Egy kis napsütés

2022. július

A megjelenése óta folyamatosan fogyasztom a folyékony Multivitamint! Már el sem tudom képzelni, hogy enélkül éljek.
Jelenleg 69 éves vagyok!
Semmilyen gyógyszert nem szedek 5 éve, és ebben az évben is egy teljes kivizsgáláson estem át. Teljesen egészséges vagyok!
2021 novemberében úgy estem át a Covid-19-en, hogy bár kicsit rosszul éreztem magam, de akkor nem is gondoltam, hogy Covidos vagyok. Majd nov. végén csináltattam egy tesztet, és kiderült, hogy átestem a Covidon úgy, hogy lábon hordtam ki.
Ez a Multivitamin nélkül szerintem nem lett volna ilyen „SIMA” menet!
Köszönöm!

E. N. (69 éves)
2022-07-31

Én kb. 4 éve szedem a vitaminokat. Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet a doktor úr előadásaira. Abból nagyon sok olyan dolgot hallottam, amit eddig még egy orvostól sem. Elkezdtem vásárolni a Multivitamin Alapcsomagot. Nagyon jó tapasztalataim lettek már 1-2 hét után. Addig estére már nem volt kedvem semmi nagyobb munkának otthon nekiállni. A vitamin szedése után este 8-9 órakor is volt erőm és lendületem mindenhez. Ezután elkezdtem még C-, D- és több más kiegészítő vitaminokat szedni. Beteg szinte soha nem vagyok.
Örülök, hogy rátaláltam erre a vitaminra, nagyon sokat segít az egészségem megőrzésében. Azóta már több ismerősömnek ajánlottam. Mindenkinek bevált.

L. I. (49 éves)
2022-07-30

A dr. Lenkei termékeket kisebb kihagyásokkal már több mint 20 éve fogyasztom, ennek köszönhetően nagyon ritkán (kb. ötévente egyszer) fordul elő, hogy valamilyen influenzaszerű tünetekkel járó egészségi elváltozás jelentkezik nálam. A lefolyása olyan gyenge, hogy még lázam sincs ilyen esetekben, legfeljebb hőemelkedés. Kisebb orrfolyás, köhögés előfordul, de semmi olyan diszkomfort érzéssel nem jár, hogy orvoshoz kellene fordulnom, és ezzel tünetcsökkentő „gyógyszereket” vagy pusztító antibiotikumokat kellene a szervezetembe juttatnom.
A családomban is teljesen természetes dologgá vált a napi többszöri vitaminfogyasztás, hiszen férjként, szülőként a szeretteimnek is azt az életminőséget kívánom, amit magamnak. Családfenntartóként azt is megtapasztaltam, hogy komoly anyagi előnyei is vannak a vitaminkészítmények fogyasztásának, mert tény, hogy sokkal többe kerül olyan betegségek miatt, melyek vitaminok helyes mennyiségű fogyasztásával elkerülhetőek, orvos által előírt gyógyszereket szedni, munkából, iskolából kiesni, mint amibe kerül a vitaminkészítmények rendszeres fogyasztása.
53 éves vagyok, az egészségi állapotomat csak a velem egykorúakhoz tudom hasonlítani, az ötévente rendezett osztálytalálkozókon mindig azt tapasztalom, hogy az egészségi állapotom az átlag feletti, ezt egyértelműen a dr. Lenkei vitaminkészítmények hatásának, illetve dr. Lenkei Gábor kiadványai, filmjei nyomán a családomban kialakult egészségkultúrának tulajdonítom.
Isten áldja dr. Lenkei Gábort!

