Egy kis napsütés

2022. november

Még csak 3 hete szedem az Alap Multivitaminokat.
Két vízhajtót kaptam az orvosoktól, ami nem segített, de most, hogy szedem a vitaminokat, teljesen lement a vizesedés, olyan a bokám, mintha 16 lennék.
Trombózisveszély megszűnt teljesen, piros dagadt volt a vádlim, az is eltűnt teljesen!
Éjszakákat nyugodtabban alszom, előtte óránként felébredtem.
A cukrom több esetben sokkal jobb értékeket mutat.
Elhagytam a vízhajtót, nagyon jól érzem magam.
Emésztésem is tökéletes.

Szilágyi Imréné
2022-11-30

Második éve használom a Dr. Lenkei termékeket. Napi két óra testedzést végzek, egyes gyakorlatok közben görcs állt elő az izmaimban. Ekkor megkérdezte az edzőm, hogy szedek-e vitamint. Válaszom igen volt, de miután az edzőm átnézte, mit is tartalmaznak, az volt a véleménye, hogy kevés. Javasolta a Dr. Lenkei Multivitamint, és miután használni kezdtem, nem csak az izomgörcsök maradtak ki, hanem strapabíróbb lettem.
Könnyebben keltem reggelente, estére sem voltam nagyon fáradt, jobban (pihentetőbben) aludtam. A náthaszezonban a munkatársaim (sőt sporttársaim), néha még a családom is sorra lebetegedett körülöttem, de én meg megúsztam. Az ismerőseim csak kérdezgetik, honnan van ennyi energiám.
Éppen a premenopauza időszakát élem, de számomra egyáltalán nem olyan elviselhetetlen, mint ahogy azt hallottam. Csak nagyon ritkán érzek egy-egy hőhullámot és kész.
Hat hete estem át egy térdműtéten, egy régi sportsérülés okozta keresztszalagszakadás miatt. Odáztam egy ideje a műtétet, de most annyira erősnek éreztem magam, hogy elébe mertem állni. 10 napig nem volt szabad ráállnom a lábamra, ezalatt sokat csökkent az izomzatom. Már itthon is tornáztam, ami helyzetemnek megfelelt, de az edzőterembe 3 hét után tértem vissza. Sokan kérdezték, hogy hol voltam, mivel nem lehetett észrevenni a járásomon, hogy műtétre voltam.
Mindenképpen a rendszeres sportolás mellé a gyors felépüléshez nagymértékben hozzájárulnak a Dr. Lenkei készítmények fogyasztása, amit köszönök!

Cs. R. (53 éves)
2022-11-29

Köszönöm, hogy létrehozta a vitaminokat és a táplálék-kiegészítőket, Dr. Lenkei Gábor!
35 éve aktívan sportolok, és foglalkozom természetgyógyászattal.
Körülbelül 2-3 héttel ezelőtt jöttem be, és vásároltam a Közepes doboz Multivitamint, és egy 120 szemes Omega-3-at, és egy 120 szemes Spirulinát.
Már egy hét után tapasztaltam a pozitív változást, a szervezetem jelezte, pozitív tapasztalat formájában.
Az éjszakai izzadás szinte majdnem teljesen megszűnt, ami korábban addig az ágyneműtől kezdve a ruhámig, amiben aludtam, mindent eláztatott. Az alvásom is sokat javult, az életenergia-szintem is nagymértékben növekedett, pedig kérem, higgye el, sok mindent próbáltam, és pont ezen életminőség-javítása céljából éltem Indiában 2007.02-től 2007.09-ig!
A szellemi funkciók is javultak, főként, hogy nagyon megterhelő fizikai és szellemi koncentrációs munkát végeztem! Az emésztésem is nagyon pozitívan változott. A légzési nehézségek is nagyon sokat javultak, amik a terhelés hatására voltak. Asztmatikus és allergiás tüneteim szintén megszűntek. Ennek előzményei, 1995-ben kullancscsípésből származó szövődmények, amik elkísértek, hol eltűntek, hol visszatértek.
Most olyan mértékű pozitív javulást hoztak a vitaminok, amiket eddig nem tapasztaltam!

