Egy kis napsütés

2023. április

Több, mint 10 éve fogyasztom a Multivitamint. Csigolyakopás, lumbágó, meszesedés és fejgörcs okozott folyamatos problémát korábban. Alig bírtam vánszorogni. Egy doboz után már éreztem a pozitív változást. Onnantól nem roppant meg a gerincem, pedig előtte volt, hogy négykézláb közlekedtem.
A vírusos betegségek elkerülnek, még lázas sem voltam azóta.
További jó egészséget kívánok a Doktor Úrnak és családjának!
(megj.: Klasszikus Alap Multivitamint, Kalcium-Magnézium italport fogyaszt)

Ilyés Margit (76 éves)
2023-04-30

10 éve használom a Klasszikus Alap Multivitamin csomagot. Számos eredményem elérésében segédkezett a készítmény, azáltal, hogy energiát ad mind a hétköznapok megpróbáltatásaihoz, mind az aktív sporthoz.
Általában az Alap csomagot fogyasztom, de nagyobb célkitűzés esetén tudatosan váltok néhány hónapig az Erős csomagra, így tudok nagyobb fordulatszámra kapcsolni! (megj.: Multivitamint, Porckészítményt+Kollagént, C-vitamint, B-komplex vitamint szed)

2023-04-29

Ezeket a termékeket használom. Tablettás Multivitamin, C-vitamin, A+D vitamin, C-1000 Kal-Mag, Porc-Mix+MSM.
A következőket tapasztaltam:
- A porckopásom sokat javult, könnyebben tudok járni és kevésbé fáj a lábam.
- Szinte alig voltam beteg, sokat erősödött az immunrendszerem.
- Jobban alszom és pihentetőbben.
- Türelmesebb vagyok otthon és a munkában is.
- A munkavégzés könnyebb lett, köszönöm.

Sz. M. (63 éves)
2023-04-28

A doktor úr életminőség-javulással kapcsolatos „KELL” kijelentését kissé erősnek éreztem, de most már jogosnak tartom.
Fél év Klasszikus Alap, majd Közepes Multivitamin szedése után azt kell mondjam, hogy még fiatal koromban sem voltam ilyen fitt.
Délutáni fáradtságom megszűnt, energikusabb vagyok, kedvvel telibb és ezáltal, azaz talán ennek köszönhetően, újra visszataláltam, megszerettem a zenét. A stresszt, amit munkámnak köszönhetően kénytelen vagyok elviselni, elképesztő egyszerűséggel kezelem kb. két hónapja.
Valóban, a vitaminok életünk nagyon fontos elemei és alkalmazásuk lényegesen megváltoztatja az életünket!

Tóth Attila (41 éves)
2023-04-27

1000mg C-vitaminnal kezdtem a Dr. Lenkei termékeit. Nagyon jól éreztem magam, nem voltam fáradt, álmos, energiát kaptam.
Áttértem az Alap Tablettás Multivitaminra, mindenkinek szeretném ajánlani!
Fiatalabbnak, fittnek érzem magam, sokat mozgok (bicikli, gyaloglás), a megfelelő vízmennyiség elfogyasztása olyan egészséget ad a vitaminok mellett, hogy öröm az élet.
Semmiképpen nem hagynám abba, nekem ez kell!

Kis Katalin (64 éves)
2023-04-26

Kisgyermekkorom óta az a tapasztalatom, hogy bár változatosan táplálkoztam, mindig vitaminhiányos állapotban éreztem magam. Évek óta mindig szedtem a C-vitamint, de nem éreztem elégségesnek.
Amióta a Tablettás Multivitamin készítménnyel kiegészítettem a vitaminpótlásomat, megtapasztaltam, hogy neve valóban tartalmazza mechanizmusát.
Több energiám, jobb hangulatom van.
Sokkal könnyebben birkózom meg az időváltozások és az elégtelen táplálkozási nehézségek és az idő (kor) kihívásaival. Bármennyire is igyekszünk tudatosan táplálkozni, élni, ma már nélkülözhetetlen a napi vitaminpótlás.

