Egy kis napsütés

2022. április

Régóta fogyasztjuk a Multivitaminokat. Az egész család nagyon szereti. Több energiánk van, este pihentetően alszunk tőle. Azt vettem észre, hogy a hajam dúsabb.
Most vittünk a gyerekeknek is, és nagyon jól érzik magukat.

Rácz Zsoltné
2022-04-30

53 éves férfi vagyok. Évek óta a Közepes Multivitamint szedem.
Kemény fizikai munkát végzek 10-12 órában. Azóta nem fáradok el, energikusabb vagyok. Mondhatni nem voltam beteg azóta, illetve 1-2 nap alatt rendbejövök.
Látásom sem romlik, szemüveget sem viselek, még olvasáshoz sem.
Ízületi panaszom (korábban térdfájdalmam volt) megszűnt. Vitaminok mellett még a Kollagént fogyasztom rendszeresen.
Csak jót tudok elmondani a termékükről.

F. G.
2022-04-29

Körülbelül 2 éve szedem a Multivitaminokat (Közepes) + C-vitamint + Omega 3-at.
Azóta légzőszervi megbetegedésem nem volt. Kevésbé vagyok azóta fáradékony, közérzetem jobb lett. Sokkal több helyzetben meg tudom tartani a nyugodtságomat, stressztűrő képességem javult.

K. G.
2022-04-28

Lassan 10 éve fogyasztom, elértem azt, hogy nem vagyok beteg. Fittebb, energikusabb vagyok tőle. Családom többi tagja is szedi a vitaminokat, és nagyon jó tapasztalatunk van vele. Jobban alszunk, jobb az étvágyunk, és nyugodtabbak vagyunk.
A járvány idején is folyamatosan szedtük a vitamint, és semmi bajunk nem lett.

Kozák Károlyné
2022-04-27

Egy éve daganatot diagnosztizáltak. Ismerősöm ajánlotta a terméket. Amióta ezt szedem, azóta tünetmentes és hibátlan vérképem van. Jobb a közérzetem, energikusabb vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom a terméket.

B. P.
2022-04-26

Krónikus fejfájás miatt kezdtem el tudatosan vitamint szedni. Szerencsére a fejfájás megszűnt, az ezzel járó szédülés és rossz közérzet sem jelentkezik már csak néha-néha. Segített még az alvásproblémáimon is.
Azóta pihentebben ébredek. Az egész családot sikerült már rábeszélni a vitaminok fontosságára.

R. Cz. R.
2022-04-25

Már 2 éve fogyasztom a Dr. Lenkei Prémium Alap vitamin-összeállítását.
Tapasztalataim a fogyasztással kapcsolatban:
- fittebbnek érzem magam, nem vagyok fáradt
- influenzás időszakban nem vagyok beteg
- közérzetem kiváló, könnyedén veszem a munkát
- a bőröm kisimultabb, nem száraz.

B. E. Zs.
2022-04-24

Amióta Győrben jelen vannak, szedem a vitaminokat.
Sokkal jobb az erőnlétem, vitalitásom.
Télen nem vagyok náthás, jobban bírom a munkát.
86 éves vagyok, továbbra is kitartok a vitaminok mellett, hiszem, hogy ennek köszönhetem az erőnlétemet.

T. J.-né
2022-04-23

Kamionvezetőként dolgozom, munkám során sok helyen, sok országban megfordulok, mindig úton vagyok. Ezért nagyon fontos számomra, hogy az egészségem rendben legyen.
A világot járva egyedül kell megoldani a váratlan helyzeteket. Ehhez kell egy olyan társ, ami a szervezetemet karbantartja. A vitaminokban megtaláltam ezt a társam!
Segíti a koncentrációm és azt a „hányatott” életstílusom, amely ezzel a szakmával jár.

T. A.
2022-04-22

Teljesítményem a táncban hatványozottan megemelkedett. Alvásminőségem érezhetően javult. Napjaim pörgősebbek, jobban bírom a stresszt, kreatívabb vagyok.
Betegség, mint influenza, nem is szokott bekövetkezni. Számomra legfontosabb az energia, ami környezetem számára is észrevehetően nőtt!
Bőröm sokat tisztult, szexuális életemben tapasztalható hatékonyságnövekedés.
Családtagjaim között is sikerül terjeszteni, és pozitív visszajelzéseket kapok tőlük is!
Kollagén az ízületi problémáimat (ropogás, kattogás) nagy mértékben enyhítette!

