Egy kis napsütés

2022. december

A Közepes vitamincsomagot szoktam szedni.
Nagyon jó hatással van rám, ezért amíg élek, el sem hagyom. Nem vagyok már fiatal, de nagyon jó, akármelyik oldalát nézem a dolognak. Nagyon jól érzem magam tőle, és erőm van!
Régen 41 kg-ra lefogytam a pajzsmirigyem miatt. Olvastam a „Cenzúrázott egészség” című könyvet is. Megműtöttek, felerősödtem. Ez 1991-ben volt, azóta jól vagyok, és nem is szedek gyógyszert. 79 éves vagyok.
És lehet szép időskort megélni!

Rehó Jánosné
2022-12-31

A baráti körömben kézről kézre járt a „Cenzúrázott egészség – A betegségipar futószalagján” c. könyv. Én is elolvastam.
Ennek hatására kezdtem el szedni a Multivitamin (Közepes) kapszulát, amellyel a 65. születésnapomra leptem meg magam. Akkor nyolcféle gyógyszert szedtem. Ez hét évvel ezelőtt volt.
Azóta a Multivitamin mellé szedem a C-vitamin kapszulát (1000 mg-osból 2 darabot naponta), D-vitamint (1 darabot naponta), Porcerősítőt (napi 2 darabot), Omega-3 Gyöngyöt (napi 2 darabot), E-vitamint és Kollagénitalt (ezt nem rendszeresen).
A háziorvosom évente ellenőrzi a vérnyomásomat és a laboratóriumi leleteimet, amelyek eredményei évről évre jobbak. Mára a vérnyomásom és a többi összes leletem az életkoromnak megfelelő. A háziorvosommal teljes egyetértésben fokozatosan kezdtem elhagyni a koleszterin-, vércukor- és egyéb gyógyszereket. Mára már csak kétfélét szedek.
Jól érzem magam! Jól tudok aludni. Kerékpárral járok a piacra. Úszom, amikor csak lehet. Jó a hangulatom! Évek óta nem voltam beteg. Két éve elkezdtem angolt tanulni az interneten a Duolingo-val. Rendszeresen járok társaságba. A barátaimmal kiállításokra, koncertekre, kirándulásokra járunk. Mozgalmas életet élek, az unokámnak vidám, életerős, aktív nagymamája vagyok!
Köszönöm Doktor Úrnak és csapatának, hogy az akadályokat leküzdve lehetővé teszik, hogy folyamatosan hozzájussunk a szükséges vitaminjainkhoz.

P.-né K. Á.
2022-12-30

Három éve ismertem meg a vitaminjait, de az előadásait régebbről ismerem. Rendszeresen és minden előadását hallgatom, ismerem.
Olyan betegségben szenvedtem, hogy nem találták az okát. Csak fogytam, fogytam.
A depressziótól és pánikbetegségemtől teljes mértékben megszabadultam. A gyógyszereket teljesen le tudtam tenni! Az életminőségemben olyan nagymértékű javulás állt be, hogy az egész életszemléletem is megváltozott! Most már azt mondom: ÉLNI JÓ!
Az ismereteimet továbbadom az ismerőseimnek! Életvidám vagyok, nyugodt, kiegyensúlyozott.
Össze sem lehet hasonlítani az előtte lévő vegetálással. A Porcerősítő termék is sokat segített, rugalmas vagyok, úgy felpattanok a buszra, hogy… A barátnőimmel már nem bonbont adunk ajándékba egymásnak, hanem vitamint, mert az hasznos.
Az orvosom megdicsér, hogy „Milyen jót tesz ez a gyógyszer, amit felírtam! Látom magán, milyen jól van!”.
Pedig, ha tudná, hogy semmit sem szedek már az antidepresszánsokból, csak ezt nem mondom el neki!

Jancsó Józsefné
2022-12-29

Jó ismerősöm ajánlására 2018 márciusától rendszeresen használom a Multivitamint és a Kalcium, Magnézium italt. Többféle betegségem van, amelyekre elég sok gyógyszert fogyasztok.
Nagyon gyenge, reszketős, szinte zavarodott állapotban voltam, amikor használni kezdtem.
Tapasztalatom a következő:
- Elmúlt a gyengeség.
- Csökkent a reszketés a kezeimben, és annyira összpontosítani tudom a gondolataimat, hogy újra nekifogtam főzni a családnak, amit azelőtt nem tudtam, mert veszélyes volt bármilyen jelentéktelen tevékenységet rám bízni.
- Folyamatosan erősödöm, és az általános állapotom kielégítő.

