Egy kis napsütés

2023. február

2013-ban kezdtem el szedni a Dr. Lenkei-készítményeket. Először csak az Alap Multivitamint, C- és D-vitamint, majd fokozatosan egyre több termékkel ismerkedtem meg. Egyre jobb lett a közérzetem, javult a munkabírásom. Az azelőtt szedett gyógyszerből hatot fokozatosan el tudtam hagyni, ebben a háziorvosom is támogatott. Elkerültek a betegségek, nem voltam influenzás.
Ez az ideális állapot múlt év őszéig tartott. Ekkor sajnos egy orvos barátnőm hatására elcsábultam más termékek felé. Bár ne tettem volna!
Az első három hónapban mindennel elégedett voltam. Aztán kezdtek mindenféle egészségi problémáim lenni. (megj.: hosszan ír a betegségeiről)
Elhatároztam, hogy visszatérek a dr. Lenkei-készítményekhez. Ennek lassan fél éve. Most újból a régi jó erőben érzem magam. Az eladó hölgy javaslatára a Alap Multivitaminról áttértem a Közepesre. Rendszeresen fogyasztom fél éve a Kalcium-Magnézium italport. Úgy érzem, kevesebbet fáj a gerincem, több fizikai munkát tudok elvégezni.
Igen, a kis pedagógusi nyugdíjamhoz képest sokba kerülnek a felsorolt termékek. De: nekem megéri, szükségem van rájuk. Egészségesen élek, nincs káros szenvedélyem, így az egészségemre költök.
(…)
Ez is tapasztalat: Szívesen megyek be a Vitamin-üzletbe. Az ott dolgozó hölgyek udvariasak, segítőkészek, tájékozottak.
A könyvdedikáláson jólesett a Doktor Úrral beszélgetnem. Jó, hogy ilyen lehetőség is van!

P. K. Á.
2023-02-28

Nagyon le voltam gyengülve, alig tudtam járni. Az első fokozatot kezdtem szedni. (megj.: Alap és Közepes Multivitamint szed)
Először abba akartam hagyni, de két hét után erősebb lettem, egészen megváltoztam. Könnyebben mozogtam.
Eddig nem volt olyan vitamin, aminek éreztem volna a hatását, de ezt igen. Jól vagyok.

P. E.
2023-02-27

Egyik nagy boldogságom az, hogy 46 éves vagyok és azt szokták mondani, hogy a 16 éves lányom nővére vagyok. Tudom, túlzásnak hangzik, de ha így is van, én biztos vagyok abban, hogy a vitaminok fontos szerepet játszanak benne. Arról nem is beszélve, hogy a D-vitaminnak köszönhetően rendszeres és könnyed még mindig a havi ciklusom. A lábujjam megrepedt és azt mondták, 2-3 hónap lesz, mire meggyógyul. Nagyon ronda lett, ahogy erőltettem a járást.
Na, Lenkei-vitaminokat szedek nagyon régóta mindennap. Közepes Multivitamint, C-vitamint és Kollagént. És mivel le voltam sérülve, naponta 8000mg C-vitamint és 3 adag Kollagént ettem még pluszban. Érdekes módon három hét alatt felépült a lábujjam.
Sok jó vitamint próbáltam, de a teljes bizalmam a Lenkei-vitaminokban van. Tudom, hogy itt mindig jó hatóanyagú és minőségű vitaminokat kapok.
Köszönöm azt a hatalmas jóságot, amivel az emberek életét segíti és könnyíti Dr. Lenkei Gábor!

R. É. T.
2023-02-26

Korábban rosszul aludtam, nagyon korán keltem és nem bírtam aludni. Amióta a vitaminokat fogyasztom (Prémium Alap Multivitamin, Kalcium-Magnézium, C-vitamin, D-vitamin), azóta tovább alszom és kipihenten ébredek.
Volt, hogy a szomszédasszony átjött, hogy mi a baj velem, mert 8 órakor még lent volt a redőny. Ez mellett sokkal jobb lett az általános erőnlétem. Rendszeresen gyalogolok kilométereket.
Ami nagyon nagy nyereség, hogy a korábbi hátfájásom, derék- és nyakfájás teljesen megszűnt. Nagyon nehéz fizikai munkát végeztem 15 évig.

