Egy kis napsütés

2022. augusztus

1. A Kollagén szedése után kb. 3. napon már éreztem, hogy a műtétek következtében merev térdem sokkal könnyebben mozog. Rugalmasabbá vált a járásom. Sőt a ráncaim is eltűntek az arcomról.
2. Az Alap Multivitamin hatására sokkal jobb lett a munkabírásom. Nem fáradtam el a nap végére. Nem is betegedtem le, pedig a környezetemben sokan betegek voltak.
3. A Porcerősítőt is nagyon szeretem. Egyáltalán nem fárad el a térdem. Jobban tudom terhelni a lábam.
Mindhárom készítményt folyamatosan szedem!

S. G. (64 éves)
2022-08-31

Évek óta használom a Dr. Lenkei vitaminokat. Az immunrendszerem megerősödött, nem kapok el semmiféle betegséget.
Porckopásra használatam a Porcerősítőt, ami teljesen megszüntette a fájdalmat, a tüneteket. Mindenkinek ajánlom, aki erről panaszkodik, könyveket adok nekik, amit a doktor úrtól olvastam.
73 éves vagyok, a kertet én rendezem, az állatokat én látom el.
Hálás vagyok a vitaminokért, és köszönöm szépen!

Pucki Szófia
2022-08-30

2021. első hónapjain kezdtem el használni dr. Lenkei Életerő Multivitamin tablettát.
2020-ban műtét és kezelés után szervezetem, immunrendszerem jelentős mértékben meggyengült. A vitaminok rendszeres fogyasztása után, 2021. második felében már minden értékem (vérkép, D-vitamin szint) tökéletes volt. A vitaminok használata jelentős mértékben energikussá tett, többet bírok szellemileg, fizikailag.
Rendszeresen sportolok, így a teljesítményem javulása nagy örömöt jelentett nekem.
Az elmúlt évben semmilyen betegségem nem volt.

F. H. (45 éves)
2022-08-29

Gyakran vagyok megfázva, az egyik ilyen alkalommal találkoztam a Multivitamin készítményével.
Édesanyám hozta, rögtön el is kezdtem szedni, a betegségem az egyik napról a másikra múlt el! Mint egy csoda!
Azóta rajongója vagyok.
Nem csak hamarabb felépülök a megfázásokból, de nem esek ágynak, és alig voltam beteg, amióta szedem.
Még a koncentrációm és a tanulmányi eredményem is jobb lett, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, ezekre nem is számítottam!
Örök hála érte!

Horváth Martina (23 éves)
2022-08-28

Készítményét 2019. május 16. óta fogyasztom, azon a napon diagnosztizáltak nálam daganatot, a bal mellemben.
Meggyőződésem, hogy a Multivitaminnak köszönhetem, hogy a gyógyulásom folyamata során soha nem voltam fáradékony, céljaim voltak, és soha nem éreztem elveszettnek magam. A kezelések minimálisan viseltek meg, nem voltam rosszul. Életem nehéz időszaka volt, ennek ellenére nagyon higgadtan tudtam kezelni ezt a helyzetet. Biztos vagyok benne, hogy ebben is segítettek a vitaminok. Környezetemben élő emberek gyakran megjegyezték, hogy rajtam nem is látszik semmi, annak ellenére, tudják, mivel küzdök. Fizikálisan, mentálisan egyaránt erősnek éreztem magam.
Február óta szedem az Alap Multivitamint, napi 5000 mg C-vitamint, és napi 1 Omega-3 kapszulát, néhány gyógynövénykivonattal társítva. Azóta is jó a teherbírásom, nem vagyok fáradékony. Körmeim megerősödtek, és arra lettem figyelmes, hogy a jobb talpam közepén lévő tyúkszem felszívódott, amivel évek óta küzdöttem.
A családom többi tagja is fogyasztója lett a doktor úr által forgalmazott vitaminoknak.
Tíz hónapig tartó táppénz után ez év június elsejétől ismét munkába álltam. Óvodapedagógusként dolgozom. Állandó mozgásban vagyok, nem okoz problémát a feladatok elvégzése. Munkatársaim gyakran kérdezték, nem megterhelő számomra a mindennapi munka? Sokat beszéltem nekik a doktor úr könyvében leírtakról, rengeteg ismeretet át tudtam adni nekik, és ami nagyon jó volt, felkeltettem az érdeklődésüket a témával kapcsolatban. Többen elolvasták az általam kölcsönadott könyvet, és megrendelték az Alap Multivitamint.
A doktor úr által képviselt szemlélet, a hétköznapi emberek számára is érthető módon kommunikált információk, tudományos alapokon nyugvó ismeretek olyan támaszt nyújtanak az embereknek, ami semmivel nem összehasonlítható. Saját magamon tapasztaltam, hogy a tudás, a miértekre való válaszok megléte mennyire magabiztossá tesz.
Köszönöm, hogy küzd az emberkért, egy jobb világért!

