Egy kis napsütés

2023. május

A második adag Multivitamint, C-vitamint és D-vitamint szedem. Mivel erős dohányos vagyok, az első két hétben még csak 3 db plusz C-vitamint szedtem, hogy a szervezet megszokja, de azóta napi plusz 7 db-ot eszem meg a C-vitaminból. Ez azt jelenti, hogy nem kispályázom, naponta 8 gramm C-vitamint eszem, mert így éreztem. Az elején sok hasmenésem volt, fájt kicsit a fejem és sok diszkomfortérzés volt bennem. Ettől én nem ijedtem meg, éreztem, hogy a nullához képest nagy váltás ez a sok vitamin. Aztán szép lassan elkezdtek szivárogni a C-vitamin-szedés áldásai.
Sokkal erősebb lett az életerő-energiám, kialakult bennem egy megnyugvás azért, hogy teszek az életemért és ez kiütött egy jó nagy adag bűntudatot, amivel addig éltem. De a leginkább szembetűnő változás az volt, hogy elkezdtek jönni teljesen maguktól olyan gondolatok, hogy 120 évig szeretnék élni. Ez tőlem nagy változás, mert az én családomban mindenki nagyon fiatalon halt meg, a tudattalanomban az volt, hogy én sem fogok 50-60 évnél tovább élni, most pedig már beállt bennem egy sokkal távolibb idő és az az érzés, hogy sokáig fogok élni.
Köszönöm magának a bátorságot, amit ekkora ellenszélben képes volt tanúsítani, mindig is felnéztem Önre az első perctől és tudtam, hogy igazat mond. Sok szeretettel gondolok magára, sok sikert kívánok a továbbiakban is!

D. C.
2023-06-02

Kb. 1 éve szedem a Multivitamint, nagyon örültem, hogy ráleltem az Alap Multivitaminra, mert nagyon sokat segített nekem. Régebben alvászavarral küzdöttem, azóta teljesen megszűnt, úgy alszom, mint a bunda, és napközben is az a fáradtságérzés teljesen elmúlt. Az immunrendszerem megerősödött, beteg egyáltalán nem vagyok.
Igazából azért kezdtem el szedni, hogy kicsit felfrissítsem magam, de ehhez képest ezek a pozitív változások nagyon boldoggá tettek.

B. B. (26 éves)
2023-06-01

2017-es évben kezdtem fogyasztani az Alap Multivitamint. Kb. 4-5 hónapja tértem át a Közepes Multivitaminra.
Amit tapasztalok, hogy a gerincfájdalmamról kiderült, nem is létezik, a vesékkel vannak problémák, ami a vitaminok hatására megszűnt.
Energiahiányos voltam, ha nem szedném a vitamint, nem tudnék dolgozni.
Valószínű, hogy a hormonműködést is befolyásolta pozitív irányba.
A pozitív tapasztalatom hatására a fiam is elkezdte fogyasztani a vitaminokat.
Köszönöm a Dr. Úrnak, hogy van nekünk!

Csetényi Lászlóné (58 éves)
2023-05-31

10 éve mentem nyugdíjba, remek egészségi állapotban. Egy idő múlva gyerekeim jelezték, hogy kezdek lassulni. Ekkor látta meg a fiam az Ön termékeit. Kezdtük ezeket kipróbálgatni, mi jó nekem. Voltak C-vitaminok, Kalcium, Multivitaminok.
A lassulás teljesen megszűnt, túrázni és úszni kezdtem. Van 1 kis kertem, amit már teljesen én műveltem. Permetezem a gyümölcsfáimat. A lakást fával kezdtem fűteni, amit saját magam hordok be a kazánba. Tehát az életminőségem újra az aktívakhoz sorolható. Az Ön vitaminjain kívül semmilyen gyógyszert nem szedek, bár betöltöttem a 71 évet.
Mindenkinek tudom ajánlani próbálja ki melyik válik be számára a legjobban.
Nagyon örülök neki, hogy akkor rátaláltam a könyvekre is. Rengeteg új infót adott akkoriban. Ezt TELJESEN eltitkolták a hétköznapi emberek elől. Nagyon sok emberrel beszélgettem erről, mert ezek fontos infók mindenkinek. (…)
Ezért fontosak a mást is felvállaló emberek - köztük a DOKTOR ÚR is - mert fel merik vállalni a... a mai tudományos világ mércéivel szemben az IGAZSÁGOT.
AZ EMBEREKNEK TÖBB HASONLÓ EMBERRE VAN SZÜKSÉGÜK.