Cs. I.
2023-02-25

A vitaminokra egyre nagyobb szükség van, mellyel sok ember egészségét kordában lehet tartani, bizonyos betegségeket megelőzni, vagy akár meggyógyítani. Én saját példámon tudom ezt bizonyítani, hiszen mióta megnyitotta doktor úr az első üzletét, én azóta folyamatosan fogyasztok a termékei közül néhányat.
Akkoriban fiatalabb voltam, mint most, és mégis több problémám volt. Többek között magas volt a vérnyomásom, fáradékonyabb voltam, hétvégéken akár 10 órát is tudtam aludni, szívem nem fájt, de a pulzusom igencsak 100 körül mozgott. Néha kedvtelen, fáradt voltam, inkább nyugalomra és a pihenésre vágytam. Az évek folyamán, mióta szedem a vitaminokat, azt tapasztaltam, hogy folyamatosan egyre jobban érzem magam és jó lett a vérnyomásom, a pulzusom, de még a kedvem is és ma már 6-7 órai alvás is elég.
75 éves vagyok, kb. 15 éve nem járok orvoshoz, nem szedek gyógyszert és ezt bizony a vitaminoknak köszönhetem. Próbálok odafigyelni az étkezésre, amennyiben lehetséges a mozgásra, a pozitív gondolkodásra.
Köszönet a Doktor Úrnak mindenért, hogy felnyitotta az emberek szemét (...).
Köszönet a vitaminokért, amiktől jól érzem magam és amikről már nem szeretnék lemondani.

K. A.
2023-02-24

Négy hónapja kezdtem el szedni a Közepes Multivitamint. Először az Alappal kezdtem, utána a mozgalmasabb életvitelem miatt áttértem a nagyobb hatóanyagú készítményre. Három kiskorú fiúgyermek édesanyja vagyok. Többször próbálkoztam már mindenféle vitaminkészítménnyel, de egyik sem ért el megfelelő hatást. (…) A közhiedelmek miatt a C-vitamint is csak kis dózisban (500mg/nap) mertem bevenni és a D-vitamint is.
Ami a legjobban érezhető váltás volt az életemben a vitaminszedésem kezdete óta, hogy a fáradtságom megszűnt. Pörgős vagyok, egésznap teszek-veszek, régebben este 6-ra teljesen elfáradtam, onnantól már csak vonszoltam magam. A gyerekek megfürdetése, házi feladat átnézése, elpakolás stb. már csak nagyon nehezen ment. Voltak napok amikor már délután is majdnem elaludtam a fáradtságtól. Sokkal energikusabb vagyok egész nap. A férjemmel későn fekszünk le és mindennap 05:20-kor kelünk, de ez sem okoz gondot, kipihentnek érzem magam. Egész nap talpon vagyok, a nehézlábérzésem is elmúlt. Sokat gyalogolok, lépcsőzök mindennap, de semmi fáradtságot sem érzek a lábaimban.
C-vitaminból mindennap 3500mg-ot szedek összesen és a D-vitaminból is többet, 8000NE mennyiséget a Prémium Multivitamin mellé.
Nagyon elégedett vagyok, végre egy nekem való vitamin! Köszönöm szépen!

Braun Csilla (41 éves)
2023-02-23

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a vitaminokat. Nagyon jól vagyok, nem kell a koleszterin-tablettákat szednem, se vérnyomás, se semmi tablettát, ami egy jó dolog 😊.
Nemrég csináltam véreredményeket és olyanok az eredményeim, mint egy 20 évesnek, pedig mindjárt 80 vagyok, a doki is meglepődött és azt mondta, bármit csinálok, ezt folytassam is.
Olvastam a könyveket és ajánlom is mindenkinek.
Jól alszom, reggel ébresztő nélkül, kipihenten ébredek és rengeteg energiám van egész nap.
Nagyon szeretem, hogy jól vagyok. Körülöttem a hasonló életkorúak, hát csak annyit mondok, hogy nincsenek jól, minden bajuk is van.
Nagyon köszönöm.

