Egy kis napsütés

2023. március

Amikor a Klasszikus Alap Multivitamint szedem, kicsit megnyugszik a lelkiismeretem, mert tudom, hogy a napi rohanás közben feltöltöm a szervezetem a számára szükséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal.
Sokkal energikusabbnak érzem magam, amikor ezt szedem, igyekszem rendszeresen fogyasztani belőle, mindennap. A Dr. Lenkei Kollagénnel kombinálva egyszerűen szuper az eredmény, heges arcbőröm sokkal ragyogóbb és egyenletesebb, mint korábban.
Magamnak és a családom többi tagjának is szoktam Dr. Lenkei-termékeket vásárolni, nagyon örülnek neki a szüleim is, és örömmel fogyasztják.
Köszönjük szépen Doktor Úrnak a fáradhatatlan jóakaratát és tenni akarását.

Nagy Gabriella
2023-03-31

Nagyon jó tapasztalataim vannak a vitaminokkal kapcsolatban. December elején a főnököm úgy jött az irodába dolgozni, hogy tüsszentett, folyt az orra, köhögött. Mondta, hogy beteg a felesége és én is biztos el fogom kapni.
Tudni kell, hogy évek óta szedjük a Tablettás Szuper Erős Multivitamint és a Kalcium-Magnézium vitaminokat a párommal.
Ami azt jelenti, hogy 24 óra leforgása alatt egy kis orrfújással megúsztam a ragályos „nyavalyát”.
Hála Önnek, nem „tudunk” sokáig betegek lenni, mert erős a szervezet a sok vitamintól.
Köszönjük szépen, jó egészséget Önnek is.

Fülöp Hajnal Tünde (49 éves)
2023-03-30

A Multivitamint használom és ahogy Ön ígérte, valóban, egyszerűen az ember jól érzi magát.
Én már próbáltam több multivitamin-terméket, de a Lenkei-vitaminnal valóban észrevétlenül csak működik normálisan az ember szervezete.
Köszönettel.

K. L. (52 éves)
2023-03-29

Általánosnak fogadtam el hétköznapi tüneteimet évekig. Kb. 15 évvel ezelőttig. Az évenkénti megfázásokat. A heti többszöri reggeli mosakodás-orrfújás utáni orrvérzéseket.
Majd megismerkedtem a táplálkozás szélesebb-teljesebb hátterével, „lehetséges hiányosságokkal”. Aminek utána tisztába jöttem, hogy nem lehetséges, hanem biztosan vannak hiányosságok táplálkozásomban, táplálkozásunkban.
Anyagi lehetőségeim szerint elkezdtem vitaminokat és más táplálékkiegészítőket fogyasztani. (megj.: Erős Multivitamint, C-vitamint, D-vitamint, Ásványi anyagot, Kollagént szed)
És már lassan 15 éve a reggeli orrvérzések a múlté, ahogy az éves megfázás is.
Köszönöm Lenkei Gábor munkásságát. Tudom, hogy sokat segít egy egészségesebb emberiségért!

A. F.
2023-03-28

2011. óta szedem a Multivitaminokat. Először az Alap Multivitaminnal kezdtem. Fokozatosan erősítettem a vitaminokat, 3 hónapja szedem az Erős Multivitamint. Amióta ezt az erősséget szedem, a lábamon lévő felduzzadt, fájó, vastag, kékes-lilás hajszálerek is és visszerek teljesen rendbejöttek, panaszmentes lettem. Nehéz fizikai munkát végzek, ezt most már könnyedén! (…)
A visszerek 1 évvel ezelőtt jöttek ki a lábamon, és az Erős Multivitamin szedésére múltak el.
Köszönöm az eddigi kutatási munkáit, és a jó minőségű készítményeit.