K. P. K.
2022-08-27

Amióta szedem a vitaminjait, sokkal energikusabb vagyok!
Sokkal jobb a kedvem, és többet nevetek, kevésbé vagyok ingerlékeny.
A betegség elkerül, csak kisebb megfázásaim vannak, de nagyon hamar túl vagyok rajta.
Gyorsabban nő a hajam is, többet kell a fodrászhoz járni. 😊

D. A.
2022-08-26

A Multivitaminok gyökeres változást hoztak számomra! Már a második napon érezhető különbséget észleltem!
A fáradtság eltűnt, reggel kipihenten ébredek, nincs szükségem napi több csésze kávéra, ami eddig „hajtott".
A legszembetűnőbb azonban a türelem! Két kisgyermekkel nem mondhatnám, hogy stresszmentes az élet, ám amióta szedem a vitamint, sokkal türelmesebb vagyok velük, nem szakad el olyan könnyen a cérna, sokkal többet játszunk együtt. Ez az, miért a leghálásabb vagyok!
A Porcerősítő készítmény viszont olyan hatást váltott ki, amit, ha más elmesél, nem valószínű, hogy elhiszem. De ez velem történt, éreztem, meggyógyultam!
A történet a következő. Egyik napról a másikra megfájdult mindkét bokám. Ülőmunkát végzek, a lakásban pedig sokat lépcsőzöm. Egyik sem tett jót, egy idő után alig bírtam behajlítani, pihentetés után pedig még rosszabbra fordult a helyzet, már csak bicegtem. Mindez körülbelül két nap leforgása alatt. Beutalóval 15 nappal későbbre kaptam időpontot szakorvoshoz.
Mivel bevált a Multivitamin, gondoltam, teszek egy próbát a Porcerősítővel. Hihetetlen gyorsan bevált! Két nap után jelentősen javult mindkét bokám, egy hét után már jobb volt, mint újkorában!
Nem lehetek elég hálás mindezekért!
KÖSZÖNÖM!!! 😊

V. K. (37 éves)
2022-08-25

Több mint 3 éve szedem a Tablettás Multivitamint, a férjemmel együtt.
Amióta szedjük, kevésbé fáradunk el, nem fáj a fejem, sokkal több energiám van. A betegségek is elkerülnek bennünket, télen máskor mindig náthásak, influenzások szoktunk lenni, azóta egyszer sem.
A Covid alatt is már szedtük, és semmi betegség nem ért bennünket.
Köszönjük Önnek a munkáját, és hogy ezáltal is vigyáz ránk, még sokáig így legyen!

P. N. Zs.
2022-08-24

Mivel állandóan kimerült voltam, a barátaim tanácsára kezdtem szedni a Multivitamint.
Azt mondták jót tesz. Igazuk volt!
Nagyon jól érzem magam azóta, sokkal többet tudok dolgozni, nem vagyok beteg.
Javult a látásom, és amire nem számítottam, a töredezett körmeim is megújultak.

