Egy kis napsütés

2023. január

Nagyon régen vagyok rendszeres vásárlója. Még az 1990-es években kezdődött a kapcsolatunk, az első terméket a József körúti boltban vásároltam.
Folyamatosan fogyasztom a vitaminokat, amikre többek között a Doktor Úr által írt könyvek hívták fel a figyelmet. Már megjelenéskor elolvastam a „Cenzúrázott egészség" című könyvet, aminek minden szavával egyetértettem. Azóta is minden, Doktor Úr által írt könyvet elolvastam. Legutóbb a Koleszterin című füzetecskét.
Az állapotváltozásomról nem igazán tudok írni, inkább csak arról, hogy köszönöm, jól vagyok. Rendszeresen sportolok, vállalkozóként egész nap dolgozom. Jól érzem magam a bőrömben.
A leírt információk és saját tapasztalatom alapján három dolgot mindenképp fontosnak tartok:
– Az elmúlt évtizedekben a föld tápanyagkészlete csökkent, emiatt ugyanannyi gyümölcsből, zöldségből nem lehet ugyanannyi tápanyagot bevinni a szervezetbe, mint korábban.
– A betegséget könnyebb megelőzni, mint meggyógyítani.
– A gyakorló orvosok (háziorvos, szakorvos) nem egészben kezelik az embert, hanem egy tünetre írnak fel gyógyszert. Senkit nem igazán érdekel, hogy mi lenne a gyógyulás egyéb módja, csak az élethosszig tartó gyógyszerszedést látják megoldásnak. Ezen gyakorlattal ellentétben Doktor Úr is az „egész-ség"-et kommunikálja, amit a vitaminok, ásványi anyagok bevitelével lehet elérni.

B. Á.
2023-01-31

Három éve ismertem meg a vitaminjait, de az előadásait régebbről ismerem. Rendszeresen és minden előadását hallgatom, ismerem. Olyan betegségben szenvedtem, aminek nem tudták az okát. Csak fogytam és fogytam.
Az életminőségemben olyan nagymértékű javulás állt be, hogy az egész életszemléletem is megváltozott. A depressziótól és pánikbetegségtől teljes mértékben megszabadultam. A gyógyszereket teljesen le tudtam tenni! Most már azt mondom: ÉLNI JÓ! Az ismereteimet továbbadom az ismerőseimnek!
Életvidám vagyok, nyugodt, kiegyensúlyozott. Össze sem lehet hasonlítani az előtte lévő vegetálással. A porc termék is sokat segített, rugalmas vagyok, úgy felpattanok a buszra, hogy… (…)
Az orvosom megdicsér, hogy „Milyen jót tesz ez a gyógyszer, amit felírtam! Látom magán, milyen jól van!”. Pedig, ha tudná, hogy semmit sem szedek már az antidepresszánsokból, csak ezt nem mondom el neki!

Jancsó Józsefné
2023-01-30

16-17 éves voltam, amikor először tudomást szereztem a Lenkei-vitaminokról. Ebben az időszakban kb. 3 hetente tüszős mandulagyulladásom vagy nagyon erős torokgyulladásom volt. Mivel gyógyszerérzékeny vagyok, a szóba jöhető antibiotikumok eléggé korlátozottak, valamint kevésbé hatékonyak voltak. Teljesen le voltam gyengülve, és kiszáradásközeli állapotba kerültem, mert nyelni sem tudtam, ezért a háziorvosom úgy döntött, mielőtt beutalna a kórházba, megpróbál egy négynapos injekció- és vitaminkúrát. Mondanom se kell, hogy a második nap után se ülni, se feküdni nem tudtam (...). A negyedik napon az orvosom azt javasolta édesanyámnak, hogy egy vitaminkúrát kellene elkezdenem sürgősen, hogy felerősödjön az immunrendszerem. Ezután hallottunk a Dr. Lenkei-vitaminokról, és ekkor kezdtük el szedni (5 fős család) az Alap Multivitamin csomagot és a C-vitamint, amit azóta is rendszeresen szedünk. Néhány éve döbbentem rá, hogy a korábban tapasztalt (...) problémáim úgy szűntek meg, hogy észre sem vettem. Most 32 éves vagyok, és csak végső esetekben szedek bármilyen gyógyszerkészítményt. Erősen hiszek abban, hogy mindez a vitaminoknak köszönhető. Én egy pár éve már Angliában élek, de azóta is a dr. Lenkei-vitaminokat szedem, immáron 15 éve!
Szeretettel: egy hálás fogyasztó