H. J. -né (73 éves)
2023-04-25

Az Alap Tablettás Multivitamint szedem. Tapasztalataim, hogy nem vagyok annyira fáradt, jobban bírom mind a lelki, szellemi, mind a fizikai terhelést. Nem vagyok annyira lehangolt.
Egy időben erős éhségérzetet váltott ki a szedésük, de az üzletben dolgozó Hölgyek azt tanácsolták, figyeljek oda a C-vitamin pótlólagos használatára. Kipróbáltam és tényleg elmúlt az evési kényszerem.
Van még egy pozitív tapasztalatom, elkezdett zsibbadni a kézfejem, nem enyhült napokig. Nem mozgásszervi probléma volt, abban biztos voltam. Váltottam a Tablettás Alapról a kapszulás Alap Multivitaminra, a bioflavonoidok érfalerősítő és keringésjavító hatásában bízva. A zsibbadás enyhült, majd meg is szűnt.

C. E. É. (44 éves)
2023-04-24

Lassan egy éve szedem már a Multivitamin-készítményüket. Egy hónapig az Alapot, utána a Közepesre váltottam.
Nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Sokkal több az energiám, ami a munkám miatt nagyon fontos. Sokkal jobban alszom, kipihenten ébredek. Az allergiás panaszaimat is enyhítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm szépen.

K. E. (40 éves)
2023-04-23

5 éve fogyasztom az Alap Multivitamint. Megerősödött a körmöm, a fogaim kifehéredtek. Kisimult a bőröm. Alvásproblémáim javultak, jobban alszom és kipihentebben ébredek. Energikusabb vagyok. Javult a memóriám és a koncentrálóképességem jobb lett.

V. K.
2023-04-22

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom Önnel a termékeivel kapcsolatos tapasztalataimat, mivel ez a kíváncsiság számomra azt jelenti, hogy fontos az Ön számára a visszajelzés.
A termékeket jellemzően a kecskeméti és a bajai üzletben szoktam vásárolni, mindkét helyen udvarias kiszolgálással és magas szintű szakmai ismeretekkel találkoztam.
Termékeit megelégedéssel használom olyan élethelyzetekben is, amikor már semmi más megoldást nem találok. Így fedeztem fel például, hogy a MagnéziumB6 kapszula hatásos epegörcs esetén és azt is, hogy a gyulladt körömágyat egy éjszaka alatt meggyógyítja a C-vitaminos kötés.
Noha lelkes zöld tea- és kávéfogyasztó (is) vagyok, tapasztalatom szerint semmi nem pörget úgy fel, mint a 2 óránként bevett Multivitamin tabletta. Ügyelnem is kell rá, hogy 16 óra után már ne vegyek be, mert akkor nem érzek álmosságot a lefekvés időpontjában. (…)
Végezetül kívánok Önnek további szép szakmai sikereket, jó egészséget, magánéletében pedig sok boldogságot!

V. Sz. (41 éves)
2023-04-21

10 éve kezdtem el a vitaminokat fogyasztani.
Magas vérnyomásomra gyógyszert írtak fel, amit nem kezdtem el szedni, helyette a Multivitamint kezdtem el. A vérnyomásom így rendeződött.
Nem kapok el fertőzéseket és betegségeket, a Multivitamin megerősítette az immunrendszeremet. Jó a közérzetem, jó a munkabírásom!
Köszönöm a munkásságát, az összes könyvét olvastam, ami a látásmódomat megváltoztatta!

Kiss Zsolt (49 éves)
2023-04-20

Én egészségügyben dolgoztam, sok mindent láttam, mi folyik az iparban. Mióta nyugdíjas vagyok figyeltem fel az ön termékeire. Eleinte rendeltem, majd mikor nyílt a kolozsvári üzlet, azóta ide járok vásárolni, sokszor beszélgetni.
Fogyasztom a Közepes Multivitamin összeállítást, ami úgy érzem, az ideális nekem. Próbáltam gyengébb, erősebb készítményt, nekem ez vált be.
A mindennapok könnyűek, egészségesnek érzem magam.
Köszönöm szépen! Jó egészséget.