Molnár Gábor
2023-03-27

Amióta szedem a Dr. Lenkei Életerő Centrum Klasszikus Alap csomagját, azóta szinte megszűnt az ízületi fájdalmam. Sokkal jobb a közérzetem, jobban bírom a fizikai és a szellemi megterhelést. Magas volt a vérnyomásom, szinte az is rendeződött. Mellette nem elhanyagolható, hogy éjszakánként sokat fent voltam. Amióta szedem a Klasszikus Alap csomagot, azóta szinte végigalszom az éjszakákat, másnap nem vagyok fáradt. Én csak ajánlani tudom mindenkinek a Klasszikus Alap csomagot.

G.-né K. I.
2023-03-26

Hosszú évekig több mint 10 féle gyógyszert szedtem, de nem éreztem jól magam. Elolvastam a Cenzúrázott egészség c. könyvét, és úgy döntöttem, elkezdem szedni az Alap Multivitamint. A Klasszikus Alap vitamin mellett döntöttem. Azóta ezt szedem, (közel 2 éve), nagyon jól érzem magam. Rendben van a vérnyomásom – soha nem megy 140 fölé, jól érzem magam a bőrömben, egészségesnek tartom magam. Azóta már több könyvét is elolvastam, és örülök, hogy a vitaminjait fogyasztom!

Dr. Székely Elődné
2023-03-25

Köszönetemet fejezem ki a munkájával kapcsolatban! 2007 óta havi rendszerességgel rendelem az Alap Multivitamint, különböző vitaminokat. Örömömre szolgál, hogy nagyban hozzájárul egészségi állapotomhoz és jó közérzetemhez. Családtagjaimnak, barátaimnak, ismerőseimnek figyelmébe ajánlottam a vitaminkészítményeket, melyeket ők is használnak.
Tapasztalataim:
Alap Multivitamin visszérgyulladásomat, amitől 2 hónapig szenvedtem, 3 nap alatt megszüntette! Másoknak is adtam, akik ilyen visszérgyulladásban szenvedtek, nekik is segített.
Omega gyöngy: mikor az ön által küldött hírlevelet elolvastam, azonnal megrendeltem. A vérnyomásom, ami havonta 3-4 alkalommal magasra kiugrott, többször ügyeletet kellett hívnom hajnalban, sajnos az ügyeletes orvos nem tudott segíteni. Az Omega gyöngy fogyasztása óta vérnyomásom normális szinten van, frontok jöhetnek-mehetnek, nem érzékelem.
A Porc-készítmény szedése megszüntette az ízületi fájdalmakat, amit az erős fizikai munka végzése okozott!
C-vitamin: A lányom és a vejem sok éven át mindenféle allergiától szenvedtek, por-, pollen-, stb. A C-vitamin fogyasztásával évek óta tünetmentesek! Nagyon jó lenne, ha megfizethetőbb áron maradna a kis jövedelemmel rendelkezők számára is!
Drága Doktor Úr! Kívánok erőt, egészséget önnek és munkatársainak! Maradok nagy-nagy tisztelője.

Sz. J.-né (68 éves)
2023-03-24

Körülbelül 7-8 éve kezdtem el szedni a Multivitamint, kiegészítve C- és D- vitaminnal, Kalciummal, Magnéziummal. Azóta egy alkalommal döntött le a lábamról egy megfázás, de azt is inkább a kialvatlanság számlájára írom. (Kisbabámhoz 1 éven keresztül 2 óránként kellett kelni.)
Ezalatt a 7-8 év alatt volt 2 terhességem, mindegyik spontán, problémamentes. Ami azért is nagy dolog, mert a TSH-m mindig magas volt és a menstruációm is volt, hogy 100 napig kimaradt. Gyermekeim normál súllyal, természetes úton, egészségesen születtek. A terhesség alatt nem szedtem fel plusz kilókat (leszámítva persze a baba súlyát és egyéb velejárókat), soha nem voltam kívánós, ami véleményem szerint a megfelelő vitamin-ellátottságnak volt köszönhető.
Gyermekeim (1,5 és 4 éves) napi szinten fogyasztják a Multivitamin Nektárt és olyannyira szeretik, hogy minden alkalommal veszekednek, ki kapja előbb. 😊
Szerencsére ők is nagyon erősek, ha ovis lányom hazahoz valami vírust az oviból, többnyire orrfolyással, kisebb köhögéssel átvészelik.
Ezeken kívül még annyit tennék hozzá, hogy hihetetlen sok energiám van, szinte egész nap le sem ülök, rengeteget sétálok, tornázom, ellátom a családom, szinte fáradhatatlan vagyok. (megj.: Prémium Életerő Közepes Multivitamint, D-vitamint, Kal-Mag italt fogyaszt)