Sz-K. Z. (42 éves)
2022-08-23

Az Ön vitaminjai közül a Közepes Multi az, amit rendszeresen fogyasztok, általában C-vitaminnal. Hatására a munkabírásom jobb, pörgősebb vagyok, kevesebb fölölösleges mozdulat, jobb koncentráció.
Egy éve pedig volt egy térdproblémám. Műtétet helyeztek kilátásba, mert nem tudtam járni. A „Porcerősítő” csodákat tett néhány hét alatt. (Természetesen műtétre sem kellett mennem.)
Anyukámmal rendszeresen fogyasztjuk a Lecitin kapszulát, aminek széleskörű a jótékony hatása: ízület, erek, idegrendszer, koleszterinprobléma.
Kedves Doktor Úr!
Köszönjük, hogy rendelkezésünkre bocsátja ezt a sok jótékony szert. Külön köszönöm, hogy mindig hiteles tájékoztatást ad az egészségmegőrzéssel kapcsolatban. Sokat tanultam előadásaiból és írásaiból.
Jó egészséget és sok erőt kívánok!

S. I.
2022-08-22

72 éves vagyok. 12 éves korom óta pikkelysömörös, 30 éves korom óta artritiszes vagyok. 60 éves koromra súlyos állapotba kerültem mind a bőröm, mind a mozgásom vonatkozásában.
Hozzávetőleg 10 éve szedem a Multivitamint, eleinte az Alapot, most már az Erős összetételűt.
Pikkelysömöröm teljesen visszahúzódott, mozgásszervi problémáim a koromnak megfelelőek.
72 évesen teljes műszakban dolgozom, az aktív korúakkal azonos teljesítménnyel, problémamentes egészségi állapotban.

T. F.
2022-08-21

Nem találkoztam 2013 óta a körzeti orvosommal, mert amióta szedem én is és a családom is az Életerő Multivitamint és a hozzáadott C-vitamint, semmilyen egészségügyi problémám nem volt. Jobban bírom a munkát és a sportot is. Egyszerűen jobban érzem magam.

Fizli András
2022-08-20

Kevesebbet vagyok beteg, a Covidot is enyhe tünetekkel vészeltem át.
Terhelésre fájni szokott a térdem, ez elmúlt.
Az ujjamon volt 1 ganglion (kinövés), amire azt mondták, műteni kell, de fokozatosan eltűnt.
Fogyókúrát kezdtem, ami máskor nehezen ment, és utána vissza is jöttek a kilók. Most fél év alatt könnyedén lefogytam 10 kg-ot, és azóta is tartom a súlyomat 60 kg alatt.

Sz. K. Cs.
2022-08-19

Már évekkel ezelőtt olvastam a Cenzúrázott egészség című könyvet és az összes többi kiadványt is. Folyamatosan nézem Doktor Úr előadásait, kisfilmjeit. Azóta rendszeresen fogyasztom a Multivitamin alapot és a C-vitamint. Kúraszerűen a B-komplexet és az Omega-3 Gyöngy kapszulát.
A vitaminok szedése óta nem vagyok olyan fáradékony. Lábam elég visszeres volt, de idővel szépen halványodni kezdtek a visszerek rajta. Körmeim nem töredeznek. A hajam mindig ritka, vékony szálú volt. Mostanra érezhetően egészséges és dúsabb lett. Jól érzem magam, testileg-lelkileg jobban lettem. Nem vagyok beteges, orvoshoz nem is járok. Egyértelmű életminőség javulást tapasztalok.
Továbbra is szeretném a Vitaminokat fogyasztani. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sz.-né Sz. M.
2022-08-18

A vitamin szedése óta sokkal jobb a közérzetem. Van egy gyermekem, és a terhesség alatt is szedtem a vitaminokat, és ha rajtam nem is, de a babán igen szépen látszott az eredmény. Nagyon szép a bőre, és ezt orvos mondta!
Az én személyes tapasztalatom még, hogy ekcémás bőröm sokat javult. Az éjszakai ébrenlétet is sokkal jobban bírom, mint régebben.

Jakab Tünde (29 éves)
2022-08-17

Sok-sok évvel ezelőtt kezdtem el az Alap Multivitaminnal a vitaminok szedését.
A korom és az élethelyzeti problémáim miatt emeltem a Multivitamint egyre erősebbre. 1-1,5 éve az Erős vitamint szedem, C-vitaminnal, Kalciummal napi szinten. Alkalmi problémák esetén kiegészítem más vitaminokkal is, jelenleg a Ligetszépe kapszulával.
A Multivitamin erősségének növelésével elhagytam a nyugtató szedését, a vérnyomáscsökkentő gyógyszerem pedig csökkentésre került.
Más problémával nem küzdök, amelyet a vitaminok napi szedésének köszönhetek (szerintem 🙂).