H. I.
2022-07-29

Több mint 1 éve szedem a Multivitamint.
A Covid őrület elindulásakor gondolkodtam el, hogy nem ártana legalább vitamint szedjek védekezés céljából. Előtte soha nem szedtem vitamint, és gyógyszert is nagyon ritkán.
Nem bántam meg, hogy elkezdtem fogyasztani a dr. Lenkei vitamint. Éreztem, hogy a szervezetemet feltölti olyan anyagokkal, amik hiányoztak, de nem gondolkodtam el rajta soha. Akkor jöttem rá, hogy milyen vitaminhiányos lehetett már a szervezetem, miután elolvastam a könyvét, a Cenzúrázott egészséget! Gratulálok a bátorságához! Több őszinte orvosra lenne szüksége a betegeknek!
Multivitamint és C-vitamint fogyasztok. Tapasztalatom az, hogy nem vagyok fáradékony, és kevesebbszer fáztam meg. Gondolom, folyamatosan fejti ki jótékony hatását a szervezetemre, mert nem látunk a belső szerveinkbe, és a bajt is akkor érzékeljük, amikor már ott van.
Alapállásból egészséges embernek tartom magam. Remélem, sőt tudom, egészséges vagyok és maradok. Mégis, köszönöm, hogy felnyitotta a szemem!
Továbbra is szedem a vitaminjait.
És köszönöm!

V. A.
2022-07-28

2020 márciusától kezdtem szedni a vitaminokat, elsőként a Közepes Multivitamint. Már az első napok után jobb közérzetet, jobb alvást tapasztaltam. 3 hét után egy erős hajhullás indult meg, internetes információkeresés által úgy gondoltam, A-vitaminhiány okozhatja, ekkor váltottam egy másik fajta Multivitaminra. A váltás tökéletes lett, megszűnt a hajhullás. Azóta is folyamatosan ezen készítményt szedem C- és D-vitaminnal együttesen. A korábban ingadozó vérnyomásom stabilizálódott ezen 2 év alatt. A vitaminok szedése előtt gyakran kellett orrcseppet használnom, azóta egyetlen egyszer sem!
Megfázásos tünetek korábbi, akár 10-12 napos időről 1-2 napra változott, de leginkább el sem kapom.
Stabil, jó közérzetet kaptam jó kondícióval.
Köszönöm!

Császár Imre (50 éves)
2022-07-27

Körülbelül 5 éve szedem a Multivitamin család tagjait. Családom is elkezdte szedni, mert látták az én egészségjavulásomat. 26 kg-ot tudtam fogyni a segítségükkel.
Javult az állóképességem, múltak a lábgörcseim. A vércukor értékeim csökkentek, kevesebb inzulint szúrhatok. A B-vitaminok az idegek regenerálódásában voltak hasznosak. A C-vitamin is segített az immunrendszerem megerősödésében.
A szigorú diétám mellé nekem elengedhetetlen. Ha nem szedtem, mert nem jutottunk hozzá, jöttek vissza a különböző tünetek szép lassan.
A régebben szedett más vitaminokhoz képest ezekben a termékekben tudom (érzem), hogy benne van az, amit a dobozokra felírtak.

J. Zs.
2022-07-26

Nagy tisztelettel adózom az Ön eddigi munkásságának. Úgy érzem, hogy Ön kiemelkedően sokat tett és tesz a magyar emberek egészségkultúrájának növelése érdekében.
Szeretném megírni személyes tapasztalatomat.
A „negyedik hullám” elején kezdtem rosszabbul érezni magam. A komolyabb következmények elkerülése érdekében visszatértem a Dr. Lenkei Erős Multivitamin rendszeres napi fogyasztásához. Ezt követően fokozatosan jobban lettem, az egészségi állapotom helyreállt. Azóta is folyamatosan szedem a Multivitamin készítményét, amely az életminőségemre is kiemelkedően jó hatással van.
Nagyon köszönöm Doktor Úr magyar emberek érdekében végzett munkásságát, amelyhez jó egészséget, sikert és kitarást kívánok!

K. Zs.
2022-07-25

Több mint 10 éve használjuk férjemmel együtt a Közepes Multivitamint, C-vitamint, és nem rendszeresen Kalciumot és Magnéziumot.
Ezen időszak alatt egyáltalán nem voltam beteg, még megfázásos jellegű sem.
A Covidot 2021. év végén elkaptam, nagyon gyenge torokfájás és rekedtség tünetekkel pár nap alatt átvészeltem.
Jelenleg tünetmentesek vagyunk, energikusak, nyugodtak, jó alvók, nincs súlyprobléma és egyéb, táplálkozással összefüggő anyagcsere probléma.
Tisztelt Doktor Úr! Köszönjük áldásos munkáját! Isten áldja Önt, családját és kollégáit!