Papp Nikoletta
2023-01-29

A levelemet szeretném azzal kezdeni, hogy Köszönöm a munkásságát! Továbbá köszönöm, hogy hozzájárult a világszemléletem változásához, hogy megtanított és továbbra is tanít bennünket, akik nem vagyunk jártasak a biológia/mikrobiológia terén.
A mi történetünk azzal kezdődött, hogy évekkel ezelőtt láttam Öntől egy videót a YouTube-on. Bevallom, elsőre elhessegettem, amit hallottam. Aztán az élet más területein is elkezdtem kicsit nyitottabb szemmel járni (a páromnak hála), és újra belebotlottam a videóba. Ezúttal már nem tudtam elengedni a sok információt, amit az Egészségünk titkai c. videóban hallottam. Elkezdtem aszkorbinsavat tenni a vizembe (1,5 l), amit bevittem a munkahelyemre, és szépen megiszogattam. Nagyon óvatos voltam az elején, hiszen a „C-vitamin vesekövet okoz”.
Sokszor volt problémám a garatmanduláimmal, és többször megkaptam, hogy ha túl gyakran gyullad be, akkor bizony műtéti úton ki kell venni őket. Viszont miután elkezdtem C-vitamint szedni (még csak nem is megfelelő mennyiségben), csökkent a betegségeim száma. Aztán párszor még megnéztük a fellelhető videókat, olvastuk a könyveit. Végül eldöntöttük, hogy kipróbáljuk a Multivitaminokat. Szkeptikusak voltunk, de a „puding próbája az evés” alapon csak úgy írhattuk le, vagy támaszthattuk alá, amit mondott, hogy kipróbáljuk. Kifejezett célunk nem volt a vitaminok szedésével, nem vártunk konkrét eredményt. Nálam több pozitív hatás is volt, jobb lett az emésztésem, ami már gyerekkorom óta problémás volt, illetve visszanőtt a hajam, ami előtte nagyon megritkult. Aztán újra begyulladt a mandulám, jártunk az ügyeleten, utána másnap a szakorvos, és ott derült ki, hogy akkor már másfél éve nem volt mandulagyulladásom. Jelen pillanatban nem csak mandulagyulladásom, de egyszerű náthám sem volt már 2 éve. Ezalatt az idő alatt pedig még egy terhességet is kihordtam, és egy csodálatos és egészséges kisfiúnak adtam életet.
Még annyit szeretnék megemlíteni, mivel tudom, hogy sok atrocitás érte a szókimondása miatt, és mert ki mert állni az igazáért értünk, hogy minden tiszteletem és hálám a kitartásért. Köszönjük a munkásságát, és hogy segít a testi-lelki egészségünk megőrzésében!

Németh Szilvia
2023-01-28

Már hat éve fogyasztom a Multivitamin-készítményeit.
Az elején a legkisebb tablettás kiszereléssel kezdtem, és már egy pár hét múlva több energiám volt.
Ekkor biztonsági őrként dolgoztam, és sokat kellett éjszakáznom. Kimerítő és fárasztó volt. Mindig álmos és gyenge voltam. Ez rengeteget javult, és az alvás is minőségivé változott, habár akkor is maradt a rendszertelenség.
Ahogy telt az idő, kipróbáltam a nagyobb dózisú készítményeit, és menet közben munkahelyet is váltottam. Most az egyik fegyveres testületnél dolgozom, ahol a fizikai kondíció nagyon fontos. Azt szoktam mondani a kollégáimnak, hogy most 44 évesen jobb fizikai és szellemi kondícióban vagyok, mint amikor 20 éves voltam.
Mostanra a Erős Multivitamint szedem, és a családom is. Mellé kiegészítve még 5-6 ezer mg C-vitaminnal.
Hatalmas kertünk van, 2700 négyzetméter, ahol kaszálok, és minden mást csinálok.
Jól érzem magam, mindig jó a kondícióm. Jól alszom, és pihenten ébredek. A vitaminadagom mindig ott van velem. Az az egyik biztos pontja a napnak.
Van még egy érdekesség, amit észrevettem magamon. Az utóbbi években, ha megcsíp valamilyen rovar (itt a kertben van belőlük minden fajta), nem történik semmi. Ha szúnyog csíp meg, akkor nem dagad be a csípés helye. Nem viszket. Csak éppen a csípést érzem, amikor megszúr. Ugyanez van a darázzsal és a méhekkel is. Ezen még a feleségem sem tér napirendre. A darázs fullánkját kihúzom, és az sem dagad be, nem viszket, csak akkor érzem, amikor megszúr.

Egyáltalán nem betegeskedünk. Amikor munkahelyet váltottam, és kellett egy körzeti orvosi igazolás, hogy egészséges vagyok, akkor a körorvos megnézte a gépben az utolsó jelentkezésemet, ami nyolc évvel azelőtt volt!
Ezúton szeretném megköszönni a kitartó és áldozatos munkáját, amellyel minden nehézséggel megküzdve, elérhetővé tette a vitaminokat, amelyek jobbá teszik a mindennapjainkat.
Jó egészséget kívánok!

