Egy kis napsütés

2023. július

Négy hónapja szedem az Alap Multivitamin készítményt. Szerencsére az influenzás hónapokat biztonsággal elkerültem. Szellemi munkát végzek, és régebben a nap végére feszült és fáradt voltam, azonban mára még este 10 órakor is tele vagyok energiával. A körmöm és a hajam állapota is jelentősen javult, már egy havi adag beszedése után.
Szeretném megköszönni Önnek ezt a szuper vitamint, továbbra is lelkes fogyasztója leszek!

K. N.
2023-07-31

Egy hónapja fogyasztom az Alap Multivitamint. Azóta az évek óta tartó szorongásaim és félelmeim minimálisra csökkentek. A felfogóképességem is sokkal jobb lett. Sokáig volt hasmenésem, az is rendeződött. Sokkal energikusabb vagyok, sokkal jobb a kedvem is. A fejfájásaim is elmúltak, jól érzem magamat!
Hálásan köszönöm a munkáját!

G. K.
2023-07-30

Évek óta fogyasztom a vitaminokat (megj.: Multivitamin, C-vitamin). Több problémám is volt, melyet szerettem volna kezelni. Fáradékonyság, étvágytalanság, székrekedés, mellyel hosszú éveken át szenvedtem.
Amióta fogyasztom a Multivitamint, ezek a tünetek megszűntek. Jobb az étvágyam, nem vagyok fáradékony, és a székrekedési problémám is megszűnt. 83 évesen kirándulok, jól érzem magam, sokat sétálok. Ha jelentkezik egy kis megfázás vagy köhögés, azokat nehézségek nélkül átélem.
Nagyon szépen köszönöm Önnek és csapatának a munkáját, és további kitartást kívánok. Hűségesek maradunk Önhöz az egész családdal!

Gátfalvi Istvánné
2023-07-29

Hat hét óta szedem az Ön vitaminjait, egy hónapon át az Alap Multivitamint, C-vitamint és kalcium-magnézium italport fogyasztottam, két hete pedig a Közepes Multivitamint fogyasztom. (…)
A bőröm simább lett, az öregségi foltok halványultak. Reggel felkeléskor nem kell bejáródnia az ízületeimnek. Egész nap van energiám, el tudom végezni a munkámat anélkül, hogy le kellene feküdnöm.
Minden ismerősömnek ajánlottam, főleg azoknak, akiknek hasonló problémájukról tudok. Nagyon hálás vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem a készítményeit!
El ne felejtsem a számomra legfontosabbat! (…) Ez az első év, hogy egészségben átvészeltem a telet, még náthás sem voltam.

G. L.-né
2023-07-28

Korábban rendszeres alvásproblémáim voltak, amitől egész nap nagyon kimerültnek éreztem magam. Három hét Multivitamin + kalcium-magnézium készítmény fogyasztása után észrevettem, hogy sokkal mélyebben alszom, nem ébredek fel éjszaka, és kipihenten ébredek.
Most már három hónapja eszem a vitaminokat, és nagyon jól érzem magam. Az évek óta fennálló fogínyvérzésem is teljesen megszűnt!
Nagyon köszönöm!

H. V.
2023-07-27

Két-három hete kezdtem el szedni a Multivitamint, egy ismerősöm javaslatára.
Pozitív tapasztalataim vannak, melyek a következők. Energikusabb vagyok, nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzem magam. A nap végére nem fáradok el, nem zuhanok be az ágyba.
A vitamin szedése előtt majdnem feladtam, mert különböző fájdalmaim voltak, amik idővel elmúltak, és a Multivitamin hatásának köszönhetően most már sokkal jobban érzem magam.