Sz. K. E.
2022-07-24

Iskolai dolgozóként nem voltam beteg évek óta, minden vírus és fertőző betegség elkerült.
2 éve minden nőgyógyászati vizsgálatom negatív. (Korábban többször volt magaskockázatú HPV fertőzésem).
Teherbíró vagyok, heti 50-55 km-t futok 53 évesen. Kevesebb alvással is beérem.
Csökkentek változókori tüneteim. Alig vannak hőhullámaim, türelmesebbé váltam.

P. É.
2022-07-23

Áprilisban lesz egy éve, hogy szedem a Multivitamin készítményét. Kb. 10 éve egyik gyógyszertárban Miskolcon lebeszéltek a vitaminjairól, amit azóta is bánok. Azóta egy komolyabb műtéten estem át, és arra gondolok, ha akkor nem hagyom magam lebeszélni az Ön vitaminjairól, akkor talán nem is lettem volna beteg.
De szerencsére újra rátaláltam a vitaminüzletre. Az Alap és Közepes Multivitamint szedem, plusz Kalcium és Magnézium, C-vitamin, Kollagén, és ki is szeretném próbálni a többi terméket is. Q10 is.
A lényeg, hogy jól vagyok 65 éves létemre, 10-12 km túrautakat teszünk meg hetente 2 alkalommal. Kevesebb alvásra van szükségem, jó kedélyem van, még megfázva sem voltam, fizikálisan és mentálisan is nagyon jól vagyok.
Megvettem az összes könyvet, és nagyon büszke vagyok, hogy ennyi tudásra tettem szert ÖNNEK köszönhetően. Isteni olvasni a könyveit!

Hámori Péterné
2022-07-22

2017 áprilisában kezdtem el használni a Multivitamint lányom tanácsára és ajánlására. Azóta 1 napot sem kezdtem a vitamin nélkül. 84 éves vagyok, eljárok a szépkorúak csoportjába, közösségbe. Táncolunk, énekelünk, kirándulunk. A kertemet egyedül rendezem, vidám vagyok, jókedvű, tele energiával. Az ismerőseim szerint ragyog a szemem, szeretem az életet, szeretek élni. Jó egészségnek örvendek, és ezt a vitaminoknak köszönhetem. Tornázni járok, 2 éve még bukfenceztem.
Minden jót kívánok, jó egészséget az egész csapatnak!

Sánta Margareta
2022-07-21

Évek óta fogyasztója vagyok Lenkei doktor vitaminjainak. Általánosan jobb a közérzetem, beteg nem szoktam lenni. De ami fontos, hogy egy idő után (1-1,5 év) le tudtam tenni a szemüveget, mert anélkül is jól láttam. Olvasáshoz és távolra is kellett már előtte szemüveg.
Aztán még egy jelentős változás is bekövetkezett. Ugyanis a koleszterinem egy kicsit magasabb lett a háziorvosom szerint. Rögtön gyógyszert írt fel, de én nem szedtem be. Csak folyamatosan szedtem a Multivitamint. A következő laborvizsgálatnál jobb lett az eredmény, és azóta is rendben van. Gondolom, hogy ehhez is hozzájárult a rendszeres vitaminszedésem.
A kollagénkészítményt most kezdtem el szedni.
Nagyon köszönöm!

J. N. K.
2022-07-20

Évek óta fogyasztom az Erős Multivitamint. Igaz, regisztrációm most csak január óta van, de eddig az expárom regisztrációjára vásároltam.
Amit megtapasztaltam:
- sokkal energikusabb vagyok
- jobban tudok koncentrálni, akár egész nap is
- stabilabb lelkiállapottal rendelkezem, mint vitaminfogyasztás előtt
- alig voltam beteg, pedig gyerekekkel dolgoztam 18 évig
- körmöm nem töredezik, nem hullik a hajam
- jobban tudok koncentrálni és hosszabban
- állóképességem is jobb lett sokkal
- nem lehet könnyen felbosszantani, stabilan jó hangulatom van.