Sz.-M. B.
2023-03-23

2017. júniusában kezdtem szedni a Lenkei-vitaminokat egy dupla műtét után, mivel nagyon hullott a hajam. Korábban is szedtem vitaminokat, ásványi anyagokat, de nem éreztem különösebben jobban magam. Szedtem, a lelkiismeretem megnyugtatására.
Nos, a műtét után a Tablettás Erős Multivitaminnal kezdtem, pluszban hozzá a C-vitamint. Kb. 2 hét után a hajhullásom gyengült, majd meg is szűnt és fizikailag egyre többet bírtam a lábadozás ideje alatt is mozogni, napi teendőket ellátni.
Majd kipróbáltam pár hónap múlva az Extra Erős Tablettás Multivitamint. Annyira felpörgetett, hogy alig aludtam éjjel, miután egész nap tevékeny voltam. Vissza is álltam az Erősre, majd ahogy teltek a hónapok és regenerálódtam, a Közepesre.
2018. tavaszán szünetet tartottam, bízva a sok gyümölcs- és zöldségfogyasztásomban. Hiba volt. Újra hullani kezdett a hajam. Nem nagyon, de intő jelnek vettem. Véletlen tévedés miatt a Klasszikus Közepes Multivitamint rendeltem és szedtem, majd 1 hónap után az Erősre váltottam ugyanebből. Az olajkapszulák (gondolom) kicsit megzavarták a bélműködésem, visszatértem a Tablettás verzióhoz.
Összegezve:
- Az első vitaminkészítmények, amelyeknek valóban érzem a hatását, a jótékony hatását.
- Ár-érték arányban nagyon jók.
- Készen vannak az adagok, könnyen kezelhetők.
Örülök, hogy a Lenkei készítmények mellett döntöttünk, ritka, hogy megbízunk adott cég termékeiben. Önnek, Doktor Úr, sikerült ezt elérnie.

P. B. (53 éves)
2023-03-22

8 éve szedem a Klasszikus Alap készítményt. Életminőségem oly mértékben változott, hogy sokkal élénkebb, életvidámabb, jobb közérzettel rendelkezem. Hajhullásom minimális mértékre csökkent, körmeim rendeződtek. Nagyon nehéz alvó vagyok, de esténként könnyedén, fáradtság nélkül alszom el, és könnyed az ébredésem. Fokozott teherbírással tudok bármilyen munkát elvégezni, nem érzem magam „lestrapált” állapotban. Lábaim nem nehezülnek el estére. Érzem, hogy élek, és élni akarok! 😊

Magyari Rita
2023-03-21

Körülbelül 6 éve kezdtem el szedni a doktor úr vitaminjait a párommal, a lányom unszolására, a Szuper Erős Multivitamint, C-vitamint és Q10 tablettát. Fémallergiás vagyok, főként nikkelre. Akkoriban elég erős tüneteim voltak a tenyeremen és a talpamon, ami nagyban megnehezítette az életemet. Voltak jobb és rosszabb periódusok. Igyekeztem elkerülni minden fémkontaktust, azonban a festékekben lévő fémrészecskék is tüneteket okoztak. Például a fekete zokni, illetve az autó kormánya.
Jó néhány hónapnyi vitaminszedés után egyszerre azt vettem észre, hogy elmúltak a tenyeremen és a talpamon lévő viszkető hólyagok. Olyan erős tüneteim azóta sem voltak. Némi odafigyeléssel azóta is jól karbantartható az allergiám a vitaminok szedése mellett. Közben átváltottam a Prémium Erős Multivitaminra.
A páromnak az Omega-3 és a Q10-vitamin szedése bizonyult hasonlóan hatékonynak. Koleszterincsökkentő nélkül is normális értéken van a koleszterinszintje. Neki régebben vérnyomásproblémája volt, ingadozó vérnyomása volt. Néha felugrott, akkor rosszul volt. Sajnos gyógyszerrel nem lehet igazán kezelni az ingadozó vérnyomást. A Q10 és az Omega-3 hatására a vérnyomása most már beállt egy, a korának megfelelő normális szintre.
Köszönöm, hogy elmondhattam a tapasztalataimat!