M.-V. E.
2023-07-26

2014-ben hallottam először Doktor Úr munkásságáról, szemléletéről. Először a videóit néztem meg, majd a könyveit olvastam el. Ezek után már teljesen biztos voltam abban, hogy a dr. Lenkei-készítmények használata csak pozitív hatással bírhat a szervezetemre. Az Alap Multivitamint kezdtem el szedni, melytől nem voltam fáradt, aktív voltam és jól éreztem magam.
Az esküvőnk után én is átélhettem azt a csodát, hogy várandós lettem. Az orvosom nem támogatta a fent említett készítményt, ő inkább a különféle terhesvitaminok mellett lobbizott. De nem hagytam magam, így ekkor már a Közepes Multivitamint használtam, a várandósság és a szoptatás alatt is. Minimális hányingerem volt 3-4 hétig a várandósság elején, de ezt követően semmiféle negatív tünetem nem volt. Leleteim végig kiválóak voltak, az orvosom és a védőnő sem értette, hogy miért nem romlanak az értékeim, hiszen „romlania kellene”.
Nem voltak striáim, terhességi cukor sem alakult ki, magas vérnyomásom sem volt, túlsúllyal sem küzdöttem, nem vizesedtem… és még sorolhatnám.
Mivel farfekvéses volt a baba, így orvosilag indokolt volt, hogy császárral hozzam világra kisfiam. Műtét után nagyon gyors volt a felépülésem, első naptól volt tejem, így szinte azonnal tudtam szoptatni nagy örömömre. Kisfiunk nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba, kéthónapos korától átalussza az éjszakát, és egészségileg is tökéletes állapotban van.
Főként a vitaminoknak és a pozitív szemléletemnek tudom be ezt a fantasztikus állapotot!!! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!! Nagyon köszönöm Doktor Úr, hogy ezt megtapasztalhattam, további sok sikert és egészséget kívánok a munkájához!!!

Nagy-Szádvári Mirella
2023-07-25

Ezúton szeretném megköszönni Lenkei Doktor Úrnak a tudást, amit adott az egészséggel kapcsolatban és továbbá a remekül összeállított Dr. Lenkei-termékeket.
Fél éve fogyasztom az Erős Multivitamint és mellé további 3000mg C-vitamint naponta. Nekem ez alapélelmiszer. Magas vérnyomásra és magas vércukorra szedtem gyógyszereket, amiket mára teljesen elhagytam. Persze kellett hozzá egy életmódváltás, megfelelő étrend és sport. Multivitaminból alap, közepes, majd erős lett, ez az, ami aktivitásomhoz és testsúlyomhoz bevált. Mióta fogyasztom a vitaminokat, sokkal energikusabb vagyok, nagyon jó a közérzetem, erős az immunrendszerem, nem kapok el betegségeket. Edzések után régen, mikor még csak kis mennyiségben fogyasztottam vitaminokat, napokig gyötrő izomlázam volt. Amióta a Dr. Lenkei Erős Multivitamint + C-vitamint fogyasztom, szinte nem is érzek izomlázat. Ez is bizonyítja, mennyire segít a regenerációban, a tápanyagok hasznosulásában és a megfelelő hormonháztartás fenntartásában. Egyszóval EGÉSZSÉGES vagyok!

Szűcs Gyula (43 éves)
2023-07-24

Amióta szedem a Multivitamint, sokkal szebb a hajam, nem töredezik a körmöm és az öregségi foltjaim is halványodtak! Nem voltam beteg már több mint egy éve és 0,5 dioptriát javult a látásom.
Köszönöm Önnek ezt a remek terméket! További jó munkát kívánok Önnek és csapatának.

Czervan Péterné (48 éves)
2023-07-23

Rám nagyon jó hatással vannak az Önök vitaminjai, a járvány idején, igaz közepes termetű 60 kg-os nő vagyok, de a legerősebb Multivitamint szedtem, mellette D-, C-, B-komplexet is, és rengeteg emberrel találkozom nap-mint nap, és nem kaptam el semmit. Most a közepest szoktam venni, és minden téli, őszi "járvány" elkerül. A koromnak megfelelően egészségesnek mondhatom magam, most léptem a 70. életévembe és aktívan élek, dolgozom. Köszönet érte! 😊