Kovács Károly
2023-01-27

Egy előadás meghallgatása után úgy döntöttem, hogy kipróbálom a készítményt. Nagy szükségem volt valamilyen komplex jellegű vitaminkészítményre, de eddig bármit kipróbáltam, nem éreztem semmiféle javulást az állandó, indokolatlan fáradtsággal, tompa bágyadtsággal szemben.
Két hét Alap Multivitamin szedése után az tűnt fel először, hogy munka utána nem vagyok „kifacsarva”, reggelente könnyebben ébredek, és ami a nagyon fontos, hogy hihetetlenül kívánom a vizet(!). Lett energiám munka után is hazaérve, nem éreztem magam hullafáradtnak.
Az állandó levertség megszűnt, már 4 éve😊. Nem vicc, ha nem a saját bőrömön tapasztalom, el sem hiszem, mire képesek dr. Lenkei vitaminjai😊.
Volt már rá példa, hogy kihagytam egy kisebb időszakot, és visszatért a fáradtság. Ez arra is jó volt, hogy meggyőződjek róla, igazán segítenek a készítmények.
Igyekszem kipróbálni a termékek széles skáláját, nálam a Multivitamin az abszolút favorit, ebből Alap/Közepes típusút szoktam vásárolni, attól függően, milyen intenzív időszaknak nézek elébe.

Kiss Liliána
2023-01-26

Egy barátomtól hallottam a Cenzúrázott Egészség című könyvéről. El is olvastam, és nagyon tetszett. Ez a könyv megjelenése után röviddel történt.
A könyvből szerzett tudással felvértezve szinte azonnal „emelt dózisú" C-vitamint kezdtem szedni. (Ma úgy mondanám: a szükséges minimum mennyiséget 1000mg/25 testsúly kilogrammonként).
A hatás zseniális volt, sokkal energikusabb lettem. Kevesebb alvás is tökéletesen elég volt.
Amikor megjelentek az Ön vitamincsomagjai, azokat is szedni kezdtem. Nem vagyok beteges, így ilyen szempontból nem tudok változásról beszámolni,
de az időszakos influenza is „kikerül" azóta.
A legdöbbenetesebb hatás a minőségi éhezéshez kapcsolható nálam. Az vitamincsomagok szedése óta megszűnt az „úgy ennék valamit", a napi sokszori nagy mennyiségű étel bevitele. Súlycsökkenés, az egész nap tartó éhségérzet eltűnése volt a számomra legszembetűnőbb változás. Amikor a csomaghoz nem sikerült időben hozzájutnom (ez eleinte külföldről nagyon nehézkes volt), fokozatosan visszatért a minőségi éhezés.
Doktor Úr, lassan 15 éve szedem az Ön termékeit, és szedni is fogom, ameddig csak élek.
Nagyon köszönöm a munkáját/munkájukat! Ez vonatkozik mindenre, a termékekre, az oktató videókra és az ezeken keresztül nyújtott lelki támaszra és biztatásra/bátorításra.
Számomra Ön az igazi orvos! Nem bízom az egészségügyben, sem az orvosokban. Sőt! nem is tartom sokukat orvosnak!!
Önt IGEN!
Köszönöm, köszönjük!

Bécsi József
2023-01-25

Bevallom, jó ideje halogattam e levél megírását, de nemrég ébredtem rá, hogy ez sem volt véletlen. (Nem hiszek a véletlenekben.)
Pontos idejét nem tudom, de több éve fogyasztjuk a termékeit, amelyek sok pozitív változást hoztak az életünkbe, de már ennél is régebb óta követjük figyelemmel az előadásait az interneten. A Cenzúrázott egészség című könyvének olvasása közben érett meg bennem az a gondolat, hogy a levélírásnak most jött el az ideje.
Kérem, engedjen meg egy kis kitérőt, hogy ennek miértjét elmagyarázzam.
Idén leszek 41 éves. Gyermekkorom óta nagyon érzékeny vagyok az igazságtalanságokra, soha nem fogadtam el olyan dolgokat, amelyeket nem tudtak érvekkel megmagyarázni, mindig mindennek kíváncsi voltam a miértjére is. Ez a „kíváncsiság” máig csak fokozódott bennem.
Huszonéves korom óta foglalkoztatnak annak a színházi előadásnak a kulisszatitkai, amelyet a köznyelv csak politikaként emleget. Körülbelül harminc éves koromra kialakult bennem egy viszonylag összeszedett kép arról, hogy valójában mi folyik e globális színjáték díszletei mögött. E tudás – ha nevezhetjük annak – folyamatosan bővül, ahogyan egyre több mozaik kerül a helyére. Amikor egy-egy részletben felismerésre jutottam, és a világ történéseiben igazolódni láttam ezek helyességét, szinte kivétel nélkül jött valami „véletlenszerű” megerősítés, egy újabb mozaikkocka, általában könyv formájában. Így történt ez most is a Cenzúrázott egészség című könyvével.
Feleségemmel kilenc éve ismerkedtünk meg. Kezdetben a fenti látásmódom súrlódásokat keltett köztünk, mígnem egy „véletlen” folytán egy interneten megtekintett videó és néhány beszélgetés után a szemlélete 180 fokos fordulatot vett, és azóta harmonikus kapcsolatban együtt járjuk ezt az utat. Ily módon találtunk rá Önre az interneten egy előadásáról készült videóban.
Miután láttam, hogy a hatalom milyen kétségbeesetten igyekszik Önt félreállítani, tudtam: csak igazat mondhat, és jó ember lehet.