H. J. T.
2022-11-28

Szeretném megköszönni az Ön áldozatos és kitartó munkáját, publikációit, és legelsősorban azt, hogy lehetővé tette a vitaminok ilyen formában (természetes!) való elérhetőségét, megvásárolhatóságát.
Mostanra már elmondhatom, hogy tizenéves tapasztalataink vannak a vitaminjai szedésében, hiszen a lassan 10 éves kisfiam megfoganása is tulajdonképpen e vitaminoknak köszönhető!
Kedves rokonom ajánlására kezdtem annak idején szedni a Prémium Erős csomagot, így 2-3 hónap múlva már a szívem alatt hordtam az addig évekig reménytelennek tűnő terhességemmel a kisfiamat.
A Dr. Lenkei C-vitamin nálunk az alapvitaminok egyike, és minden évszakban megtalálható a polcunkon.
Köszönök mindent!

Szilágyi Szilvia
2022-11-27

A kezdetek óta fogyasztom a doktor Úr készítményeit. A Közepes Multivitamint folyamatosan fogyasztom.
88 éves vagyok. Amióta szedem, semmi bajom nem volt. Elkerült az influenza, és minden nyavalya. Erőnlétem is a koromnak megfelelő. Jó állapotban vagyok! Vérnyomásom is normális lett. 5-6 órákat alszom. Számomra kielégítő!
Nem szedek gyógyszert!

Tariszka László
2022-11-26

Újból van szerencsém üdvözölni Dr. Lenkei Gábor orvostudós urat, és úgyszintén az orvostudós Dr. Lenkei Györgyöt és az egész csapatukat, tehát munkaközösségüket. Csodálatos, jól megérdemelt eredményeikért, ami a vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek jótevő hatását illeti.
Négy éve már állandóan tapasztalom, hogy az életminőség még magas korban is – amilyenben van szerencsém lenni, mindjárt betöltve a 79-et –, még mindig mutathat javuló tendenciát…
Nem részletezem, mert igen hosszas lenne, és csak azokat ismételném, amik a Dr. Lenkei könyvekben alaposan fel vannak dolgozva. Ezért ajánlom mindenkinek, tanulmányozza át az orvostudomány ezen remekműveit és részére megfelelően alkalmazza…
Egy lángeszű, éleslátású megállapítást hadd idézzek, aminek sokat köszönhetek, hogy radikális hozzáállást alkalmaztam minden tekintetben: „A gyógyszerszedés még indokolt esetben sem veszélytelen.”
Köszönöm külön az Ideális Összeállítást!

Szancsali Stefan (79 éves)
2022-11-25

Március óta fogyasztom az Erős Multivitamint. Csak pozitív tartalmat tudok kiemelni, amiket tapasztaltam az elmúlt hónapokban.
Nem lennék ilyen hűséges a termékhez, ha nem az ígért és elvárt tartalmat kapnám.
Pozitív változások az életemben, amiket a kezdetektől érzek, hogy erősebb az immunrendszerem, nyugodtabb az alvásom, sokszor kevesebb idő alatt tudom kipihenni a napi fáradalmakat. Jobb a napi fizikai és szellemi tevékenységem, nőtt a toleranciám másokkal szemben! Sokkal jobb a hangulatom! Izmaim regenerálódása felgyorsult. Minimum 10 évvel fiatalabbnak érzem magam. Könnyebb a testsúlyom megtartása, talán szabályozza is a termék.

Horváth Gábor
2022-11-24

Az Alap Multivitamin csomagot szedem már több mint tíz éve. Azt megelőzően kétévenként kellett fél dioptriát emelnem, azóta egyet, sokat javult a látásom. Nem kopaszodom, alig őszült tovább a hajam. Az arcbőröm nem ráncosodik. A volt kisebb ízületi bántalmaim megszűntek. Korábban két-három évenként előjött a lumbágóm, azóta nem. A vérnyomásom kisebb ingadozásoktól eltekintve rendben. Elmúltam 83 éves, de 65-70 évesnek becsülnek. Hajlott korom ellenére demencia- és Parkinson-kórt nem tapasztalok. Skorbutos vagyok már 50 éve, candidás 30 éve, de ezeket megemelt C-vitaminnal, édességmentes diétával kezelem. Az idegeim, az alvásom, a közérzetem, étvágyam rendben.
A 185 cm magasságomhoz képest 100 kiló testsúlyomat gondosan tartom. Sokat köszönhetek a Doktor úrnak, hogy ilyen kedvező állapotban vagyok.