Peringer Istvánné
2023-07-22

A legelső dolog, amit az ideális összeállítás használata során észrevettem az volt, hogy fogmosáskor nem vérzett a fogínyem. Ez – korábban – visszatérő probléma volt számomra.
Napról napra még több életminőség-javulást tapasztaltam: sokkal kevesebbet alszom mint eddig, és ez a 6-7 óra igazi pihentető alvás. Könnyen és energikusan ébredek reggelente. Mivel egy négyéves fiúcska anyukája vagyok, rengeteg türelemre és energiára van szükségem, hogy tartsam vele a lépést. Még neki is feltűnt, hogy nem veszekszem vele annyit, mint azelőtt. Jobban kezelem a stresszhelyzeteket. Biztos vagyok benne, hogy ő is érzi azt, hogy nem vagyok feszült, nem idegeskedem fölöslegesen, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Reggelente jókedvűen ébredek, és ha ezt látja rajtam, ő is egyből mosolyog.
Régebben alig vártam, eljöjjön az este és feküdhessünk le, amióta fogyasztom megfelelően a vitaminokat, még Kangoo Jumps órákra is járok.
Az immunrendszerem nagyon sokat erősödött. Nemrég megnáthásodtam, de két nap alatt el volt felejtve a betegség. A C-vitamin-adagomat jelentősen megnöveltem (12g) és másnap már éreztem is a hatását.
Erősödtek a körmeim. Nem járok már manikűröshöz körömerősítésért, a vitaminok ezen is segítettek. A hajhullásom is csökkent, nem olyan nagy mértékű, de ezen a téren szeretnék még javulást.
Meggyőződésem, hogy amióta megfelelően szedem a vitaminokat, boldogabb és nyugodtabb életet élek. Nagyon szépen köszönöm!

Bilibók Emília (28 éves)
2023-07-21

Kezdeti állapotom nagyon rossz volt. 27-28 évesen kb. „70” évesnek éreztem magam. Mindenem fájt, cukorproblémák, hízás és az állandó fáradtság.
Először csak a gyógyszertárban kapható multivitaminnal kezdtem. Jobb volt, de nem az igazi.
Internetes kutakodás után találtam rá a Lenkei-készítményekre. Rögtön a Közepes Multivitamin kapszulákkal kezdtem. Alig 1 hét elteltével megváltozott az életem. Azóta több készítményt is kipróbáltam. Sokkal terhelhetőbb lettem és bírom a rohanó életvitelemet. Köszönöm Doktor Úr!

Cs. Cs.
2023-07-20

Több, mint 2 hónapja fogyasztom a Multivitamint, valamint a kalcium-magnézium készítményt és a C-vitamint. Fokozatosan növeltem ezek mellett a C-vitamin fogyasztását, a jelenlegi 8-10 ezer milligrammra.
A fenti, Ön által ajánlott összeállítás nagyon sok pozitív változást okozott az életminőségemet illetően. A korábbi visszajelzésem óta a súlyos szénanáthás tüneteken felül a migrénes fejfájásom sem jelentkezik. Ehhez véleményem szerint a sótabletta és az alga-készítmény is hozzájárult. Vizet is próbálok sokkal többet fogyasztani.
Nagyon köszönöm kitartó, pótolhatatlan munkáját!

Virág Levente (33 éves)
2023-07-19

Izomreumatikát diagnosztizáltak nálam kb. 7 éve. Az orvosok, akikkel találkoztam, nem adtak jó kilátást az egészségem javulásával kapcsolatban. Szörnyű fájdalmaim voltak akkoriban. Majd gyógyszert írt ki egy privát orvos, ami rögtön segített az állapotomon.
Ugyanebben az időben találtam Dr. Lenkei orvos úrnak a videóira, majd rendeltem és elkezdtem szedni a vitaminokat.
Kb. 4 éve elhagyhattam a gyógyszer szedését, de azóta is rendszeresen szedem a vitaminokat. A fájdalmaim elmúltak és normális életet tudok élni. Hálás köszönet dr. Lenkei úr munkásságáért.
(megj.: Multivitamin, C-vitamin)

B. A.
2023-07-18

A Dr. Lenkei-vitaminokkal először akkor kerültem kapcsolatba (kb. 6-7 éve), amikor kezembe került a Cenzúrázott egészség című könyve, amit el is olvastam. Aztán elkezdtem szedni napi rendszerességgel a Multivitamint. A családban többen használjuk.
Azóta energikusabb, fittebb vagyok. Rendszeresen sportolok, ebben is sokat segít, jobban teljesítek. Ha valami miatt elmarad a vitamin szedése pár napig, akkor érezhetően nehezebben megy a napi rutin is. Remélem a jövőben hosszú-hosszú ideig fogom szedni a vitaminjait.