Deák Ágnes
2022-12-28

2019 július óta szedem a Multivitamint.
Nem fog meg a nap pirosra futás közben, hanem azonnal szépen barnulok. Gyermekkorom óta hullott a hajam, ez is teljesen megszűnt.
Telente antibiotikumot kellett szednem, annyira gyenge immunrendszerem volt. Amióta szedem a vitamint, nem voltam orvosnál.
Fogyasztok még Ligetszépe olajat, D-vitamint is, és Kalcium, Magnézium italt + C-vitamint, mert így a legjobb!
Viszem a családnak is a vitaminokat, és terjesztem a jó hírét. Nagyon várjuk a könyvek szlovák fordítását. Én a lényeget elmondom a munkahelyemen, de a könyvei hitelesebbek. Én olvastam őket! Csak ámultam, amikor elolvastam a Cenzúrázott egészséget! Nagyon jó könyv!

Nagy Noémi
2022-12-27

Két hónapja szedem a vitaminokat, a Közepes Multivitamint.
Energikusabbnak érzem magam tőle!
Ápolónőként dolgozom, sebészeti osztályon, ami fizikai erőnlétet igényel. A 12 órás műszak végére nem merülök ki fizikailag. Kevesebb élelmiszert fogyasztok, csökkent az éhségérzetem. Két hónap után 3 kg fogyás állt be nálam. A vitamintól jól érzem magam, sokkal jobban, mint előtte! Energiaszintem nagyon emelkedett.
Erre szívesen kiadom havi szinten a pénzt, hiszen kevesebb pénzt költök élelmiszerre, így szinte ingyen jutok a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, amire szüksége van a szervezetemnek.
50 éves vagyok, havi kb. 200 órát dolgozom a kórházban. Heti három alkalommal edzőterembe is járok.
Így jó élni!

M. B.
2022-12-26

Évek óta szedem a Multivitamint. A Kollagént is fogyasztom.
Azóta nem vagyok fáradékony, fittebbnek érzem magam, és mintha fogytam is volna azóta.
Nyugdíjas vagyok, de dolgozom mellette, és a térdem sem fáj. Nem vagyok este még olyan hamar álmos.
Vidámabb vagyok! Nem vagyok olyan letört, mint korábban, több az életörömöm!

Tulipán Jánosné
2022-12-25

6 hónapja fogyasztom a Multivitaminokat.
Először az Alappal kezdtem, most már az Erőset szedem.
Hihetetlen a változás!
Az allergiám, ami télen-nyáron megkeseríti az életemet, teljesen elmúlt.
A pikkelysömöröm is teljesen tünetmentes lett, amióta szedem a Multit.
Sokkal több energiám lett, ami megnyilvánul abban is, hogy nem vagyok annyira fáradt a nap végén.
Hajnalban pedig, minden szenvedés nélkül kipattanok az ágyból.
A környezetemben mindenkinek ajánlottam.
Nagyon szépen köszönöm!

Aipel Viktória
2022-12-24

84 éves vagyok, 14 éve ismerem a termékeit, és azóta szedem is őket!
Nagy tisztelettel és hálával köszönöm a doktor Úr fáradozásait ezen termékek kifejlesztésében.
Amióta ezeket a termékeket szedem, egészségem remek, betegségem nincs. Jól érzem magam! Életcéljaim – a magas energiaszintnek köszönhetően – sokrétűek! Kertészkedek, fát ültetek. A szabadidőm nagy részét a természetben töltöm kirándulással.
A B-vitamint is szedem, az alvásom csodás tőle, meg persze a Kalciumtól és Magnéziumtól. Szeretettel olvasom a könyveit, és hallgatom az előadásait, izgatottan várom a következőt is.
Ismerőseim körében, az én javaslatomra - mivel látták rajtam a változásokat - kérik, hogy vegyem meg nekik a termékeket! Már ragaszkodnak ők is a doktor Úr termékeinek fogyasztásához! A szomszédom megismerte a Kalcium, Magnézium italokat, én ajánlottam neki. Már kéri, hogy vigyek neki rendszeresen.
Én mindenkinek azt mondom, hogy aki a doktor Úr termékeit fogyasztja, nem kell majd 3-4 órákat az SZTK-ban ülnie, mivel nem lesz betegsége. Én is ezt tapasztaltam. 14 éve nem voltam beteg, kicsattanok az egészségtől!