Dr. Kulik Illés nyugdíjas jogász
2022-11-23

Amióta Marosvásárhelyen megnyílt a Lenkei üzlet, állandó vásárló-fogyasztó vagyok. Párommal együtt jelentős életminőség-javulást észlelünk és tartunk fenn évek óta.
Legjelentősebb hatást akkor észleltem, mikor homlok- és arcüreggyulladásból jöttem helyre egy hét alatt, napi 20.000 mg C-vitamin szedésével.
Nagyon sokat segítenek az üzletben a hölgyek, segítségükkel és pozitív hozzáállásukkal a dolgaimhoz.
Hálás vagyok, hogy szedhetem ezeket a termékeket.

Mihály Tibor
2022-11-22

A kezdetektől fogyasztom a vitaminokat. A „Cenzúrázott egészség” c. könyvet a megjelenéskor olvastam. Fodrász vagyok, és kitettem az üzletembe, hogy „okosodjanak” az emberek.
Nagyon szeretem a Doktor Urat, tisztelem azért, amit tesz!
72 éves vagyok, és kicsattanok az egészségtől, jól vagyok!
Dolgozom, nagyon nagy lendülettel élek, energikus vagyok, boldog!

P. T.-né
2022-11-21

Egy hónapja fogyasztom a Közepes Multivitamint.
Az első napokban jelentkezett a kezdeti felkavarodottság (erős álmosság, fejfájás).
A következő egy hétben mint akit ágyúból lőttek ki, úgy mentem.
Az első egy hét után beállt az egyensúly. Azóta jobban bírom a terhelést. Sokkal nyugodtabb az alvásom. Megszűnt a folyamatos kimerültség érzése. Sokkal energikusabb vagyok munka után este is. Jobban bírom a munkát egyértelműen. A memóriám és a koncentrációm már az első hét után sokkal jobb. Az immunrendszerem is erősebb.

V. A.
2022-11-20

A lábam egyre gyakrabban görcsölt.
Megvettem a Multivitamin 1 havi adagot, és elkezdtem szedni.
46 évesen gondoltam, ha nem segít, ártani nem fog.
2 hét múlva már azt tapasztaltam, hogy a lábam nem görcsöl.
A napjaim nyugodtabban teltek (pedig a stressz nem szűnt meg, de kevésbé éreztem).
A fodrászom kérdezte, hogy mit csináltam, mert a hajam nagyon egészséges és szép. Hát egy havi kúrát megcsináltam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. 😊

N. K.
2022-11-19

1 hónapja fogyasztom az Alap Multivitamint.
Nincs már szükségem a délutáni alvásra. Éjszaka is kevesebbet kell aludjak. Immunrendszerem sokat erősödött már. Fizikailag is jóval aktívabbnak érzem magam.
Jókedvem van, sokat tudok mosolyogni! Kiegyensúlyozottabbnak érzem magam a korábbinál. A társasjáték partikon jobban vág az eszem, szellemileg frissebb vagyok! A körmöm is szebben nő a korábbiakhoz képest.

Szakácsi István
2022-11-18

Feleségem évek óta fogyasztja a Dr. Lenkei Multivitamint, amivel igen elégedett. Jómagam sokáig ellentmondtam, úgy gondoltam, nincs szükségem vitaminokra.
Tavaly télen egymás után háromszor betegedtem le hetekre. Ebben az időszakban olvastam el – a feleségem többszöri ajánlására – „A legfontosabb szabály” című olvasmányt, aminek hatására egyből bevettem 1 csomag Multivitamint, a párom nagy örömére. Nap mint nap beszedtem egy csomaggal, és az influenzám 3 napon belül elmúlt!
Azóta is rendszeresen fogyasztom a készítményt, kiegészítve 1000 mg C-vitaminnal, és kitűnően érzem magam! Kijelenthetem, hogy soha nem éltem ilyen aktív életet, úgy érzem, tele vagyok energiával, és azóta nem voltam beteg!
Kb. 10 éve fennálló allergiám is teljes mértékben megszűnt!
Nagyon boldog vagyok, hogy 1 éve végre elkezdtem szedni ezeket a nagyszerű készítményeket!