Szabó Valter
2022-04-21

Kb. 3 éve kezdtem el szedni a Multivitaminokat, fáradékony voltam és rosszul aludtam. Sportolás közben sokszor éreztem, hogy görcs húzza a lábamat.
Amióta a Multivitamint fogyasztom, panaszaim elmúltak, közérzetem jobb lett, jól érzem magam. A betegségek is elkerülnek. Elfogult vagyok a Dr. Úr vitaminjai iránt.
Családomban, ismerősöknek, baráti körben is ajánlom a Dr. Úr készítményeit.

Szokai Nikoletta
2022-04-20

Több mint 2 éve szedem rendszeresen az Alap Multivitamint, amelyről Facebookon egy Doktor Úr általi előadásvideót láttam, és ezután kezdtem el olvasni a könyveket, nézni a videókat és szedni a vitaminokat.
Tapasztalataim nagyon jók a vitaminnal kapcsolatban, nem vagyok olyan fáradt szinte soha, nem vagyok beteg, és az emésztésem is rendbe tette.
Minél több embernek próbálom ajánlani, a családomban már 3-an is szedik és hasonló pozitív tapasztalatokról számolnak be.
Továbbra is rendszeresen fogom szedni és ajánlani.

Nagy Anita
2022-04-19

Amióta szedem az Ön készítményeit, az Ideális Összeállítást, megszűnt a szívritmuszavarom, így sportolni is tudok! Sokkal jobban érzem magam, fittebb vagyok! Az izomhúzódás és az izomláz is hamarabb regenerálódik. Szebb lett a hajam, körmöm és a bőröm, aminek külön örülök.
A családnak, a barátaimnak és az ismerőseimnek is ajánlom.
Nagyon köszönöm!

K. E. (36 éves)
2022-04-18

2003 óta fogyasztom az Alap fokozatú Multivitamint. Voltam az előadásán is.
Amit tapasztaltam, hogy könnyebb a járásom, és nem vagyok beteg. Nem vagyok fáradékony. Kiegészítettem Porcerősítővel, ami még jobban segített a gerincproblémáimon.
Kollagén fehérjeporral is kiegészítem ajánlásra, és így még jobban érzem a pozitív változásokat. Másoknak is ajánlottam a Multivitamint, és viszem is az öregeknek a nyugdíjaslakba, akit lehet, rábeszélek a vitaminokra, mert tudom, hogy a szervezetnek szüksége van a támogatásra.
Köszönöm a doktor Úrnak, hogy kutatott a vitaminok után, és ilyen jó eredményeket ért el, és segít másoknak is.

Pintér Imréné Aranka (77 éves)
2022-04-17

Évek óta fogyasztom a Közepes Multivitamint, amitől frissebbnek, energikusabbnak érzem magam.
Fizikailag jobb az erőnlétem. Erős az immunrendszerem, nem kapok el semmilyen betegséget.
Nagyon jól alszok, nagyon jó a hangulatom, jókedvű vagyok folyamatosan!

Velenczei János (80 éves)
2022-04-16

2-3 hónap után már érezhetően jobb volt a közérzetem, illetve a memóriám is. Kevésbé vagyok fáradékony.
Munkát, sportot és egyéb fizikai terhelést is jobban bírom.
Az Alap Multivitamint fogyasztom, ennek hatására érzem ezeket a jó tapasztalatokat.

S.Á. (34 éves)
2022-04-15

Szívesen fogyasztom a vitaminokat. Mindegyik Multivitamint kipróbáltam, jelenleg a Közepes tűnik a legideálisabbnak. Falási „rohamaim” voltak esténként. A vitaminok szedése következtében ez elmúlt.
Túl vagyok a Covidon, amelyet pár napos fejfájással vészeltem át.
Szedem a porcerősítőt, a Kollagént, Kálciumot-Magnéziummal, érzem az ízületeimen, a porcokon a kedvező hatását, egyre kevésbé fájnak a rendszeres fogyasztás miatt.
B₁₂-t is szedtem, most azt „pihentetem”.
Energikus vagyok.
Betegség idején (Covid) megemeltem a D-vitamin-, C-vitamin-fogyasztásomat. Fontosnak tartom, hogy étkezés után veszem be a vitaminokat, úgy esik a legjobban. Lehetőleg 2 részletben kapom be.
A pozitív hatások miatt a családomnak is ajánlottam. Szüleim és testvéreim is vásárlók lettek, illetve egy közeli barátom is.

