Egy kis napsütés

2023. június

2 éve szedem a Közepes Multivitamint. Sokat javult az immunrendszerem. A lábaim is sokkal jobban bírnak. Energikusabb vagyok, kiegyensúlyozottabbak a napjaim, és sokat javult a memóriám.
Nagyon-nagyon jól érzem magam, és nagyon köszönöm a Dr. Úrnak a munkásságát és a segítőkészségét!

I. K.
2023-06-30

Húsz éves koromban egy rosszullét után megállapították, hogy vérszegénységem mellett a vérnyomásom is nagyon alacsony. Rendszeresen nehezen tudtam kelni, rossz volt a közérzetem. A levertséghez néha ájulás is társult. Egyetemistaként fontos volt számomra, hogy jól tudjak teljesíteni, ezért 2 éven keresztül számos készítményt kipróbáltam a panaszok enyhítésére.
Év elején anyukám ajánlotta a Dr. Lenkei-készítményeket. Be is mentem az egyik üzletükbe, ahol nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Az Alap Multivitamintól már 1 hónap elteltével sokkal energikusabbnak éreztem magam. 6 hónap után egy vérvétel során kiderült, hogy a vérszegénység már nem áll fenn.
Azóta is rendületlenül szedem és nagyon hálás vagyok Önöknek!

R. K.
2023-06-29

Évek óta szedem a vitaminokat, így az egészségem rendben van és volt. Amit észrevettem, pozitív változást mióta az erős vitamincsomagot szedem, hogy 6 óra alvás után kipihenten ébredek magamtól. Ez korábban nem volt és ennek örülök.
Ami még nagyon pozitív, hogy régóta nem vagyok beteg, illetve „elkerülnek” a betegségek és fizikailag nagyon terhelhető vagyok.
A Kalcium-Magnézium készítmény szedése óta az allergiám is elmúlt (pollenallergia).

A. I.
2023-06-28

Mostanra már egy éve szedem a Multivitamint, az elején még csak az Alap készítményt szedtem. Már a Közepes Multivitamint szedem, munkám miatt nagyfokú igénybevételnek vagyok kitéve. Így ez vált be a legjobban.
Fizikailag jól érzem magam, a nap végén sem azt érzem, hogy csak bedőlnék az ágyba. 1 nap alatt a sok különböző tevékenység sem okoz gondot.
Korábban volt gondom a csuklómmal, fájt a túlterheléstől, de most már ez is elmúlt és egyáltalán nem fáj. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, mert a mindennapos közérzetem rendkívül jó.

K. A.
2023-06-27

Még az Erzsébet körúton volt az első üzletük, azóta szedem a vitaminjait. A fiaim is ezt szedik, a barátnőim is.
Sok jó tapasztalatom van. Leszoktam az altatókról, mert este B-komplexet veszek be, remekül alszom.
Izomfájdalomra – hátfájás – Magnéziumot szedek. A C-vitamin is a legjobb. A kapszulás dolgokat könnyű lenyelni.
Az Alap Multivitamint folyamatosan szedem. Fitnesz edzésre is járok 68 évesen.

S. G.
2023-06-26

A féléves vizsgám előtt barátnőm tanácsára kezdtem szedni a tablettákat. Először el sem akartam hinni, olyan hamar jött a változás. Sokkal többet tudtam tanulni, felfogni abból, amit olvastam. Sokkal kiegyensúlyozottabb is lettem, a teherbírásom is nagyobb. (megj.: Alap Multivitamint szed)

Kis Olga Tamara (28 éves)
2023-06-25

Mivel aktívan sportolok, szükségem van vitaminokra. Édesanyám az ön készítményeit javasolta nagy szerencsémre, mert fogyasztásuk hozzájárul, hogy erősebb, teherbíróbb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Az étvágyam is sokat javult.

T. P.
2023-06-24

Nagyon sok éve rendszeresen szedem a vitaminokat. Mivel rengeteget dolgozok, „élni se tudnék” nélkülük! Energikus és vidám vagyok nap mint nap. Nagyon jól feltölti és karbantartja a testemet, lelkemet. (megj.: Multivitamint, C-, D-, E-vitamint, Kollagént szed)
Köszönöm a segítséget.