Mi a legfőbb változás, amit tapasztaltam a Lenkei-vitaminok rendszeres szedése óta?
Gyermekkorom óta pollenallergiában szenvedek, a szó szoros értelmében taknyom-nyálam összefolyt áprilistól július végéig.
Rendszeresen járok futni erdőkben, szántóföldek között. Tavasztól augusztusig azonban inkább edzőterembe kényszerültem, vagy hanyagoltam a mozgást, mert egy délelőtti futást egy egész napos tüsszögés követett. A szakorvosok által felírt gyógyszerek ugyan adtak egy kevés enyhülést a tünetekre, de úgy teltek a napjaim ezektől a gyógyszerektől, mint aki nyitott szemmel alszik.
Kezdetben, a C-vitamin rendszeres fogyasztása óta, a tüneteim nagymértékben enyhültek, Lenkei Úr vitaminkészítményeinek rendszeres fogyasztása óta pedig teljesen megszűntek.
A többség annyira hisz és belesüllyed abba az alájuk tolt illúzióba, amit ők elfogadnak „Az Élet” gyanánt, hogy azt támadják, aki ebből fel akarja ébreszteni őket. Érzik, hogy valami nincs rendben, mégis félnek belemélyedni ezekbe a dolgokba, és megismerni az igazságot. Még akkor is ragaszkodnak ehhez a programozott illúzióhoz, és még akkor sem ébrednek, amikor már rámegy a barátságuk, családjuk, egészségük, életük. Az „Élni jó” című előadásából jut eszembe az életenergiáról felvázolt rajza: azt tapasztalom, hogy a többség jól érzi magát ebben a kellemesen elbutított állapotában, a panaszkodás, a média által tudat alatt betanított politizálás élteti őket, mely során közösen megállapítják, hogy a problémákért X és Y a felelős, de semmiképp sem ők maguk, és az „élet” márpedig ilyen igazságtalan, miközben elfolynak a fotelben a televízió előtt, kezükben egy doboz sör, másikban egy szál cigaretta…
Mindezek tudtában gondolom úgy, hogy ilyen körülmények között az emberiséget újból megtanítani látni és gondolkodni, miközben a hatalom nem kevés sikerrel ennek a teljes megszüntetésén mesterkedik évtizedek (századok) óta, nehéz, bátor és nemes dolog. Mindkettőnk nevében köszönöm ezt Önnek, és köszönjük azokat a nem kis mértékű pozitív változásokat, amelyeket az Ön munkájának köszönhetően kaptunk. Szívből remélem, hogy egyre többen értik meg a munkásságát, élnek a felvázolt megoldásokkal, és egyre több Önhöz hasonló orvos tér rá erre a tanítói útra.

Balogh László
2023-01-24

Háromgyermekes édesanya vagyok. Mindig fontos volt a számomra a családom és magam egészsége.
Amióta a vitaminokat szedem, energikusabb vagyok, pozitív a gondolkodásom, a napi teendőm mellett esténként van erőm edzeni, és ha úgy van, gond nélkül elmegyek futni 10 km-t.
Évek óta küzdöttem allergiával, 18-féle allergénre vagyok érzékeny. Fulladtam, kezdődő asztmám volt. Amióta a vitamint szedem, nagyon sokat javult, nem kell már szteroidokat használnom.
Most szeretném a gyermekeimnek is adni a vitaminokat (4 és 12 évesek), mert a tapasztalataim azt mutatják, hogy ebben a vitaminkészítményben tényleg bízhatok .

Balog Anita (42 éves)
2023-01-23

Két hónapja szedem a vitaminokat, a Közepes Multivitamint.
Energikusabbnak érzem magam tőle. Ápolónőként dolgozom, sebészeti osztályon, ami fizikai erőnlétet igényel. A 12 órás műszak végére nem merülök ki fizikailag.
Kevesebb élelmiszert fogyasztok, csökkent az éhségérzetem. Két hónap után 3 kg fogyás állt be nálam.
A vitamintól jól érzem magam, sokkal jobban, mint előtte. Energiaszintem nagyon emelkedett.
Erre szívesen kiadom havi szinten a pénzt, hiszen kevesebb pénzt költök élelmiszerre, így szinte ingyen jutok a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, amire szüksége van a szervezetemnek.
50 éves vagyok, havi kb. 200 órát dolgozom a kórházban. Heti három alkalommal edzőterembe is járok.
Így jó élni. Köszönöm szépen!