Dékmár Szilvia
2022-04-14

Öt éve fogyasztok napi szinten vitaminokat. Az első tapasztalatom C-vitamin kapcsán az volt, hogy egy feszültségekkel terhes életszakaszban jobban „pörgetett”, mint a kávé, ami addigra „energia – hitel – spirállá” vált. Már azért ittam, hogy nullán legyek.
C-vitaminnal indult a tudatos vitaminfogyasztás, ill. a kísérleteim. Rákövetkező évben tüdőgyulladásból gyógyítottam ki magam légzéstechnikával, ill. magasabb dózisú vitaminfogyasztással.
2019 óta a Multivitaminokat periódusokkal kezdtem el fogyasztani, azóta napi jelleggel. Sosem vagyok náthás, azóta semmilyen felsőlégúti megbetegedéssel nem dőltem ágynak, sosem voltam táppénzen.
A családi környezetemet sikerült meggyőznöm a vitaminfogyasztás előnyeiről, s látván, hogy „nem állt le a vesém / lett vesekövem / haltam meg túladagolásban”, őket is fogyasztókká sikerült nevelnem. Sőt már a nagymamám is követeli a multivitaminját, s a havi kollagén adagját. Előnyösebb jövőképpé vált az öregkori biciklizés, mint a „gyógyszer”falás, s az ágyhoz láncolás. A baráti köréből csak ő vitális s csak vitaminokat eszik. Ellentétben a barátnőivel, akik 10-20 féle „gyógyszert” fogyasztanak.

B. Á.
2022-04-13

2010 óta szedem a különböző vitaminokat. A Multivitamint kb. egy éve.
Tapasztalataim röviden:
Környezetemben a többség köhög, krákog, tüsszög. → Én nem, vagy ha extrém esetben mégis, rövid ideig.
Buszsofőrként dolgozom Pécsett, az elmúlt 6 évben nem voltam táppénzen. Covid ide vagy oda hála isten. Úgy gondolom ezek alapján sokat köszönhetek az Ön vitaminkészítményeinek.

Walke Norbert
2022-04-12

Jómagam és 7,5 éves kisfiam is folyamatosan szedjük a vitaminokat.
Saját tapasztalatom az, hogy amióta én szedem, azóta messze elkerülnek az olyan általános „nyavalyák”, amelyek eddig jelen voltak az életemben.
Fiatal koromban azt mondták, hogy a C-vitamin szedése vesekövet okoz (volt is oxalátkövem), akkor még ezt elhittem. De jó pár éve napi 3-4 g-ot szedek (természetesen bő folyadékpótlással) és vesekőnek nyoma sincs.

K. L.
2022-04-11

1,5 éve szedjük a multivitaminokat. 2 kisgyerekünk van, nekik is vesszük.
Azt tapasztaljuk, hogy ritkábban vagyunk betegek, illetve a kicsik (3 és 5 évesek), ha valamit el is kapnak, akkor a lefolyási idő lényegesen rövidebb, mint más gyerekeknél. Sokkal energikusabbnak, életerősebbnek érezzük magunkat.

T. I.
2022-04-10

Mozdonyvezetőként folyton változó munkarendben dolgozom, ami meglehetősen igénybe veszi a szervezetet mind fizikailag, mind pedig szellemileg. Biztosan állíthatom, hogy amióta szedem az Erős Multivitamint, azóta jóval több energiám marad másra, és jobban bírom a terhelést.

Csikós Zoltán
2022-04-09

Közel 10 éve fogyasztjuk a feleségemmel együtt a Közepes Multivitamint. Ezalatt egyre inkább kiegyensúlyozott minket energetikailag, és nagyon erősen felfokozta az immunrendszerünk működését. Elég erőteljes térdkopásból eredő problémát is csillapítja, és élhetővé teszi az életet.
Nagyon elégedett vagyok a készítménnyel. Folyamatos támogatást biztosít a vitaminpótlásban is.