Balogh Ildikó
2023-03-20

A legkisebb gyermekem borzasztó válogatós, pár ételt hajlandó csak magához venni, és még allergiás is, tehát ez is csökkenti az ehető élelmiszerek körét. Ez egy idő után már testi tünetben is megnyilvánult, foltokban kihullott a haja. A bőrgyógyász persze csak tünetileg próbálta kezelni a gyereket. A Folyékony Multivitamin (amit a reggeli tejéhez kevertem) és a gumimaci segített, kinőtt a haja, sokkal energikusabb, és a betegségeket is gyorsabban legyőzi.
Tapasztalatom még, hogy mikor én elhanyagolom a vitaminszedést, sokkal rosszabb minőségű ételeket kívánok, míg vitamin mellett több gyümölcsöt és zöldséget eszem. A szervezetem máshogy reagál.
Köszönöm, hogy van nekünk! 😊

P.-né H. V.
2023-03-19

Kb. 3 éve fordultam a Dr. Úr készítményei felé, de előtte, véletlen folytán egy kollégám mesélt róla. Kíváncsiságból, érdeklődésből kezdtem el szedni a C-vitamin (1000 mg) készítményt. Sportolok (ökölvívás) heti 4 alkalommal. Egy hónap sem telt el, érezhetően javult a reflexem, állóképességem. Napközben a hangulatom is jobb lett, nem voltam türelmetlen esetenként, mint máskor.
Egy év elteltével a Közepes Multivitamint is elkezdtem szedni, és most jó minden körülöttem (jó a közérzetem), még az Anyósom is elviselhetőbb lett, nem veszekszik – vagy nem úgy veszem! Tehát nem hatott rá a legerősebb nyugtató sem, csak az, hogy elkezdtem a vitaminokat szedni.
Köszönöm ezt is a dr. Úrnak!

Nagy Sándor
2023-03-18

1 éve kezdtem ismerkedni Lenkei doktor úr termékeivel. Okot az adott rá, hogy bal sarkamban járáskor heves fájdalmat éreztem. A vizsgálatok nem mutattak ki semmit, az orvos sem tudott hozzászólni.
Ekkor eszembe jutott, hogy 10 éve már olvastam a „Cenzúrázott egészség” című könyvet, de utána félretettem. Újbóli elolvasás után megvettem a doktor úr többi kiadványát is, és rögtön megvásároltam a Prémium Alap csomagot. Nemsokkal utána jött a Kal-Mag, Kollagén-italpor, C-vitamin, Lutein- és Niacin-tabletták. Néhány hónap múlva teljesen elmúlt a sarokfájdalmam.
Nagyon szeretek az Életerő Centrumba járni, mert mindig találok valami meglepetést. Legelsőnek említem Székely Szilviát, akinek szakmai felkészültsége, a vevők iránti tisztelete és segíteni akarása nem ismer határokat.
Örömmel látom, hogy egyre több háztartási termék jelenik meg a polcokon. Ezeket is sorban próbálom ki, mert megbízom bennük.
Magamról annyit, hogy 80 éves vagyok, 50 éve szedek operáció után pajzsmirigy-hormont. Más orvosságra eddig nem volt szükségem és remélem, ez még sokáig így marad.
Hálás köszönet Lenkei Gábor doktor úrnak és Szilvinek!

K. Á.
2023-03-17

Körülbelül 3 hónapja használom az Erős Multivitamint, C-vitamint, D-vitamint.
Azóta ezeket tapasztaltam:
Sokkal jobban bírom a munkát, vidámabb, jobb kedvű vagyok és türelmesebb.
Beteg nem voltam, pedig körülöttem mindenki beteg volt.
Továbbra is használni fogom a termékeket. Köszönöm.