J. T.
2023-07-17

Körülbelül 10 éve tudok a Dr. Lenkei-készítményekről, akkoriban a családom talált rá, szedtünk is Multivitamint és olvastam a könyveket. Ezért nem tudom, hogy hogy felejthettem el a legfontosabb szabályokat. Pár hónapja már nagyon fáradtnak, kifacsartnak és kedvetlennek éreztem magam és tudtam, hogy csak 1 dolog segíthet, ha újra megadom a szervezetemnek, amire szüksége van.
Így 2 hónapja szedem férjemmel az Alap Multivitamint. Mindketten sokkal jobban érezzük magunkat. Először szellemileg lettem jobban, úgy éreztem, agyam kapacitása megnőtt és a mindennapi tevékenységekre már nem nyűgként tekintettem. Most már az ébredés is könnyebb, nem kívánok már 10 órákat aludni.

K. G. (24 éves)
2023-07-16

Az Alap Multivitamint vásároltam, melynek hatására az arcbőröm makulátlan lett, míg előtte elég sok pattanásom volt. Sokszor voltam fáradt, erőtlen, nem tudtam miért. De a Multivitaminok szedése után a fárasztó és hosszú munkaidők meg sem kottyantak. Soha nem éreztem még magam ennyire energikusnak, élénknek.

Hegedűs Patrícia (34 éves)
2023-07-15

Amióta a C-vitamin rágótablettát és a közepes Multivitamint szedem, feltűnt, hogy nem vagyok olyan fáradékony, több az energiám. Irodai munkát végzek, a koncentrálás is jobban megy. Korábban mindig megfáztam, amikor beköszöntött a hűvös őszi idő, de ez is megszűnt. Háziorvosommal igen ritkán találkozom.
Kisfiam (5 éves) a folyékony vitaminnektárt issza. Minden reggel már ő kéri, hogy vegyük be. Szereti az ízét, nem kell belekevernem semmiféle italba. Két éve issza. Az óvodájában minden évben vírusok jönnek-mennek, de ő semmit sem kap el a csoporttársaitól. Az óvónéni meg is jegyezte, hogy micsoda egy stramm szervezete van. Mondtam neki, hogy a vitaminoknak és a jó sok friss levegőnek köszönhető szerintem.😊 Mondanom sem kell, hogy a gyermekorvosunkat csak a kötelező védőoltások beadásánál látjuk.

D. É.
2023-07-14

Elmondhatom, hogy sokkal energikusabb és vidámabb vagyok, amióta az ideális összeállítás készítményét fogyasztom!
Reggel frissen ébredek, indulhat az „élet” – otthoni teendők, munka, haza, ebéd, házi feladat, kikérdezés, esti lefektetési rituálé, utána a házimunka és még mindig bírom.
Nem voltam beteg azóta, ha néha kapart a torkom, akkor több C-vitamint (8-10.000mg) vettem be és másnapra kutyabajom sem volt.
A családom is észrevette, hogy sokkal nyugodtabb vagyok! Köszönöm!

J. E. (39 éves)
2023-07-13

Az Alap Multivitamint szedem, már több mint egy éve, mivel már 64 éves elmúltam és mielőtt elkezdtem szedni, azt éreztem, hogy nem megy úgy a munka, ahogy szeretném. Fizikai munkát végzek!
Amióta elkezdtem szedni a vitaminokat, azóta nincs gondom az erőnlétemmel és végig tudom dolgozni a 8 órát. Voltam Covid-beteg is, kétszer. Semmilyen gyógyszert nem szedtem ez idő alatt, csak az A+D vitamint és a C-vitamint. Ezeket 2 óránként. (Nem vagyok beoltva.) Viszonylag enyhe tünetekkel megúsztam (…).
Voltam szemészeten, megállapították, hogy mind a 2 szememen szürkehályog van, és félévente járok kontrollvizsgálatra, és javulás történt, előtte műtétet javasoltak romlás esetén, de erre még nem kell sort keríteni, mivel javult a szemem. Napi 3 A+D-vitamint szedek, 6000mg C-vitamint + a napi Multivitamin csomagot.
Este a Kalcium-Magnézium készítményt és a B6-vitamint szedem lefekvés előtt. Köszönöm, remekül érzem magam.