Rácz István
2022-12-23

Egy hónapja szedem a Multivitamin készítményt, és 2 hét után már tapasztaltam a pozitív hatást. A 3. héten már látszott is rajtam.
A párom megjegyezte, hogy nagyon energikus vagyok, és ő is ilyen akar lenni, mint én, ezért ő is kérte, hogy vegyek neki.
A reggeleim nagyon aktívak, és nem igénylem, hogy hétvégente ledőljek! Az éjszakai alvásigényem is rövidebb lett. Állandóan jövök-megyek, és nem vagyok fáradt.
Az immunrendszerem erősebb lett, mert a torokkaparáson túl nem tapasztaltam semmit, az influenza nem döntött le a lábamról, míg a párom 2 hétig otthon feküdt.

D. M.
2022-12-22

82 éves vagyok. Jól érzem magam a bőrömben! Nagyon régóta szedem a vitaminjait.
Jó az immunrendszerem, nincs betegségem. Sokat mozgok! A kertben sokat tevékenykedek, aktív életem van.
Örülök, hogy megismertem a termékeit, mert majd kiugrok a bőrömből! Nagyon jól alszom, a vitamin sokat segített az alvásom minőségében.
Ismertségi körben is ajánlottam a remek készítményeit, mivel látták, hogy jól nézek ki!
Jól vagyok, és a párom is, hisz’ természetes, hogy ő is szedi a vitaminjait.
További sok sikert kívánok a Doktor Úrnak!
Éljen az egészség!!

Palotás Endre
2022-12-21

Léthelyzetemből adódóan sok nehéz stressz ért, az egészségem is rogyadozott, amikor felfigyeltem a Lenkei-termékekre. Abszurd módon egy gyógyszertár főnöknője hívta fel akaratlanul is a figyelmemet a Lenkei-minőségre azáltal, hogy mondta a kolléganőjének: a Lenkeinél vett C-vitamint. Ez kb. öt éve történt, azóta használom az Önök termékeit, és ők is használnak nekem az egészséges, a jó közérzetem karbantartásában.
Fájt a térdem, nehezen jártam, panaszosan ropogott a vállam. Ízületi panaszaimat Porcerősítő, Kollagén por vigasztalja, a túl igénybe vett idegeknek, búskomor hajlamnak jót tesz a Magnézium B6, a B1, B-komplex vitamin. Általános erősítőként jól fog a C-vitamin és a Jód, az Alap Multivitamin.
Panaszaim egyre csökkentek, nagyon jól bírom az életem stresszeit, kiváló a munkabírásom mind fizikai, mind szellemi vonatkozásban. Sőt, a lelki életem is rendeződött. Álmaim zavartalanok, kreativitásom, összeszedettségem nagyon jó.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Lenkei-termékeket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket, amelynek hála állították, hathatósan javították életminőségemet. Több mint 70 éves vagyok, de fiatalos kedvvel várom a tavaszt.
Köszönöm a táplálékkiegészítőkre vonatkozó könyveket és előadásokat, amelyek segítettek átállítani, átalakítani az egészségről való gondolkodásomat.

L. J.
2022-12-20

2019 áprilisa óta szedem az Alap Multivitamint.
Először édesapám kezdte szedni, és mivel nála drasztikusan pozitív hatása volt, így én is elkezdtem szedni, és ez volt a szerencsém.
Egy multinál vagyok pénzügyes, tehát folyton dolgozom, mellette pedig ebben az évben csináltam meg a mérlegképes könyvelői képzést. Az Alapcsomag nélkül ez nem ment volna. Végig tudtam csinálni épen és egészségesen. Ehhez a Lenkei-féle Alapcsomag jelentősen hozzájárult.
Úgy jöttem érte, mintha az életem múlt volna rajta, bár nem tartom kizártnak, hogy ez valóban így volt.

