Egy kis napsütés

2022. július

A megjelenése óta folyamatosan fogyasztom a folyékony Multivitamint! Már el sem tudom képzelni, hogy enélkül éljek.
Jelenleg 69 éves vagyok!
Semmilyen gyógyszert nem szedek 5 éve, és ebben az évben is egy teljes kivizsgáláson estem át. Teljesen egészséges vagyok!
2021 novemberében úgy estem át a Covid-19-en, hogy bár kicsit rosszul éreztem magam, de akkor nem is gondoltam, hogy Covidos vagyok. Majd nov. végén csináltattam egy tesztet, és kiderült, hogy átestem a Covidon úgy, hogy lábon hordtam ki.
Ez a Multivitamin nélkül szerintem nem lett volna ilyen „SIMA” menet!
Köszönöm!

E. N. (69 éves)
2022-07-31

Én kb. 4 éve szedem a vitaminokat. Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet a doktor úr előadásaira. Abból nagyon sok olyan dolgot hallottam, amit eddig még egy orvostól sem. Elkezdtem vásárolni a Multivitamin Alapcsomagot. Nagyon jó tapasztalataim lettek már 1-2 hét után. Addig estére már nem volt kedvem semmi nagyobb munkának otthon nekiállni. A vitamin szedése után este 8-9 órakor is volt erőm és lendületem mindenhez. Ezután elkezdtem még C-, D- és több más kiegészítő vitaminokat szedni. Beteg szinte soha nem vagyok.
Örülök, hogy rátaláltam erre a vitaminra, nagyon sokat segít az egészségem megőrzésében. Azóta már több ismerősömnek ajánlottam. Mindenkinek bevált.

L. I. (49 éves)
2022-07-30

A dr. Lenkei termékeket kisebb kihagyásokkal már több mint 20 éve fogyasztom, ennek köszönhetően nagyon ritkán (kb. ötévente egyszer) fordul elő, hogy valamilyen influenzaszerű tünetekkel járó egészségi elváltozás jelentkezik nálam. A lefolyása olyan gyenge, hogy még lázam sincs ilyen esetekben, legfeljebb hőemelkedés. Kisebb orrfolyás, köhögés előfordul, de semmi olyan diszkomfort érzéssel nem jár, hogy orvoshoz kellene fordulnom, és ezzel tünetcsökkentő „gyógyszereket” vagy pusztító antibiotikumokat kellene a szervezetembe juttatnom.
A családomban is teljesen természetes dologgá vált a napi többszöri vitaminfogyasztás, hiszen férjként, szülőként a szeretteimnek is azt az életminőséget kívánom, amit magamnak. Családfenntartóként azt is megtapasztaltam, hogy komoly anyagi előnyei is vannak a vitaminkészítmények fogyasztásának, mert tény, hogy sokkal többe kerül olyan betegségek miatt, melyek vitaminok helyes mennyiségű fogyasztásával elkerülhetőek, orvos által előírt gyógyszereket szedni, munkából, iskolából kiesni, mint amibe kerül a vitaminkészítmények rendszeres fogyasztása.
53 éves vagyok, az egészségi állapotomat csak a velem egykorúakhoz tudom hasonlítani, az ötévente rendezett osztálytalálkozókon mindig azt tapasztalom, hogy az egészségi állapotom az átlag feletti, ezt egyértelműen a dr. Lenkei vitaminkészítmények hatásának, illetve dr. Lenkei Gábor kiadványai, filmjei nyomán a családomban kialakult egészségkultúrának tulajdonítom.
Isten áldja dr. Lenkei Gábort!