Farkas Éva (71 éves)
2023-05-30

Szeretném végtelen hálámat és köszönetemet kifejezni mindazért a tudásért, jóságért és odaadásért, amellyel az emberek egészségét menti meg!
Férjem és én is 44 évesek vagyunk. Előadásainak hatására rendeltem mindkettőnk számára Multivitamin csomagokat.
Egészségesnek tartottam magamat, így nem is nagyon vártam változást, csak az egészségem megőrzése volt a cél. Viszont a pozitív változások, amelyek egy hónapon belül jelentkeztek, teljesen ledöbbentettek. Újra el tudom olvasni a legapróbb betűket is, ugyanannyi alvással sokkal kipihentebben, frissebben és vidáman ébredek, olyan érzésem van egész nap, mintha állandóan kávé hatása alatt lennék, ráadásul vidám hangulatban. Teljesen megszűntek a felfúvódások, az emésztésre is nagyon jótékony hatással van.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

K. A. (44 éves)
2023-05-29

Köszönöm szépen, hogy segített abban, hogy teljesebb és boldogabb életem legyen. Vékony testalkatú nő vagyok. Az évek múlásával egyre fáradékonyabb lettem.
Ez szerencsére megszűnt. Tele vagyok energiával!
Korábban a frontok hatással voltak rám (fejfájás, levertség), ez is megszűnt. A menstruációm mindig pontatlan volt, ez is rendszeres lett 😊.
A bőröm szebb lett, sugárzóbb. (megj.: Multivitamint szed)
Köszönettel vagyok mindenért, leginkább az energiáért!!!

Schroff Angéla Tünde (43 éves)
2023-05-28

2015-től használom a dr. Lenkei Multivitamint, az Alapot fogyasztom most, hozzá szedek C-vitamint. Több energiát adnak, fáradtságérzés csökkenése, megnőtt a fizikai teljesítőképességem, csökkent a fogékonyság a fertőző betegségekre, gyorsabban felépülök bármi kedvezőtlen testi állapotból. A család összes többi tagja fogyasztja valamelyik dr. Lenkei-készítményt.

Sz. Á.
2023-05-27

Kb. 16 hónapja fogyasztom a készítményeit és továbbra is jól vagyok. A súlyos macska- és parlagfű-, ill. ürömallergiám továbbra sem jelentkezett. Olyannyira, hogy nem is kellett zsebkendőt vennem tavasz óta. (Korábbi években 100-as csomag/2 nap.)
Továbbra sem vagyok beteg, jól bírom a sok-sok túlórát a munkahelyen.
Az egri előadása briliáns! Kollégámat az ideális kép hiányából fakadó motiváltsághiány, továbbá a kamu koleszterin-célértékek döbbentették meg legnagyobb mértékben, de a „nagy adag” vitaminnal való álságos riogatás is. Ma már vitaminszedővé avanzsált. 😊
Továbbra is köszönöm, köszönjük szemléletalakító, ennélfogva életmentő munkáját!

Király Levente (35 éves)
2023-05-26

Negyedik éve fogyaszt a család vitaminokat. Örömömre szolgál leírni, hogy nem kínoz gyakori fejfájás (ami a vitamin szedése előtt jelen volt), nagyobb teherbírással végzem napi teendőimet. (megj.: Közepes Multivitamint, Omega3-t, C-vitamint szed)
Köszönet és hála a Doktor Úrnak minden erőfeszítéséért, munkájáért, törekvéséért. Mindehhez kívánok jó egészséget és örömteli sok-sok évet.

B. E. (43 éves)
2023-05-25

A Multivitamin rendszeres szedése óta sokkal energikusabb vagyok, nagyobb a stressztűrő képességem. A Covid engem sem került el, viszont sokkal könnyebben átvészeltem, nem kerültem súlyos állapotba.
A Kalcium-Magnézium italpor pedig segített megszabadulni az alvászavaromtól.
A Cenzúrázott Egészség nagyon hasznos volt számomra, rengeteget tanultam belőle.
Nincs szükségem gyógyszerekre, amire sokan rácsodálkoznak, hiszen 61 évesen már "mindenki szed valamit".