G. I. T.
2023-02-22

Szeretném részletesen leírni a tapasztalataimat azóta, hogy olvastam a könyveit és használom a Multivitamint.
Kicsivel több mint három éve szedem folyamatosan, a könyveit is elolvastam többször is. A könyvek, főleg a Cenzúrázott egészség elolvasása juttatott el a meggyőződéshez, hogy az egészségünk megőrzése szempontjából létfontosságú egy jó Multivitamin-készítmény folyamatos fogyasztása.
Az azóta összegyűlt tapasztalataim is ezt támasztják alá.
Két nagy problémám volt, mielőtt a Multivitamint fogyasztani kezdtem: allergia és gyenge immunrendszer – évente 3-4 hosszantartó megfázás, légcsőhurut. Az allergia egyik nyár végén kb. 1 hónapig nem hagyott aludni, éjszakánként végigköhögtem az éjjeleket.
A vitaminok fogyasztása óta ilyen nem fordult elő. Van olyan szezon, amikor még kis orrfolyás, tüsszögés előfordul, de olyan szezon is volt, amelyikben teljesen tünetmentes voltam.
Ez számomra hatalmas segítség, tekintve, hogy már rettegve vártam a parlagfűszezont, amíg nem szedtem vitamint.
A folyamatos, hosszantartó megfázások megszűntek. Előfordulnak még kisebbek, de 2-3 nap alatt túl vagyok rajtuk és nem kínoznak úgy meg, mint előtte.
És most már nem is félek úgy a különböző fertőzésektől, nem kell különösebben vigyáznom magamra.
Amit még elmondhatok, hogy a közérzetem nagyrészt jó, vidám vagyok és sokat mosolygok. Az alvásigényem csökkent, és, habár nem dob ki az ágy reggel, de attól egész nap van energiám, este is, nem húz az ágy és úgy érzem vannak energiatartalékaim. Persze néha elfáradok, de nem mondhatnám, hogy ez általános és hamar ki tudom pihenni.
Azt is elmondhatom, hogy az általános jó közérzet mellé egy nyugalom és derű is társul, amolyan „jó az élet” állapot.
Kb. egy éve megnöveltem a Multivitamin mellé szedett C-vitamin mennyiségét, minimum 4 grammot szedek – szerintem ez is hozzájárul az energiához, a jó hangulathoz és az immunrendszer stabil és jó működéséhez.
A Multivitamin fogyasztásnak köszönhetem azt is, hogy a menstruációm alatt már nem szükséges fájdalomcsillapítót bevennem, a hasgörcsöket 10-15 perc alatt majdnem teljesen elmulasztja a Multivitamin. Ha az nem, akkor a Kal-Mag egészen biztosan.
A folyamatos ligetszépe-használat pedig abban segít, hogy a menstruáció előtti tüneteket enyhíti, vagy akár meg is szünteti (…).
Nagyon köszönöm a tudást és a vitaminokat.

B. I.
2023-02-21

Közepes Multivitamin, C-vitamin, D-vitamin, Q10, Omega 3 gyöngy, Kollagén, ezeket a termékeket használom.
Az Alap után a Közepes erősségűvel igenis éreztem változást. Jobban alszom, energiám kitart estig. Imádok sütni, most képes vagyok egész napokat ezzel foglalkozni, máskor csak egy kis időt a délutánból tudtam végigcsinálni energia és kitartás hiánya miatt.
A kollagén használata látszik a bőrömön, ízületeimben, igazán megfiatalodtam.
Olvastam az összes könyvét és ajánlom is mindenkinek, aki meghallgat.
Köszönöm szépen.

B. E.
2023-02-20

Majdnem 2 éve fogyasztom a vitaminokat. Ami a legszembetűnőbb változás, hogy az energiám elfogyhatatlan. Egészségem kicsattanó. Fogaim fehérebbek, erősebbek lettek. A hajam erősebb, a bőröm puhább. Ami ezekből is következik, hogy a lelkiállapotom szárnyal.
Közepes Multivitamint, Kal-Mag-ot, C-vitamin tablettából 8000 mg-ot/nap, Omega-3-t, Kollagén italt, plusz ezek mellé alkalmanként B1- és E-vitamint fogyasztok.
Nagyon sokat olvastam öntől ajánlott, illetve írt könyveket, és köszönöm, hogy felnyitotta a szemem, hogy mi történik velünk ebben a rohanó világban, a tudtunkon kívül.

Köszönöm!!

Leitner Róbert (39 éves)
2023-02-19

Nem is gondoltam, hogy ennyit tudnak segíteni a vitaminok, amikor a barátnőm mondta, „menj Lenkeibe, mert én azoktól jöttem helyre”. De igaza is lett.
Használom az Alap Multivitamint, C-vitamint, D-vitamint, Spirulinát, Kollagénitalt.
A Kollagén sokat segített az ízületeimen, bőröm, körmöm sokkal szebb és erősebb.
Egész nap van energiám, eddig délután 2-3 felé aludtam el lábon állva.
Köszönöm szépen a sok jó információt és a vitaminokat is.