S. K. A.
2022-08-16

Rendszeresen szedem a vitaminokat, Közepes Multivitamint, C-vitamint, D-vitamint, Kalcium, Lecitin, Algamix, E-vitamint.
A feleségemmel együtt használjuk a vitaminokat. Sokat javult a memóriánk, jobban és nyugodtabban alszunk, könnyebben megy a keresztrejtvény kitöltés is.
Fizikai erőnk is javult, nem vagyunk olyan fáradékonyak, még az esti órákban is van energiánk.
Most már nagyon várjuk a jó időt, hogy a kis kertünkben is fájdalommentesen tudjunk kertészkedni.
Nagyon köszönjük!

V. A.
2022-08-15

Faragó Sándor vagyok, 44 éves.
Már több éve rendszeres „vitamin” fogyasztó vagyok. Tartottam kisebb szüneteket a szedésben, így kipróbálva a vitamin és az a nélküli időszakot. Határozottan állítom, óriási a különbség! Rengeteg kellemetlenséget okoz a szervezetben uralkodó hiányállapot. Talán elég jó jelző az, hogy a környezetem nem bírja a tempómat. 😊
Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim, ez önmagában boldogsággal tölt el, de az asztalos szakmából így még többet tudok profitálni.
Számomra mindig prioritást jelent az egészség és megőrzése. Elképesztő eset megtapasztalni, milyen egyszerűen megóvható az egészség.
Hálás vagyok a tudásért! 😊

Faragó Sándor (42 éves)
2022-08-14

Amióta szedem az Alap Multivitamint, már sokkal ritkábban fáj a fejem, nem szenvedek annyit a frontoktól.
Előtte nagyon sokszor fáradt és kimerült voltam, most már sokkal több energiám van, sokkal többet tudok játszani az unokáimmal.
Kevesebbet vagyok beteg és ha beteg vagyok, sokkal hamarabb meggyógyulok.
Nagyon köszönöm!

Sz. E. (58 éves)
2022-08-13

Nehéz lenne megfogalmazni, mit is változhatott a közérzetem, miután elkezdtem szedni az Ön által kifejlesztett vitaminokat.
Elég régóta élek velük, így aztán nem is nagyon emlékszem, milyen is volt nélkülük. De talán a legfontosabb, hogy jól érzem magam a bőrömben! Nem tudhatom, hogy az Ön vitaminjai nélkül is így érezném-e.
Viszont a könyveiből és kiadványaiból szintén sokat tanultam. De az írásait olvasva lenyűgöz az az alázatosság, amivel embertársairól és a betegekről nyilatkozik.
Talán ki kellene fejlesztenie egy olyan vitaminfajtát, ami másoknál is ilyen hatást válthatna ki!
De amiket hatásoknak érzek, érezhetek:
- a betegségek többnyire elkerülnek,
- talán gyorsabban gyógyulok,
- amióta a magnéziumtartalmú italport fogyasztom, az izomgörcsök is elmúltak.
A Közepes Multivitamin kapszula a C-vitaminnal jó kombinációnak látszik. És a Magnézium italpor is főnyereménynek tűnik!
Örülök, hogy megismerhettem az Ön készítményeit, amelyek nagymértékben hozzájárulnak egészségem megőrzéséhez!

Varga Lőrinc Péter
2022-08-12

Évek óta rendszeresen fogyasztom Lenkei Dr. Úr vitaminjait.
Amióta az Erős Multivitamint szedem, azóta sokkal kipihentebben ébredek reggel, több az energiám, jobb a közérzetem.
Sokkal jobban érzem magam, úgy érzem, hogy javult az életminőségem.😊 1 napot sem hagynék ki! 😊
Egyéb Lenkei vitaminoknak is lelkes fogyasztója vagyok (C-vitamin – napi 5-8, D-vitamin, E-vitamin, Cink, Szelén, Króm, Kollagén).
Mivel a vitaminok jótékony hatását saját magamon is érzem, a 7 éves lányom is rendszeres fogyasztója a Lenkei vitaminoknak. Sőt, lelkes fogyasztója!!! Számára elérhetetlen helyre kell raknom a vitaminjait, ha nem így tennék, 1 nap alatt beszedné, meginná mindet (C-vitamin, D-vitamint, Kollagén, Omega3 és természetesen a Narancsos Multivitamin Nektár).