K. Zs.
2023-04-19

Két hónapja fogyasztom az Alap Multivitamint. Fájdalmaim (ízületi) nagymértékben csökkentek, nem kell fájdalomcsillapító gyógyszereket szednem. Sokkal jobb a közérzetem, energikus vagyok, a fizikai munkát is könnyebben bírom. Azelőtt olyan gyenge voltam, hogy állandóan csak a fekvést kívántam.
A kollagénitaltól szépen kezdenek kisimulni a ráncaim.

R.-né M. G. (68 éves)
2023-04-18

Kolleganői javaslatára és ajánlására elkezdtem az Életminőség Javulás Programot. Kezdetben kicsit szkeptikus voltam a program hatékonyságát illetően. Viszont lépésről lépésre végigolvasva és ez alapján végigkövetve kellemes és pozitív csalódásban volt részem. Működik!!!
Korábban a Közepes Multivitamin csomagot fogyasztottam, de a Cenzúrázott egészség könyv és a Program hatására átálltam az Erős Multivitamin fogyasztására. Az egészségügyi és energetikai változás szembeötlő volt. Mondhatni, hogy azóta nem vagyok beteg, az influenza és a nátha is elkerült, továbbá sokkal energetikusabbnak érzem magam. Rendszeresen sportolok, heti 3x10km futás, ami a Programnak és a Multivitamin fogyasztásának hála könnyebben megy. Az ízületi és végtagfájdalmaim is elmúltak, illetve az izomláz is sokkal enyhébben jelentkezik az edzés után.
Végezetül köszönöm Doktor Úr áldozatos és odaadó munkáját, hogy ennyire törődik a „kis emberek” egészségével is.

M. J.
2023-04-17

Az első vitamintablettát ajándékba kaptam kollégámtól. Fáradt voltam és rosszul tűrtem a munkahelyi stresszt.
A Tablettás Alap Multivitamintól jobban éreztem magamat. Szedek mellé Luteint és B-vitamint, A+D vitamint. Kipróbáltam a Közepes Multivitamint is. Úgy érzem, nekem az Alap vitamin nagyon jó. A Luteinből napi 3 db-ot szedek.
2020 óta szedem a vitaminokat, de továbbra is szeretném folytatni. Cukorbeteg is vagyok, és sokat javult az eredményem.

K. J.-né
2023-04-16

Több mint 15 éve szedem a Multivitamin-készítményeket – amikor elkezdtem szedni, akkor még kicsi gyerekekkel otthon voltam. Azt követően szedtem, hogy síelni voltam Apukámmal, és nála voltak az Ön vitaminjaiból. Az 5 nap alatt, míg „sítáborban” voltunk, elmúlt a már hónapok óta tartó vállfájásom, és igazából sosem tért vissza.
Jó egészségben átvészeltük a Covid-időszakot is. Doktor úr több könyvét olvastuk, megvettük, sőt a Budakeszi Könyvtárnak is továbbadtam valamelyiket, abban bízva, hogy így még többekhez eljut az üzenet.

Dr. Molnár Csilla
2023-04-15

Már 70 éves vagyok, és még aktívan dolgozom!
A vitamin segít fenntartani az egészségem és a vitalitásom! Abszolút energikusnak és egészségesnek érzem magam! Az agyban is helyretette a dolgokat!
Jobb a hangulatom egész nap! Nem vagyok soha beteg! Nem szedek gyógyszert sem! (megj.: Prémium Alap Multivitamint, C-vitamint szed)
Köszönöm!

Czudar József
2023-04-14

Amióta a Multivitamint szedem, a következőket tapasztalom.
Sokkal energikusabb, kiegyensúlyozottabb lettem, műtét után gyorsabb sebgyógyulás, hamarabb történt meg a visszatérés a hétköznapokba.
Jobb terhelhetőség és gyorsabb regenerálódás sportolás után, és jobb teljesítmény.
Köszönöm a lehetőséget, és amíg van rá lehetőségem, biztosan fogyasztani fogom a fent leírt pozitív tapasztalatok miatt, és saját egészségmegőrzésem miatt.