B. E.
2023-02-17

Nagyon köszönöm az élményt, melyet az előadásával nyújtott számomra. Mélységes tisztelem a bátorságáért és töretlen hitéért, mellyel a harcot vívja.
A családom és jómagam a Közepes Multivitamin-csomagot, D-vitamint, C-vitamint és Magnéziumot szedünk, és mondhatom, hogy azóta kinyílt a világ.
Sokkal több energiával, fittebb szellemmel végezzük a mindennapok dolgait. A gyermekem 17 éves, a kedélyállapotán sokat segítettek a vitaminok.

Csak köszönni tudok mindent Önnek!

Hortobágyi Krisztina
2023-02-17

Elolvastam a doktor úr összes könyvét, és a férjemmel együtt használjuk a vitaminokat. Multivitamint, Lecitint, Q10-et, Spirulinát, Kollagénitalt.
Nagyon jól éreztük magunkat, sajnos elveszítettem a férjemet, és csak a vitaminok tartják bennem a lelket.
Idős vagyok és itt is, ott is fáj, de a vitaminok sokat segítenek a mindennapokban.
Rendesen szedem is őket mindennap, jól alszom, és a házban el is tudom rendezni magam, ilyen korban már ez is nagyon jó.
Nagyon köszönöm a sok jó „szemfelnyitó” információt, amit a könyvekben olvastam.
További sok sikert mindenben, amit csinál doktor úr, és a kollégáinak is.

A. E.
2023-02-16

Már egy ideje motoszkált a fejemben a vitaminok helyes bejuttatása a szervezetbe, amikor egy május délelőtt betévedtem dr. Lenkei boltjába. Rövid beszélgetés után rávezettek, hogy a legjobb megoldás a vitaminok összehangolására a Multivitamin, mivel ebben már szakemberek által összeállított mennyiségek vannak a sok-sokféle vitaminból. Még aznap elkezdtem szedni, és pár napon belül éreztem a hatását. Jobb lett a kedélyállapotom, az éjszakáim alvással teltek, nem a forgolódással; és ami a legnagyobb változás volt, hogy az addig éjjelente tapasztalt zsibbadás a karjaimban szinte teljességgel megszűnt.
Nagyon hálás vagyok, amiért a sors ide vezérelt és megkaptam a megfelelő segítséget, a megfelelő időben.
Köszönet mindenért.

L.M.
2023-02-15

2020. szeptemberétől használom az Erős Multivitamin csomagot. Immunrendszerem megerősödött, előtte évente 3-4-szer tüdőgyulladással kezeltek, asztmás voltam (’84-től), és ez is teljesen kimaradt.
Naponta van energiám 10-15 km-t gyalogolni. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, ajánlottam másoknak is.
6 éve voltam a Doktor Úr előadásán, ahol megvettem a Cenzúrázott egészség című könyvet, és az volt a fordulópont az életemben.

Imreh István (69 éves)
2023-02-14

Kb. 10 éve olvastam a Cenzúrázott egészség című könyvet, és feltettem a könyvespolcra.
Néhány éve lett egy nagyon rossz vérképem, és azt éreztem, hogy az orvos olyan betegséget akart nálam kezelni, ami nem volt. Ekkor jutott eszembe, amit az Ön könyvében olvastam.
Azóta szedem a Közepes Multivitamint.
A vérképem koromat meghazudtoló értéket mutatott. Teljesen elmúltak a régi panaszaim, életminőségem azóta is töretlen. Jól alszom, a kerti és ház körüli teendőimet egyedül látom el.
Az orvosnak az utca túloldaláról integetek.

Cs. M. (75 éves)
2023-02-13

2021. január óta szedem rendszeresen az Alap Multivitamint, és mellette hébe-hóba a Kalcium-Magnézium italt.
9 éve vagyok depressziós. Az utóbbi időben már kétféle antidepresszánst és altatót fogyasztottam napi szinten. Az elmúlt másfél évben azonban fokozatosan le tudtam állni a gyógyszerekről, és elértem azt a hatalmas eredményt, hogy jelenleg teljesen gyógyszermentesen élek. További jelentős életminőség-javulás következett be abban a tekintetben, hogy elmúlt a már kb. 20 éve – valószínűleg idegi alapon – fennálló problémáim miatt gyakorlatilag nem tudtam sehová elmenni. A hőhullámaim is megszűntek.
Ezeket a pozitív változásokat – bár közben az életkörülményeim is jelentős mértékben javultak – úgy vélem, nagyrészt a vitaminoknak köszönhetem.
Ezúton is szeretném megköszönni a doktor úrnak, hogy ilyen gondosan összeállította ezt a csomagot. Nem győzök hálát adni érte nap mint nap, hogy rátaláltam. A legnagyszerűbb az, hogy ezzel készen kaptam mindent, egyszerre az összes problémámra. Nem kell gondolkodni, hogy mit, miből mennyit. Megtaláltam a tutit. 💟