D. J. (38 éves)
2022-08-11

Sok évvel ezelőtt a Bátyámtól hallottam először a Lenkei vitaminokról. Akkor elolvastam néhány könyvet, ami annyira meggyőző volt, hogy én is megvettem az első Alap Multivitamint. Azóta is ezt szedem mindennap, ami hozzájárul, hogy jobbam bírom a fizikai terhelést, kevésbé vagyok fáradékony, és egészséges vagyok, mint a makk.
A C-vitamint is elkezdtem akkor nagyobb dózisban szedni, és évek óta naponta megeszem a 3000 mg-ot. Sose vagyok beteg, mert amikor érzem, hogy környékez valami, akkor 2-3 óránként szedek ennyit, azaz napi 10-12 ezer mg-ra növelem az adagot.
Amikor a vállam és a térdem fájni kezdett, és gyógytornász létemre sem tudtam magamon segíteni, akkor rendeltem meg a Kollagént, aminek köszönhetem, hogy 1 hónap után megszűnt minden panaszom, sőt a hajam, bőröm is szebb lett a folyamatos szedésnek köszönhetően. A Kollagén mellett a Porcerősítőt is szedtem, ezzel duplán támogatva a probléma megoldását.
A Kalciumot és Magnéziumot is naponta iszom már évek óta, azt gondolom, hogy ennek köszönhető, hogy kevésbé vagyok feszült, jobban alszom.
Mindenkinek lelkesen ajánlom az Ön készítményeit, már sok ismerősöm használja megelégedéssel a termékeket.
Összességében azt gondolom, hogy azt a fajta életminőséget, aminek azóta örvendek, amióta a Lenkei készítményeket fogyasztom, Önnek köszönhetem, Dr. Úr!

T. K. (49 éves)
2022-08-10

Hosszabb ideje szedem a Közepes Multivitamin készítményt. Előtte több nagy gyártó termékét kipróbáltam.
A Multivitamin készítményt fokozatosan emeltem és állítottam be arra a szintre, amit tartósan fogyasztok.
Energizál, vitalizál, kb. 1 év után jött az igazi hatás, amiért elkezdtem szedni. Erős allergiám van sokféle dologra, fák, füvek, állatszőrök, atkák, porok. Kialakult orrpolipom ezek miatt, az egész évet dugult orral kínlódtam végig. Mostanra megszűntek ezek a hatások – viszlát allergia és orrpolip! Tünetmentes vagyok.
A Multivitamin Közepes minőségét fogyasztom. Kiegészítve különböző vitaminokkal, C-vitamin 1000 mg és kétféle 500 mg-os, valamint D-vitamin készítmények szintén a Lenkei egészégtárból.

Sz. L.
2022-08-09

A vitaminokat először 2006-ban rendeltem. Kíváncsi voltam.
Csak arra emlékszem, hogy alig telt el egy hét, és mintha kicseréltek volna. Úgy éreztem magam, mint egy tini. Nem voltam fáradékony, szinte el sem hittem. Voltak, akik azt mondták, mi történt velem, megszépültem… Hihetetlen, de így volt. Azóta lassan 16 év eltelt.
Kisebb kihagyásokkal, de azért rendszeresen szedem most is.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. A doktor úr pedig… Több előadásán voltam, több könyvét olvasván, nekem ő egy kicsit olyan, mint egy „megváltó”.
Nehéz időszakaimban is átsegített.
Köszönet érte! (És még a humora is nem akármilyen!)