E. P.
2023-03-16

2009-ben kezdtem el fogyasztani a Multivitamin-csomagokat. Főiskolára jártam akkoriban, és szinte azonnal éreztem a változást. Javult a koncentrációm, és sokkal több információt tudtam megjegyezni, mint előtte.
Az alvások után az ébredések könnyebben mentek, kipihentebb voltam. Észrevettem, hogy sokkal több energiám marad a mindennapokban, mint előtte. Jobban bírtam az edzéseket, és a közérzetem is jelentősen javult. Megszűnt a hangulatingadozásom és az ingerült, feszült közérzetem.
A mai napig is szedem a Multivitaminokat, és így 10 év távlatában ki merem jelenteni, hogy nagyon jó döntést hoztam meg.
Azóta az egész családomat sikerült meggyőznöm, és ők nagyon hálásak nekem. Pont annyira, mint amennyire én vagyok hálás annak, aki nekem mutatta be először a Multivitaminokat!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Klimó Dániel
2023-03-15

Január hónapban egy kedves barátom küldte el a weboldaluk címét, és javasolta, hogy regisztráljak. Még aznap regisztráltam, elolvastam a „Legfontosabb szabály” és a „Miért van szükségünk vitaminokra” c. könyveket online, másnap pedig bejöttem az üzletbe, és megvásároltam 1 havi vitamint.
Sokat javult a közérzetem, és a teljesítőképességem is nőtt. Közben elkezdtem újra aktívan sportolni, ami a Multivitaminok nélkül szerintem nem ment volna ilyen könnyedén. Ma újra visszajöttem a következő adagért, ezúttal közepesre emeltem, és vettem Kalcium-Magnézium italt kiegészítésnek. Nagyon pozitív a tapasztalatom, és köszönettel veszem a részletes magyarázatot és információt a termékekkel kapcsolatban. Sosem gondoltam azelőtt, hogy milyen dózisban és gyakorisággal kell szednünk vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el. A továbbiakban is szívesen meg fogom osztani a tapasztalataimat önnel. 😊

B. Gy.
2023-03-14

Már az elején jelentős változást vettem észre. Jobb lett a kedvem, sokkal fittebb vagyok, mint eddig, jobb az életkedvem.
Az éjszakai műszakot is jobban bírom. Egyszerűen jobb minden, mint eddig, mert a szervezetbe nem tudunk minden vitamint bevinni étkezéssel, és ezt a Multivitamin pótolja.
Ajánlom mindenkinek!

K. I. (29 éves)
2023-03-13

Már sok éve szedem a Multivitamin-készítményeket. Amikor dolgoztam, a Közepes, vagy Erős csomagot is, mivel stresszes munkám volt. Rendszeresen az Alap Multivitamin csomagot és C-vitamint.
Hatásai: Jelenleg is szemüveg nélkül tudok olvasni, pedig betöltöttem a 62. évemet. Betegségek kikerülnek, nem jelent gondot a 10-15 km legyaloglása sem, amikor túrázom. Unokáimmal tudok rendszeresen foglalkozni, pedig mozgékonyak.
Kb. 2005-től szedem a vitaminokat.

N. Ü. E.
2023-03-12

Pár évvel ezelőtt parlagfű-allergiás lettem, amit gyógyszerrel kezeltem.
5 hónapos Alap Multivitamin szedése után már nincs szükségem gyógyszerre.
Egészségesnek érzem magam, szebb a bőröm, és a látásom is javult, amire nem is számítottam!
Hála Önnek!