B.-né K. K.
2023-05-24

Korábban, évtizedekig úgy voltam télen, hogy csak egyszer voltam meghűlve: ősztől tavaszig.
Amióta Dr. Lenkei Multivitamin-készítményét fogyasztom, kb. 2-3 éve, nem voltam meghűlve. Illetve, amint éreztem, hogy kezdődik valami, megemeltem a C-vitamin-adagot és nem volt semmi baj.
Régebben szoktak fájni az ízületeim (csípő, térd, könyök), de amióta a Porckészítményt fogyasztom Kollagénnel, nem fájnak.

Cs. Zs. (41 éves)
2023-05-23

Sajnos a rohanó világunknak köszönhetően rengeteget dolgozunk. A téli időszakot csak úgy éltem meg, hogy sötétben megyek és sötétben érkezem haza. Minden este nagyon fáradtak voltunk. Én személy szerint fél órát minimum ültem a kanapén hazaérkezés után és csak bambultam magam elé. Nagyon nehezen tudtam összeszedni magam arra, hogy folytassam az otthoni feladataimmal a napot. Sok vitamint kipróbáltunk, de a helyzet nem változott.
Egy ismerősöm ajánlotta a Dr. Lenkei-készítményeket. Ekkor kezdtük el alkalmazni a Közepes Multivitamint. A változás óriási volt! Mintha kicseréltek volna! Este hatkor nem jelent gondot a főzés, és az egyéb elfoglaltságok. Ha otthon vagyok a kert körüli munkák 12 órában kellemesen telnek, csak enni állok meg. (...)
Amikor Dr. Lenkei Gábor Egerben tartott pár évvel ezelőtt előadást, részt vettünk rajta és hasznos információkkal gyarapodtunk. Ezeket nagyon köszönjük!

M. J.
2023-05-22

Kb. 5 éve folyamatosan szedem a Közepes Multivitamint, amivel nagyon meg vagyok elégedve! Előtte, folyamatosan küszködtem magas vérnyomással, ízületi problémákkal és ekcémával. Mióta folyamatosan szedem a vitaminokat, ezek a betegségek tünetmentessé váltak! Érezhetően erősebb vagyok fizikailag is. Nagyon szépen köszönöm a doktor úrnak, nagy segítség ez nekem!
(megj.: Közepes Multivitamint, Q10-et, Ligetszépe kapszulát szed)

Sz.-né P. E. (61 éves)
2023-05-21

6 éve fogyasztom a Közepes Multivitamint. Kedvező hatásokat tapasztalok. Fittebb, energikusabb vagyok. Keveset vagyok beteg, nem kapok el influenzát. Ha elkapok valamilyen betegséget, nagyon gyorsan átvészelem. A térdfájdalmam elmúlt a Porc-készítmény révén. Szép a bőröm és fiatalos.

V. G. (69 éves)
2023-05-20

83 éves vagyok. Most kaptam kézhez a vérvizsgálat-eredményem, amit időnként megcsináltatok. Szenzációs eredmény, egy újszülöttnek is megfelelne. 2010 óta szedem rendszeresen az Erős Multivitamint, C-vitamint, D-vitamint, cinket, Omega3-t. A vitaminok nélkül nem lennék ilyen jó állapotban, amilyenben vagyok. Senki sem tudja megmondani az életkorom, és én magam is sokkal fiatalabbnak érzem magam a koromnál. A járványt is csak a hírekből ismertem. De az alapja az egésznek, hogy az összes Dr. Lenkei-könyvet elolvastam, és megértettem, hogy erre miért van szükség. Legalább olyan fontos a tudás, mint a vitaminok maguk. Nagyon köszönöm. Egyszer még díjakkal fogják majd elismerni doktor úr életművét.
Felvilágosító munkájához sok erőt, kitartást kívánok!