H. I.
2022-07-29

Több mint 1 éve szedem a Multivitamint.
A Covid őrület elindulásakor gondolkodtam el, hogy nem ártana legalább vitamint szedjek védekezés céljából. Előtte soha nem szedtem vitamint, és gyógyszert is nagyon ritkán.
Nem bántam meg, hogy elkezdtem fogyasztani a dr. Lenkei vitamint. Éreztem, hogy a szervezetemet feltölti olyan anyagokkal, amik hiányoztak, de nem gondolkodtam el rajta soha. Akkor jöttem rá, hogy milyen vitaminhiányos lehetett már a szervezetem, miután elolvastam a könyvét, a Cenzúrázott egészséget! Gratulálok a bátorságához! Több őszinte orvosra lenne szüksége a betegeknek!
Multivitamint és C-vitamint fogyasztok. Tapasztalatom az, hogy nem vagyok fáradékony, és kevesebbszer fáztam meg. Gondolom, folyamatosan fejti ki jótékony hatását a szervezetemre, mert nem látunk a belső szerveinkbe, és a bajt is akkor érzékeljük, amikor már ott van.
Alapállásból egészséges embernek tartom magam. Remélem, sőt tudom, egészséges vagyok és maradok. Mégis, köszönöm, hogy felnyitotta a szemem!
Továbbra is szedem a vitaminjait.
És köszönöm!

V. A.
2022-07-28

2020 márciusától kezdtem szedni a vitaminokat, elsőként a Közepes Multivitamint. Már az első napok után jobb közérzetet, jobb alvást tapasztaltam. 3 hét után egy erős hajhullás indult meg, internetes információkeresés által úgy gondoltam, A-vitaminhiány okozhatja, ekkor váltottam egy másik fajta Multivitaminra. A váltás tökéletes lett, megszűnt a hajhullás. Azóta is folyamatosan ezen készítményt szedem C- és D-vitaminnal együttesen. A korábban ingadozó vérnyomásom stabilizálódott ezen 2 év alatt. A vitaminok szedése előtt gyakran kellett orrcseppet használnom, azóta egyetlen egyszer sem!
Megfázásos tünetek korábbi, akár 10-12 napos időről 1-2 napra változott, de leginkább el sem kapom.
Stabil, jó közérzetet kaptam jó kondícióval.
Köszönöm!

Császár Imre (50 éves)
2022-07-27

Körülbelül 5 éve szedem a Multivitamin család tagjait. Családom is elkezdte szedni, mert látták az én egészségjavulásomat. 26 kg-ot tudtam fogyni a segítségükkel.
Javult az állóképességem, múltak a lábgörcseim. A vércukor értékeim csökkentek, kevesebb inzulint szúrhatok. A B-vitaminok az idegek regenerálódásában voltak hasznosak. A C-vitamin is segített az immunrendszerem megerősödésében.
A szigorú diétám mellé nekem elengedhetetlen. Ha nem szedtem, mert nem jutottunk hozzá, jöttek vissza a különböző tünetek szép lassan.
A régebben szedett más vitaminokhoz képest ezekben a termékekben tudom (érzem), hogy benne van az, amit a dobozokra felírtak.

J. Zs.
2022-07-26

Nagy tisztelettel adózom az Ön eddigi munkásságának. Úgy érzem, hogy Ön kiemelkedően sokat tett és tesz a magyar emberek egészségkultúrájának növelése érdekében.
Szeretném megírni személyes tapasztalatomat.
A „negyedik hullám” elején kezdtem rosszabbul érezni magam. A komolyabb következmények elkerülése érdekében visszatértem a Dr. Lenkei Erős Multivitamin rendszeres napi fogyasztásához. Ezt követően fokozatosan jobban lettem, az egészségi állapotom helyreállt. Azóta is folyamatosan szedem a Multivitamin készítményét, amely az életminőségemre is kiemelkedően jó hatással van.
Nagyon köszönöm Doktor Úr magyar emberek érdekében végzett munkásságát, amelyhez jó egészséget, sikert és kitarást kívánok!

K. Zs.
2022-07-25

Több mint 10 éve használjuk férjemmel együtt a Közepes Multivitamint, C-vitamint, és nem rendszeresen Kalciumot és Magnéziumot.
Ezen időszak alatt egyáltalán nem voltam beteg, még megfázásos jellegű sem.
A Covidot 2021. év végén elkaptam, nagyon gyenge torokfájás és rekedtség tünetekkel pár nap alatt átvészeltem.
Jelenleg tünetmentesek vagyunk, energikusak, nyugodtak, jó alvók, nincs súlyprobléma és egyéb, táplálkozással összefüggő anyagcsere probléma.
Tisztelt Doktor Úr! Köszönjük áldásos munkáját! Isten áldja Önt, családját és kollégáit!