Szabó Judit (57 éves)
2022-08-08

38 éves férfi vagyok. 2 éve kezdtem fogyasztani rendszeresen az Ön által ajánlott adagban is rendszerességgel a Közepes Multivitamin terméket.
A következő pozitív hatásokat tapasztaltam magamon:
- Korábban dohányoztam, és ezzel összefüggésben horkoltam is. Horkolásom megszűnt, és azt figyeltem meg, hogy a fizikai terhelést alacsonyabb pulzussal és légvételszámmal bírom, mint egy átlagos társam.
- Bőröm simább és puhább lett. Körmeim és szőrzetem gyorsabban nőnek.
- Reggelente frissen, életerősen ébredek. Korábban alig bírtam felkelni az ágyból.
- Korábban sokat puffadtam, ez megszűnt.
- Fogytam 10 kg-ot.
Összességében egészségesebbnek érzem magam, és még az influenzaszerű megbetegedések is elkerülnek.
A teljes képhez azért hozzátartozik az is, hogy táplálkozásomat is megváltoztattam, több zöldséget fogyasztok, valamint kevesebb húst. Kerülöm a glutént és a kazeint, alig fogyasztok alkoholt és már nem dohányzom.
Köszönöm, hogy könyveivel és vitaminjaival elindított egy komfortosabb, illetve felé vezető úton.

Németh Tamás
2022-08-07

Több mint egy éve fogyasztom a Multivitamin csomagot. Kezdetben – hónapokon keresztül – a tablettás változatot szedtem. A tablettás csomag közül minden változatot (Alap, Közepes, Erős, Szuper Erős) „végigkóstoltam”. Sajnos a reményeim nem teljesültek. Ekkor – az egyik szaküzleti munkatárs figyelemfelhívása nyomán – áttértem egy másik Multivitamin csomagon belül a Közepes változatra. Megközelítőleg hat-hét hónap elteltével megváltozott az életem, az eredmény nem maradt el.
Ami fontos, negyvenéves, jelentős szellemi munkát végző férfi vagyok. Sokszor már a nap folyamán elfogyott a lendületem, de az új Közepes Multivitamin visszaadta az erőmet, a lendületemet.
Most már csak a munkatársak „fárasztanak” le.
A termék szedésével:
- jobb lett a hangulatom,
- nagyobb lett a lelki és fizikai erőm,
- jobban tudok koncentrálni,
- egészségesebbnek érzem magam.
Megfigyeltem azt is, hogy már egy-két nap kihagyás is „megvisel”, ezért a rendszeres fogyasztás valóban javasolt.
Nem utolsó szempont, hogy a betegségek – és eddig a Covid is – elkerültek.
Habár nem a termékekhez kapcsolódik, de azért is érdemes betérni a Lenkei szaküzletbe, mert barátságos, érdeklődő és informatív a kiszolgálás. A segítség nélkül nem találtam volna meg a nekem való Közepes Multivitamint.
Köszönöm szépen!

Dr. Gy. R.
2022-08-06

Kb. 2003 óta fogyasztom a Dr. Lenkei Gábor által ajánlott vitaminokat, ásványi anyagokat. Kezdettől fogva tapasztaltam jótékony hatásait: megnövekedett energiaszint, kirobbanó teljesítőképesség, jókedv, a napi (mindenkori) túl sok feladat, vállalkozás, munkavégzés, kétgyermekes család, tanulás, továbbképzések, testmozgás, mások megsegítése mellett 100%-os bizonyossággal állíthatom, hogy szerepet játszik, óriási szerepet játszik ezen egészségmegőrző készítmények fogyasztása. 66 éves lévén teljes egészségben, energiától duzzadva végzem a mindennapi, millió ciklussal járó, sikeres tevékenységeimet.
Mély és soha el nem múló hálával köszönöm Dr. Lenkei Gábornak minden fáradozását!

E. K. I.
2022-08-05

Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, amióta rendszeresen szedem az Erős Multivitamin készítményt.
Kevesebb alvással is kitűnő az erőnlétem, javult a tanulási és felfogóképességem.
Egészségi állapotomhoz is hozzájárult a meglátásom szerint.
Másoknak is szoktam ajánlani, akik szintén nagyon pozitív tapasztalatokról számoltak be.
Jobban viselem a mindennapi feszültséget is a készítménynek hála.
Egyértelműen javult az életminőségem, sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok.
Hálásan köszönöm Dr. Lenkei Gábornak!