Köszönöm szépen mindezt a sok jót!
Továbbra is hű Multivitamin-fogyasztó leszek.

B. R.
2022-07-19

Korábban nem fogyasztottam vitaminokat.
Magas vérnyomás és parlagfűallergia mellett a mozgás is nehezen ment, a bal lábam gyakran meghúzódott, a korábbi futás nehezen vagy egyáltalán nem ment.
Három hónapja szedek C-vitamint, kezdetben 3 g, most már 4-5 g mennyiséget, Multivitamint 2 hónapja szedek (először Alapot, majd a Közepeset).
Jelentős javulásokról tudok beszámolni:
- jókedv, jobb közérzet, több energia
- kevesebb alvás elegendő
- magas vérnyomásra a gyógyszert már nem szedem
- mozgás jobban megy, heti 3-4 alkalommal intenzív séta, 30 perc/3 km
- stresszt jobban bírom, kevesebbet idegeskedek.
Kezdetben YouTube-videókat néztem, miután egy általam elismert ember a hírlevélben elküldte az egyik koronavírusról szóló videójának linkjét.
Miután végignéztem az összes ilyen videót, utána a vitaminokról szóló videókat is megnéztem, ami után azonnal elkezdtem szedni a C-vitamint (3 g), 3 nap múlva mintha kicseréltek volna.
Ezután elolvastam az összes könyvét, valóban igaz, hogy a tudás még fontosabb, mint maguk a vitaminok, mindenkinek ajánlom.
Nagyon köszönöm ezt az óriási segítséget, sok sikert és kitartást kívánok a további munkához!

Varga Ernő
2022-07-18

Hat hónapja szedem a Multivitamint, mellé kb. 3 gr. C-vitamint naponta.
Kedvező tapasztalataim:
- Jó a közérzetem.
- Energikus vagyok, szinte soha nem fáradok el.
- Megerősödött a körmöm, ami azelőtt állandóan betöredezett.
- Elmúltak az ízületi fájdalmaim. Régebben időjárás változáskor nagyon erősen fájtak a forgóim és a térdeim. Ez már a múlté.
- Ez idő alatt egyszer fáztam meg, 4 nap alatt gyógyszer nélkül, emelt C-vitaminnal túl is voltam rajta.
- Javult a memóriám.
- Letettem a vérnyomásra szedett gyógyszert, normális értékeket mérek.
- Amióta (1 hónapja) még Kollagént is iszom, sokkal könnyedebb lett a mozgásom. Még a guggolást is meg tudom csinálni, pedig ez már hosszú évek óta nem sikerült (69 éves vagyok).
Nagyon köszönöm, hogy segít nekünk fájdalom nélkül, boldogabban élni!

V. S.
2022-07-17

Kb. 10 éve ismertem meg az öcsémen keresztül a Lenkei vitaminokat.
Külföldön dolgozom, nem tudom mindig megvenni időben, de amint hazajövök, megyek és megveszem.
A lányom is külföldön tanul, és eszi a vitaminokat.
Amióta szedem, nem voltam beteg. A hiányát érzem, ha nem jutok a vitaminokhoz, fáradékony leszek.
Nagyon jó a Cenzúrázott könyve, nagyon megdöbbentő írás!

K. A.
2022-07-16

Hatodik hónapja fogyasztom a „Multivitamin Alap”-ot. A második hónap végén már adhattam vért, a hemoglobin szintem a minimális érték fölé emelkedett.
A vérnyomásom is már csak néha emelkedik 140/90 fölé.
A közérzetem jobb; beteg, gyenge hónapok óta nem voltam.
Rendszeresen túrázom, és az év eleje óta többet tudok gyalogolni és biciklizni. A regenerálódásom is sokkal gyorsabban történik.