M. B.
2023-01-22

84 éves vagyok, 14 éve ismerem a termékeit, és azóta szedem is őket!
Nagy tisztelettel és hálával köszönöm a doktor Úr fáradozásait ezen termékek kifejlesztésében.
Amióta ezeket a termékeket szedem, egészségem remek, betegségem nincs. Jól érezem magam. Életcéljaim – a magas energiaszintnek köszönhetően – sokrétűek. Kertészkedek, fát ültetek. A szabadidőm nagy részét a természetben töltöm kirándulással. A B-vitamint is szedem, az alvásom csodás tőle, meg persze a kalcium-magnéziumtól. Szeretettel olvasom a könyveit, és hallgatom az előadásait, izgatottan várom a következőt is.
Ismerőseim körében, az én javaslatomra - mivel látták rajtam a változásokat - kérik, hogy vegyem meg nekik a termékeket! Már ragaszkodnak ők is a doktor Úr termékeinek fogyasztásához!
A szomszédom megismerte a kalcium-magnézium italokat, én ajánlottam neki. Már kéri, hogy vigyek neki rendszeresen, mert ennek köszönhetően megszűntek a lábgörcsei, és így tudja folytatni a munkáját (buszsofőr), nincsenek már fájdalmai.
Én mindenkinek azt mondom, hogy aki a doktor Úr termékeit fogyasztja, nem kell majd 3-4 órákat az SZTK-ban ülnie, mivel nem lesz betegsége. Én is ezt tapasztaltam. 14 éve nem voltam beteg, kicsattanok az egészségtől.
Kívánom, hogy a doktor Úr sokáig legyen velünk, mert az Egészségkultúrának élnie kell. Sok ilyen emberre lenne még szükség ebben az országban, és ezen a világon!
Kívánok jó egészséget és sok sikert Önnek!

Rácz István
2023-01-21

Karácsony óta szedem a Multivitamin készítményt, és már 2 hét után tapasztaltam a pozitív hatást. A 3. héten már látszott is rajtam.
A párom megjegyezte, hogy nagyon energikus vagyok, és ő is ilyen akar lenni, mint én, ezért ő is kérte, hogy vegyek neki.
A reggeleim nagyon aktívak, és nem igénylem, hogy hétvégente ledőljek. Az éjszakai alvásigényem is rövidebb lett. Állandóan jövök-megyek, és nem vagyok fáradt.
Az immunrendszerem erősebb lett, mert a torokkaparáson túl nem tapasztaltam semmit, az influenza nem döntött le a lábamról, míg a párom 2 hétig otthon feküdt.

D. M.
2023-01-20

2009-ben kezdtem el fogyasztani a Multivitamin-csomagokat. Főiskolára jártam akkoriban, és szinte azonnal éreztem a változást. Javult a koncentrációm, és sokkal több információt tudtam megjegyezni, mint előtte.
Az alvások után az ébredések könnyebben mentek, kipihentebb voltam. Észrevettem, hogy sokkal több energiám marad a mindennapokban, mint előtte. Jobban bírtam az edzéseket, és a közérzetem is jelentősen javult. Megszűnt a hangulatingadozásom és az ingerült, feszült közérzetem.
A mai napig is szedem a Multivitaminokat, és így 10 év távlatában ki merem jelenteni, hogy nagyon jó döntést hoztam meg.
Azóta az egész családomat sikerült meggyőznöm, és ők nagyon hálásak nekem. Pont annyira, mint amennyire én vagyok hálás annak, aki nekem mutatta be először a Multivitaminokat!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Klimó Dániel
2023-01-19

15 éve fogyasztom rendszeresen a vitaminokat.
Az észrevételeim a következők: amióta szedem, nem voltam beteg egyszer sem. Energikusnak érzem magam, pedig már a 88. életévemet is betöltöttem!
Korábban alvásproblémákkal küszködtem, de néhány hónap vitaminszedés után megszűnt a panaszom, éjjelenként nem ébredek fel, nyugodtan és mélyen alszom, kipihenten ébredek!
Csodálatosak ezek a termékek, életem végéig szedni fogom őket!

Nagyon köszönöm!

P. I.-né
2023-01-18

Egyik barátom oxigénpalackon létezett. Nem tudott egy mondatot elmondani úgy, hogy ne kelljen megszakítania, mert levegő után kapkodott.
Kb. három éve küldtem neki Közepes Multivitamint. Többször is küldtem neki, de aztán ő maga állt át a vitaminokra, átállt a saját forrására, tehát megveszi magának. Nem akarta tőlem ingyen elfogadni.
Egy év után, egy hete beszéltem vele, és folyamatosan beszélgettünk!!! Nem köhögött, nem kapkodta a levegőt. Fantasztikus javulást ért el!
Isten áldja a tevékenységét! Semmiféleképp ne adja fel!
Személy szerint sok éve szedem a vitaminjait, már régebben hosszan írtam Önnek a saját tapasztalatomról. Ez egy csoda!

Sz. J. L.
2023-01-17

Kállai Csaba vagyok, immáron 13. éve fogyasztom a vitaminkészítményeit. Azért írom most ezt a levelet Önnek, hogy megköszönjem azt, hogy az elmúlt 13 évben semmilyen megbetegedést nem szedtem össze, ergo az elmúlt 13 évben - a forgalmazott vitaminjainak hála - egészséges, életerős maradtam, ha mégis megtámadott valami vírus, azt két lábon, munkaképesen, szinte észrevétlenül éltem meg!
Köszönöm önnek és csapatának, hogy részese lehetek az önök egészségtudatos és gyógyszermentes programjának! Köszönöm!