Sz. Gy.
2022-08-04

Nagyon sokat segítettek a vitaminok. Nem is gondoltuk, hogy a vitaminhiány az emberi szervezetben mennyi kárt okozhat.
Úgy van az ember, hogy amíg nincsenek tünetek, addig semmi baja, legalábbis így gondoltuk, amíg a Doktor Úr könyveit el nem olvastuk.
Használjuk a családdal a következő vitaminokat: Erős Multivitamin, Q10, Omega Gyöngy, D-vitamin, C-vitamin, Cink, Alga-Mix.
A délutáni fáradtság kimaradt, bírjuk az egész napi strapát. 🙂 Nem fájnak az ízületeink, jobban alszunk. A bőrünk is jobban bírja a napsugarakat, nem égünk le, energiánk is kitűnő.
Köszönjük!

Z. M. M.
2022-08-03

Szeretném betartani, ígértem, és most leírnám a tapasztalataimat a vitaminszedéssel kapcsolatban.
Körülbelül öt évvel ezelőtt kezdtem el szedni az Alap Multivitamint, kiegészítve Kalciummal, Magnéziummal, C-vitaminnal. Az első pozitív eredmény az volt, hogy az addig állandóan töredező körmeim hihetetlen erősek lettek. Aztán a fáradékonyságom szűnt meg. Telt-múlt az idő, és feltűnt, hogy a betegségek kerülnek engem. Ha az irodában mindenki meg volt fázva, nem féltem bemenni, mert tudtam, védve vagyok. Évekig napi 1,5 órát buszoztam… Ha mégis nagy ritkán valamit mégis sikerült „összeszedni”, az nagyon enyhe lefolyású volt, és csak pár napig tartott.
A következő pozitívum az volt, hogy az anyagcserém helyrejött. Nyilván ehhez kell a megfelelő folyadékbevitel is, de nálam csak az nem vezetett eredményre.
Ami talán a legnagyobb csoda volt, az az, hogy előtte hónapokig jártam nőgyógyászhoz a menstruációm miatt, mert nagyon rendszertelen volt. Ő megállapította, hogy sorozatosan elmarad a peteérésem. Állandóan gyógyszereket írt fel, amik nem hozták meg a kívánt hatást. Aztán megelégeltem, és abbahagytam.
A vitaminok szedése mellett 2017 decemberében megfogant a kisbabánk.
A terhességem (kisebb kellemetlenségeket leszámítva) teljesen panaszmentes volt. Olyannyira jól éreztem magam, hogy a szülés előtt egy hónappal hagytam csak abba a munkát. Az otthon töltött egy hónap alatt minden egyes nap legyalogoltam 4-5 kilométert (meglehetősen dombos kisvárosban laktunk). Még a szülést megelőző napon is leróttam köreimet. 🙂 A vérvételeredményeim mindig jók voltak, sőt, ami feltűnt a védőnőnek, hogy a vége felé egyre jobb is lett, ami fordítva jellemző általában.
A terhességem alatt csak annyival gyarapodott a súlyom, amennyi a baba, meg a méhlepény volt. Nyilván ez biztosan adottság is, de azt gondolom, ha egy kismama nem éhezik tápanyagban, akkor nem lesz kívánós a szervezete, és nem fog minden útjába kerülő ételt megenni.
A szülés is problémamentes volt, és a kisbabám is egészségesen jött a világra.
Azóta folyamatosan szedem a vitaminokat, és sokszor az az érzésem, fáradhatatlan vagyok.
Ez lenne az én kis sikertörténetem, és hálásan köszönöm azt a „némi ismeretet”, és a vitaminkészítményeket, amelyekkel jobb életminőséget érthettem el.

Székely-Merics Boglárka (31 éves)
2022-08-02

Az Alap Multivitamin fogyasztásom során számos pozitív változást tapasztaltam a szervezetemben, pl.: megszűnt a hajhullásom.
Fáradékonyságot kizárólag erőteljes megterhelés esetén érzek.
A teherbíró képességem szinte duplájára emelkedett a megszokottnak.
Látásom élesedett, sőt még a hallásom is javult, pedig fel sem tűnt, hogy gyengébb lenne.
Egyszóval szinte az egész testem elevenebbé és rugalmasabbá vált.

Marsal Anita (46 éves)
2022-08-01