és a 2 gyerek is rendszeresen szedik. Orvos nem nagyon lát minket, jól érezzük magunkat, nem is tudnánk elképzelni már vitaminok nélkül.

Fésűs Rajmund
2023-09-11

46 éves vagyok, nehéz fizikai munkát végzek. 2 hete fogyasztom az Alap Multivitamint, aminek hatására a fáradékonyságom eltűnt. A vádlifájdalmam elmúlt. Régen úgy ébredtem, hogy mindenem fájt, de ez is teljesen megszűnt. Az immunrendszerem is erősödött, nem kaptam el a vírusokat. A munkát jobban bírom, aktívabb vagyok.

T. H.
2023-09-10

Nekem csak pozitív tapasztalatom van ezekkel a termékekkel kapcsolatban (megj.: Közepes Multivitamin, C-vitamin).
Nagyon régóta fogyasztom a családommal, rokonságommal együtt! Szerencsére az évek folyamán több barátomat és munkatársamat is rá tudtam venni a termékek kipróbálására, és azóta ők is rendszeres fogyasztói!
Nekem sikerült fogynom is, a közérzetem és az energiaszintem is egyértelműen jobb lett, és kevésbé kívánom az édességeket is. (...)
Én hosszú évek óta nem voltam beteg, pedig óvodában dolgozom! Mi nagyon szeretjük ezeket a termékeket, órákig tudnám sorolni a pozitív hatásukat!
Csak így tovább doktor Úr! Köszönjük!

K. K.
2023-09-09

Egy éve kezdtem el szedni a Multivitaminokat, és fél éve iszom a kollagént.
A munkám igen stresszes, így sokat idegeskedtem korábban. Amióta szedem a vitaminokat, sokkal kiegyensúlyozottabb és türelmesebb vagyok, amit a környezetem is észrevett. Sokkal jobb lett a hangulatom. Az arcbőrömről eltűntek a hosszú évek óta zavaró pattanások. A hajhullásom megállt. Kitűnően érzem magam, nagyon köszönöm!

S. R.
2023-09-08

Fél éve fogyasztjuk a termékeit, az egész család. Mindenki a számára szükségeset.
Személy szerint fél éve szedem az Alap Multivitamint. Már rám nézve is látszik a pozitív hatása. Erős a mindig betöredező körmöm, a mindenre érzékeny és kipiruló bőröm is ellenálló. Utóbbi örökletes, bőrgyógyász által be nem azonosított bőrirritációs „csodát” mindenkinél kikúrálta a családban a Multivitamin.
Most ismerkedem az arcápoló termékekkel, bízom ezek sikereiben is.
Örülök, hogy rátaláltunk a készítményeire, erősebbé, fittebbé teszi az egyébként leterhelt, nem mindennapi életvitelt folytató családunkat.
Csak így tovább!

K. A.
2023-09-07

Az Alap Multivitamint és a Kalcium-Magnézium készítményt szedem. Sportolok, és gyakran voltam fáradt, beteg. Mióta szedem, kevésbé vagyok fáradékony, beteg azóta nem voltam.
Amióta rendszeresen szedem, jobban mennek az edzések (heti 5-7 edzés). Mindenkinek csak ajánlom a vitaminjukat.
Sokkal nagyobb szellemi és fizikai terhelést bírok, edzőként és sportolóként fontos a koncentráció számomra, ami szintén javult!
A környezetemben sokan voltak betegek, de én nem kaptam el. A korábban szedett, patikában kapható vitaminokat hiába szedtem, ugyanúgy megbetegedtem.

Töreki László
2023-09-06

Kb. három éve fogyasztom a termékeket. C-vitamint, Közepes Multivitamint és Kalcium-Magnézium készítményt fogyasztok.
Nem vagyok fáradékony, elkerülnek a betegségek, nincs influenza sem a szezonban, jól alszom, és napközben úgy érzem, sok energiám van mindenre (is). 😊
Köszönet a termékekért, lelkesen fogyasztom folyamatosan. Nagyon is van értelme, sokat segítenek!