K. Z.
2023-04-13

7 évvel ezelőtt egy szórólap alapján jöttem el megkeresni a Dr. Lenkei üzletet és megvettem a Cenzúrázott egészség című könyvet, elolvastam és úgy gondoltam, veszek vitamint, kipróbálom.
Szép lassan kezdett javulni az egészségem, erősödött az immunrendszerem.
Azóta is szedem ezeket a vitaminokat és jól vagyok, hála doktor úr készítményeinek.
(megj.: Alap Multivitamint, Kalcium-Magnézium italport, Porckészítmény+Kollagént, C-vitamin rágótablettát szed)

Cs. M.-né (74 éves)
2023-04-12

5 éve lettem pajzsmirigybeteg, megműtöttek és gyógyszer szedésre fogtak. Elkezdtem szedni és idő múlásával előjöttek a mellékhatások (remegés, dadogás, szívzörej), én ezzel nem tudtam élni és elfogadni és utánaolvastam Lenkei Doktor vitaminjainak, illetve könyvét elkezdtem olvasni.
Ennek motiválására letettem a gyógyszert és felcseréltem Spirulinára, mert hiszek benne, mert nem mérgezem magam gyógyszerekkel.
3 éve szedem a Spirulinát, hozzá a vitaminokat és gyógyult státuszt produkáltam most már a 2. felülvizsgálatomon úgy, hogy csak az Önök termékeit fogyasztom.
Jó érzés, hogy nem kell lefeküdnöm délután aludni, mert elfáradok, vagy épp energikus vagyok és maximálisan el tudom látni a munkámat napi 14 órában (autóvezetésben).
Továbbra is ezt a terméket szedem és vallom, hogy ezeket kell szedni, hogy egészségesek maradjunk. (megj.: Multivitamint, Bio-Spirulinát, Kalcium-Magnéziumot fogyaszt)

2023-04-11

Kb. 10 éve szedem a Közepes Multivitamin csomagot. Amikor elkezdtem szedni, nem volt egészségügyi panaszom, de éreztem, hogy a munkám egyre több energiát kíván, ezért megtámogattam az erőnlétemet a vitaminnal.
Azóta már nem dolgozom, de a vitaminokat nem hagynám el. Úgy érzem, energikusabb vagyok, kisebb a fáradtságérzés, többet bírok, mint nélküle.
Egészségügyi panaszom azóta sincs, a tennivalók nem csökkentek, sőt, nyelvtanulásba is belekezdtem. A közepes csomagot D-vitaminnal egészítem ki.

Hetlingerné K. Gyöngyi (60 éves)
2023-04-10

Négy hónapja szedem a Tablettás Alap Multivitamin készítményt.
Szerencsére az influenzás hónapokat biztonsággal elkerültem. Szellemi munkát végzek, és régebben a nap végére feszült és fáradt voltam, azonban mára még este 10 órakor is tele vagyok energiával.
A körmöm és a hajam állapota is jelentősen javult, már egy havi adag beszedése után.
Szeretném megköszönni Önnek ezt a szuper vitamint, továbbra is lelkes fogyasztója leszek!

K. N.
2023-04-09

Nagyon pörgős életet élek. Reggeltől késő éjszakáig dolgozom. Óriási különbséget jelent, amikor fogyasztom (normál adagban) a Multivitaminokat. Sokkal jobban bírom a terhelést, és este is lelkesen megy a munka.
Imádom, amit csináltok! 😊 Gyakran ajánllak benneteket.
Köszönöm!

Donpod Kata
2023-04-08

2015 óta fogyasztom a vitaminjait. Az Alap Tablettás Multivitaminnal kezdtem, majd néhány hónap múlva a Közepes, majd az Erős Multivitamint kezdtem el szedni.
Azóta sokkal több energiám van, mind a munkámban, mind a szabadidőmben. A sportban sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt tudok nyújtani, jobban fejlődöm. Egyszerűen jobban érzem magam, a betegségek elkerülnek.
Az utóbbi 1 évben kezdtem el egyéb – például kozmetikai – készítményeket is használni az egészségtudatosság jegyében. Csak pozitív tapasztalataim vannak.
További sok sikert kívánok a munkájához!