Sz. K. E.
2022-07-24

A tapasztalataimra kíváncsi, de én csak annyit mondhatok, hogy a vitaminokról szerzett tudásom, amit az Ön videói és könyvei által szereztem, nagyban megváltoztatta a gondolkodásomat arról, hogy mi kell a szervezetnek.
A környezetemben élőknek nehéz ezeket az információkat átadni úgy, hogy ne nézzenek hülyének. De lassan rájönnek, hogy nem mellébeszélek. Én és a párom rendszeresen fogyasztjuk a Multivitamint, a C-vitamint, a Kollagént és a D-vitamint, ritkábban Kalciumot és Magnéziumot.
Jó egészségi állapotnak örvendünk így 50 felé közeledve. Nincs krónikus betegségünk, a készítményeit inkább a vitalitásunk megtartása érdekében fogyasztjuk. A Covid betegségen is átestünk, párnapos lábadozással, oltás nélkül.
Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy rátaláltunk az Ön készítményeire, és remélem, sokáig élvezzük ezek jótékony hatását!

Kertész Zsolt (47 éves)
2022-07-23

Áprilisban lesz egy éve, hogy szedem a Multivitamin készítményét. Kb. 10 éve egyik gyógyszertárban Miskolcon lebeszéltek a vitaminjairól, amit azóta is bánok. Azóta egy komolyabb műtéten estem át, és arra gondolok, ha akkor nem hagyom magam lebeszélni az Ön vitaminjairól, akkor talán nem is lettem volna beteg.
De szerencsére újra rátaláltam a vitaminüzletre. Az Alap és Közepes Multivitamint szedem, plusz Kalcium és Magnézium, C-vitamin, Kollagén, és ki is szeretném próbálni a többi terméket is. Q10 is.
A lényeg, hogy jól vagyok 65 éves létemre, 10-12 km túrautakat teszünk meg hetente 2 alkalommal. Kevesebb alvásra van szükségem, jó kedélyem van, még megfázva sem voltam, fizikálisan és mentálisan is nagyon jól vagyok.
Megvettem az összes könyvet, és nagyon büszke vagyok, hogy ennyi tudásra tettem szert ÖNNEK köszönhetően. Isteni olvasni a könyveit!

Hámori Péterné
2022-07-22

2017 áprilisában kezdtem el használni a Multivitamint lányom tanácsára és ajánlására. Azóta 1 napot sem kezdtem a vitamin nélkül. 84 éves vagyok, eljárok a szépkorúak csoportjába, közösségbe. Táncolunk, énekelünk, kirándulunk. A kertemet egyedül rendezem, vidám vagyok, jókedvű, tele energiával. Az ismerőseim szerint ragyog a szemem, szeretem az életet, szeretek élni. Jó egészségnek örvendek, és ezt a vitaminoknak köszönhetem. Tornázni járok, 2 éve még bukfenceztem.
Minden jót kívánok, jó egészséget az egész csapatnak!

Sánta Margareta
2022-07-21

Évek óta fogyasztója vagyok Lenkei doktor vitaminjainak. Általánosan jobb a közérzetem, beteg nem szoktam lenni. De ami fontos, hogy egy idő után (1-1,5 év) le tudtam tenni a szemüveget, mert anélkül is jól láttam. Olvasáshoz és távolra is kellett már előtte szemüveg.
Aztán még egy jelentős változás is bekövetkezett. Ugyanis a koleszterinem egy kicsit magasabb lett a háziorvosom szerint. Rögtön gyógyszert írt fel, de én nem szedtem be. Csak folyamatosan szedtem a Multivitamint. A következő laborvizsgálatnál jobb lett az eredmény, és azóta is rendben van. Gondolom, hogy ehhez is hozzájárult a rendszeres vitaminszedésem.
A kollagénkészítményt most kezdtem el szedni.
Nagyon köszönöm!