B. G. (62 éves)
2022-07-15

A vitaminok és a táplálkozásom átalakítása után az alábbi pozitív tapasztalataim vannak:
- Vitalitásom megnőtt.
- Migrénem, amely hetente 2-3 napra is ágynak döntött, mára kisebb fejfájássá csillapodott, megritkult a gyakoriságuk is.
- Újra tudok tanulni, „fog az agyam”, belevágtam egy új szakma elsajátításába.
- Kollagénfogyasztás nem várt külső hatása, hogy a bőröm rugalmasabb, élettel teli lett, hajam, ami nagyon megritkult, kezd visszasűrűsödni.

Köszönjük a sok információt, amit a könyvekből kaptunk!

T. Zs. (52 éves)
2022-07-14

Már írtam tapasztalatot, viszont újból szeretnék beszámolni arról, hogy lassan 2 éves vitaminfogyasztásnak köszönhetően nagyon sok minden megváltozott az életemben.
Először is a menstruációm rendeződött, az édesség utáni vágyam elmúlt, már nem érzem, hogy kényszeresen eszek.
Nem voltam megfázva, a Covidot túléltem oltás nélkül, és el sem kaptam, pedig abszolút nem kíméltem magam semmiben.
Elmaradtak az éjszakai lábgörcsök és a rossz álmok! A Kalcium és a Magnézium nagyon sokat segített a görcsökben.
Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok!

J. B.
2022-07-13

Megmondom őszintén, hogy két évvel ezelőtt találkoztam először az Ön nevével és a vitaminjaival. A postaládánkba dobtak be egy szórólapot.
Elkezdtem érdeklődni ismerősöknél, vendégeimnél, és meglepően sokan ismerték és szedték a Lenkei vitaminokat. Bementem a hozzám legközelebb eső boltjába, és megvettem a könyvcsomagot.
Elolvastam mindet, és elkezdtem szedni a Közepes Multivitamint, A+D-vitamint, C-vitamint, és iszom a Kalciumot és Magnéziumot is. Azóta nem vagyok fáradékony, jobban bírom a munkát. Nem vagyok állandóan feszült, ideges. Könnyebben megoldom a problémáimat. Az elmúlt két évben egyetlen egyszer voltam beteg. Elkaptam a Covidot, de oltás nélkül könnyedén legyűrtem.
Mivel emberekkel foglalkozom, ki vagyok téve mindenféle betegségeknek. Azonban mióta szedem a vitaminokat és próbálok egészségesebben táplálkozni, mozogni, egészséges vagyok.
Nemrég kötelező éves vérvételre küldött a háziorvos, és megkérdezte, hogy milyen vitaminokat szedek, mert minden értékem tökéletes volt.
Nekem ennél több nem is kell.
Továbbra is szedni fogja az egész család.
Köszönjük!

Sz. É.
2022-07-12

Évek óta használom a Lenkei-féle vitaminokat, rendszerességgel, köztük a napi Multivitamin adagot.
A magam részéről szinte sohasem érzek fáradtságot. Életkoromat meghazudtolóan többet bírok fizikailag és szellemileg, mint hasonló korú ismerőseim.
Szinte naponta 6-8 km-t gyalogolok nagy örömmel, és kedvteléssel úszom a Hévízi tóban heti 3-4 alkalommal ½-1 órát.
Meggyőződésem, hogy a vitaminok fogyasztása teszi mindezeket lehetővé számomra.
Jó szívvel ajánlottam ezért a készítményeket testvéreimnek, ismerőseimnek is, akik már rövid fogyasztás után testi visszajelzést tapasztaltak.
Összefoglalva azt mondhatom, hogy teljes állapotváltozást hozott a vitaminok szedése, úgy testileg, mint szellemileg mindnyájunknál.
A fertőző betegségek vagy elkerülnek, vagy enyhe lefolyásúvá válnak.