Tihanyi Tóth László
2023-05-19

82 éves vagyok, 14 éve fogyasztom a Multivitamint. Minden nap 3 emeletet lépcsőzöm és hetente 8-10 km-es túrákon veszek részt. Nagyon jó a kondícióm, energikus vagyok, jó a közérzetem.
Nem szedek semmiféle gyógyszert és nem kapok el semmilyen fertőzést és vírusokat. Elkerül az influenza is. Nagyon erősek a körmeim és a hajam is jó sűrű.
Csak hálával tudok gondolni a Lenkei-féle vitaminokra.

J. I.-né
2023-05-18

Örülök, hogy vannak és kisimították a fejemben lévő zűrzavart a vitaminok használatával kapcsolatosan.
Egy hónapja váltottam a Alap Multivitaminról a Közepes Multivitaminra, mert mindig mondta, hogy jól kell érezned magad az éppen szedett vitamintól, én pedig ezt nem éreztem, aztán tanácsot kértem az üzletben dolgozó hölgyektől és ők javasolták, hogy próbáljam ki az eggyel magasabb hatóanyagú vitamincsaládot.
És azt kell, hogy mondjam, ez tényleg így van. Igazán jobb lett az alapközérzetem. Örülök, hogy összeállította a napi adagokat, mert nehéz lett volna egyedül kitalálnom, hogy miből mennyit szedjek és mit mivel kell fogyasztani, hogy annak értelme is legyen.
Köszönöm a munkájukat és hitet tettem Önök mellett és meggyőződtem a termékek és a cég hitelességéről.

S. S. (54 éves)
2023-05-17

Évek óta szedem a vitaminokat, így az egészségem rendben van és volt.
Amit észrevettem, pozitív változást mióta az Erős Multivitamin csomagot szedem, hogy 6 óra alvás után kipihenten ébredek magamtól. Ez korábban nem volt, és ennek örülök.😊
Ami még nagyon pozitív, hogy régóta nem vagyok beteg, illetve „elkerülnek” a betegségek és fizikailag nagyon terhelhető vagyok.
A Kalcium-Magnézium készítmény szedése óta az allergiám is elmúlt (pollenallergia).

A. I.
2023-05-16

Én naponta hálát adok Istennek, hogy rátaláltam Önre, így a készítményeire. Az első videó megnézése olyan volt, mint egy megvilágosodás.
Amióta a készítményeket szedem, egyáltalán nem vagyok beteg, jól alszom és sokkal vitálisabb vagyok. Már nem félek a betegségektől és az öregkort sem beteg, leépült emberként képzelem el!
Örökre hű követője, tisztelője maradok!

Buzák Anikó
2023-05-15

Két éve fogyasztom az ön vitaminjait, és teljes mértékben meg vagyok elégedve velük. Azóta sokkal energikusabb vagyok, és a betegségek is elkerülnek. Az előadásait is nyomon követem.
Fantasztikus munkájához további jó egészséget kívánok!

B. É.
2023-05-14

Kiváló tapasztalatom van, soha nem szedtem vitamint és miután bevettem az első adagot, tele lettem erővel, nem voltam fáradt. Sokkal jobb volt a közérzetem és a kedvem.
Aknés bőröm elkezdett tisztulni, beiratkoztam edzeni, tele lettem erővel, tervekkel, energiával. Nem hittem volna el, ha nem tapasztalom meg mindezt magamon.

Takács Enikő (44 éves)
2023-05-13

Régóta követem az Ön munkásságát és egyetértek a világlátásával és az elveivel. Csodálom a kitartását, a bátorságát és az erejét. Sok ilyen példaképre lenne szükség, mint Ön. Kívánom, hogy még sokáig kitartóan végezze a küldetését közöttünk.
Minden Multivitamint szedtem már az Alaptól kezdve az Erősig.
Jelenleg az Erőset szedem, mert szeretem az algákat és hiszek bennük. Sok C-vitamint szedek (kb. 8-10e mg) és a Kollagénnel együtt nekem ez vált be. Kb. 5-8 hónapja szedem őket együtt. Az ízületi fájdalmaim csökkentek, a közérzetem és a hangulatom is javult. Nekem a marhakollagén, ami működik. Nálam a nagy mennyiség működik mindenből. Egyetértek a könyveiben leírtakkal, főleg a Cenzúrázott egészségben leírt, gyógyszeriparral kapcsolatban.