Németh Lajos
2023-04-07

Több mint 10 éve rendszeresen szedem a Tablettás Alap Multivitamint. Megfigyeltem magamon, hogy a vitamin rendszeres bevitelét követően néhány hét elteltével közérzetem jobb lett a korábbinál. Nem éreztem fáradékonyságot, szellemileg és fizikailag is frissebbé, aktívabbá váltam.
Néhány éve elkezdtem szedni a B-komplex „50” és Omega-3 gyöngy készítményeket.
Úgy érzem, hogy az általam előzőekben felsorolt vitaminok és Omega-3 étrendkiegészítők rendszeres, szervezetbe történő bevitelével jobb közérzetre és életminőségre tettem szert.

F. L.
2023-04-06

Fiatalabb koromban többször voltam beteg, mindenkitől könnyen elkaptam a fertőző, legtöbb esetben felsőlégúti betegségeket. Sokszor voltam fáradt, kimerült. Alapból kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, ezért kerestem valami olyan megoldást, ami mindegyik problémán segíthet. Így találtam rá a Dr. Lenkei-vitaminokra.
Azóta nagyon ritkán vagyok beteg, és az energiám is sokkal több. Alap Multivitaminnal kezdtem, majd az évek során fokozatosan „léptem feljebb”, és ma már az Erős Multivitamint fogyasztom. Látva ezt, már párom is fogyasztja, illetve édesanyám is, aki, mivel laktózérzékeny, nagy megelégedéssel issza a laktózmentes Kollagént. Azóta sokkal jobban mozog, és a bőre is szebb lett.

L. A.
2023-04-05

Tapasztalatom a vitaminfogyasztással kapcsolatban:
2022. augusztusától kezdtem el szedni a Közepes Multivitamint, azóta kevésbé vagyok fáradékony és sokkal jobb az állóképességem.
Szedem még a Porckészítmény + MSM tablettát a szétszakadt porckorongsérvemre és úgy érzem, hogy használ és sokat javult.
Párom is szedi az Alap Multivitamint és mind a ketten szedjük a D-4000 vitamint és az emésztési problémája nagyon sokat javult.
Sajnos az áremelés miatt a Közepes Multivitaminról átváltottam az Alap Multivitamin csomagra, de így is köszönjük szépen az egészségünkben bekövetkezett javulást.

B. B.
2023-04-04

Negyedik hónapja szedem az Erős Multivitamint. Nem vagyok fáradékony, rengeteg energiám van és kevesebbet alszom. Székletem rendszeressé vált. Tisztul a fejem, nagyobb a koncentráló-képességem.
Múlt héten ültettek be egy fog implantátumot, picit megdagadt, de majdhogynem észre sem vettem. Fájdalomcsillapítót sem kellett bevennem. Picit jegeltem, ennyi volt az egész.
Egyszóval sok jó történt velem. Már nem tudok nélküle élni. Kíváncsian várom a még több pozitív hatást.
Fogaim stabilabbak lettek.
Nagy örömömben lányomnak és unokáimnak is vettem. Lányom tapasztalata rögtön az első héten, könnyebben futott.
Köszönöm, hogy segítségemre van.

Tóth Eszter (63 éves)
2023-04-03

Kb. 1 éve használom az Ön készítményét, és meg kell hogy jegyezzem, meghaladta az elvárt hatást. A nagy influenza idén elkerült, továbbá egész nap fitt és energikus vagyok! (megj.: Alap Multivitamint, C-vitamint szed)
Hálás köszönet ezért Önnek, mert sokkal szebbek a napjaim. 😊

H. K.
2023-04-02

Jobban alszom. Nyugodtabb, frissebb vagyok. Kevésbé vagyok fáradékony. Allergiás vagyok, de a vitaminok szedése óta kevesebb gyógyszerre van szükségem.
Folliculáris limfómám van, tavaly kaptam rá immunterápiát, hatot, és most 2 évig még fenntartó kezelés kellene még, de úgy érzem, nincs rá szükség, az immunterápia mellékhatásai a vitaminok szedése óta megszűntek.
Jobban érzem magam, erőteljesebb vagyok, a pszichémet is erősítették a vitaminok. Elmúltak a rossz gondolataim. Pozitívabb vagyok.

Sajóvölgyi Éva
2023-04-01