J. N. K.
2022-07-20

Évek óta fogyasztom az Erős Multivitamint. Igaz, regisztrációm most csak január óta van, de eddig az expárom regisztrációjára vásároltam.
Amit megtapasztaltam:
- sokkal energikusabb vagyok
- jobban tudok koncentrálni, akár egész nap is
- stabilabb lelkiállapottal rendelkezem, mint vitaminfogyasztás előtt
- alig voltam beteg, pedig gyerekekkel dolgoztam 18 évig
- körmöm nem töredezik, nem hullik a hajam
- jobban tudok koncentrálni és hosszabban
- állóképességem is jobb lett sokkal
- nem lehet könnyen felbosszantani, stabilan jó hangulatom van.

Köszönöm szépen mindezt a sok jót!
Továbbra is hű Multivitamin-fogyasztó leszek.

B. R.
2022-07-19

Korábban nem fogyasztottam vitaminokat.
Magas vérnyomás és parlagfűallergia mellett a mozgás is nehezen ment, a bal lábam gyakran meghúzódott, a korábbi futás nehezen vagy egyáltalán nem ment.
Három hónapja szedek C-vitamint, kezdetben 3 g, most már 4-5 g mennyiséget, Multivitamint 2 hónapja szedek (először Alapot, majd a Közepeset).
Jelentős javulásokról tudok beszámolni:
- jókedv, jobb közérzet, több energia
- kevesebb alvás elegendő
- magas vérnyomásra a gyógyszert már nem szedem
- mozgás jobban megy, heti 3-4 alkalommal intenzív séta, 30 perc/3 km
- stresszt jobban bírom, kevesebbet idegeskedek.
Kezdetben YouTube-videókat néztem, miután egy általam elismert ember a hírlevélben elküldte az egyik koronavírusról szóló videójának linkjét.
Miután végignéztem az összes ilyen videót, utána a vitaminokról szóló videókat is megnéztem, ami után azonnal elkezdtem szedni a C-vitamint (3 g), 3 nap múlva mintha kicseréltek volna.
Ezután elolvastam az összes könyvét, valóban igaz, hogy a tudás még fontosabb, mint maguk a vitaminok, mindenkinek ajánlom.
Nagyon köszönöm ezt az óriási segítséget, sok sikert és kitartást kívánok a további munkához!

Varga Ernő
2022-07-18

Hat hónapja szedem a Multivitamint, mellé kb. 3 gr. C-vitamint naponta.
Kedvező tapasztalataim:
- Jó a közérzetem.
- Energikus vagyok, szinte soha nem fáradok el.
- Megerősödött a körmöm, ami azelőtt állandóan betöredezett.
- Elmúltak az ízületi fájdalmaim. Régebben időjárás változáskor nagyon erősen fájtak a forgóim és a térdeim. Ez már a múlté.
- Ez idő alatt egyszer fáztam meg, 4 nap alatt gyógyszer nélkül, emelt C-vitaminnal túl is voltam rajta.
- Javult a memóriám.
- Letettem a vérnyomásra szedett gyógyszert, normális értékeket mérek.
- Amióta (1 hónapja) még Kollagént is iszom, sokkal könnyedebb lett a mozgásom. Még a guggolást is meg tudom csinálni, pedig ez már hosszú évek óta nem sikerült (69 éves vagyok).
Nagyon köszönöm, hogy segít nekünk fájdalom nélkül, boldogabban élni!

V. S.
2022-07-17

Kb. 10 éve ismertem meg az öcsémen keresztül a Lenkei vitaminokat.
Külföldön dolgozom, nem tudom mindig megvenni időben, de amint hazajövök, megyek és megveszem.
A lányom is külföldön tanul, és eszi a vitaminokat.
Amióta szedem, nem voltam beteg. A hiányát érzem, ha nem jutok a vitaminokhoz, fáradékony leszek.
Nagyon jó a Cenzúrázott könyve, nagyon megdöbbentő írás!