Kállai Csaba
2023-01-16

Nyugdíj után 12 évet dolgoztam még. Kertes házban lakom, teljesen ellátom magam. Nem szorulok senki segítségére.
70 éves vagyok. Jól vagyok. Eltűnt a fejfájásom. Amióta szedem a vitaminokat, nem fáj semmim. A Prémium Közepes Multivitaminját fogyasztom. Elkerülnek a betegségek, erős fizikai munkát is megcsinálok a kertemben.
A lányom is fogyasztja a vitaminjait, Olaszországba hordja ki. Az olaszok el vannak „ájulva”, hogy milyen jó termékek vannak Magyarországon!

Köszönjük a munkásságát!

L. I.-né
2023-01-15

Körülbelül 2014-ben kezdtem az Alap Multivitamin szedését.
Egy családtag hallott Önről és a pályafutásáról. Meghallgatta az előadását, előadásvideóit, melyek mély benyomást, szemléletváltást generáltak.
Én is voltam több előadásán. Hihetetlen, hogy mennyire „butítva” vannak az emberek a média által, és nincsenek felvilágosítva az egészségükkel kapcsolatban.
Egyetemi tanulmányaim befejeztével/vége felé, úgy éreztem, hogy kezdek a „zombi” szintjére süllyedni. Akkor kezdtem az Alap, majd a stresszesebb időszakaimban a Közepes Multit szedni. Ez a folyamat immár több mint 5 éve tart.
Azóta nem voltam „vírusos beteg”. A megfázásaim is az évi 4-5-ről, 1-2-re csökkentek. Rendszeresen járunk az előadásaira (többen a családból).
Hálásak vagyunk, hogy végre van valaki, aki kezdi felnyitni az emberek szemét.

Véber Péter (29 éves)
2023-01-14

Szeretném megosztani Önnel a tapasztalataimat. Versenytáncos élsportoló vagyok, jelenleg a világranglista 6. helyét foglaljuk el a partneremmel.
Rengeteg kimerítő edzésünk van, mert február 7-én lesz a világbajnokságunk. Amellett, hogy edzünk, dolgoznunk is kell, mert a sportunk finanszírozása is ránk hárul.
A napi 8 óra munka mellett, napi 2x2 óra edzés igencsak megterhelő. Biztosan érzem, hogyha nem szedem a vitaminját, azonnal rendkívül fáradt vagyok, és nem tudok koncentrált és fizikálisan erős edzésmunkát végezni.
Emellett türelmesebb és kedvesebb is vagyok, 1-1 Kalcium-Magnézium megivása után.
Köszönöm a munkáját, Ön és a készítményei nélkül valószínűleg már nem bírnám ezt a megterhelő időszakot!

Princz Nóri
2023-01-13

Majdnem 2 éve fogyasztom a vitaminokat. Ami a legszembetűnőbb változás, hogy az energiám elfogyhatatlan. Egészségem kicsattanó. Fogaim fehérebbek, erősebbek lettek. A hajam erősebb, a bőröm puhább. Ami ezekből is következik, hogy a lelkiállapotom szárnyal.
Multivitamint, Kalcium-Magnéziumot, C-vitamin tablettából 8000 mg-ot/nap, Omega-3-t, Kollagén italt, plusz ezek mellé alkalmanként B1- és E-vitamint fogyasztok.
Nagyon sokat olvastam öntől ajánlott, illetve írt könyveket, és köszönöm, hogy felnyitotta a szemem, hogy mi történik velünk ebben a rohanó világban, a tudtunkon kívül.

Leitner Róbert (39 éves)
2023-01-12

Köszönöm, hogy létrehozta a vitaminokat és a táplálék-kiegészítőket, Dr. Lenkei Gábor!
35 éve aktívan sportolok, és foglalkozom természetgyógyászattal. Körülbelül 2-3 héttel ezelőtt jöttem be az üzletébe, és vásároltam meg a Közepes Multivitamint, és egy Omega-3-at, és egy Spirulinát.
Már egy hét után tapasztaltam a pozitív változást, a szervezetem jelezte, pozitív tapasztalat formájában.
Az éjszakai izzadás szinte majdnem teljesen megszűnt, ami korábban addig az ágyneműtől kezdve a ruhámig, amiben aludtam, mindent eláztatott. Az alvásom is sokat javult, az életenergia-szintem is nagymértékben növekedett, pedig kérem, higgye el, sok mindent próbáltam, és pont ezen életminőség-javítása céljából éltem Indiában 2007.02-től 2007.09-ig.
A szellemi funkciók is javultak, főként, hogy nagyon megterhelő fizikai és szellemi koncentrációs munkát végeztem. Az emésztésem is nagyon pozitívan változott. A légzési nehézségek is nagyon sokat javultak, amik a terhelés hatására voltak.
Most olyan mértékű pozitív javulást hoztak a vitaminok, amiket eddig nem tapasztaltam.