2023-03-11

Először is szeretném megköszönni, hogy Ön van nekünk!!! Harcol értünk, emberekért, hogy minél „egészségesebben” éljünk. Az Ön kivételes egyénisége, bátorsága, ereje TISZTELETET érdemel!
Másodszor pedig szeretném leírni, milyen változások történtek az életemben az elmúlt 9 évben, amióta szedem a Multivitamint.
1. Munka
A vitamin szedését az Alap Multivitamin csomaggal kezdtem, de miután változás történt a munkahelyemen (több munka, több stressz), és már nem éreztem a vitaminok „jótékony hatását”, gondoltam egyet, és elkezdtem szedni a Közepes csomag Multivitamint, és jobban bírtam a munkát és a vele járó stresszt.
2. Főiskola
Munka mellett jártam főiskolára levelező tagozaton. Mikor következtek (voltak) a vizsgaidőszakok, a vizsgák, akkor a Multivitamin elengedhetetlen volt számomra, ami segített a tanulásban.
3. Allergia
Lassan 20 éve lesz, hogy megállapították, miszerint allergiás vagyok a macska- és kutyaszőrre. Én ebbe nem tudtam belenyugodni.
Idén lesz 15 éve, hogy együtt lakom a cicámmal (lakásban tartott cica), és mióta a Multivitamint szedem, azóta az allergiámnak semmi nyoma (nem szedek gyógyszert az allergiámra!!!).
4. Testi változások
A Multivitamin szedése óta olyan változásokat is tapasztaltam, mint például, hogy jóval kevesebb édességet eszem (pedig édesszájú vagyok). A fogaim állapota határozottan javult (évről évre csökkent a rossz fogak száma). Továbbá már nem vagyok náthás se tavasszal, se ősszel. 😊 Ha netán mégis beteg lennék (pl. torokgyulladás), akkor dupla vitamincsomagot veszek be, és így hamarabb gyógyulok.

A mai napig a Közepes Multivitamint szedem, és annyira az életem részévé vált, mint a levegő (ez nem túlzás).
Remélem a Doktor Úr örömmel olvasta soraimat, és további erőt adhattam, hogy soha ne adja fel!!!
További sok sikert, erőt kívánok a munkájához, és nagyon jó egészséget Önnek és szeretteinek!

K. E.
2023-03-10

Személyes tapasztalataim a Lenkei vitaminokkal kapcsolatban pozitívak. Idén nyáron volt egy leépülésem, testileg-lelkileg szétestem gyakorlatilag. Kórházban is voltam egy hétig, utána nem kaptam gyógyszeres kezelést, viszont a tüneteim csak kissé enyhültek. Tanácstalan voltam és elkeseredett.
Tavaly voltam a Lenkei-előadáson, és eszembe jutott az a sok jó, amit mondott a Doktor Úr. Megvettem egy Multivitamin csomagot (Alap), és kb. 10 nap után már sokkal jobban voltam. Tudom, hogy a vitaminoknak köszönhetem ezt a felépülést, továbbra is fogom szedni őket. Hálás vagyok, hogy léteznek, és tudom, hogy ez a megoldás az egészséges életmódra, mert a mostani táplálékaink nagyon vitaminszegények.

R. B.
2023-03-09

Először is szeretném megköszönni azt a lehetőséget, hogy végre megismerhettem ezt a csodálatos vitaminkészítményt. Be kell vallanom, évekkel ezelőtt is hallottam a dr. Lenkei vitaminokról, de még soha nem próbáltam alkalmazni. Ezelőtt 3 hónappal jött el az életembe az elhatározás, hogy semmit sem veszíthetek alapon kipróbálom. Mint minden ember, akkor ragadja meg az alkalmakat, amikor neki már nagyon szükséges. Tehát az egészségügyi problémák elkerülése miatt, amikor az immunrendszer jelez. Sajnos a fizikai fájdalom és az orvosilag igazolt betegségek mindig elgondolkoztatják az embert. A természetes, fájdalommentes gyógymódok, ill. az, hogy érezzük magunkat jobban, rávezeti a legtöbb embert arra, hogy figyeljen magára, és tegyen is érte valamit: kb. 3 hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a Közepes erősségű Multivitamint.
1 hónappal utána már pozitív irányban haladtak a tapasztalataim.
Röviden: alvászavarom, ill. az örökös fáradékonyságom jelentősen javultak. A teljesítőképességem napközbeni munkám alatt megnövekedett.
Elmúltak az éjszakai lábgörcsök, vizelési ingereim megszűntek. Emellett a vitamin szedése alatt nem lettem éhesebb, és nem lett súlygyarapodásom. Pedig más vitaminok szedése alatt sajnos az ellenkező tapasztalataim voltak. Az anyagcserezavarom is stabilizálódott. A legfontosabb változás számomra az, amit az orvosi vizsgálat is igazolt. A nőgyógyászati citológia eredményemen (1 hónapos vitamin szedése után) már nem szerepelt az előzőleg megállapított HPV-vírus.
Valószínű, hogy a lelkiállapotom javulása, ill. a fizikai testem (immunrendszerem) erősödése, amit én „a vitamin javára írok” fontos szerepet játszik ebben. Összességében teljes szívemből szeretnék köszönetet mondani doktor úrnak, hogy ilyen csodálatos készítménnyel „gyógyítja”, ill. javítja az emberek fizikai ill. lelki állapotát.