R. E. (73 éves)
2022-07-11

Elkezdtem szedni az Alap Multivitamin készítményt, és még mellé C-vitamint.
A készítményei csodálatosak, jelentős változás állt be az állapotomban, stresszes időket éltem, és sokszor voltam depressziós, de az Ön készítményeit elkezdtem alkalmazni, és megszűnt a szív szúró fájdalmam, depresszióba nem estem vissza, stressz megszűnt; rengeteg energiával rendelkezem, amit nem is hiszek el; nappali fáradtságom is nagymértékben csökkent; tele vagyok életerővel, örülök az életemnek, jobban mint azelőtt; szeretek élni.

Gyuricza Mihály
2022-07-10

Egyik munkatársam javasolta, hogy próbáljam ki az Alap Multivitamint, mert ő már használja ezt a terméket.
Gondoltam, kipróbálom a terméket, mert a korábban kipróbált multivitaminok szedése mellett többször beteg voltam egy évben. Ez egy jó döntés volt, több mint egy éve szedem én és a párom is a fent említett terméket, és azóta nem voltunk betegek, jobb a koncentráló képességem, nyugodtabb vagyok, jobban tudok gondolkodni, tele vagyok energiával, nem vagyok fáradékony. Minden, amit szeretnék, a megfelelő időben, az elképzeléseimnek megfelelően történik. Egyszerűen jobbá és kiegyensúlyozottabbá vált az életem.
Köszönöm, hogy az Ön termékét fogyaszthatjuk!
További sok sikert és elismerést kívánok a munkájához!

Nagy Szilveszter
2022-07-09

Örömmel mondhatom el, hogy a mindennapjaimban sok változás történt, mióta eszem a Közepes vitamincsomagot.
Pedagógus vagyok, és a vitaminok szedése előtt a nap végére nagyon elfáradtam, azóta sokkal energikusabb, pörgősebb vagyok, jókedvű még az esti órákban is. Mivel a fáradékonyságom megszűnt, így a frontérzékenységem is, ami sokszor már a munkám 100%-os elvégzését is megakadályozta. Tehát a migrénjeim megszűntek.
Testnevelőként igyekszem fitten tartani magam, így a délutáni edzéseket maximálisan végig tudom csinálni. Fizikai teljesítményem növekedett.
Volt nőgyógyászati problémám is, gyulladás, illetve több felfázásom is. Ezek is mind megszűntek.
Az iskolámban tomboló Corona-vírust soha nem kaptam el, vagy legalábbis tünetmentesen megúsztam.
Az iskolai stressztűrő képességem sokkal magasabb lett.
Köszönöm, hogy segített az életminőségem javulásában!

Mészáros-Ivicz Dóra (27 éves)
2022-07-08

Én magam komoly rendszerességgel kb. 2014 óta fogyasztom a Dr. Lenkei Multivitaminokat.
Előtte több más gyártóét is használtam. Azóta viszont csak ezt a terméktípust. Hogy miért?
Hentes vagyok, aki napi 10 óra fizikai munkát végez, és az Alap csomag nem volt elég a számomra.
Ezért kitaláltam, hogy növelni kezdem. Felmentem egészen a Szuper Erős csomagig, amikor úgy láttam, hogy az már elegendő.
Jelenleg már változtattam, és Erős csomagot fogyasztok napi rendszerességgel.
Teljesen elégedett vagyok vele.
Sokkal nagyobb a teherbírásom, és sokkal jobban érzem magamat általánosságban is. Egészségesebb vagyok. Nagyon örülök, hogy létezik ez a készítménytípus csomag.
A Multivitamin készítmények nélkül nagyon nehézkes lenne a munkám. Vele sokkal könnyebb!

Kalmár Róbert (41 éves)
2022-07-07

Köszönöm, hogy megismerhettem és évek óta fogyaszthatom a vitamint!
Amikor először megvásároltam, változókori hajhullással és fáradtsággal küzdöttem!
Gondoltam, nem várok semmi különöset, majd meglátom, mit tapasztalok. Egy havi Alap Multivitamin tabletta beszedése után a hajhullás megállt! Sőt, nagyon elkezdett nőni a hajam, a körmeim, természetesen a közérzetem is megváltozott jó irányba!
Ezek után is csak az Ön vitaminjait fogom szedni!
Egy kis vicces dolog, a lányom azt mondta, szedjed anyukám a vitamint, mert akkor olyan jófej vagy!