M. L.
2022-04-08

Több mint 10 éve szedem az Alap Multivitamint.
Szülést követően abbamaradt a vitamin szedése, ezért erős fáradtság, levertség jelentkezett, erős energiaszegénység volt jellemző.
Újra szedni kezdtem a vitamint, de a várt javulás nem jelentkezett. Az üzlet tanácsadója javaslatára a Közepesre tértem át.
Viszonylag hamar éreztem a változást, azóta nem érzem a fáradtságot, nem vagyok kimerült, visszatért az energiám. A munkámra is jobban tudok koncentrálni, mivel kevésbé fáradok.
Már az első kiadás között olvastam a Cenzúrázott egészség c. könyvet.

Dr. H. Sz.
2022-04-07

Kb. 5 éve szedem a Dr. Lenkei Multivitaminokat.
Azóta nagyon pozitív változásokat tapasztaltam. Már évek óta nem voltam beteg, s ha esetleg érezném, hogy kialakulóban lenne valami megfázásféle, akkor az másnapra el is múlik, ezáltal úgy érzem, hogy az immunrendszerem nagyon jól működik.
Már szüleimnek és testvéreméknek is ajánlottam, és ők is nagyon meg vannak vele évek óta elégedve.

K. B. D.
2022-04-06

85 éves vagyok, közérzetem jó, vidám, aktív vagyok.
Multivitamint fogyasztok. Több mint 10 éve szedem a vitaminokat, gyógyszert nem fogyasztok.
Nyugdíjas éveimet a vitaminoknak köszönhetően energikusan töltöm. Napi szinten gyalogolok, sétálok, bevásárolok.
Memóriám kitűnő, unokáimtól sokat tanulok, főleg a számítógép használatában sokat segítenek.
Lelkes híve vagyok a Doktor Úr munkásságának és termékeinek.

Simon Zoltán Sándor
2022-04-05

Több hónapja szedem a vitaminokat, C-vitamint, D-vitamint, Magnézium B6, Omega 3, Multivitamin.
Nagyon jól érzem magam, idős korom ellenére jól bírom a mindennapi dolgokat.
Nem fájnak az ízületeim, tudok játszani az unokáimmal. Sokkal jobban alszom, pihentetőbben.
Nem hűltem meg, amióta szedem a vitaminokat. Megerősödött az immunrendszerem.
Csak ajánlani tudom a vitaminokat és a könyveket is.
Köszönöm!

B. A.
2022-04-04

Amióta a feleségem rátalált a vitaminra, azóta fogyasztjuk.
Tapasztalatunk szerint az immunrendszerünk erősödött, nagyobb a teherbírásunk, szerencsésen a kisebb megfázások, betegségek elkerültek minket. A kollagén italpor segített az ízületeinknek.

B. J.
2022-04-03

Amióta szedem a vitaminokat, sokkal jobb a közérzetem.
Kevesebbszer voltam beteg, jobb a hangulatom, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Jobbak a fizikai képességeim, nem fáradok el olyan hamar.
Az immunrendszerem is erősödött megítélésem szerint.

Sz. Z.
2022-04-02

Régóta vásárlója vagyok a Multivitamin és a C-Vitamin tablettának.
Hosszabb időn keresztül az egyik fajta Multivitamint vásároltam, de a folyamatos fogyasztásával a számomra kellemetlen „szagát” éreztem magamon, és ez zavart.
Ezért kipróbáltam egy másik Multivitamint, amivel viszont teljesen meg vagyok elégedve!
Ami mindkét készítmény esetében nekem jelentős életminőség javulást hozott, az az, hogy kb. 30 éve tartó, és minden évben 3-4 hónapon át jelentkező pollenallergiám (orrfolyás, tüsszögés, könnyezés, kínzó szemviszketés és szemduzzanat) szinte teljesen elmúlt. Emellett évek óta szinte alig voltam beteg. Nem vagyok fáradékony, mondhatnám úgy is, pörgök ezerrel, annak ellenére, hogy közeledem a 60 év felé.
Biztos vagyok abban, hogy amíg anyagilag megengedhetem magamnak, fogyasztani fogom ezeket a nagyszerű készítményeket!

N. J.-né
2022-04-01