H. J. T.
2023-01-11

Nagyon köszönöm az élményt, melyet az előadásával nyújtott számomra. Mélységes tisztelem a bátorságáért és töretlen hitéért, mellyel a harcot vívja.
A családom és jómagam a Közepes vitamincsomagot, D-vitamint, C-vitamint és Magnéziumot szedünk, és mondhatom, hogy azóta kinyílt a világ.
Sokkal több energiával, fittebb szellemmel végezzük a mindennapok dolgait. A gyermekem 17 éves, a kedélyállapotán sokat segítettek a vitaminok.

Csak köszönni tudok mindent Önnek!

Hortobágyi Krisztina
2023-01-10

Március óta fogyasztom az Erős Multivitamin kapszulákat. Csak pozitív tartalmat tudok kiemelni, amiket tapasztaltam az elmúlt hónapokban.
Nem lennék ilyen hűséges a termékhez, ha nem az ígért és elvárt tartalmat kapnám.
Pozitív változások az életemben, amiket a kezdetektől érzek, hogy erősebb az immunrendszerem, nyugodtabb az alvásom, sokszor kevesebb idő alatt tudom kipihenni a napi fáradalmakat. Jobb a napi fizikai és szellemi tevékenységem, nőtt a toleranciám másokkal szemben. Sokkal jobb a hangulatom. Izmaim regenerálódása felgyorsult.
Minimum 10 évvel fiatalabbnak érzem magam. Könnyebb a testsúlyom megtartása, talán szabályozza is a termék.

Horváth Gábor
2023-01-09

Egy éve fogyasztom a Közepes Multivitamin csomagot, nagy megelégedésemre. 😊
36 éves vagyok, a vitaminok mindig is fontos részei voltak az életemnek, de csak élelem formájában. Korábban xy nevezetű, nagydózisú multivitamint fogyasztottam. A puffadáson kívül semmilyen más pozitív vagy negatív hatást nem tapasztaltam.
Miután kipróbáltam az Ön termékét, tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem. 😊
Sokkal energikusabb vagyok, lelkesebb az élet iránt, jobban tűröm a stresszes időszakokat, és ha nagyritkán meg is fázom, max. 3 nap alatt átsuhan a betegség. Nyugodtabban alszom, és jobb a közérzetem.
Mindemellé még nap 8-10 ezer mg C-vitamint is szedek.
Nagyon köszönöm, hogy mindezt lehetővé tette nekem, és embertársaimnak. Az ismerőseimnek mindig ajánlom, és élnek is vele, fogyasztják. 😊

J. M.
2023-01-08

13 évvel ezelőtt a fiam hívta fel a figyelmemet a vitaminokra. (…) Elolvastam az első könyvét, utána a többit is, és elkezdtük szedni először az Alap Multivitamin minden változatát kb. 1 évig. Később a Közepest is. Már évek óta a Prémium változatot fogyasztjuk. Úgy voltam ezzel, ahogy Ön is írta, hogy nem kellene megvárni, amíg az ember beteg lesz, hanem meg kell előzni azt.
Nem voltam beteges, 30 éven keresztül véradó voltam. Mindig tudtam és éreztem, hogy jól vagyok. A vitaminok szedése mellett még 10 évig adtam vért, és a doktor mindig dicsérte a jó vérképemet.
Most 70 éves vagyok. Nem tudom, milyen állapotban lennék a vitaminok nélkül, de én nem szedek gyógyszereket, nem is szedtem, remélem, már nem is fogok. (…)
Ami a legfontosabb, hogy jól vagyok, jól érzem magam. Jó a teherbírásom, ültetek, kapálok, üvegházunk van. Természetesen a férjemmel együtt csináljuk, aki 77 éves. 3 kertünk van. (…)
Azt mondják, 70 éves koromra nagyon jól nézek ki. Nagyon sokan megismernek még, alapiskolás osztálytársak is, nekem meg meg kell kérdeznem, hogy ki vagy, mert teljesen megváltoztak. Ez jó, de azért van tükröm.
Most anyukámat ápolom, aki 88 éves, ő is szedi rendszeresen az Alap Multivitamint. A fiam is szedi. (…)
Remélem, hogy még sokáig be tudjuk szerezni a vitaminokat, és nagyon jó érzés, hogy van megoldás az egészségre, csak meg kell találni.

Szepesy Éva
2023-01-07

Az Alap Multivitamin készítményt fogyasztom a 3. hónapja. Ez alatt a 3 hónap alatt energikusabb vagyok. Képes vagyok napi 10-12 órákat dolgozni, minimális fáradtsággal.
Érzelmileg is erősebbnek érzem magam. (..) A fáradtságom elmúlt, és kevesebb alvás elég.
Mivel intenzíven sportolok, így sokszor az edzés utáni napra használhatatlan voltam. Ez már nincs. Egyértelműen tapasztalok változást, és őszintén beleszerettem a termékekbe.