P. A.
2023-02-12

Már az első csomag vitaminok után (Közepes Multivitamin) megállt a hajhullásom és javult a szemem látása.
Azóta az összes haveromnak ajánlom az edzőteremben, hogy Dr. Lenkeitől vegyenek vitaminokat, eddig ez az egyetlen vitaminkomplex, ami bevált, és tényleg érződik a szervezetemben.
A bőröm nagyon hámlott és nagyon száraz volt, a vitaminoktól teljesen elmúlt, és a körmöm is megvastagodott. A hajam ezelőtt 2 évvel kezdett el hullni és egyre csak ritkult, vettem rá samponokat meg mindenféle szérumot, de semmi eredmény, és hihetetlen, hogy már az első hónap után, hogy szedem a Dr. Lenkei Közepes vitaminkomplexet és mellette még a C-vitamint (+4000/5000 mg), és kezd megállni a hajhullásom és megvastagodni a hajam. Mivel már 3 éve, hogy intenzíven sportolok, és mindig vettem vitaminokat, táplálékkiegészítő-boltokból, de ilyen pozitív hatást egyik termék sem adott!
Következő hónapban, mikor veszem a vitaminokat, ki fogom próbálni a proteintermékeket is!
Csak ajánlani tudom mindenkinek Dr. Lenkei termékeit, nálam elképesztő hatásokat értek el!
Köszönöm, Dr. Lenkei!

Csáki Zsolti
2023-02-11

5 hónapja használom az Multi csomagot. Alappal kezdtem, majd Közepes. Ezek után nem mondhatom, hogy sok változást észleltem volna, hiszen alapból energikus voltam.
Ezután elkezdtem az erős csomagot, kiegészítve Kalcium-Magnézium italpor, Kollagén italpor, Q10 és + C-vitamin. Eleinte nem tűnt fel változás, aztán lassacskán kezdtem észlelni, hogy még több az energiám, jobban alszom, és kevesebb alvással is beérem.
Ezt követően:
- keményebb lett a körmöm
- a hajhullásom csökkent
- dúsabb lett a hajam és nem töredezik a hajak vége
- szebb és fiatalabb lett a bőröm
- fizikailag és szellemileg is frissebbnek érzem magam, mint valaha
- összeszedettebb vagyok
- mindig jó a közérzetem
- sokkal nyugodtabb vagyok
- türelmesebb vagyok
- az immunrendszerem erősödött.
Mindennek ellenére én is átestem a Covidon, viszont sokkal enyhébb tünetekkel, mint ismerőseim. Egy hosszú hétvége elegendő volt a kiheveréséhez, és még a munkából sem kellett kimaradnom miatta.
Fiatalabbnak érzem magam, mint tini koromban! 😊
Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem a Dr. Lenkei-termékeket és könyveket!
Hálám jeléül nagy lelkesedéssel ajánlom minden ismerősömnek a termékeket, hogy általuk számukra is legyen lehetőség egy emberhez méltóbb életet élni, mert szerintem mindenki megérdemli.
Erőt és kitartást kívánok mind a Doktor Úrnak, mind a csapatának a munkájukban és céljuk elérésében!
Köszönöm, hogy vannak!

Marton Tünde
2023-02-10

2 hónapja használom a Multivitamin csomagot. Előtte orvostól orvosig jártam, többfajta multivitamint is kipróbáltam más cégektől, de senki és semmi nem segített már, 45 kg-ra lefogytam, enni nem tudtam, járni is csak segítséggel, már majdnem feladtam.
A kezelőorvosom tanácsára kerestem meg a dr. Lenkei-szaküzletet, azt mondta, csak innen használjam a Multivitamint. Sclerosis multiplex betegségem van.
A dr. Lenkei vitamincsomagnak köszönhetően 2 hónap alatt meghíztam, visszanyertem az erőmet, pozitív vagyok, és nagyon jól érzem magam, segítség nélkül végzem a mindennapi teendőimet.
A legutóbbi RMN kimutatta, hogy a betegségem stagnál, aminek az orvosom is nagyon örvend, a vitamint tovább használom.
Isteni csodának tartom, hogy ide irányítottak időben, és nagyon hálás vagyok!