B. E. (60 éves)
2023-06-23

2015. decembere óta fogyasztom a Doktor Úr Kollagénjét és a Közepes Multivitamint.
73 éves vagyok, állandó vállfájdalmam volt, de amióta fogyasztom a kollagént, a fájdalom megszűnt. Kalcium-Magnézium fogyasztása által a lábizomgörcseim megszűntek.
Amióta a Multivitamint fogyasztom, vérnyomásproblémám, refluxom megszűnt. Energikusabb vagyok, elkerülnek a betegségek. Havonta 300-400km-t lebiciklizek, így közlekedek a városban.

N. Gy.
2023-06-22

A korábbi tapasztalataimhoz annyit tudok még hozzátenni, hogy a Covid-időszak alatt, 2020 és 2022 között, emberek között mozogva folyamatosan, maszkot nem hordva, be nem oltva soha nem voltam beteg, se megfázva. Én az Életminőség-Javulás Program kézikönyv lépésein végigmentem és a tapasztalataim alapján a legerősebb fokozat az Erős Multivitamin volt, ami a legmegfelelőbb volt számomra, magas C-vitamin-bevitellel. Jelenleg az ízületeimre Kollagént szedek, Porckészítményt és ezek azok, amik nekem beváltak a tapasztalataim szerint. Az ízületi fájdalmaim enyhültek és a gerincsérvemen is segített. Az életminőségem a koromhoz képest megfelelő, és az energiám is az életemet segíti minőségben elérni.
Köszönöm a munkáját és az odaadását! Továbbra is hiszek és bízok a termékeiben.

Varga Erzsébet
2023-06-21

10 éve fogyasztom a Multivitamint. Kedvező hatásokat tapasztalok. Fizikai állapotom jobb. Jobban bírom a napi megterhelést mind a munkában, mind az edzésben, a dohányzás mellett. Jól kompenzálja.
Nem szoktam beteg lenni. Nagyon erős az immunrendszerem. Nagyon jó a hangulatom mindig. Nagyon jó a koncentráló képességem és a memóriám is.
Kiegyensúlyozottabb vagyok a Multivitamin szedésétől.

J. Z. (38 éves)
2023-06-20

Mióta szedem a Multivitamint, azóta mintha kicseréltek volna! Nyugodtabb vagyok, tele vagyok energiával, jobb a kedvem. Szebbnek látom a világot. Sokkal jobban alszom, többet mozgok, szebb a bőröm, a hajam, a körmöm. Még a kezdődő allergiám is megszűnt!
Hálás köszönet érte!

Sz. M.
2023-06-19

20 éve fogyasztom a Multivitaminokat. Most a Közepes Multivitamint fogyasztom, aminek hatására elkerülnek a betegségek, pedig 6 kis unoka vesz körül. Nagyon erős az immunrendszerem. Erős a körmöm, sűrű a hajam. Nagyon fitt vagyok, bírom reggeltől estig a napot. Memóriám is nagyon jó.

M. I.-né (70 éves)
2023-06-18

Fogyasztom a Szuper Erős Multivitamin csomagot és jelentős változásokat figyeltem meg a korábban nehezen tolerált élelmiszerek emésztésében, valamint növekedett a vírusos (influenzaszerű) megbetegedésekkel szembeni ellenállásom.
Életminőség-javulás:
- megerősödött immunrendszer
- kisebb fogékonyság fertőző betegségekre
- gyorsabb felépülés

D. H. Cs.
2023-06-17

Szeretettel tudatom és nagyon köszönöm és beszámolok, hogy amióta szedem a 6 tablettás Multivitamint és a Porckészítmény+Kollagént, azóta elhagytam a vérnyomáscsökkentőt és a koleszterin-csökkentőmet. Azóta jól alszom és jobb az étvágyam, a napi teendőimet elvégezni is tudom – 81 éves vagyok, vidám, fiatalos vagyok és mindig jó a hangulatom.
Hálás vagyok, hogy ott lehettem az előadásain Marosvásárhelyen.