K. M.
2022-12-19

Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, évek óta rendszeres fogyasztójuk vagyok.
A hatások, amiket éreztem: sokkal-sokkal energikusabb vagyok, jobban tűröm a pszichés megterhelést, a mindennapi stresszt és a kihívásokat. Sokkal jobban alszom, mindenre van erőm, energiám és türelmem. Ha rendszeresen szedem, akkor „Nem ismerek határokat” érzek, mindenre is képes vagyok.
Ezek a legfőbb dolgok, amik eszembe jutnak.
Nagyon örülök, hogy Szegeden is megnyíltak! A kolléga segítőkész és rendes!

Konkoly Norbert
2022-12-18

Fogágybetegség: a fogíny állaga javult, a fogaim stabilabbak, az állandó tompa fájdalom az alsó állkapcsomban megszűnt.
Menstruáció: kamaszkorom óta egyik petefészkem elégtelen működése miatt minden második 28-as ciklus végén volt menstruációm. Az utóbbi fél évben havonta, most babát várok, a vitaminok szedése előtt sikertelenül próbálkoztunk.
Várandósság első trimesztere: a reggeli mellé szedett vitaminoknak köszönhetően (napi adag kb. 1/3 része) minimálisak a rosszulléteim, a beígért fáradtságot sem érzem, nagyon kívánós-puffadós-gyomorégős sem vagyok.
Mozgásszervi problémák: évek óta meglévő térdfájdalmam megszűnt.
Migrén: havi 1-2 migrénes fejfájásom is a múlté, nem is emlékszem, mikor volt az utolsó alkalom.
Reflux: elhagytam a gyógyszerem, mivel változatlan étrend mellett megszűntek a panaszaim.

K. Cs.
2022-12-17

Nagy tisztelője vagyok Önnek, minden könyvét elolvastam.
Amióta elkezdtem szedni a Multivitaminjait, a teherbírásom az egekbe szárnyalt! 71 éves vagyok, de még félállásban dolgozom, de most gondolkodom, hogy átmegyek főállásba, mert sokkal nagyobb a teherbírásom, és szinte alig fáradok el. A stresszt jobban tűröm, amin régen bosszankodtam, most csak nevetek rajta, és a memóriám is feltűnően javult!

Kardos Éva
2022-12-16

Örök hála Önnek a vitaminokért, nagyon hasznosak, jók, több mint fél éve szedem a Multivitamint!
16 órát dolgozom, sokkal jobban bírom a munkát, terhelést! Facebook-on követem a munkásságát. Jobb a kedvem sokkal, a kedvtelenség eltűnt, nem vagyok feszült.
Már 4 ismerősömnek ajánlottam, és szedik is.
Köszönöm szépen, sok sikert kívánok!
Még annyi, hogy régebben azt hittem, csak kúraszerűen kell szedni, de már tudom, hogy folyamatosan szükség van ezekre a tápanyagokra. Sok évvel ezelőtt rosszul szedtem, most fél éve rendszeresen.

Bálint Zsolt
2022-12-15

Hat hónapja kezdtem szedni a Multivitamin Alap csomagot, és el voltam ragadtatva! Az első hónapban azt szedtem, és már a hónap végén éreztem, hogy több az energiám, és kevesebb alvásra van szükségem.
A következő hónapban átváltottam a Közepes erősségű csomagra, ezt két hónapig szedtem. Megjelent az állandó jókedv, az energikusság, a betegségek elkerültek!
Mivel fanatikus autóépítő vagyok, így rengeteget dolgozom, ezért átváltottam az Erős csomagra.
Azóta csak ezt szedem, és hatalmas energiákkal építem a veterán autókat újjá, úgy, ahogy az Ön készítménye épített újjá engem!

Nyitrai Zsolt
2022-12-14

Pár hete használom csak az Ön által forgalmazott egyik Multivitamin csomagot, és már az első héten észrevettem, hogy sokkal energikusabb, türelmesebb lettem.
Régóta követtem a videóit, azonban csak most kezdtem el az ott mondottakat figyelembe venni, és lassan beleépíteni az életembe.
Kevésbé vagyok éhes, nincsenek falási rohamok.
Nem érzek magamon erőtlenséget, reggel az ágy nem akar beszippantani.
Sokkal jobban megy az emberek elviselése, már-már nem utálom őket. 😃
Egy csúnya térdsérülésem volt, ami miatt folyton fájt a jobb lábam, ezeknek a gyakorisága csökkent.
Több lett a kitartásom és az akaraterőm, és napról-napra csak jobban és jobban vagyok!
Lehet beruházok egy nagyobb tartalmúra, mert érzetre még lenne bennem erő.