Varga Erzsébet
2023-05-12

Úgy 4 éve fogyasztok Lenkei-vitaminokat. Kezdtem az Alap Multivitaminnal és jelenleg Erőset szedek már közel fél éve, és igen nagy az életmódbeli különbség.
Nekem azóta nem kellett semmilyen gyógyszer. Azt hiszem ez magáért beszél. Energikus vagyok, rendszeresen sportolok. 40 évesen aktívabb vagyok, mint sok fiatal. Korábban rendszeresen megfáztam, influenza, arcüreggyulladásaim voltak.
Mióta vitamint szedek, ezek eltűntek. Ha kezdődött enyhe torokfájás, növeltem a C-vitaminbevitelt, akár óránként 1000mg-ot és 2-3 nap alatt kezelődött. Rendszeresen fogyasztok még Multivitamin Erős mellett C-vitamint, Omega-3-at Q10-et, Kalcium-Magnézium készítményt. És ami még egy plusz ajándék, hogy rendszeresen, ha a koromat kérdezik, sokkal kevesebbet saccolnak (25-35) az emberek nekem.
Csak ajánlani tudom a Doktor Úr vitaminjait. Kinn élek Angliában, de nem találtam még jobb összeállításban Multivitamint, mint az öné. Határozottan felcserélhetőek, kiegészíthetőek a gyógyszerek. Sőt! Muszáj lenne fogyasztani a vitaminokat, mert a különbség felbecsülhetetlen. Köszönöm.

M. A.
2023-05-11

Az én személyes tapasztalatom a készítmények használatával kapcsolatban nagyon pozitív.
61 évet töltök be most februárban és úgy érzem, hogy jó erőben vagyok, nem fáradok olyan hamar, többet bírok dolgozni, pihentebben ébredek és jobb a gyomorműködés. (…)
Köszönöm, hogy rátaláltam erre a termékre.
Köszönöm a Doktor Úrnak a munkásságát, hogy gondol ránk is az egészségünkkel kapcsolatban.

Pápai Katalin (61 éves)
2023-05-10

Szeretném megosztani Önnel pozitív tapasztalataimat a Közepes erősségű Multivitaminnal kapcsolatban.
Szakdolgozatírás közben kezdtem el szedni a vitamint és érezhetően több energiám volt, a korábbi stressztüneteim (például megbetegedés, kimerültség) nem mutatkoztak meg és ezért nagyon hálás vagyok. A vitamin szedése óta valóban több erőm, energiám van, azóta az edzés is könnyebben megy és mentálisan is könnyebbnek látom rendszerezni a mindennapi dolgaimat.

N. Cs.
2023-05-09

Már hosszabb ideje szedem a Közepes Multivitamint. Azt vettem észre, hogy számottevően megnőtt mind a mentális, mind a fizikai erőnlétem, és sokkal boldogabbnak érzem magam az életben.
A Multivitaminok szedése az életem részévé vált ugyanúgy, mint az étkezés.
A betegségek elkerülnek és ha nagy ritkán enyhe meghűléses tüneteket észlelek, azok órák, illetve 1-2 nap alatt megszűnnek. Ilyenkor megemelem a C-vitaminbevitelt.
Másoknak is csak ajánlani tudom a Multivitamin rendszeres szedését. Számomra a dr. Lenkei-féle Multivitaminok jöttek be.

Ferencz Tibor
2023-05-08

Használom az Alap Multivitamint, C-vitamint, MagnéziumB6-ot, Omega3-at, D-vitamint.
Jobban érzem magam, van energiám, nem kaptam el semmi vírust, bacilust, jól alszom, az ízületeim is jobban működnek.
Jobban telnek a mindennapjaim is, könnyebben végzem el a munkákat. Köszönöm.

K. M.
2023-05-07

Az Alap Multivitaminnal kezdtem, majd a Közép erőssel folytattam, és a csontritkulásom azóta nem romlott, sőt, egy kissé javult. Hogy nem romlott az is nagyon jó! De hogy javult is, az viszont szuper!
A Kalcium-Magnézium készítmény is jó hatással van a székletproblémámra. Mindezeket ajánlgatom ismerőseim körében.
Köszönöm Önnek doktor Úr!