Aszalos Éva
2023-02-09

Legelőször egy reggeli rádióműsorban hallottam az Ön gondolatait, bár akkor (talán 1-2 éve lehetett) még nem ismertem a munkásságát, sem a nevét. Nagyon tetszett a kicsit rendhagyó, markáns gondolatokat megfogalmazó rádióbeszélgetés a vitaminokkal kapcsolatban.
Aztán az elmúlt karácsonykor kaptam ajándékba egy Közepes Multivitamin-készítményt. Amit el is kezdtem szedni. Olyannyira bevált, hogy teljesen átálltam az Ön kiegészítőire, ami a mai napig is tart. (Közben, idén derült ki számomra egy best of rádióműsor keretén belül, hogy én, „akkor" Dr. Lenkei Urat hallottam a rádióbeszélgetésben, aminek nagyon megörültem).
Hogy milyen pozitív változásokat vettem észre?
Az alvászavarom szinte teljesen megszűnt, mára havi egyszer-kétszer fordul már csak elő reggeli fejfájással induló kialvatlanság vagy elalvási nehézség, korábban ez heti gyakorisággal megtörtént. (…)
Aztán mikor kitavaszodik, szinte kivétel nélkül mindig elkapok egy enyhe, influenzaszerű tünetekkel jelentkező nyavalyát, bár eddig sem döntött ágyhoz sosem, de idén tavasszal ez a kis kellemetlen tünetegyüttes is teljesen elmaradt (a koronavírust most hagyjuk… általánosságban, évről évre értettem).
Magamról annyit, hogy 37 éves vagyok, számítógép előtti „görnyedéssel" töltöm a munkaidőmet, ez nagy koncentrációt igénylő, mérnöki tervrajzok modellezését és rajzkészítést takar. Ezt heti 3-4-szeri (kb. 8 km/alkalom) futással, és egy ülő-álló, átalakítható munkaállomással kompenzálom.
Január óta energikusabb vagyok, a szemeim sem annyira fáradtak munkaidő után, mint korábban.
Az elmúlt fél évben többféle Dr. Lenkei-féle terméket kipróbáltam, és kezd kialakulni egy „kép" arról, hogy milyen és mennyi az ideális számomra.

B. Cs.
2023-02-08

Évek óta szedem a Lenkei-vitaminokat, és örömmel mondhatom, hogy azóta kisebb megfázáson kívül más egészségügyi problémám nem merült fel. A vitaminok rendszeres szedése előtt évente többször volt tüszős mandulagyulladásom, lázas megbetegedésem. Mostanra ezek megszűntek. Évente járok vérvételre, a vérképem tökéletes. Régebben gyakran éreztem fáradtnak magam, megéreztem az időjárás-változásokat, a körmeim gyengék, töredezettek voltak.
Amióta rendszeresen szedem a vitaminokat, energikusnak érzem magam, az időjárás-változásokat nem, vagy csak minimálisan érzem meg, a körmeim újra erősek és szépek.
Csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni a Lenkei-vitaminokról.
Hálával tartozom a Doktor Úrnak áldozatos munkájáért.

B. K.
2023-02-07

Három vagy négy évvel ezelőtt már egyszer megírtam magának, hogy hogyan segítettek a Dr. Lenkei-készítmények rendbe tenni az egészségemet.
Akkoriban még szerepeltek a napi étrendemben a gyógyszerek, de ma már nincs egy sem.
Doktor Úr! – Én 72 éves vagyok és sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint ezelőtt 10 évvel. Akkor még sokféle gyógyszert szedtem és egyik bajság jött a másik után.
Olvastam az Ön összes könyvét, láttam az előadásait élőben is, kisfilmeken is és használom a készítményeit. Amióta Önnel tartok, azóta sokkal jobban vagyok!
Most látom, hogy emelkedtek az árak, de ez engem nem érdekel mert én az elhagyott gyógyszereim árából vásárolom a Dr. Lenkei-vitamint, nekem ez nem drága, mert a legfontosabb dologban segített nekem Ön DOKTOR Úr (csupa nagy betűvel), helyreállította a megromlott egészségemet.
(…)
Nálunk a jókedv, a nevetés és a vitaminok határozzák meg a mindennapokat.