K. A.
2023-09-05

Immár negyedik hónapja fogyasztom a Multivitamint. A Közepes Multivitamin csomaggal kezdtem, amelyet édesanyámtól kaptam a Cenzúrázott egészség című könyvvel együtt. A könyv azonnal meggyőző adatokkal szolgált, hiteles, egyszerűen rámutat a téveszmékre, világosan és tisztán fogalmaz. Köszönet érte!
A szervezetem nagyon ki volt merülve. Folyamatos fáradtságot éreztem, ám a Multivitaminnak köszönhetően már a hónap végére éreztem némi javulást. Mivel a munkám igen stresszes és túlterhelt – a mai közoktatási rendszernek köszönhetően (tanító vagyok) -, a csomag elfogyasztását követően erősebb fokozatra szerettem volna kapcsolni, ezért felkerestem az üzletüket a József körúton.
Kollégái készséggel álltak, állnak a mai napig is a rendelkezésemre. Odafigyeléssel, kedvességgel, hozzáértéssel segítenek. (...) Ekkor már kacérkodtam azzal a gondolattal, hogy nemcsak egy újabb és erősebb csomagra kell váltani, hanem ki kell próbálni az Ön által is javasolt Ideális összeállítást.
A következő hónapban már az Erős Multivitamint kezdtem el szedni, és megvettem a Mit érdemes tudni a kalciumról és magnéziumról című füzetet, ami meggyőzött. A következő alkalommal, amikor visszamentem, megkóstoltam, majd hamarosan kiegészítettem ezzel is a napi vitamin- és ásványianagyag-bevitelemet.
A Kalcium-Magnézium terméknek köszönhetően jobban alszom, pontosabban úgy fogalmaznék, hogy érezhetően mélyebben. Mindezek mellett sokkal nyugodtabb vagyok, így a mindennapi stresszel szemben is ellenállóbb. (...) Mindezek mellé a C-vitamint is fogyasztom.
Tapasztalataim: energikusabb vagyok, a stresszel szemben ellenállóbb, megfontoltabb döntéseket tudok hozni (a nyugalomnak köszönhetően), újra edzeni járok (a kimerültségnek köszönhetően 4 hónap kimaradt, amely már a múlté), az édesség iránti vágyam csökkent, szebb a hajam, bőröm, körmöm (fényes és erős), a korai ébredés egyáltalán nem okoz gondot, a megfázások, betegségek elkerülnek!
A Kalcium-Magnézium készítménynek, a Multivitaminnak és az egy hónapja fogyasztott Kollagén italnak köszönhetően a derékfájásom is csökkent, szinte már elmúlt, amely május óta gyötör.
Tudom, hogy van még tovább, de igen magas szintű életminőség-javulást értem el! Hálás vagyok, valamint az előadását is köszönöm, amit a Sugár Moziban láttam!

Dénes Gergely
2023-09-04

Ismerős által ismertem meg a vitaminokat. A veszprémi üzletben ajánlották a Cenzúrázott egészség című könyvet, megvettem, de postai úton is kaptam egy példányt. A könyv beltartalmával egyetértek, videókat is szoktam nézni.
A cukorszintem miatt kezdtem el szedni az alap Multivitamint. Jelenleg a közepest szedem, számomra ez a megfelelő dózis. Sose vagyok beteg, oltva sem vagyok. A könyvről meséltem barátaimnak is. Volt, aki elutasította, de olyan is, aki kölcsönkérte. A lényeg, hogy én és a férjem jól érezzük magunkat a bőrünkben.

M. L.
2023-09-03

2019-ben szültem a kisfiamat, Covid alatt voltam GYES-en. Amióta a kisfiam bölcsődébe, óvodába járt, mindenféle betegséget hazahozott, és én mindent elkaptam tőle, nagyon nehezen gyógyultam ki mindenből.
2023-ban, márciusban, amikor már a 6. hét köhögés után elegem lett, a nővérem hozott nekem a közepes Multivitaminból. 4 hét szedés után, mintha kicseréltek volna. Semmi bajom, ha a fiam haza is hoz betegséget, 1 nap alatt túl vagyok rajta. 5. hónapja szedem a vitamint.

Ó. Zs.
2023-09-02

Több, mint fél éve fogyasztom a Közepes Multivitamint. Nagyon jó tapasztalataim vannak, előtte többfajta vitamint kipróbáltam, de egyiktől sem volt semmilyen jó hatás.
Fizikai erőnlétem jobb lett, az állóképeségem kitűnő, ami fontos a munkám területén. Nehéz fizikai munkát végzek. Immunrendszerem is megerősödött, jól érzem magam, jó a közérzetem.
A párom hatására kezdtem el fogyasztani, ő már 1 éve fogyasztja a vitamint. Nagyon sok videóját végignéztem, jó hatást gyakorolt rám a doktor úr. Befogadhatóan tudja elmondani az egészséggel kapcsolatos dolgokat, ez is befolyásolt a vitaminszedés elkezdésénél.
Köszönettel és csak így tovább! Minden információt köszönök Önnek, amik eljutottak hozzám.

V. Zs.
2023-09-01