B. Konrad
2022-12-13

Húgom javaslatára jó pár hónappal ezelőtt kezdtem, kb. 3 hónapja használom a Közepes Multivitamin csomagot.
90 éves vagyok.
4 évvel ezelőtt agyvérzésem volt, eléggé károsodott a beszédem, gondolkodásom lelassult, és a fizikai testem is leépült, nagyon felejtek.
Amióta használom a készítményt, érezhetően javultak a képességeim, és jó eredmény az, hogy nem romlott tovább a betegségem.
Szóval, jobban vagyok, sokkal, mint voltam, járkálni tudok egyedül, bevásárolok.

K. P. (90 éves)
2022-12-12

Kb. egy hónapja szedem a vitaminokat.
Azóta sokkal jobban bírom a fizikai munkát, korábban sokkal gyakrabban megfáztam, ahogy bejött a hideg idő, most mindenki beteg volt körülöttem, én mégsem kaptam el semmit.
Úgy érzem, azóta összeszedettebb vagyok, jobban tudok koncentrálni a feladataimra!
Kifejezetten érzem, hogy javult a memóriám, nem kell mindent felírnom, hogy eszembe jussanak a dolgaim!

K. H. (65 éves)
2022-12-11

Az elmúlt három hónapban szedtem a Multivitamin csomagot a férjemmel. Először csak az Alap csomaggal kezdtük, és C-vitamint fogyasztottunk hozzá.
A következő hónapban kipróbáltuk a Közepes csomagot. Itt éreztük, hogy ennél nem kell magasabb dózis. A betegségek elkerültek bennünket. Mivel most éppen jó kis influenzajárvány indul december közepén, ez nem is árt a továbbiakban sem.
A magam részéről irodai munkát végzek, stresszes környezetben. Segített a vitamin a jó közérzetem megtartásában, energikusabb is vagyok, mint a kollégák, nem fáradok el annyira a nap végére.
De valójában azért kezdtem el szedni, mert P3-as méhnyakrák-szűrési eredményt kaptam. Mivel erre az égvilágon semmit nem adtam, utánaolvastam, hogy az immunrendszert kell erősíteni. Azonnal az Ön terméke jutott az eszembe, mivel korábban a terhességem alatt is fogyasztottam az Ön termékét (C-vitamin bombát). A terhességem alatt sem volt semmi probléma, viszont télen megvédett a megfázások ellen, semmit nem kaptam el, és egészséges kisfiút szültem.
Visszatérve, nagyon hálás vagyok, mert most voltam kontrollvizsgálaton, és jó eredményt kaptam. A vitaminok segítettek ebben is. Valóban működött az immunrendszer erősítése.

H. B.
2022-12-10

Már 70 éves vagyok, és még aktívan dolgozom!
A vitamin segít fenntartani az egészségem és a vitalitásom! Abszolút energikusnak és egészségesnek érzem magam!
Az agyban is helyretette a dolgokat! Jobb a hangulatom egész nap! Nem vagyok soha beteg!
Nem szedek gyógyszert sem!

Czudar József
2022-12-09

2009-ben kezdtem el fogyasztani a Multivitamin-csomagokat.
Főiskolára jártam akkoriban, és szinte azonnal éreztem a változást. Javult a koncentrációm, és sokkal több információt tudtam megjegyezni, mint előtte! Az alvások után az ébredések könnyebben mentek, kipihentebb voltam. Észrevettem, hogy sokkal több energiám marad a mindennapokban, mint előtte. Jobban bírtam az edzéseket, és a közérzetem is jelentősen javult! Megszűnt a hangulatingadozásom és az ingerült, feszült közérzetem.
A mai napig is szedem a Multivitaminokat, és így 10 év távlatában ki merem jelenteni, hogy nagyon jó döntést hoztam meg!
Azóta az egész családomat sikerült meggyőznöm, és ők nagyon hálásak nekem. Pont annyira, mint amennyire én vagyok hálás annak, aki nekem mutatta be először a Multivitaminokat!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Klimó Dániel
2022-12-08