P. E.
2022-07-06

A tapasztalataimra kíváncsi, de én csak annyit mondhatok, hogy a vitaminokról szerzett tudásom, amit az Ön videói és könyvei által szereztem, nagyban megváltoztatta a gondolkodásomat arról, hogy mi kell a szervezetnek.
A környezetemben élőknek nehéz ezeket az információkat átadni úgy, hogy ne nézzenek hülyének. De lassan rájönnek, hogy nem mellébeszélek. Én és a párom rendszeresen fogyasztjuk a Multivitamint, a C-vitamint, a Kollagént és a D-vitamint, ritkábban a Kalciumot és Magnéziumot.
Jó egészségi állapotnak örvendünk így 50 felé közeledve. Nincs krónikus betegségünk, a készítményeit inkább a vitalitásunk megtartása érdekében fogyasztjuk. A Covid betegségen is átestünk, párnapos lábadozással, oltás nélkül.
Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy rátaláltunk az Ön készítményeire, és remélem, sokáig élvezzük ezek jótékony hatását!

Kertész Zsolt (47 éves)
2022-07-05

2 éve használjuk a Multivitamin csomagot a férjemmel. Sokkal energikusabbak vagyunk, jobb a kedvünk, megtapasztaltuk az életminőség javulást.
Bár a férjem sosem szeretett vitaminokat szedni, amióta használja és tapasztalta a változást, azóta ő kérdi, hogy mikor megyek megvenni a vitaminokat.
A különbség érezhető, amikor véletlenül elfogy, és néhány napig nem használjuk.
Hálás köszönet!

K. M.
2022-07-04

Három hónapja fogyasztom rendszeresen az Alap Multivitamint, és mára gerincpanaszaim teljesen megszűntek, újra aktívan mozgok, könnyen szállok le és fel a tömegközlekedési eszközökön!
Energiám is jóval több lett! Korábban nagyon rosszalvó voltam, mostanában simán végigalszom az éjszakákat!
Hálásan köszönöm ezeket a csodás termékeket!

K. L.-né
2022-07-03

Először is, szeretném megköszönni a munkásságát, és további kitartást, erőt, egészséget kívánok a további tervek, feladatok megvalósításához!
Multivitamin:
Tisztán emlékszem a szedés elkezdésekor tapasztalt pozitív hatásokra.
- Jóval kipihentebb ébredés.
- Egész napon át (04:30 – este 21:00) tartó energia.
- Étvágy, éhségérzet normalizálódása.
- Megfázás, járványok, fertőzéses, ill. évszakokra jellemző megbetegedések elmaradása.
Kollagén:
Porckorong laposodás, ill. bal térd ízületi porcméret csökkenés miatt kezdtem el fogyasztani. Nyújtó és lazító gyakorlatokkal panaszmentes életet élek. A térdízülettel kapcsolatos javulást egyértelműen a Kollagén jótékony hatásának tudom be. Étkezéseim, szokásaim, életmódom hosszú évek óta változatlan. Az 1 alkalommal való leguggolás is nagyon nehezen, félve, enyhe fájdalom árán ment, mindvégig a „térdem fel akar robbanni” érzéssel párosítva. Szerencsére ez elmúlt.

Zs. Zs.
2022-07-02

Nagyon jó hatást értem el a vitaminokkal. Mint például:
- erősebb vagyok a vírusokkal szemben is
- jó közérzet
- több energiám van.
Már 80 éves vagyok, nem szorulok segítségre és önállóan el tudom látni magam.
Ez számomra nagyon nagy öröm, ez a függetlenség, és ezt a vitaminok fogyasztásának ismerem el.
Olvastam doktor úr összes könyvét. Köszönöm!
U. i.: a Szuper C-vitamin az egyik kedvencem!

J. P.
2022-07-01