B. G.-né
2023-03-08

Egy éve szedem rendszeresen a Szuper Erős Multivitamint, azóta nagyon jól érzem magam, nem érzem úgy a fáradtságot, mint eddig, jobb a közérzetem, vidámabb vagyok, munkabírásom megnőtt, és a munka mellett járok egyetemre. Köszönhetően a vitaminjainak.

Ráduly Anna Orsolya
2023-03-07

Yes! 😊 Csak kedvező tapasztalatom van az elmúlt 11 évből, és JELENLEG is. Kezdődött az első könyvvel, ami sok-sok nem IGAZ adatomat kiütötte:
- a sok só ártalmas
- a C-vitamin vesekövet okoz
Az Alap Multivitamin összeállítást kezdtem el, később plusz C-vitaminnal játszottam, és az akkor 50 év fölötti testem SOHA nem volt fáradt.
Pár év után Kalcium-Magnézium készítménnyel egészítettem ki a megfigyelésemet, ez megint változást jelentett (nem fordultak elő ezután vádligörcsök hosszú futások, hosszú bringák után. 😊)
Pár év múlva (talán 60 volt a testem) KÖZEPES Multivitaminra váltottam, és adatokat kaptam a Porckészítmény + Kollagénről, s felismertem, hogy jelzett a testem ezzel kapcsolatban, csak nem ismertem az ADATot, hogy miért is lehet ez. NAGYON KÖSZÖNÖM az összes könyvet, amit módomban állt és áll elolvasni e témában.
Teljesen reális, hogy a TUDÁS SZABADDÁ TESZ. Rajtunk múlik, hogy AKARJUK-e a JOBB, SZEBB és TEREMTŐ ÉLETET.
Ami változás jelenleg van, most fogom megemelni a Közepest Erősre, mert változatlanul fizikai igénybevételnek teszem ki a testem, és kb. fél éve rendszeresen iszom a Kollagén italporból készült italt, ami azt a jelentős változást hozta, hogy a környezetem mindig 10-15 évvel kevesebbre saccolja a koromat.
Tudom, hogy a test és lélek játékában a LÉLEK az irányító, tehát ha gondozom a testem, Okozó vagyok felette, és szárnyalhatok.
Köszönöm, és kívánom, hogy jusson el MINDENKI legalább EDDIG!

B. Zs.
2023-03-06

Körülbelül 4-5 éve kezdtem szedni a Dr. Lenkei-vitaminokat. Eléggé súlyos vérszegénységem volt, így hát a legerősebb Multivitamin-csomagot. Már első 2 hétben éreztem változást: több energiám volt, nem szédültem olyan gyakran, és mélyebben aludtam. Eleinte jelentkezett enyhébb fejfájás, de hamarosan elmaradt. Utána, mikor már a vérképem kezdett javulni, folytattam a Közepes adag Multivitamin csomaggal. Ma már az Alap Multivitamint fogyasztom, és teljes mértékben elégedett vagyok. A körmeim erősek, azelőtt könnyen töredeztek, a hajam is erősödött, valamint a bőröm is mindig üde, nem tűnök fáradtnak, még ha nem is alszom 8 órát 1 nap, illetve sok fizikai munkát végzek. Szeretném kipróbálni majd a Kollagént is. Használtam már arckrémet, kézkrémet a termékcsaládból, és azokkal is teljes mértékben pozitív tapasztalataim voltak.
Ismerőseim, akiknek ajánlottam, is nagyon elégedettek voltak, jelentkezett enyhe hányinger, illetve fejfájás, de ezek lassan elmaradtak náluk is.