Elkezdtem szedni az Alap készítményt, és még mellé C-vitamint.
A készítményei csodálatosak, jelentős változás állt be az állapotomban, stresszes időket éltem, és sokszor voltam depressziós, de az Ön készítményeit elkezdtem alkalmazni, és megszűnt a szív szúró fájdalmam, depresszióba nem estem vissza, stressz megszűnt; rengeteg energiával rendelkezem, amit nem is hiszek el; nappali fáradtságom is nagymértékben csökkent; tele vagyok életerővel, örülök az életemnek, jobban, mint azelőtt; szeretek élni.

Gyuricza Mihály
2022-12-07

Édesanyám jó példájából kiindulva én is elolvastam néhány könyvét a dr. Úrnak, pl. a Cenzúrázott egészség, Betegségnek tűnő állapotok. Ennek hatására immár 3 éve rendszeres fogyasztója vagyok a Közepes Multivitamin, B-vitamin, Magnézium, Omega-3 és C-vit. Huzamosabb munkahelyi stressz eredményeként komoly depresszióba estem, folytonos álmatlanság, ingerlékenység, energiahiány, olyannyira, hogy a napi teendőimet is nehezen végeztem, az állásom is veszélybe került.
Ugyancsak édesanyámnál beállt változások a vitaminok használata láttán én is nekifogtam fogyasztani a fent leírtakat. Minden kedvezőtlen testi tünetem megszűnt, sőt a pszichiátriás gyógyszereimet is elhagytam.
Köszönöm szépen, teljesen jól vagyok, olyannyira, hogy célom gyűjteni lakásra.

E. K.
2022-12-06

A legelső kedvező tapasztalatom a Multivitaminnal kapcsolatos. Elkezdtem szedni, és napról napra energikusabb lettem. A munkahelyemen reggeli étkezésnél szedtem a kapszulákat be. Meg is jegyezte az egyik kolléganőm, hogy mi az, amit szedek, valami gyorsító…? Ezt azért mondta, mert egész napi munka után sem voltam egyáltalán fáradt. Általában két ember munkáját végeztem rendszeresen. Vegyészként dolgoztam.
Amit még megtapasztaltam, hogy amint elfelejtettem 1-2 napig bevenni a vitaminokat (régebben ez előfordult), akkor csak azt vettem észre, hogy fáradt vagyok, egyre fáradtabb.
A Kollagén készítményt is szedem, ahol azt vettem észre, hogy az ülőideg becsípődésem nem fáj annyira, mint a készítmény szedése előtt. Illetve a bőröm is sokkal szebb lett. A mellkasomon csúcsán leégtem, és foltos lett a bőröm, de a készítmény szedése után a sötét foltok elkezdtek halványulni, majd megszűntek, de ehhez jó pár hónap volt szükséges, amíg szedtem a készítményt.
Igyekszem mindennap rendszeresen szedni a Kollagént, de van, hogy néhány napra elfelejtem. Ilyenkor azt vettem észre, hogy kezd fájni itt-ott az ízületem. Térdem, tomporom, kezeim, ujjam. Ha rendszeresen szedem a Kollagént, akkor ezek a panaszok enyhülnek.
C-vitamint is szedek. Különösen akkor a legjobb, amikor nagyon fáradt vagyok, beveszek egy 1000 mg-os adagot, és percek alatt újra energikus leszek, tudok figyelni, és nem vagyok álmos. Amire vigyáznom kell, hogy este nem jó bevenni, mert nem vagyok álmos. Sokáig nem tudok aludni. Jobb a hatása, mint a kávénak.
Nagyon sok készítményét szedem, ezért nem tudom maradéktalanul felsorolni: Porcerősítő, B-vitamin, időnként Jódból is, amikor a torkomban gombócot kezdek érezni! Szedése után ez az érzés csökken, illetve elmúlik.
A- + D-vitamint szintén szedem, férjem nagyon beteg volt, de nem fertőződtem meg. Én ápoltam.