Ferber Ferenc.
2023-02-06

Szeretném Önnek és csapatának hálámat kifejezni, amiért újra boldog és teljes életet tudok élni. Kb. másfél hónapja szedem a Közepes Multivitamint, kiegészítve napi 3000 mg C-vitaminnal, továbbá szedek még kollagént is.
Évek óta küzdöttem krónikus fáradtsággal. Először betudtam annak, hogy túl sokat dolgozom, túlórázom napi szinten, de az utóbbi időben már olyan fáradtságrohamok törtek rám, hogy komolyan aggódni kezdtem. Kivizsgáltattam magam, természetesen semmit nem találtak. Kb. egy éve nem múló fájdalom jelent meg a nyakamban, amit szintén a munkának tudtam be. Monitor előtt ülök egész nap. Valószínűleg tényleg ez okozta, de nem akartam elhinni, hogy 36 évesen bele kell nyugodnom, hogy mostantól napi szinten fájdalomcsillapítókon kell élnem. A helyzet odáig fajult, hogy gyakorlatilag vegetáltam. Reggel kínok közt felkeltem, bementem dolgozni, 6-8(!!!) kávéval tudtam csak kihúzni nap végéig. Utána hazamentem, és bedőltem az ágyba. Néha 10 órát is aludtam, mégis úgy ébredtem, mint akit agyonvertek. Hétvégén is szinte csak aludtam egész nap. Tönkrementek az emberi kapcsolataim, és a munkahelyemen sem tudtam már úgy teljesíteni, ahogy az elvárt volt.
Az orvosok ennek ellenére nem tudtak mit kezdeni velem, mert minden vizsgálat eredménye az volt, hogy tökéletesen egészséges vagyok. ☹
Elkezdtem alternatív gyógymódok után kutatni a neten. Így akadtam Önre és a készítményeire.
Azóta eltelt másfél hónap. A nyakamban a fájdalom a Kollagén szedését követő 3. napon megszűnt, és azóta sem tért vissza. Kb. egy hónappal azután, hogy elkezdtem szedni a Multivitamint, éreztem, hogy jobban vagyok. Még mindig nehéz reggel felkelni, de utána energikus tudok maradni egész nap, és már csak 2 kávét iszom. Elmúltak a fáradtságrohamok. Megszűnt az édesség utáni kínzó vágy. A bőröm és a hajam is szebb lett. Újra van energiám futni.
A napi 9-10 óra alvás helyett 6-7-tel is beérem, és jól vagyok.
Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire köszönöm!!! Azt hiszem, nem túlzás azt mondani, hogy megmentette az életem!!!
Maguk nagyon jó emberek! Örülök, hogy a mai világban vannak még ilyenek!!!
Sok sikert, és sok-sok boldogságot kívánok Önnek, családjának és minden munkatársának még jó sokáig!

P. D.
2023-02-05

2018. július óta szedem a napi vitamincsomagot, első hónapokban az Alapot, majd váltottam a Közepes csomagra. Este pedig a Kalcium-Magnézium csomagot kezdtem szedni.
Lábaim éjszaka görcsöltek, amire felébredtem.
Amióta szedem, a lábaim nem görcsölnek, lényegesen nyugodtabbá váltam, jobban bírom a munkát, habár már 10 éve nyugdíjban vagyok. Az éjszakázást is jobban bírom, reggel nem vagyok fáradt, kipihentem ébredek, bármikor is fekszem le.
Ősszel belevágtam egy cukrásztanfolyamba – a leányom rábeszélt –, és 68 évesen ott is megállom a helyemet!
Sokszor szédültem, az epém miatt, de 2018 júliusa óta az epémmel sincs semmi bajom.
Nagyszerűen érzem magam, hála ISTENNEK, A DOKTOR ÚRNAK ÉS A LELKES CSAPATÁNAK! KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTEK!

K. J. (68 éves)
2023-02-04

Több mint 10 éve fogyasztom a vitaminjait (megj.: Alap Multivitamin, C-vitamin).
Egészségi állapotom kiváló, semmilyen gyógyszert sem szedek. A betegségeket, mint nátha, influenza, meghűlés évek óta nem kaptam el. A megelőző oltásokat sem szoktam beadatni, semmi idegen anyagot nem szedek be. (..)
Jelenleg is heti 1-2 alkalommal járok túrázni, ami 10 km vagy több.