Ábrahám Noémi
2023-03-05

Szeretettel tudatom, és nagyon köszönöm, és beszámolok, hogy amióta szedem – 4 éve – a Multivitamint és a Porc-készítményt + Kollagént, azóta elhagytam a vérnyomáscsökkentőt és a koleszterincsökkentőmet.
Azóta jól alszom és jobb az étvágyam, a napi teendőmet elvégezni is tudom. 81 éves vagyok, vidám, fiatalos vagyok, és mindig jó a hangulatom.
Hálás vagyok, hogy ott lehettem az előadásán is Marosvásárhelyen.

B. E.
2023-03-04

Egy pár éve már használom a vitaminokat és egy jó pár hatását éreztem. Nagyon ritkán vagyok beteg, a nehéz fizikai munkát is jól bírom.
Sokkal nyugodtabb vagyok, a pánikrohamaim elmúltak. Több a türelmem és kiegyensúlyozottak a mindennapok.
Ezeket a termékeket használom: Közepes Multivitamin, D-vitamin, C-vitamin, Magnézium B6, Omega3.

L. E. CS.
2023-03-03

Nagyon jól érzem magam, használom a következő vitaminokat: Alap Multivitamin, C-vitamin, D-vitamin, Kollagén, Q10.
Az egész szervezetem jobban működik, több energia, több erő, munkabírás.
A kollagén sokat segített az izületeim merevségén, könnyebben megyek fel a lépcsőn.
Minden rendben van, jól érzem magam. Köszönöm.

P. P.
2023-03-02

Fél éve szedem az Alap Multivitamin készítményét s azóta az alábbi kedvező tapasztalatokat szeretném megosztani Önnel:
Úgy 5 éve, egy nehéz, megterhelő időszak után - gyermekem betegsége - lefogytam, állandó hasmenés gyötört, ingerült voltam, rosszkedvű. Sokáig szenvedtem, mire mindenféle vizsgálaton átestem. Szervi eltérést nem mutattak ki, a diagnózis IBS ami pszichoszomatikus eredetű. (megj.: hosszan ír a betegségéről)
Na ezek után kezdtem el kutakodni, milyen lehetőségeim vannak, hogy kezembe vegyem saját egészségem helyreállítását!
A könyvtárban találtam rá a Doktor Úr „Cenzúrázott egészség” c. könyvére. Megdöbbentő volt, amit olvastam! Mérges voltam magamra és a világra is, hogy eddig mennyire félre voltam vezetve, de most végre valaki felvilágosított, kedves Lenkei Doktor, a testem működéséről, az egészség megőrzéséről!
Amióta szedem az Alap Multivitamint - amit néha, ha fáradtnak érzem magam, felváltok Közepesre (…) Rendeződött az emésztésem és a lelkiállapotom is!!! 😊 Van energiám, már nem érzem úgy, hogy saját magam árnyéka vagyok. Nagyon lelkes vagyok és elengedhetetlen része lett az életemnek az Ön vitaminja!
Természetesen két kiskamasz gyermekem is elkezdte szedni, és a családban egyre többen.
Negyvenedik születésnapomra a Doktor Úr könyvcsomagját kértem ajándékba. 😊
(…)
Nem csalódtam Önben Doktor ÚR, tényleg minőségi javulás következett be az éltetemben, és ezt hálásan köszönöm szépen!
Kitartást, jó egészséget és sok boldogságot kívánok Önnek és támogató munkatársainak.

Ihászné Lovász Mária (40 éves)
2023-03-01