B. Nagy Ágnes
2022-12-05

Több éve szedem az Alap Multivitamint és + C-vitamint, valamint a feleségem rábeszélésére még Kalcium és Magnézium italport is fogyasztok.
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy olvassam el a „Cenzúrázott egészség” c. könyvét, és úgy gondoltam, hogy én is megpróbálom szedni az Ön vitaminjait.
Helyesen döntöttem!
Majdnem minden könyve megvan a doktor Úrnak. Békéscsabán is jártunk az előadásán. Szívesen meghallgatnánk bárhol Békés megyében újból.
64. életévemben vagyok, energikus vagyok, jól alszom, gyógyszert sem én és a feleségem sem szed. Egészségügyi problémám nincsen. Jó teherbírású vagyok, és jó az állóképességem! Nem szoktam még megfázva sem lenni, pedig most is a környezetemben az összes munkatársam meg volt fázva. Ezekkel a munkatársakkal szinte pedig éjjel-nappal együtt vagyunk, mert hétfőtől-péntekig albérletben vagyunk, csak hétvégén járunk haza. Könnyűszerkezetű házakat építünk. Ács-állványozó a szakmám, és még mindig jobban mozgok a tetőn, mint a huszonévesek! Testsúlyom 70 kg.
Természetesen a feleségemnek és nekem sincs káros szenvedélyünk (cigi, kávé, ital, szénsavas üdítők). Sok gyógyteát és mézes-kurkumát, frissen facsart citromlevet, gyömbért és fahéjat fogyasztunk. Fogyasztunk természetesen gyümölcsöt is, napi 2 almát, amit nagyon szeretünk, és zöldségféléket is.
Remélem ezekkel is próbálom megőrizni az egészségemet.

K. I.
2022-12-04

Édesanyám javaslatára kezdtem el szedni 2 évvel ezelőtt a vitaminokat.
Korábban rendszeresen lebetegedtem az őszi-téli időszakban, hetekig magas lázzal feküdtem otthon.
Amióta fogyasztom a készítményeket, egyszer sem voltam beteg, vitalitásom eszméletlenül megnőtt, így újra elkezdtem sportolni, és végre sikerült leadnom 5-6 kg-ot, amit már régóta szerettem volna! Amit még észrevettem, hogy a bőröm sokkal szebb, feszesebb és élénkebb lett.
Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, baráti társaságomban is ajánlottam, és többen is elkezdték szedni a Multivitamint!

I. R.
2022-12-03

39 éves vagyok. Majdnem 2 éve fogyasztom a vitaminokat.
Ami a legszembetűnőbb változás, hogy az energiám elfogyhatatlan! Egészségem kicsattanó! Fogaim fehérebbek, erősebbek lettek. A hajam erősebb, a bőröm puhább. Ami ezekből is következik, hogy a lelkiállapotom szárnyal!
Multivitamin, Kalcium, Magnézium, C-vitamin tablettából 8000 mg/nap, Omega-3, Kollagén ital, plusz ezek mellé alkalmanként B1- és E-vitamint fogyasztok.
Nagyon sokat olvastam Öntől ajánlott, illetve írt könyveket, és köszönöm, hogy felnyitotta a szemem, hogy mi történik velünk ebben a rohanó világban, a tudtunkon kívül!

Leitner Róbert
2022-12-02

Mint három évvel ezelőtt írtam, hogy én szem előtt tartottam, ahogy Ön is írta, hogy az egészséget nem akkor kell védeni, amikor már fáj, hanem amikor még nem.
Már kb. 15 éve szedem a vitaminokat, a Közepes Multivitamint, pedig nem is voltam beteges, de szerettem volna az életerőt, a teljesítőképességemet megnöveli.
Minden könyvét megvásároltam és el is olvastam, és az olyan hatással volt rám, hogy el kellett kezdenem szedni eleinte az Alapot, hamarosan a Közepest, a C-vitamint, Omega-3… stb.
Hamarosan 73 éves leszek, de szinte mindent el bírok végezni. El sem tudom képzelni, ha valami miatt abba kellene hagyni a szedését. Jól érzem magam, még mindig nem szedek semmilyen gyógyszert, még mindig a saját fogaimat használom.
Jó egészségesnek lenni, amit Önnek is tiszta szívből kívánok!

Sz. É. (73 éves)
2022-12-01