B. E.
2023-06-16

Zöldhályogom van 8 éve. Az eredményeim stagnáltak. Gyalogló vagyok, napi 15-20 ezer lépést teszek. Sokszor nagyon megszédültem, görcsöltek a lábaim, gyengeség fogott el.
Olvastam Önökről. Megvéve könyveit, elolvastam, áttanulmányoztam azokat.
Elkezdtem szedni a Multivitamin Alap csomagot, a Magnéziumot, Cinket, Luteint és nagyszerű változásokat tapasztaltam. Szédülés, lábgörcs, gyengeség megszűnt.
A zöldhályogom a jobb szememen a doktornő szerint „rendben van”! A kedélyem sokat javult, talán az eredményeim hatására IS!! Gyaloglásaimhoz az Ön palackjait használom, ami ugyebár – mentes! A barátaim is szeretik.
Hadd említsem meg a munkatársait! Többet foglalkoztak velem és segítettek, mint az orvosaim, valamint többet is tudnak rólam ezáltal. Hadd köszönjem meg nekik is kedves, érdeklődő és tanácsokat adó közreműködésüket. Köszönöm, hogy vannak.

V. K.
2023-06-15

Amióta használom a Dr. Lenkei-Multivitaminokat és C-vitamint jobb a közérzetem, kevesebb a feszültségérzés, kevesebb az idegeskedés. Megerősödött az immunrendszer.
Kívánok még sok erőt a munkájához a Dr. Úrnak!

Csiszár Ilona Emese
2023-06-14

Használom az Ön által terjesztett vitaminokat, melyek jótékony hatását érzem. Energikus vagyok, életkedvem visszatért, járok kirándulni, biciklivel közlekedem, kertészkedem, egyszóval fellendült a mindennapi életem, nagyon jól érzem magam.
A Multivitamin csomagra 2017. április után tértem rá, az Ön előadásán javasoltak után.
Köszönöm az Ön őszinte emberi hozzáállását.

K. S.
2023-06-13

Első körben azt gondolom, hogy tapasztalataimat egy hatalmas KÖSZÖNÖM-mel kezdem, ugyanis az az áldozatos munka, amit Ön végez, példaértékű és ritka. 2019-ben kezdtem el fogyasztani (ENNI) rendszeresen a Multivitamint. Szedtem alapot, közepeset, erőset mindegyik fajtából. A Multivitamin mellé rendszeresen mindennap este lefekvés előtt elfogyasztom a Kalcium-Magnézium italt, napközben pedig 3-6000 mg C-vitamint még megeszek. Jelenleg az Erős Multivitamin jött be, ez hozta meg azt a hűha élményt.
Rengeteg dolog változott velem pozitív irányba:
- Megszűnt a fogínyvérzésem, elmúlt a fogérzékenység hideg-meleg ital fogyasztására.
- Napi 4-6 óra alvással 2 munkahelyen is helytállok.
- Elkerülnek a betegségek.
- Jókedvű vagyok.
- Kevésbé (szinte soha) vagyok ingerlékeny.
- Bírom a stresszt.
- Boldog vagyok.
Amióta fogyasztom a kollagénitalt, a térdfájdalmam elmúlt. A kezemen a bőr nem száraz, kevésbé vagyok pattanásos, nincsenek karikák a szemem alatt.
Amit mindenképpen fontosnak tartok kiemelni, hogy 4X!!! olvastam el a Cenzúrázott egészség könyvet, amelyet nem tudok elégszer kihangsúlyozni az emberek közt, hogy mennyire fontos.
Ha nem szerzem meg a megfelelő ismereteket a vitaminfogyasztásról, valószínűleg hanyagabbul szedném a vitaminokat.
2023-ban elvégeztem az Életminőség-javulás programot, ami megerősített abban, hogy jól, helyesen fogyasztottam a vitaminokat. Alapos, könnyen elvégezhető, precíz program. Tetszett benne, hogy az elmélet mellett gyakorlati „feladatok” is voltak benne. Sokkal jobban megértettem a lényegét. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy végezze el a programot!
Amit még szeretnék kiemelni: Elkezdtem Omega 3-at fogyasztani nagy dózisban + E-vitamint is, 6 db Omega3 + 5db E400 a Kalcium-Magnézium ital mellé esténként. Azóta olyan mélyen alszom, hogy akár ágyúrobbantásra sem ébrednék fel. Minőségi ember lett belőlem, nincs úrrá rajtam fáradtság. Tudok és akarok teljesíteni!
Fontos kiemelnem, amióta megismertem a Clean Food termékkínálatot, rengeteg dolgot, terméket kipróbáltam.
- Fogyasztom a vajas kávét, 6 kg-ot fogytam 1 hónap alatt, helyreállt az anyagcserém.
- Imádom a bioteákat, tényleg van ízük.
- A rizstészták zseniálisan táplálóak.
- Az ételeknek van íze, minőségi éhezésem nincs!
- A fenyőtűlevél-tea fogyasztása rendkívül erős méregtelenítő tulajdonsággal bír. Minden méreganyagot kilök a szervezetemből!
- A tisztítószerek annyira jók, hogy mindent lecseréltem otthon, csak azokat használom.
Még egy dolog, ami nagyon tanulságos.
Biola tusfürdőket használom. Nemrég hagytam magam rábeszélni egy másik márkára. (Árkategóriában ugyanaz, mint a Biola!)
A minősége nem kielégítő. Tusolás után a másik márkát használva kegyetlen bőrszárazság, viszkető, égő érzés kapott el. Megbizonyosodtam, hogy a termékek minőségiek! és nem csak belülről, hanem kívülről is kell támogatnunk a testünket!
Kedves Doktor Úr!
Köszönöm a munkáját! Követem a drlenkeichannel.com oldalt, nézem a YouTube-csatornáját. Hálás vagyok a tapasztalataimért Önnek, a felvilágosításért, a kemény, becsületes és kitartó munkájáért!
Sok sikert kívánok további munkájában!