M. S.-né
2023-07-11

82 éves vagyok. (…) 25 éve színházi előadásokat értékesítek férjemmel együtt, aki 84 éves, soha egy napig sem voltunk hivatalos nyugdíjban. Nem hagytuk abba a munkát. Még a balatoni nyaralásunk alatt sem állunk le. Ennek, és a vitaminoknak tudom be, hogy rendre fiatalabbnak gondolnak a koromnál, és egészségesnek tartom magam.
Minden évben elmegyünk egy vérvételre, hogy lássuk milyen állapotban van a szervezetünk. Egy csecsemőnek sincs jobb vérlelete, mint amilyen leleteket mi átvettünk férjemmel néhány héttel ezelőtt.
2003-ban láttam először Dr. Lenkei Gábort színpadon, ahol a vitaminokról beszélt. Mindig nyitott voltam arra, hogy egészségesebben táplálkozzon a családom, így egyből a vitaminok felé fordult a figyelmem, és megvettem a Cenzúrázott egészség című könyvet.
Pontos időt nem tudok, de kb. 2010 óta, azaz 13 éve, napi szinten fogyasztom nemcsak a Multivitamint, hanem 5-10 ezer mg C-vitamint, D-vitamint, cinket, Q10-et, és sorolhatnám mennyiféle vitamint napi szinten. Alappal kezdtünk, de legalább 5 éve már az Erős Multivitamint szedjük minden egyes nap.
Néhány évvel később, szintén doktor úr előadásaiból, megértettem, hogy milyen fontos a vízfogyasztás. Az akkori 1-2 pohárt felváltotta a több liter víz elfogyasztása. Férjem is és én is gondoskodunk arról, hogy a nap folyamán kb. 3 liter szűrt vizet elfogyasszunk.
Már nem érdekelnek a szkeptikusok, mert látom, hogy ez milyen hasznos. Sajnos pontosan látom, hogy a környezetemben azok az emberek, akik nem hallgattak ránk, milyen rossz egészségi állapotba kerültek. Nálam sokkal fiatalabb emberek már nem dolgoznak, és rengeteg betegséggel küzdenek.
Nagyon köszönöm a doktor úrnak az összes segítségét, a könyveket, az előadásokat, azt, hogy lehetőségem volt megismerni és beszerezni a vitaminokat. Tudom, hogy ennek köszönhetem az egészségem s ezáltal boldog, tevékeny életem.

Tihanyi Tóth Lászlóné
2023-07-10

Amióta iszom az epres kollagénitalt, hajlékonyabb lettem. Újra tudok guggolni és könnyen felállok. Az Alap Multivitamintól pedig fittebb vagyok, több az energiám. Jobban bírom a munkát, amely fizikai munka. Gerincsérvem volt, visszahúzódott és az újabb terhelés hatására sem újult ki.

P.Sz.-né (58 éves)
2023-07-09

A tűzoltóságnál dolgozom, szedem már 1 éve a Közepes Multivitamint, nagyon jó tapasztalataim vannak: nem érzem a fáradtságot, 24 óra munka után nem érzem, miután hazaérek a munkából, hogy le kell feküdjek, amint máskor. Jobb az életkedvem, jobban megy a sportolás, szívvel megyek a munkahelyemre, mindig jó a közérzetem, a kedvem.
Hálával és köszönettel.

Almasan Cristofor Gavril (31 éves)
2023-07-08

A vitaminok szedése mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Sok fajta jó minőségű multivitamin-készítményt kipróbáltam, kedvező eredményekkel. De szerettem volna egy erősebb, komplexebb vitamincsomagot kipróbálni.
Ekkor jött képbe az Ön Multivitamin csomagja, ami egy új dimenzióba emelte az amúgy is energiadús mindennapjaimat. A sport egy komoly részét képezi az életemnek. Ez a futás, az év minden szakában űzöm, és mióta szedem az Ön Multivitaminját, az immunrendszerem még erősebb lett. Előtte jelentkező kisebb téli orrfolyások, megfázások is megszűntek. Mélyebben alszom, ezáltal a regeneráció jobb, izomgörcsök megszűntek. A munkámban fókuszáltabb vagyok, egyszerűen szuper a készítmény. Az Ön vitamincsomagja számomra egy igazi „rocket fuel” (megj.: rakéta üzemanyag).