Dorner Zoltánné (70 éves)
2023-02-03

Történetem 2018 év végén, 2019 év elején kezdődött.
Szerencsére korábban nem sok dolgom volt az egészségüggyel, ezért nagyon hálás vagyok. Ebben az időben erős nyak-, váll- és hátfájásom jelentkezett. Mivel a fájdalom kitartó volt, orvoshoz fordultam. Panaszaimra gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító készítményeket kaptam. A panaszok elmúltak, és nagyon örültem. Nem telt el sok idő, a fájdalmak újra jelentkeztek, egyre erősebb formában. Ismét visszamentem az orvoshoz, aki ekkor elküldött röntgen vizsgálatra, az eredmény ízületi porckopás. Újabb adag gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító kúra jött, több héten át. Ismét panaszmentes lettem. Rövid idő elteltével újra jelentkeztek a fájdalmak, de már elviselhetetlen formában, nem csak a hátam fájt, hanem az egész életemet megkeserítette, nem érdekelt semmi, senki, folyamatosan le voltam hangolva, azok a dolgok sem okoztak örömet, amiben korábban boldogságot találtam, egyre súlyosabbnak éreztem ezt a problémát, már lelkileg is megviselt. Újra vissza orvos, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, ekkor már ingerült lettem, megkérdeztem, meddig fog az így menni? A válasz: „hát uram, ön már nem 20 éves (41 voltam akkor), sajnos ezek a dolgok már csak úgy jönnek 40 életév után…” Ezt nem fogadtam el, nem akartam beletörődni, hogy 41 évesen a gyógyszerek és a fájdalom rabságában kelljen tovább élnem. Viszont azt is láttam, a hagyományos orvoslás nem ad számomra megoldást. Ekkor úgy döntöttem, megpróbálok segíteni magamon, hosszasan bújtam az internetet… Ekkor akadtam a Dr. Lenkei-előadásokra, videókra, írásokra. Nagyon megfogott, hisz’ sok dolgot megértettem, amit eddig nem, sok dolog nagyon logikusnak tűnt. A megoldást itt kerestem, és mint azt ma már tudom, meg is találtam. A porc készítménnyel kezdtem, ezt egészítettem ki napi 4000 mg C-vitaminnal. Az első kézzelfogható javulás 3-4 hét után volt tapasztalható, a 3 hónapos kúra végére szépen lassan miden problémám megszűnt. A C-vitamin fogyasztását folytattam, majd újra megismételtem a porc készítmény kúrát. A hátam, nyakam, vállam jobb, mint „új korában”, panasznak nyoma sincs. A sikeren felbuzdulva vásároltam Alap Multivitamin készítményt, azóta a korábban gyakran tapasztalt megfázás, felsőlégúti betegségek számomra ismeretlen fogalmak lettek. Ezt a készítményt azóta is fogyasztom, C-vitaminnal kiegészítve. Van, hogy online, de inkább üzletükben járva szerzem be. Most úgy gondolom, ha akkor nem térek le a gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók, fájdalmak útjáról, ma nagyon nagy bajban lennék. Hála a tudásnak és terméknek, amit kaptam, mára ez már csak egy rossz emlék…
Köszönöm!

H. J.
2023-02-02

Egy súlyos betegség következtében kezdtem el kutatni, hogyan tudnám erősíteni a szervezetemet, illetve jobbá tenni az életem.
Fél éve komoly gyulladásom volt (...). A kórházban antibiotikumokkal kezeltek, melyre kifejezetten rosszul reagáltam. Szóvá tettem, hogy azoktól vagyok rosszul, amiért kinevettek az orvosok, mondván, hogy az gyógyító erejű…
Ekkor kezdtem el kutatni.
Egy barátom ajánlotta az ÖN vitaminkészítményeit, amiért nagyon hálás vagyok. Olvastam a könyveit, és beszereztem az „Ideális összeállítást”.
A vitaminokat alkalmazva jobb lett az életem!!!
A vérképem a betegségem előtt sem volt ennyire jó, mint most.
Nem fáradok el olyan hamar; a kedvem sokkal jobb, nem fordulok magamba, mint eddig. Megfázva sem voltam azóta, az allergiám sem gyötör olyan szinten. Jobban alszom, reggelente nem úgy ébredek, mint akit agyonvertek.
Végezetül annyit írnék:
KÖSZÖNÖM!!!

Cs-T. E.
2023-02-01