K. A.
2022-07-16

Hosszabb ideje szedem a Multivitamin készítményt. Előtte több nagy gyártó termékét kipróbáltam. A Multivitamin készítményt fokozatosan emeltem és állítottam be arra a szintre, amit tartósan fogyasztok.
Energizál, vitalizál, kb. 1 év után jött az igazi hatás, amiért elkezdtem szedni. Erős allergiám van sokféle dologra, fák, füvek, állatszőrök, atkák, porok. Kialakult orrpolipom ezek miatt, az egész évet dugult orral kínlódtam végig. Mostanra megszűntek ezek a hatások – viszlát allergia és orrpolip! Tünetmentes vagyok.
A Multivitamin Közepes adagját fogyasztom. Kiegészítve különböző vitaminokkal, C-vitamin 1000 mg és kétféle 500 mg-os, valamint D-vitamin készítmények szintén a Lenkei Egészségtárból.

Sz. L.
2022-07-15

A vitaminok és a táplálkozásom átalakítása után az alábbi pozitív tapasztalataim vannak:
- Vitalitásom megnőtt.
- Migrénem, amely hetente 2-3 napra is ágynak döntött, mára kisebb fejfájássá csillapodott, megritkult a gyakoriságuk is.
- Újra tudok tanulni, „fog az agyam”, belevágtam egy új szakma elsajátításába.
- Kollagénfogyasztás nem várt külső hatása, hogy a bőröm rugalmasabb, élettel teli lett, hajam, ami nagyon megritkult, kezd visszasűrűsödni. Ezt 30 éves fiam is tapasztalja.

Köszönjük a sok információt, amit a könyvekből kaptunk!

2022-07-14

Már írtam tapasztalatot, viszont újból szeretnék beszámolni arról, hogy lassan 2 éves vitaminfogyasztásnak köszönhetően nagyon sok minden megváltozott az életemben.
Először is a menstruációm rendeződött, az édesség utáni vágyam elmúlt, már nem érzem, hogy kényszeresen eszek.
Nem voltam megfázva, a Covidot túléltem oltás nélkül, és el sem kaptam, pedig abszolút nem kíméltem magam semmiben.
Elmaradtak az éjszakai lábgörcsök és a rossz álmok! A Kalcium és a Magnézium nagyon sokat segített a görcsökben.
Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok!

J. B.
2022-07-13

38 éves férfi vagyok. 2 éve kezdtem fogyasztani rendszeresen az Ön által ajánlott adagban is rendszerességgel a Közepes Multivitamin terméket. A következő pozitív hatásokat tapasztaltam magamon:
- Korábban dohányoztam, és ezzel összefüggésben horkoltam is. Horkolásom megszűnt, és azt figyeltem meg, hogy a fizikai terhelést alacsonyabb pulzussal és légvételszámmal bírom, mint egy átlagos társam.
- Bőröm simább és puhább lett. Körmeim és szőrzetem gyorsabban nőnek.
- Reggelente frissen, életerősen ébredek. Korábban alig bírtam felkelni az ágyból.
- Korábban sokat puffadtam, ez megszűnt.
- Fogytam 10 kg-ot.
Összességében egészségesebbnek érzem magam, és még az influenzaszerű megbetegedések is elkerülnek.
A teljes képhez azért hozzátartozik az is, hogy táplálkozásomat is megváltoztattam, több zöldséget fogyasztok, valamint kevesebb húst. Kerülöm a glutént és a kazeint, alig fogyasztok alkoholt és már nem dohányzom.
Köszönöm, hogy könyveivel és vitaminjaival elindított egy komfortosabb, illetve felé vezető úton.

Németh Tamás
2022-07-12

Több mint egy éve fogyasztom a Multivitamin csomagot. Kezdetben – hónapokon keresztül – a tablettás változatot szedtem. A tablettás csomag közül minden változatot „végigkóstoltam”. Sajnos a reményeim nem teljesültek. Ekkor – az egyik szaküzleti munkatárs figyelemfelhívása nyomán – áttértem egy másik fajta Multivitamin Közepes változatára. Megközelítőleg hat-hét hónap elteltével megváltozott az életem, az eredmény nem maradt el.
Ami fontos, negyvenéves, jelentős szellemi munkát végző férfi vagyok. Sokszor már a nap folyamán elfogyott a lendületem, de a Közepes Multivitamin visszaadta az erőmet, a lendületemet.
Most már csak a munkatársak „fárasztanak” le.
A termék szedésével:
- jobb lett a hangulatom,
- nagyobb lett a lelki és fizikai erőm,
- jobban tudok koncentrálni,
- egészségesebbnek érzem magam.
Megfigyeltem azt is, hogy már egy-két nap kihagyás is „megvisel”, ezért a rendszeres fogyasztás valóban javasolt.
Nem utolsó szempont, hogy a betegségek – és eddig a Covid is – elkerültek.
Habár nem a termékekhez kapcsolódik, de azért is érdemes betérni a Lenkei szaküzletbe, mert barátságos, érdeklődő és informatív a kiszolgálás. A segítség nélkül nem találtam volna meg a nekem való Multivitamint.
Köszönöm szépen!