B. D. A.
2023-06-12

Az első hónap vitaminszedés után már éreztem a változást. Energikusabb vagyok, kevesebb alvás is elegendő.
Lassan 8 éve gyomorproblémáim voltak, az orvosok azt mondták, semmi bajom. Hála a vitaminjainak már nincs ilyen gondom.
(megj.: Közepes Multivitamint, C-vitamint, Kalcium-Magnézium készítményt szed)

J. A. (27 éves)
2023-06-11

Amióta a Multivitamint szedem, jobban alszom, helyreállt a vérnyomásom. Csökkent a depresszió, energikusabb vagyok. Többet tudok dolgozni, jobb a hangulatom és csak kisebb megfázásaim vannak, amikből egy-két nap alatt fel is gyógyulok. Hálás köszönet.

H. I. (44 éves)
2023-06-10

Triatlonista vagyok, a kalandtúrára való felkészülésen kívül a versenyszezonban is jelentős változást éreztem, versenyről-versenyre, két verseny között kezdtem el szedni a vitaminokat, amelyek ugyanolyan hosszúak voltak, ugyanazokat a távokat kellett teljesíteni, mégis a két verseny között hatalmas különbség volt érzésre. Jobban bírtam, lassabban fáradtam, gyorsabb tempót tudtam diktálni és hiányzott a kézifékeffektus, azaz nem éreztem, hogy a szervezetem megálljt parancsolna. Gyorsabbnak éreztem a regenerálódást is. A mindennapokban pedig hatással volt a hangulatomra.
Biztos vagyok benne, hogy a kalandtúra sem ment volna ilyen jól, ha a szervezetem nem lett volna ilyen jól felkészülve és a vitaminháztartásom így feltöltve. (megj.: Multivitamint, C-vitamint, Kalcium-Magnézium italport fogyaszt)

Bíró Júlia (21 éves)
2023-06-09

A Közepes Multivitamin és C-vitamin kombóval turbózom magam. A fáradékonyságom, ami délután mindig jelentkezett, teljesen elmúlt. Nem gondoltam volna ezt.
Nem tudnak már felbosszantani, és kevesebb kávét is iszom. Kevesebb az alvásigényem. Kipihent vagyok ébredéskor. Ez jó nagyon!
Sokat olvasok. Érdeklődőbb lettem. A YouTube-on megnéztem a videóit, nagyon szimpatikus ember a Doktor úr!