W. L.
2022-11-17

„Hol volt, hol nem volt”, hosszú ideje gyenge, motiválatlan, beteges „pszichikai”, panaszkodó természettel megáldott ember voltam. Életem első felét sportolóként éltem, majd lassan belefolyva a „dolgozói” mókuskerékbe, lassan elveszítettem az erőm, energiám.
Először a Dr. Lenkei-termékeket a 2019 januárjában meglátogatott csontkovács ajánlotta, „vietnámi”, azzal érvelve, hogy csak a maga D-vitaminját szedjem, mert a többi hamisítvány, vagy krumpliból készítik. Ezt mind mosolyogva mondta.
Ezzel egyidőben nagyon lebetegedtem, talán gyermekkoromban éreztem hasonlót. Az influenza és egy személyes pszichikai állapot, „válási depresszió” folytán a halál szelét éreztem magamon, és az élet értelmetlenségét.
Mint rutinos férfi vásárló, elmentem vitamint venni, és véletlenül Közepes Multivitamint vettem, D-vitamin helyett. Ettől még mélyebb depresszióba estem, gondolván magamról, hogy ilyen béna embert, még a megfelelő vitamint sem tudja megvenni!
Elkezdtem szedni. Az első 3 nap furcsa volt, de nem érdekelt már, mert úgy gondoltam, mindegy most már, hogy mitől halok meg.
1 hét után kezdődtek a változások. Először az étvágy jelent meg, majd az életvágy. Kezdtem erőre kapni, és valami furcsa, pozitív motiváló erőt éreztem. Tettrekészséget! Elkezdtem nyújtani, majd tornagyakorlatokat végezni. Szellemileg is motivált lettem. Jövőképek armadája lebegett a szemem előtt. Tanfolyamokra és képzésekre jártam később.
Ma ott tartok, hogy 10-12 km-t futok hobbiból, és a tanulási vágyam hajthatatlan! Azóta átálltam az Erős változatra, de ennek nincs jelentősége az egészségem megtalálásában.
Köszönöm a kiváló termékeket, az ár nem számít, csak a Minőség!

Szabó László
2022-11-16

Fülöp Lajos vagyok, Maroskeresztúri lakos, 1929. 06. 17-én születtem, és 13 nap múlva lépek be a 91. életévembe.
Szeretném megköszönni azt a segítséget, amit a Közepes Multivitamin használatából származó egészséget és erőt kaptam.
A fenti terméket 2015. 06. 18-tól használom folyamatosan.
El kell mondanom, hogy minden munkát a ház körül segítség nélkül jómagam végzem, ami gyakran nagyobb erőpróbára tesz. Ezzel együtt jó a közérzetem, és úgy érzem, hogy a vitaminok nélkül nem tudnám végezni.
Nagyon köszönöm a gondviselésnek és a Doktor Úrnak ezt a nagy segítséget! Őszinte szívből ajánlom mindenkinek!

Fülöp Lajos
2022-11-15

Lassan egy éve szedem a Multivitamint.
Először azt vettem észre, hogy frissen kelek, a kávét sem kívánom, ilyen frissességet utoljára gyermekkoromban tapasztaltam, (jelenleg 38 éves vagyok). Energikus lettem, lendületesebben megy a sport, a munka, kevésbé fáradok el. Nem betegszem meg a járványok idején, ha valamiféle fertőzést kapok, pár nap alatt kigyógyulok, enyhe tüneteim vannak. Elmúltak a menstruációs panaszaim, fájdalmaim, rendszeressé vált a ciklusom.
Évekig kínzott gyakori vizelési inger, hosszabb buszos kirándulásokon sok problémát, kínos helyzetet okozott, de ez már teljesen megszűnt. Az elalvással sincsenek már gondjaim, megszűntek az izomgörcseim. Elmúlt a térdfájásom, tudok újra futni. Már nem ropognak az ízületeim.
Mivel sok pozitív hatását tapasztaltam a vitaminoknak, a családomnak is ajánlottam, és pár hónap után már ők is sokkal jobban érzik magukat, tehát nem csak képzelem, hogy a vitaminoknak köszönhetem az életminőség-javulást.

Szalai Mária
2022-11-14

Az Alap készítményt fogyasztom 3. hónapja.
Ez alatt a 3 hónap alatt energikusabb vagyok! Képes vagyok napi 10-12 órákat dolgozni, minimális fáradtsággal. Érzelmileg is erősebbnek érzem magam.
Az ekcémás sebesedés kézfejemen nem jött ki ezalatt az idő alatt.
A fáradékonyságom elmúlt, és kevesebb alvás elég.
Mivel intenzíven sportolok, így sokszor az edzés utáni napra használhatatlan voltam. Ez már nincs.
Egyértelműen tapasztalok változást, és őszintén beleszerettem a termékekbe.