Dr. Gy. R.
2022-07-11

Elkezdtem szedni az Alap Multivitamin készítményt, és még mellé C-vitamint.
A készítményei csodálatosak, jelentős változás állt be az állapotomban, stresszes időket éltem, és sokszor voltam depressziós, de az Ön készítményeit elkezdtem alkalmazni, és megszűnt a szív szúró fájdalmam, depresszióba nem estem vissza, stressz megszűnt; rengeteg energiával rendelkezem, amit nem is hiszek el; nappali fáradtságom is nagymértékben csökkent; tele vagyok életerővel, örülök az életemnek, jobban mint azelőtt; szeretek élni.

Gyuricza Mihály
2022-07-10

Egyik munkatársam javasolta, hogy próbáljam ki az Alap Multivitamint, mert ő már használja ezt a terméket, és egy éve nem volt beteg. Továbbá tele van energiával, nem fáradékony, jókedvű, pozitívan látja a világot.
Gondoltam, kipróbálom a terméket, mert a korábban kipróbált multivitaminok szedése mellett többször beteg voltam egy évben. Ez egy jó döntés volt, több mint egy éve szedem én és a párom is a fent említett terméket, és azóta nem voltunk betegek, jobb a koncentráló képességem, nyugodtabb vagyok, jobban tudok gondolkodni, tele vagyok energiával, nem vagyok fáradékony. Minden, amit szeretnék, a megfelelő időben, az elképzeléseimnek megfelelően történik. Egyszerűen jobbá és kiegyensúlyozottabbá vált az életem.
Köszönöm, hogy az Ön termékét fogyaszthatjuk!
További sok sikert és elismerést kívánok a munkájához!

Nagy Szilveszter
2022-07-09

Kb. 2003 óta fogyasztom a Dr. Lenkei Gábor által ajánlott vitaminokat, ásványi anyagokat. Kezdettől fogva tapasztaltam jótékony hatásait: megnövekedett energiaszint, kirobbanó teljesítőképesség, jókedv; a napi (mindenkori) túl sok feladat, vállalkozás, munkavégzés, kétgyermekes család, tanulás, továbbképzések, testmozgás, mások megsegítése mellett 100%-os bizonyossággal állíthatom, hogy szerepet játszik, óriási szerepet játszik ezen egészségmegőrző készítmények fogyasztása. 66 éves lévén teljes egészségben, energiától duzzadva végzem a mindennapi, millió ciklussal járó, sikeres tevékenységeimet.
Mély és soha el nem múló hálával köszönöm Dr. Lenkei Gábornak minden fáradozását!

E. K. I.
2022-07-08

Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, amióta rendszeresen szedem a Multivitamin készítményt.
Kevesebb alvással is kitűnő az erőnlétem, javult a tanulási és felfogóképességem.
Egészségi állapotomhoz is hozzájárult a meglátásom szerint.
Másoknak is szoktam ajánlani, akik szintén nagyon pozitív tapasztalatokról számoltak be.
Jobban viselem a mindennapi feszültséget is a készítménynek hála.
Egyértelműen javult az életminőségem, sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok.
Hálásan köszönöm Dr. Lenkei Gábornak!