Bognár Zsolt
2023-06-08

4 hónapja használom az Alap Multivitamint. A második hónap használata után azt vettem észre, hogy a depressziós félelmeim megszűntek. Előtte sokat aggódtam, féltem, de ez a második hónap Multivitamin csomag után kimaradt, megszűnt, lelkileg megerősödtem. (megj.: Alap Multivitamint, C-vitamint, Kalcium-Magnézium italport, Kollagént fogyaszt)

L. I.
2023-06-07

A Lenkei-termékeket közel négy hónapja fogyasztom. A vitaminok hatására sokkal fittebbnek, energikusabbnak érzem magam. Az alvásom is jóval nyugodtabb, mélyebb, pihentebben ébredek. Az anyagcserém gyorsabb lett. (…) A kollagén hatására mozgásom javult, térdfájdalmam teljesen megszűnt.
A körülöttem lévők megjegyezték, hogy mennyivel vidámabb és energikusabb vagyok. Elárultam, hogy Lenkei-vitaminokat szedek és nekik is ajánlottam a termékeket.
(megj.: Közepes Multivitamint, C-vitamint, Kalcium-Magnézium készítményt, Porckészítményt, Kollagén italt fogyaszt)

Békiné Kiss Tünde (57 éves)
2023-06-06

A C-vitaminról szóló kisfilm nagyon kíváncsivá tett, rengeteget tanultam általa. Utána megnéztem az összes többi feltöltött videót is, valamint elolvastam az írásos anyagok többségét. Köszönöm szépen a tudást, igyekszem élni vele.
Kezdetben az Alap Multivitamin készítménnyel egészítettem ki az ebédemet, ami a következő pozitív tapasztalatokhoz vezetett:
Napi 8 óra alvás elegendő ahhoz, hogy kipihenten ébredjek. 8-9 óra munka után is van még energiám és kedvem a házimunkához, tanuláshoz, sportoláshoz.
Kezdetben több zsírosabb ételt kívántam, de egy pár hét után már csökkent az étvágyam a szalámira, rakottkrumplira. Kevésbé érzékeny a fogínyem a hideg italok fogyasztásakor. Az időszakosan jelentkező szénanáthámra nem kell gyógyszert szednem, amennyiben napi 3000mg C-vitamint fogyasztok.
Jelenleg a Közepes Multivitamin készítményt eszem két részletre osztva. A D-vitamin engem egy kicsit felélénkít, ezért a reggelimhez tartozik és felváltotta a kávét.
Egy ideje észrevettem, hogy nem szárad ki a bőr a sarkamon és elmúltak a szemölcsök a talpamról. A női nemi ciklus 29 napra hosszabbodott és ez rendszeressé vált. Leapadnak a hasi és combtáji zsírpárnák, noha nem diétázom és nem végzek sokkal több fizikai munkát. Nem betegeskedem amióta Multivitamint is tartalmaz az étrendem.
Ezúton szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak a fáradozásait, remek munkát végeznek!

Bischof Nikolett (29 éves)
2023-06-05

2013-tól fogyasztjuk a C-vitamint, Multivitamint.
- Stabilizálódott a vércukorszintem.
- Javult a koncentráció-képességem.
- Növekedett az energiaszintem.
- Nyugodtabb, pihentetőbb lett az alvás.
- Meghűlések rövidebb és enyhébb lefolyásúak.

Nagy Katalin
2023-06-04

Mielőtt elkezdtem szedni a Multivitamin-csomagot, állandóan kimerültnek éreztem magam, de aludni sem tudtam, szinte kóvályogtam egész nap! Az ínyem is vérzett fogmosáskor.
Ma már 2 hónapos szedés után mindez a múlté! Nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott, életvidám és sokkal többet tudok dolgozni!

É. K. (49 éves)
2023-06-03