Holló-Szabó Miklós
2022-11-13

Kedvező tapasztalataim az alábbiak:
- Kevesebb alvásidő (4-5 óra)
- Fizikai erőnlét javulása
- Pihentetőbb alvás, energikusabb ébredés
- Jó fizikai közérzet: „telítődnek a sejtjeim”
- Jobb koncentrációs képesség
- Teljesítőképesség-növekedés

Dr. K. I. (Orvos, 46 éves)
2022-11-12

Január óta fogyasztom az Alap Multivitamint, a Kollagént és a Kalcium, Magnézium italt.
Erőállóképesség megnőtt. Gerincsérvem van, közel 2 évig ágyhoz voltam kötve. Ma már kisebb munkákat is el tudok végezni.
Megnövekedett a stressztűrőképességem. Kevesebbet érzem magam feszültnek.
Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam a korábbiaknál, könnyebben koncentrálok dolgokra. Javult az emlékezőképességem. Nyugodtabban alszom, kipihenten ébredek.

Vajda Gábor
2022-11-11

Én a Közepes Multivitaminját veszem, és szedem lassan 3 éve. Még a gyermekvállalás előtt kezdtem el szedni a termékét, a férjem tanácsára. Neki az édesapja adta mindig kiskorában, és ő is a mai napig az Ön termékeit használja.
Alacsony vérnyomásom van, de mióta szedem a vitaminokat, a fáradékonyságom csökkent, energikusabb vagyok, jobban tudok koncentrálni a teendőimre, nem döntenek le a lábamról a betegségek, ellentétben a kollégáimmal, akik tűzoltásként veszik be a vitaminokat, akkor, amikor már elkezdődött a betegségük!
Talán, ami a legfontosabb és a legjelentősebb, hogy bár az életmódváltásom is nagyrészt közrejátszott, de a vitaminoknak hála nagyban javult a vérképeredményem is. A nőgyógyászom is helyeselte, hogy a várandósságom ideje alatt is ezt szedtem.
A fehérjekészítményeiből mind a három ízesítésűt aktívan fogyasztjuk a férjemmel a sportos időszakokban. A 0,6 dl-es palackjából vásároltunk még régebben. Nagyon szeretjük, és nagyon jó minőségű.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, és aktívan ajánlom is az Ön termékeit! Maximálisan elégedettek vagyunk a magas minőséggel és a gondos odafigyeléssel, amit az emberek egészségére fordít. Ezúton is szeretnénk megköszönni Önnek!
Továbbá fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy a minőség, kedvesség, alázatosság, tudás és naprakészség az alkalmazottai munkavégzésében is megmutatkozik. Ez számomra nagyon fontos. Mindig kedvesek és mosolygósak, feldobják az ember napját.

Sz.-B. N.
2022-11-10

66 éves leszek. 2014 óta fogyasztom a Multivitamint.
Elmondhatom, hogy használ. Jól érzem magam tőle! Erősebbnek érzem magam!
Vízszerelő, fűtésszerelő vagyok. Nyugdíj mellett aktívan tudok dolgozni, pedig már 58 év van mögöttem. Nem szoktam beteg lenni. Immunrendszerem erősödött.
C-vitamint is szedek mellé!

K. D. I.
2022-11-09

Tulajdonképpen már évek óta szedem ezeket a vitaminokat.
A téli időszakban azt vettem észre, hogy nem betegszem meg. Számomra a vitaminszedés olyan, mint a levegővétel. Hiányérzetem lenne, hogyha nem szedném, olyan, mint az evés. Nem szedek gyógyszereket. Energikus vagyok, pedig 70 éves vagyok! 6 órás munkát vállalok, és nem fáradok el!
A nejem is szedi és az anyósom is. Jó hatással van rájuk is.

Farkas Sándor
2022-11-08

2017. februárban hallottam a Dr. Lenkei Gábor féle vitaminokról, áprilisban voltunk egy előadásán itt Székelyudvarhelyen, azóta megvásároltam az összes addig megjelent könyveit, elolvastam, és attól a perctől szedem ezeket a vitaminokat folyamatosan, sőt még a férjem is.
Miután már 5 hónapja szedem, nagyon jók a tapasztalataim: elsősorban megszűntek az addig évtizedekig kínzó fejfájásaim, amit nem tudok eléggé megköszönni Önöknek és a Jóistennek, továbbá nagyon jó az általános közérzetem, így 60 évesen is, szinte nem is érzek fáradtságot a sok munka mellett meg az unokák mellett. A vitaminokon kívül egyáltalán nem szedek semmiféle gyógyszert (még fájdalomcsillapítót sem!).