Sz. Gy.
2022-07-07

Köszönöm, hogy megismerhettem és évek óta fogyaszthatom a vitamint!
Amikor először megvásároltam, változókori hajhullással és fáradtsággal küzdöttem!
Gondoltam, nem várok semmi különöset, majd meglátom, mit tapasztalok. Egy havi Alap Multivitamin tabletta beszedése után a hajhullás megállt! Sőt, nagyon elkezdett nőni a hajam, a körmeim, természetesen a közérzetem is megváltozott jó irányba!
Ezek után is csak az Ön vitaminjait fogom szedni!
Egy kis vicces dolog, a lányom azt mondta, szedjed anyukám a vitamint, mert akkor olyan jófej vagy!

P. E.
2022-07-06

A tapasztalataimra kíváncsi, de én csak annyit mondhatok, hogy a vitaminokról szerzett tudásom, amit az Ön videói és könyvei által szereztem, nagyban megváltoztatta a gondolkodásomat arról, hogy mi kell a szervezetnek.
A környezetemben élőknek nehéz ezeket az információkat átadni úgy, hogy ne nézzenek hülyének. De lassan rájönnek, hogy nem mellébeszélek. Én és a párom rendszeresen fogyasztjuk a Multivitamint, a C-vitamint, a Kollagént és a D-vitamint, ritkábban a Kalciumot és Magnéziumot.
Jó egészségi állapotnak örvendünk így 50 felé közeledve. Nincs krónikus betegségünk, a készítményeit inkább a vitalitásunk megtartása érdekében fogyasztjuk. A Covid betegségen is átestünk, párnapos lábadozással, oltás nélkül.
Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy rátaláltunk az Ön készítményeire, és remélem, sokáig élvezzük ezek jótékony hatását!

Kertész Zsolt (47 éves)
2022-07-05

2 éve használjuk a Multivitamin csomagot a férjemmel. Sokkal energikusabbak vagyunk, jobb a kedvünk, megtapasztaltuk az életminőség javulást.
Bár a férjem sosem szeretett vitaminokat szedni, amióta használja és tapasztalta a változást, azóta ő kérdi, hogy mikor megyek megvenni a vitaminokat.
A különbség érezhető, amikor véletlenül elfogy, és néhány napig nem használjuk.
Hálás köszönet!

K. M.
2022-07-04

Három hónapja fogyasztom rendszeresen az Alap Multivitamint, és mára gerincpanaszaim teljesen megszűntek, újra aktívan mozgok, könnyen szállok le és fel a tömegközlekedési eszközökön!
Energiám is jóval több lett! Korábban nagyon rosszalvó voltam, mostanában simán végigalszom az éjszakákat!
Hálásan köszönöm ezeket a csodás termékeket!

K. L.-né
2022-07-03

Először is, szeretném megköszönni a munkásságát, és további kitartást, erőt, egészséget kívánok a további tervek, feladatok megvalósításához!
Multivitamin:
Tisztán emlékszem a szedés elkezdésekor tapasztalt pozitív hatásokra.
- Jóval kipihentebb ébredés.
- Egész napon át (04:30 – este 21:00) tartó energia.
- Étvágy, éhségérzet normalizálódása.
- Megfázás, járványok, fertőzéses, ill. évszakokra jellemző megbetegedések elmaradása.
Kollagén:
Porckorong laposodás, ill. bal térd ízületi porcméret csökkenés miatt kezdtem el fogyasztani. Nyújtó és lazító gyakorlatokkal panaszmentes életet élek. A térdízülettel kapcsolatos javulást egyértelműen a Kollagén jótékony hatásának tudom be. Étkezéseim, szokásaim, életmódom hosszú évek óta változatlan. Az 1 alkalommal való leguggolás is nagyon nehezen, félve, enyhe fájdalom árán ment, mindvégig a „térdem fel akar robbanni” érzéssel párosítva. Szerencsére ez elmúlt.

Zs. Zs.
2022-07-02

Nagyon jó hatást értem el a vitaminokkal. Mint például:
- erősebb vagyok a vírusokkal szemben is
- jó közérzet
- több energiám van.
Már 80 éves vagyok, nem szorulok segítségre és önállóan el tudom látni magam.
Ez számomra nagyon nagy öröm, ez a függetlenség, és ezt a vitaminok fogyasztásának ismerem el.
Olvastam doktor úr összes könyvét. Köszönöm!
U. i.: a Szuper C-vitamin az egyik kedvencem!

J. P.
2022-07-01