Márki Zsigmondné (78 éves)
2023-05-06

2017. augusztusa óta szedem a Lenkei-vitaminok közül az Alap Multivitamint, a Kalcium-Magnéziumot és C-vitamint. Székrekedésem megszűnt, közérzetem javult. Az éjszakákat végigalszom. Korábban minden éjjel órákig fent voltam. Most nyugodtan alszom. (…) Pajzsmirigy-alulműködésem volt, az értékeim sokkal jobbak lettek.
Nyári szezonban az allergiával küzdöttem, gyermekkorom óta. Most napi 8-10.000mg C-vitaminnal a panaszaim teljesen megszűntek.
Összességében kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, tervezhetőbb így az életem. Ismerőseimnek, hozzátartozóimnak elmesélem a pozitív tapasztalataimat és igyekszem meggyőzni őket a vitaminok fontosságáról!

N. E. (37 éves)
2023-05-05

44 éves nő vagyok, 7 évig szenvedtem allergiában és semmi gyógyszertől nem javult az állapotom. Utána depresszióba estem, amire hangulatjavító gyógyszereket szedtem 2 évig.
Egy barátunktól hallottam a Dr. Lenkei-vitaminokról, amit el is kezdtem szedni. (megj.: Multivitamint, C-vitamint, D-vitamint, Ligetszépe kapszulát, E-vitamint szed)
- 1-2 hónap szedés után már javult az állapotom. Most már 3 éve szedem a vitaminokat, az allergiám teljesen elmúlt és a depresszióm is.
- A hangulatjavító gyógyszereket rég nem szedem.
- Nagyon jól érzem magam, mindig vidám vagyok, van munkakedvem, sok energiám és szeretem az életet.
Nagyon hálás vagyok a Doktor Úrnak.

M. I. (44 éves)
2023-05-04

Tavasszal éreztem azt, hogy hétvégéhez érve annyira elfáradtam, hogy nem volt kedvem semmit csinálni: se takarítani, se mosogatni, se semmi aktív tevékenységet. Csodálkoztam magamon, hogy ennyire ellustultam volna a kor előrehaladtával?
Aztán elkezdtem szedni a Multivitamint és 3 nap alatt energikusabbnak éreztem magam. Kevesebbszer éreztem magam levertnek, depressziósnak a nap végére.
Hétvégén aktívan álltam neki a teendőimnek. Már nem vágytam egyhuzamban 8-9 óra alvásra, hanem stabilan beálltam 7-7,5 órára. Azóta szedem folyamatosan.

Balázs Péter (32 éves)
2023-05-03

Ismerősömtől hallottam a Lenkei vitaminokról és gondoltam, kipróbálom. Korábban állandó vendég voltam a gégészeten és szinte havonta írtak fel antibiotikumot a mandulámra.
Az üzletben nagyon segítőkészek voltak és az Alap Multivitamin mellett döntöttem, kiegészítve a Kalcium-Magnézium itallal. Az első két hétben a tájékoztatóban leírt, szinte összes tünet jelentkezett nálam: szédültem, iszonyúan álmos és levert voltam, hol a jobb, hol a bal mandulám gyulladt be, de nem adtam fel. Sokat segített, hogy előre tudtam, hogy ezek a tisztulást jelentik, ahogy korábbi vásárlók tapasztalatai is leírták.
Két hét után minden tünet elmúlt. Míg a kollégáim 80%-a lebetegedett, én simán bejártam dolgozni. Most jöttem vissza egy újabb havi adagért, de immár szintet léptem, most a Közepes Multivitamin-csomagot vásároltam meg. A C-vitaminnal kiegészítve bízom benne, hogy ezentúl nemcsak egészséges, hanem energikus is leszek.
Köszönöm az eddigi segítséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Lenkei-féle készítményeket.

Sz. Cs.
2023-05-02

Nagyon köszönöm a munkásságát. Az Ön tanácsa megváltoztatta az én és családom életét.
A C-vitamin (aszkorbinsav) szedése óta (3 éve) elkerül a rettegett influenza.
Az Alap Multivitamin hatására megszépült a bőröm és nem vagyok fáradékony, a körmöm sem repedezik tavaszra.

Máthé Lilla
2023-05-01