Holló-Szabó Miklós
2023-01-06

Lassan egy éve szedem az Életerő Multivitamint. Először azt vettem észre, hogy frissen kelek, a kávét sem kívánom, ilyen frissességet utoljára gyermekkoromban tapasztaltam (jelenleg 38 éves vagyok).
Energikus lettem, lendületesebben megy a sport, a munka, kevésbé fáradok el. Nem betegszem meg a járványok idején, ha valamiféle fertőzést kapok, pár nap alatt kigyógyulok, enyhe tüneteim vannak. Elmúltak a menstruációs panaszaim, fájdalmaim, rendszeressé vált a ciklusom.
Évekig kínzott gyakori vizelési inger, hosszabb buszos kirándulásokon sok problémát, kínos helyzetet okozott, de ez már teljesen megszűnt. Az elalvással sincsenek már gondjaim, megszűntek az izomgörcseim. Elmúlt a térdfájásom, tudok újra futni. Már nem ropognak az ízületeim.
Mivel sok pozitív hatását tapasztaltam a vitaminoknak, a családomnak is ajánlottam, és pár hónap után már ők is sokkal jobban érzik magukat, tehát nem csak képzelem, hogy a vitaminoknak köszönhetem az életminőség-javulást.
Hálásan köszönöm.

Szalai Mária
2023-01-05

„Hol volt, hol nem volt”, hosszú ideje gyengének, motiválatlannak, beteges „pszichikai”, panaszkodó természettel megáldott ember voltam. Életem első felét sportolóként éltem, majd lassan belefolyva a „dolgozói” mókuskerékbe, lassan elveszítettem az erőm, energiám.
Először a Dr. Lenkei-termékeket a 2019 januárjában meglátogatott csontkovács ajánlotta, „vietnámi”, azzal érvelve, hogy csak a maga D-vitaminját szedjem, mert a többi hamisítvány, vagy krumpliból készítik. Ezt mind mosolyogva mondta.
Ezzel egyidőben nagyon lebetegedtem, talán gyermekkoromban éreztem hasonlót. Az influenza és egy személyes pszichikai állapot, „válási depresszió” folytán a halál szelét éreztem magamon, és az élet értelmetlenségét.
Mint rutinos férfi vásárló, elmentem vitamint venni, és véletlenül Közepes Multivitamint vettem, D-vitamin helyett. Ettől még mélyebb depresszióba estem, gondolván magamról, hogy ilyen béna embert, még a megfelelő vitamint sem tudja megvenni.
Elkezdtem szedni. (...) 1 hét után kezdődtek a változások. Először az étvágy jelent meg, majd az életvágy. Kezdtem erőre kapni, és valami furcsa, pozitív motiváló erőt éreztem. Tettre készséget. Elkezdtem nyújtani, majd tornagyakorlatokat végezni. Szellemileg is motivált lettem. Jövőképek armadája lebegett a szeme előtt. Tanfolyamokra és képzésekre jártam később.
Ma ott tartok, hogy 10-12 km-t futok hobbiból, és a tanulási vágyam hajthatatlan. Azóta átálltam az Erős változatra, de ennek nincs jelentősége az egészségem megtalálásában.
Köszönöm a kiváló termékeket, az ár nem számít, csak a Minőség!

Szabó László
2023-01-04

Az évek óta szedett Alap Multivitamin után elkezdtem szedni a Közepes Multivitamint. Hatalmas lendületet adott!
Fotóriporterként dolgozom az Agrárminisztériumban, és így ugyanazt a tempót bírom, mint a fiatal kollégáim, pedig 65 éves vagyok.
Hálásan köszönöm Önnek, hogy ezekkel a készítményekkel segített nekem is!

K-N. M.
2023-01-03

Miután elolvastam „A Vitaminok a legfontosabb szabály” című könyvecskét, úgy döntöttem, kipróbálom.
Most kezdtem szedni a harmadik havi adagot az Életerő Multivitaminból. Közepes, Erős, és most a Szuper Erőset szedem.
Mióta szedem, kevésbé érzem magam fáradtnak, nagyobb a fizikai terhelhetőségem. Éjszaka jókat alszom, kipihenten ébredek. Legutóbb egy megfázásból gyorsan rendbejöttem.
Köszönet érte!

B. Zs.
2023-01-02

Hat hete kezdtem el szedni a Közepes Multivitamint.
Kb. 2-3 hete azt kezdtem tapasztalni, hogy könnyebben tudok reggel felkelni, most már nem húz vissza mágnesként az ágy, mint korábban.
Illetve napközben is nagyobb a teherbírásom, sokkal energikusabb, összeszedettebb vagyok, és este is később fáradok el.
Korábban is szedtem más vitaminkészítményeket, de azoknál nem tapasztaltam ilyen gyors és látványos pozitív változást, mint az Ön termékeinél.
Nagyon köszönöm!

F. K.
2023-01-01