Horváth István
2023-07-07

Köszönöm a vitamint! Erős Multivitaminnal kezdtem, de a napi adagot csak fokozatosan bevezetve. A jobb közérzet már 2-3 nap múlva megérkezett, csökkent a stressz. Az elején az anyagcserém eléggé beindult, aztán hozzászoktam a vitaminhoz. A vérképem hosszú éveken keresztül rossz volt, erős vérszegénység, magasabb cukor, koleszterin, bár kezelendő betegségem nincs.
A vérszegénység megszűnt, az eltérések a vérképben csökkentek. Erősebb, stressztűrőbb vagyok és természetesen folytatom a vitaminszedést, másoknak is ajánlva.

Bán Bernadett Rita (51 éves)
2023-07-06

4 éve szedem a Multivitamint, nagyon sok jó tapasztalatom van. Immunrendszer megerősödött, jobban bírom a mindennapi strapát és a munkát. A hajam, körmöm és a bőröm a vitaminoknak, és a kollagénnek köszönhetően nagyon sokat javult. Még szedek C-vitamint, D-vitamint, a Porc-készítményt a térdeimnek és a gerincemnek.
Olvastam a könyveit is, amikből nagyon sok információra és tudásra tettem szert. Nagyon köszönöm a munkáját!

A. C. V. (49 éves)
2023-07-05

Egy hónapja szedem az Alap Multivitamin-, Kalcium-Magnézium italpor és C-vitamin-kombinációt. Sokkal energikusabb vagyok, mint korábban. Ezen kívül nyugodtabb, türelmesebb és jobb kedvű vagyok. A hajhullásom is megállt.

Bartókné Helmes Ilona (64 éves)
2023-07-04

Korábban, amíg dolgoztam, többször voltam egy évben náthás, vérnyomásproblémáim is voltak, fáradtabbnak éreztem magam, akkoriban pedig végigültem a 8 órát a munkahelyemen. Ezekre a dolgokra tudok visszaemlékezni a régi időkből.
Mikor elmentem nyugdíjba (2005.01.01-től), valahogy akkortájban fedeztem fel a vitaminboltot és vásároltam meg folyamatosan a készítményeket és a megjelenő könyveit is a Doktor Úrnak. 18. éve szedem állandóan a készítményeket, de ehhez szükségem volt azokra az információkra, amit a Doktor Úr könyveiben olvastam és megértettem, hogy ezek olyan készítmények, mint a táplálék, melyre mindennap szükségünk van. Figyelemre méltó javulást eredményezett, a folyamatos szedés alatt pedig a következőket tapasztaltam: általános jó közérzet, jókedv, ma már többet mozgok, sétálok is a szabadban, mint 18 évvel ezelőtt és mégsem érzem magam fáradtnak. A korábban említett betegségeim is elmúltak, nem járok orvoshoz kb. 15 éve, így tehát gyógyszert sem szedek. Ha néha valami probléma adódik, gyógyteával és ritkán rövid böjtöléssel egészítem ki a vitaminok szedését. Hála Istennek jól érzem magam. (megj.: Erős Multivitamint, Kalcium-Magnézium italport, C-vitamint szed)
A mai csaló, hamis információk rengetegében nehéz kiigazodni, ehhez viszont sok segítséget nyújtanak a Doktor Úr megjelent könyvei, ami óriási segítség lehet mindenki számára, én mindegyiket megvettem és el is olvastam. Időközönként nem árt felfrissíteni a tudásunkat, most éppen ezt teszem, újból olvasom a Doktor Úr könyveit. Engem meggyőztek, hálás köszönet érte!

K. A.-né
2023-07-03

Az Alap Multivitamint használom és amit tapasztaltam az első csomag után, az energikusabb életstílus, megnövekedett munkabírás, javuló memória, megerősödött immunrendszer, gyorsabb felépülés a betegség után.

B. I. (47 éves)
2023-07-02

Amióta szedem a Multivitamint, több az energiám, jobb a kedvem, nőtt a teljesítményem a munkában. Már nem vérzik az ínyem és a fejem sem fáj. Megszűnt az állandó fáradtság és az álmosság érzése. Köszönöm Önnek.

R. L. (51 éves)
2023-07-01