K. M.
2022-11-07

Unokámtól három hónapja kaptam egy csomag Multivitamint, Kalcium és Magnézium italport és Krómot.
Azóta rendszeresen szedem ezeket, 85 éves vagyok, elfelejtek dolgokat, nehezen alszom el. Vércukrommal is problémák voltak, arra a háziorvos gyógyszert írt fel. A vércukor eredményem sokkal jobb lett, a háziorvosom is meglepődött, amióta ezeket szedem.
Jól alszom éjszaka, székletem is mindennapos lett. Az egész közérzetem sokkal jobb, a memóriám javult, többet bírok mindennap. A vércukorra szedett gyógyszert már nem is kell szednem.

K. L.-né
2022-11-06

Szeretném leírni az Ön készítményével kapcsolatos tapasztalatomat.
2005-ben kivették az epehólyagomat, ami megkeserítette a mindennapjaimat, ugyanis minden étkezés után WC-re kellett mennem. Amióta az Erős Multivitamint szedem, az említett panasz megszűnt.
Továbbá, hazaérve munkából mindig fáradt voltam, ami szintén megváltozott, és sokkal energikusabbnak érzem magam.
Köszönöm, hogy megtapasztalhattam azt az életminőség-javulást, amit ezzel a készítménnyel elértem!

A. A.
2022-11-05

Fél éve olvastam el a Cenzúrázott egészség és a Legfontosabb szabály című könyveket, amelyek hatására kezdtem el szedni az Alap Multivitamint, és már 2 hónap után csodás javulásokat tapasztaltam.
Korábban nagyon rosszul aludtam, gyakran felébredtem az éjszaka folyamán. Amióta szedem a Multivitamint, egyszer sem ébredek fel éjszaka és kipihenten ébredek fel.
A munkámmal együtt járó stresszt sokkal jobban viselem, mondhatni teljesen stresszmentes lett az életem.
Hajam évek óta rendszeresen hullott és hamar zsírosodott, ezek a panaszaim is teljesen megszűntek, most már nem hullik, nem zsírosodik, és sokkal selymesebb tapintású lett.

T. V.
2022-11-04

Lenkei doktor Úrnak köszönhetően könyveit, előadásait olvasva, nézve megvilágosodtunk, hogy mit kell tennünk egészségünkért, magunkért!
December óta, tíz hónapja szedem a komplex vitaminokat, C-vitamint, és elmúltak a gyengeségeink, fejfájásom, mindenféle bőrbetegségeim, a visszerem is elmúlt! Nagyszerűen érzem magam! Lépcsőzöm, levegővétel nélkül feljutok az ötödikre, jól bírom a túrázást!
A férjem is hálás nagyon, hogy rábukkantunk a vitaminokra, és az új okosságokra a könyvei által!
Éljen sokáig a doktor Úr, hogy élvezhessük a tudását!

M. F. I.
2022-11-03

Mielőtt kifejteném a vitaminokról a véleményem, le szeretném írni az előzményeket.
Egészségügyi dolgozóként édesanyámnak annyi információja volt a betegségekről, hogy mindenre az antibiotikum a megoldás.
Gyerekként évente mandulagyulladás miatt kaptam az antibiotikumos kezelést. Nehezen gyógyultam, és minden évben megismétlődött.
A Dr. Úr videóira kb. 7 éve találtam rá az internet böngészése közben.
Kellő információszerzés után elhatároztam, hogy megpróbálom a Lenkei Multivitamint. Azóta megszakítás nélkül fogyasztom. Megbetegedve a 7 év alatt aligha voltam, megnövekedett a munkabíró képességem, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.
A Lenkei termékek tapasztalatom szerint a legjobbak. Azóta az egész család fogyasztja.

Szabó István
2022-11-02

Kb. 1 éve fogyasztom az Alap Multivitamint.
Az iskolát jobban bírom, nem idegeskedem, nőtt a stressztűrő képességem, nem voltam beteg. Megerősödött az immunrendszerem. Tanulási képességem megváltozott, könnyebben tanulok. A kisebb betegségek (nátha, gyomorrontás) 1-2 nap alatt elmúltak.
Sokkal jobb a kedvem a mindennapokban.
Köszönöm szépen a segítséget!

R. R.
2022-11-01